Öncelikle tabi ki memleketimde Şehitler Abidesi, sonra Urfa Balıklıgöl ve Halfeti, Mersin astım mağarası, Nevşehir Derinkuyu ve kaymaklı yeraltı şehirleri. İlk aklıma gelenler. Deniz turizmi dersen de yine memleketimden Assos derimBen geldim konuyu değiştirmeye Türkiye de gördünüz en güzel yerler ve mutlaka gezilmesi gerek diye düşündüğünüz yerler neresi haydi kızlar belki tatil rotası yaparım ona göre
Assos a gittiniz mi, ben oraliyim canimÇocuk olmadan önce bodrum,çeşme,kıbrıs gibi yerlerde fink atardık.çocuk olunca tatil yeri değişti, ayvalık,asos,sarımsaklı vs gibi yerleri tercih ettik genelde.bu sene için yunan adalarını düşünüyoruz canım.
gorumceme satarimAy git kız valla al kuzularını zaten iyice buyumus olacaklar git kafanı dinlenqma arada cocukları satabilecegin birileri olsun yanında
yok yokHee ben istanbuldaki gıcık olan sandıydım
Fesatlığından gelmesinde uyuzgorumceme satarimruzgarla gecen sene kisada olsa gitmjstik tatile ama ecryle ilk drfa gitcez denize bakalim nasil olcak.
yok yoko somestrda gitti muglaya yazin gelmez heralde insallah
Öncelikle tabi ki memleketimde Şehitler Abidesi, sonra Urfa Balıklıgöl ve Halfeti, Mersin astım mağarası, Nevşehir Derinkuyu ve kaymaklı yeraltı şehirleri. İlk aklıma gelenler. Deniz turizmi dersen de yine memleketimden Assos derim
Sanmiyorum cnm koye gider o yazin :)Fesatlığından gelmesinde uyuz
Basliycm da nasil baslicm onu bilmiyorum iki cocukla evde tekim b8rini uyutsam biri kalkiyor kucugu sabk 7 de aciyor gozlerini sabh cok erk kalkinca gece 11 olmadan uykum gelio gn icinde bolgesel hareketlerden baska bisey yapamiycam bu gidisle benKızın uyumuşken uyu dinlen canım
Günaydın canım,yerleşik kilo olmadığı için hemen verirsinyavaş yavaş spor bekliyoruz senden de
Koruma benim en cok korktugum kisim onu yapamazmisim gibime geliyorDaha korumaya çok var o yüzden hayalini bile kurmakorumada da haftada 1 gün ödül öğünün olur onda yiyebilirsin belki
Bilmem ki ben izmiri hiç ama hiç sevmedim insanlar çok abartıyormus. Kordon dedikleri yerden bursada kaç tane varmış ama ben değişik güzel bi yer bekliyordumeski foça fotolarda çok hoş canım ama
çoğu insan o dönemde kilo alıyor malesef hatta eski kilosuna dönüyoKoruma benim en cok korktugum kisim onu yapamazmisim gibime geliyor
Çok güzel olurAksam menude ezogelin corbasi biber dolmasi ve patates yemegi var ben sadece corba iciyim diyorum ama az olacak yanina yumurta salatasi yapsam nasil olur birde yesillikli bi salata yaparim
Karadeniz istersen amasra ve safranbolu da guzel yerler var ama deniz kum onceliklim diyorsan arkadaslar zaten akdenizdeki yerleri yazmislar
cok guzel olur cnmAksam menude ezogelin corbasi biber dolmasi ve patates yemegi var ben sadece corba iciyim diyorum ama az olacak yanina yumurta salatasi yapsam nasil olur birde yesillikli bi salata yaparim
Sen bilirsin canim iki turlude bize uyar. Diyosanki listeye girersem daha motive olurum ozaman gir memlekete giderken izine cikarsinKanguru_ şimdi şayet ben bu cuma listeye girersem, 1-11 mayıs arası memlekete gidicem, yazdan beri gitmiyorum. Oranın özellikle Mayıs başında yapılan höşmerim ve peynir helvasina dayanamam şimdi. Kısacası artiyla dönmem çok büyük olası. 4-11 mayislardaki iki cuma bildiriminde artı çıkabilirim. Ne önerirsin? Takıma girip 2 hafta sonra izne mi ayrilayim yoksa memleketten dönünce mi takıma gireyim?
Haftaya cuma sende listedesin canimBen hep buralardayım inşama daha takıma girmeme var benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?