Ben de ona bakıyordum canım. Tamam ben de 61.5 buldum, inşallah inicem, umutluyum
cok uzulme canim. Bazi aileler kactin cekeceksin diye dusunuyolar malesef.Valla salak ya adam öldürcek çocuklarınıda onuda bide 2 çocuk yapmış. Aileside niye kızları kaçınca geri almamış acaba daha çocukmuş 18 yaşında hiç mi aklı başında biri yokmuş bu ailede. Böyle kızları görünce içim parçalanıyo ya yemin ederim
Sen yaparsin cnm zaten bu hafta duzgun bise yemedin kiBen de ona bakıyordum canım. Tamam ben de 61.5 buldum, inşallah inicem, umutluyum
sende iyi seyleri aklinda tut kotuleri unutÇok pis takip ederimFil hafızası var sanırım bu hem çok iyi hem de çok kÖtü bir özellik
Evet soğuk geliyor deniz disaridan gelenlere, Bozcaada daha da soğuk denizi, giderseniz aklınızda bulunsun. Gittiğinizde yardımcı olurum canımGittik canım .bayılmıştık hatta denizi çok güzeldi ama biraz soğuktu.Hatta geçen yıl tatil için yine düşünmüştük ama oğlum için biraz daha sıcak deniz olsun diye gitmedik
Yine tatil planlarımız arasında var ama ne zaman olur bilinmez
Çok şanslısınız canım
Ben de öyle düşünüyorum canım da işte takımın ortalamasını etkiler miyim diye düşünmüştüm, dakika bir gol bir yapmak istemem kötü etkileyip. O zaman inşallah cuma günü girerimBana sorarsan takıma gir ki sorumluluğun olsun ve sorumluluk olunca kaçamak miktarın azalır.
Diğer türlü olursa memleket dönüşü daha fazla kilo alabilir ve hedefine daha geç ulaşırsın.Tercih senin tabi ki canım
Doğru, ben bile bi an düşündüm kaçtım diyeYanlış hatırlamıyırsam 62,1 di canım
Genelde pek yanlış hatırladığım görülmezama yanlışsam düzelt beni cgdmk
Çok pis takip ederim
Kınamak değil ki bu kınadığım bir şey yok kızım olsa kaçabilir ama ben gidip onu almıyorsam bu cahilikten başka nedir ? Görüşmelerine izin vermiyomjş bir de bu ne demek yani eşi kendini sahibi sanıyor izin diye bişey mi var. Ben cidden üzülüyorum böyle kızlara ailelerinin en baştan sahip çikması gerekirdiCanım sakin ol farkında olmadan kınarsın başına gelir sakin please
Iyi de o daha çocuk niye küçükken yaptığı bi hatayı bir ömür çeksin kicok uzulme canim. Bazi aileler kactin cekeceksin diye dusunuyolar malesef.
Ben 61-62 yi kiramadim kaç aydır canım ya. Çünkü doğumdan önce 4-5 yil hep o kilolardaydim. 51le evlendim ama tabi 2009da61 çok iyi kız bende 61 62 idim hatta 58 idim hop 66 oldum
Ben 61-62 yi kiramadim kaç aydır canım ya. Çünkü doğumdan önce 4-5 yil hep o kilolardaydim. 51le evlendim ama tabi 2009da
Ben 61-62 yi kiramadim kaç aydır canım ya. Çünkü doğumdan önce 4-5 yil hep o kilolardaydim. 51le evlendim ama tabi 2009da
Seninki istemsiz olmuş. Neyse ki yine de çok almamissin. Vericez inşallah bu kiloları 1 temmuza kadarKürtaj ve tüp bebekten sonra kilo aldım bende iştahım çok açıldı, bir de ben böyle diyenlere inanmazdım inan ki başıma geldi. İlaç kilo aldırmıyo iştah açıyormuş bu ayırımı yaptım sonra da
Kınamak değil ki bu kınadığım bir şey yok kızım olsa kaçabilir ama ben gidip onu almıyorsam bu cahilikten başka nedir ? Görüşmelerine izin vermiyomjş bir de bu ne demek yani eşi kendini sahibi sanıyor izin diye bişey mi var. Ben cidden üzülüyorum böyle kızlara ailelerinin en baştan sahip çikması gerekirdi
Iyi de o daha çocuk niye küçükken yaptığı bi hatayı bir ömür çeksin ki
Seninki istemsiz olmuş. Neyse ki yine de çok almamissin. Vericez inşallah bu kiloları 1 temmuza kadar
benimde bozuldu şuan ailesinin yaptığı kızlarını ölüme teslim etmek. O yüzden sinirlendim. Anlamıyosa alıp zorla tutacaksın yanında çünkü orda çocuğu silahla öldürmeye çalışan bi mahlukat var.Şimdiki aklınla gidip alırım diyorsun, belkide defalarca vazgeçirmeye çalıştın dinlemetin hatasını anlamasını için zamana bırakabilirsin o zaman..Haklısın ama... bilmiyorum ya çok girmiyorum bdv ye psikolojim bozuluyor 3 yaşındaki çocuğa kıymak bilemedim çok üzüldüm çok..
benimde bozuldu şuan ailesinin yaptığı kızlarını ölüme teslim etmek. O yüzden sinirlendim. Anlamıyosa alıp zorla tutacaksın yanında çünkü orda çocuğu silahla öldürmeye çalışan bi mahlukat var.
O çocuğun ilerde normal bi birey olması imkansıza yakın. Daha küçük yaşta neler görmüş. Inşallah annesi babasi o çocuğun insanfına bırakmazda alırlar hem çocuğu hem bebekleriYavrum ya konuşamıyormuş korkudan çok normal aslında akıl sağlığını muhafaza etse bari .. Ben yegenim oynarken düşse içim acıyo kahroluyorum ya bunları anlamıyorum
Bence yetişir, benim de 7 bayrama kadar. Birbirimizi takip, motive edelim, gerekirse bi rekabet gibi de olabilirbayrama kadar benim hedefim 8 kilo yetişir mi sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?