Haftaya cuma sende listedesin canim
Katilimin iyi canim haftayada yuzden 0.9 ve uzeri olursa listeye girersin :)27 Nisan daGörücülere beğendirdim yani kendimi
Gittik canım .bayılmıştık hatta denizi çok güzeldi ama biraz soğuktu.Hatta geçen yıl tatil için yine düşünmüştük ama oğlum için biraz daha sıcak deniz olsun diye gitmedikAssos a gittiniz mi, ben oraliyim canim
Ben tabi ki girmeyi çok istiyorum, takım için sordum, kötü etkilemek istemem. Hatta takimdayim diye belki çok daha fazla dikkat ederim memlekette.Sen bilirsin canim iki turlude bize uyar. Diyosanki listeye girersem daha motive olurum ozaman gir memlekete giderken izine cikarsin
Bana sorarsan takıma gir ki sorumluluğun olsun ve sorumluluk olunca kaçamak miktarın azalır.Ben tabi ki girmeyi çok istiyorum, takım için sordum, kötü etkilemek istemem. Hatta takimdayim diye belki çok daha fazla dikkat ederim memlekette.
Bi de sana zahmet cumaya kaç olmam lazım takıma girmek için, bakar mısın canım
Tamam cnm girersin ozmn sonra izine cikarsin. Cuma gunu kac kiloydun?Ben tabi ki girmeyi çok istiyorum, takım için sordum, kötü etkilemek istemem. Hatta takimdayim diye belki çok daha fazla dikkat ederim memlekette.
Bi de sana zahmet cumaya kaç olmam lazım takıma girmek için, bakar mısın canım
Katilimin iyi canim haftayada yuzden 0.9 ve uzeri olursa listeye girersin :)
Bana sorarsan takıma gir ki sorumluluğun olsun ve sorumluluk olunca kaçamak miktarın azalır.
Diğer türlü olursa memleket dönüşü daha fazla kilo alabilir ve hedefine daha geç ulaşırsın.Tercih senin tabi ki canım
Yanlış hatırlamıyırsam 62,1 di canımTamam cnm girersin ozmn sonra izine cikarsin. Cuma gunu kac kiloydun?
Bende okudum onu. Olmeyi bekliyo heralde. Aileside destek ne bekliosun kac gitAy kızlar yine sinirlendim bdv de bir konuya banlanmamak için yazmıyorum ya küçücük 18 yaşında çocuk evlenmiş bir de üstüne 2 çocuk yapmış adam tam bir pislik sizce napayım diye soruyor ağlamak istiyorum nasıl bu kadar cahillik olabilir
Canım benim tüp bebek tedavisi ile hormon alındığı için kilo almak kolay oluyor,ama vermek de imkansız değil.Temiz sağlıklı beslenip sporunu da arttırdığın sürece kilo vermen kolay olur.Acaba tüp bebek ilaçları kilo vermemi zorlaştırır mı canım bi korku o var Ocak ayında yaptrımıştım 6 aya kadar etkisi olur ilaçların diyorlar
Yanlış hatırlamıyırsam 62,1 di canım
Genelde pek yanlış hatırladığım görülmezama yanlışsam düzelt beni cgdmk
Çok pis takip ederim
Gule gule canim gorusuruz :)❤❤❤❤❤Ben kaçtım kızlar.
Gece oğlumu uyutur dönerim
Kaçamak yapmayın,cezaları daha da arttırırım
Valla salak ya adam öldürcek çocuklarınıda onuda bide 2 çocuk yapmış. Aileside niye kızları kaçınca geri almamış acaba daha çocukmuş 18 yaşında hiç mi aklı başında biri yokmuş bu ailede. Böyle kızları görünce içim parçalanıyo ya yemin ederimBende okudum onu. Olmeyi bekliyo heralde. Aileside destek ne bekliosun kac git
cgdmk canim eger 62.1 kg isen 600 gr verirsen 0.9 u geciyo :)
Çok pis takip ederimkiz ben kendi kilomu unutuyom bazen
Valla salak ya adam öldürcek çocuklarınıda onuda bide 2 çocuk yapmış. Aileside niye kızları kaçınca geri almamış acaba daha çocukmuş 18 yaşında hiç mi aklı başında biri yokmuş bu ailede. Böyle kızları görünce içim parçalanıyo ya yemin ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?