- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Tabi canım hep iftira yoksa hiç o taraklarda bezi olmaz çiğdeminAaaa gun gecmiuorki bir iftiraya daha maruz kalmayayim
Aydın güzel değil fethiye efsane mersininde denizi harika ama otel çok yok hep ev kendi halinde bi yer. Antalyada çok bilinmeyen yerler güzel oralar benden sorulur çok güzel plajlar biliyorum
Olsun havada da denemiş olursunuz
Kule iniş izni vermez ayol
Antalya’yı ben de sevmiyorum hiç.Bodrum çeşme çıstak çıstak eğlencesi bol diye tercih ederdik.Tatilden beklentin deniz,kum,yayılıp yatmak ise bodrum çeşmeye gerek yok.Hem daha pahalı ve daha kalabalık oluyor.
Antalyayı bende sevmem açıkçası bi mersin olamaz. Bu sene bodrum çeşme düşünüyoruzhavasını sevemedim bir türlü canım ya merkeze gittik biz hep
Antalyayı bende sevmem açıkçası bi mersin olamaz. Bu sene bodrum çeşme düşünüyoruzesperenzaa nereleri güzel kız nereye gitsek
Bende muglanın sessiz sakin dogal olan yerlerini istiyorum cok merwk ediyorumBodrum Çeşme gitmedim canım çok talep edilen yerlere ne zaman gitsem hayal kırıklığına uğradım bakınız Antalya ..
antalya cok kalabalık ya ben yazın gittim istanbuldan beterdi temmüz gibiysi aanırımAydın güzel değil fethiye efsane mersininde denizi harika ama otel çok yok hep ev kendi halinde bi yer. Antalyada çok bilinmeyen yerler güzel oralar benden sorulur çok güzel plajlar biliyorum
Bende muglanın sessiz sakin dogal olan yerlerini istiyorum cok merwk ediyorum
antalya cok kalabalık ya ben yazın gittim istanbuldan beterdi temmüz gibiysi aanırım
Foça çok kötüydüIlıca yı foçayı daha çok merak ediyorum Alaçatı Çeşmeden se
Evet antalya akdenizin istanbulu zaten kalk huzur senle @AhSen_yarim e gidelimBende muglanın sessiz sakin dogal olan yerlerini istiyorum cok merwk ediyorum
antalya cok kalabalık ya ben yazın gittim istanbuldan beterdi temmüz gibiysi aanırım
ben karadenizciyim :) bi tuela anlasip karadeniz turu yapabilirsin. Sumela manastiri uzungol yaylalar fln cok guzel gitmediysen tavsiye ederin hem denizi var hemide tarihi yerleriBen geldim konuyu değiştirmeye Türkiye de gördünüz en güzel yerler ve mutlaka gezilmesi gerek diye düşündüğünüz yerler neresi haydi kızlar belki tatil rotası yaparım ona göre
Benide götürEsim olacak sahisz bu sene izinini bayramlsrda kullanmazsa yazin muglaya gidicez bizde. Hos o gelmesede ben gidicem
Tamam kuzum gel gotureyimBenide götür
Eşin gelmezse talibimTamam kuzum gel gotureyim
Saç ekimi işi tamamlandı mı canım?Esim olacak sahisz bu sene izinini bayramlsrda kullanmazsa yazin muglaya gidicez bizde. Hos o gelmesede ben gidicem
Esim gelmezse gorumceme giderim cnm 2 cocukla otellerde tek basima yapamamEşin gelmezse talibim
haberim yokSaç ekimi işi tamamlandı mı canım?
Kız görümceyle tatile mi gidilirEsim gelmezse gorumceme giderim cnm 2 cocukla otellerde tek basima yapamamsende manitanla git
haberim yok
Kiz bu gorumcem iyidirKız görümceyle tatile mi gidilir
Ay git kız valla al kuzularını zaten iyice buyumus olacaklar git kafanı dinlenqma arada cocukları satabilecegin birileri olsun yanındaEsim olacak sahisz bu sene izinini bayramlsrda kullanmazsa yazin muglaya gidicez bizde. Hos o gelmesede ben gidicem
Hee ben istanbuldaki gıcık olan sandıydımKiz bu gorumcem iyidirmedeniyet gormusunden muglada oturuyo zaten otelde kalim desemde birakmsz hem gezdirir beni iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?