Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben geldim konuyu değiştirmeye Türkiye de gördünüz en güzel yerler ve mutlaka gezilmesi gerek diye düşündüğünüz yerler neresi haydi kızlar belki tatil rotası yaparım ona göre
Öncelikle tabi ki memleketimde Şehitler Abidesi, sonra Urfa Balıklıgöl ve Halfeti, Mersin astım mağarası, Nevşehir Derinkuyu ve kaymaklı yeraltı şehirleri. İlk aklıma gelenler. Deniz turizmi dersen de yine memleketimden Assos derim

Ay git kız valla al kuzularını zaten iyice buyumus olacaklar git kafanı dinlenqma arada cocukları satabilecegin birileri olsun yanında
gorumceme satarim ruzgarla gecen sene kisada olsa gitmjstik tatile ama ecryle ilk drfa gitcez denize bakalim nasil olcak.

Hee ben istanbuldaki gıcık olan sandıydım
yok yok o somestrda gitti muglaya yazin gelmez heralde insallah

Urfa o kadar istiyorum ki canım ama uzun izin gerek bize. Nevşehire geldim bayıldım bayıldım bayıldım canım

Karadeniz istersen amasra ve safranbolu da guzel yerler var ama deniz kum onceliklim diyorsan arkadaslar zaten akdenizdeki yerleri yazmislar

Kızın uyumuşken uyu dinlen canım

Günaydın canım,yerleşik kilo olmadığı için hemen verirsin yavaş yavaş spor bekliyoruz senden de
Basliycm da nasil baslicm onu bilmiyorum iki cocukla evde tekim b8rini uyutsam biri kalkiyor kucugu sabk 7 de aciyor gozlerini sabh cok erk kalkinca gece 11 olmadan uykum gelio gn icinde bolgesel hareketlerden baska bisey yapamiycam bu gidisle ben

Aksam menude ezogelin corbasi biber dolmasi ve patates yemegi var ben sadece corba iciyim diyorum ama az olacak yanina yumurta salatasi yapsam nasil olur birde yesillikli bi salata yaparim

Kanguru_ şimdi şayet ben bu cuma listeye girersem, 1-11 mayıs arası memlekete gidicem, yazdan beri gitmiyorum. Oranın özellikle Mayıs başında yapılan höşmerim ve peynir helvasina dayanamam şimdi. Kısacası artiyla dönmem çok büyük olası. 4-11 mayislardaki iki cuma bildiriminde artı çıkabilirim. Ne önerirsin? Takıma girip 2 hafta sonra izne mi ayrilayim yoksa memleketten dönünce mi takıma gireyim?

Sen bilirsin canim iki turlude bize uyar. Diyosanki listeye girersem daha motive olurum ozaman gir memlekete giderken izine cikarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…