Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

cok uzulme canim. Bazi aileler kactin cekeceksin diye dusunuyolar malesef.

Ben de ona bakıyordum canım. Tamam ben de 61.5 buldum, inşallah inicem, umutluyum
Sen yaparsin cnm zaten bu hafta duzgun bise yemedin ki
Çok pis takip ederimFil hafızası var sanırımbu hem çok iyi hem de çok kÖtü bir özellik
sende iyi seyleri aklinda tut kotuleri unut

Evet soğuk geliyor deniz disaridan gelenlere, Bozcaada daha da soğuk denizi, giderseniz aklınızda bulunsun. Gittiğinizde yardımcı olurum canım

merhaba kızlar.bugünkü menümü yazayım mı
SABAH 2 haşlanmış yumurta 2 kaşık lor
ARA türk kahvesi 1 portakal(emzirdiğim için meyveden kasmayayım dedim)
AKŞAM az önce yedim.5 kültür mantarını yağsız tavada icine tuz ekip pişirdim ve elmalı yulaf lapası.
günü böyle kapatmayı düşünüyorum.spor daha yapamadım yapıcam.bakalım sabaha kilo ne olacak.kendime meydan okuyorum
HEDEF CUMAYA 79.9

Ben de öyle düşünüyorum canım da işte takımın ortalamasını etkiler miyim diye düşünmüştüm, dakika bir gol bir yapmak istemem kötü etkileyip. O zaman inşallah cuma günü girerim

Canım sakin ol farkında olmadan kınarsın başına gelir sakin please
Kınamak değil ki bu kınadığım bir şey yok kızım olsa kaçabilir ama ben gidip onu almıyorsam bu cahilikten başka nedir ? Görüşmelerine izin vermiyomjş bir de bu ne demek yani eşi kendini sahibi sanıyor izin diye bişey mi var. Ben cidden üzülüyorum böyle kızlara ailelerinin en baştan sahip çikması gerekirdi

cok uzulme canim. Bazi aileler kactin cekeceksin diye dusunuyolar malesef.
Iyi de o daha çocuk niye küçükken yaptığı bi hatayı bir ömür çeksin ki

Ben 61-62 yi kiramadim kaç aydır canım ya. Çünkü doğumdan önce 4-5 yil hep o kilolardaydim. 51le evlendim ama tabi 2009da

Kürtaj ve tüp bebekten sonra kilo aldım bende iştahım çok açıldı, bir de ben böyle diyenlere inanmazdım inan ki başıma geldi. İlaç kilo aldırmıyo iştah açıyormuş bu ayırımı yaptım sonra da

Seninki istemsiz olmuş. Neyse ki yine de çok almamissin. Vericez inşallah bu kiloları 1 temmuza kadar

Şimdiki aklınla gidip alırım diyorsun, belkide defalarca vazgeçirmeye çalıştın dinlemetin hatasını anlamasını için zamana bırakabilirsin o zaman..Haklısın ama... bilmiyorum ya çok girmiyorum bdv ye psikolojim bozuluyor 3 yaşındaki çocuğa kıymak bilemedim çok üzüldüm çok..

benimde bozuldu şuan ailesinin yaptığı kızlarını ölüme teslim etmek. O yüzden sinirlendim. Anlamıyosa alıp zorla tutacaksın yanında çünkü orda çocuğu silahla öldürmeye çalışan bi mahlukat var.

Yavrum ya konuşamıyormuş korkudan çok normal aslında akıl sağlığını muhafaza etse bari .. Ben yegenim oynarken düşse içim acıyo kahroluyorum ya bunları anlamıyorum

Yavrum ya konuşamıyormuş korkudan çok normal aslında akıl sağlığını muhafaza etse bari .. Ben yegenim oynarken düşse içim acıyo kahroluyorum ya bunları anlamıyorum
O çocuğun ilerde normal bi birey olması imkansıza yakın. Daha küçük yaşta neler görmüş. Inşallah annesi babasi o çocuğun insanfına bırakmazda alırlar hem çocuğu hem bebekleri

Yeni
Bugün
Kahvaltı saati geçmişti. 3 gibi
Yoğurt, peynir, salatalık, yarım tabak sebze yemeği, bir kaç hurma yedim meyve niyetine
Akşam da
Salatalık ve yoğurt
2400-2800 su
500-600 bitki çayı
Spor çok istiyorum ama emin değilim yapar mıyım
Kanguru_

Bugunki menum
Kahvalti 11.30
2 yumurta birinin sadece beyazi 1kk peynir ceyrek kapya biber iki dal marul 3 kucuk hurma 2 tam ceviz

Aksam 16.00
6 kasik taze fasulye 2 cig kofte yarim bardak ayran

Su 2 lt 3e tamamlarim
1 br yesilcay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…