Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Assos a gittiniz mi, ben oraliyim canim
Gittik canım .bayılmıştık hatta denizi çok güzeldi ama biraz soğuktu.Hatta geçen yıl tatil için yine düşünmüştük ama oğlum için biraz daha sıcak deniz olsun diye gitmedik
Yine tatil planlarımız arasında var ama ne zaman olur bilinmez
Çok şanslısınız canım

Sen bilirsin canim iki turlude bize uyar. Diyosanki listeye girersem daha motive olurum ozaman gir memlekete giderken izine cikarsin
Ben tabi ki girmeyi çok istiyorum, takım için sordum, kötü etkilemek istemem. Hatta takimdayim diye belki çok daha fazla dikkat ederim memlekette.

Bi de sana zahmet cumaya kaç olmam lazım takıma girmek için, bakar mısın canım

Bana sorarsan takıma gir ki sorumluluğun olsun ve sorumluluk olunca kaçamak miktarın azalır.
Diğer türlü olursa memleket dönüşü daha fazla kilo alabilir ve hedefine daha geç ulaşırsın.Tercih senin tabi ki canım

Tamam cnm girersin ozmn sonra izine cikarsin. Cuma gunu kac kiloydun?

Ay kızlar yine sinirlendim bdv de bir konuya banlanmamak için yazmıyorum ya küçücük 18 yaşında çocuk evlenmiş bir de üstüne 2 çocuk yapmış adam tam bir pislik sizce napayım diye soruyor ağlamak istiyorum nasıl bu kadar cahillik olabilir

Acaba tüp bebek ilaçları kilo vermemi zorlaştırır mı canım bi korku o var Ocak ayında yaptrımıştım 6 aya kadar etkisi olur ilaçların diyorlar

Bende okudum onu. Olmeyi bekliyo heralde. Aileside destek ne bekliosun kac git

Acaba tüp bebek ilaçları kilo vermemi zorlaştırır mı canım bi korku o var Ocak ayında yaptrımıştım 6 aya kadar etkisi olur ilaçların diyorlar
Canım benim tüp bebek tedavisi ile hormon alındığı için kilo almak kolay oluyor,ama vermek de imkansız değil.Temiz sağlıklı beslenip sporunu da arttırdığın sürece kilo vermen kolay olur.
Bakma sen milletin ne dediğine,sağlıklı beslen sporunu yap kaç kilo verirsen kardır.

Ben kaçtım kızlar.
Gece oğlumu uyutur dönerim
Kaçamak yapmayın,cezaları daha da arttırırım

Bende okudum onu. Olmeyi bekliyo heralde. Aileside destek ne bekliosun kac git
Valla salak ya adam öldürcek çocuklarınıda onuda bide 2 çocuk yapmış. Aileside niye kızları kaçınca geri almamış acaba daha çocukmuş 18 yaşında hiç mi aklı başında biri yokmuş bu ailede. Böyle kızları görünce içim parçalanıyo ya yemin ederim

Canım sakin ol farkında olmadan kınarsın başına gelir sakin please

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…