Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aydın güzel değil fethiye efsane mersininde denizi harika ama otel çok yok hep ev kendi halinde bi yer. Antalyada çok bilinmeyen yerler güzel oralar benden sorulur çok güzel plajlar biliyorum

havasını sevemedim bir türlü canım ya merkeze gittik biz hep

Bize tarihi yeri olacak kendine özgü mimarisi vsvs bide ucuz olursa tadından yenmez

Bodrum Çeşme gitmedim canım çok talep edilen yerlere ne zaman gitsem hayal kırıklığına uğradım bakınız Antalya ..
Bende muglanın sessiz sakin dogal olan yerlerini istiyorum cok merwk ediyorum
Aydın güzel değil fethiye efsane mersininde denizi harika ama otel çok yok hep ev kendi halinde bi yer. Antalyada çok bilinmeyen yerler güzel oralar benden sorulur çok güzel plajlar biliyorum
antalya cok kalabalık ya ben yazın gittim istanbuldan beterdi temmüz gibiysi aanırım

Ben geldim konuyu değiştirmeye Türkiye de gördünüz en güzel yerler ve mutlaka gezilmesi gerek diye düşündüğünüz yerler neresi haydi kızlar belki tatil rotası yaparım ona göre
ben karadenizciyim :) bi tuela anlasip karadeniz turu yapabilirsin. Sumela manastiri uzungol yaylalar fln cok guzel gitmediysen tavsiye ederin hem denizi var hemide tarihi yerleri

Esim olacak sahisz bu sene izinini bayramlsrda kullanmazsa yazin muglaya gidicez bizde. Hos o gelmesede ben gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…