- 3 Ocak 2018
- 2.664
- 4.656
- 83
- 36
Canım menün cok as ve saglıksız bence böyle beslenmek spor yapabilme umudun varsa bence önce yediklerini öğünlerini düzenle böyle zayıflarsın ama kalıcılogınolmaz zannındayımYeni
Bugün
Kahvaltı saati geçmişti. 3 gibi
Yoğurt, peynir, salatalık, yarım tabak sebze yemeği, bir kaç hurma yedim meyve niyetine
Akşam da
Salatalık ve yoğurt
2400-2800 su
500-600 bitki çayı
Spor çok istiyorum ama emin değilim yapar mıyım
@Rzgrece
Benim canım rkiibin ama yeni yeni toparlandım ben daha yine de kapısalım
Ne bilem hep sessizligimden bunlarAhhh hemşirem ahhh nedir bu iftiralardan çektiğimiz
Konu neTabi canım hep iftira yoksa hiç o taraklarda bezi olmaz çiğdemin
Bencede zamam kaybina gerek yokYok istersen uçaktan da indirme hiç direkt orda başlayın
Kızlar gece olmadan başlamışsınız mevzularaicraat olmadığından mı konuşuyoruz hep nedir, Elif küs, Esra’nınki yanında değil, ben lohusayım, daha bi sürü bekarımız var bi medgic26 eriyor muradına
Muhabbetini bu kadar etmişken korkarım ki yakında spor listesine ekleyip en çok puanı ona vericizzzzhımm aslında fena fikir değil gibi
Canım iştahsızlığım devam ediyor, zorla da bişey yemek istemiyorum. Şuan elimde küçük bi kase akşam yemeğine yazdığım yoğurt var hala bitiremedim. Haliyle de spora pek mecalim kalmıyor. İkimiz de iyice toparlanalim o zaman bi.Canım menün cok as ve saglıksız bence böyle beslenmek spor yapabilme umudun varsa bence önce yediklerini öğünlerini düzenle böyle zayıflarsın ama kalıcılogınolmaz zannındayım
Benim canım rkiibin ama yeni yeni toparlandım ben daha yine de kapısalım
Oooo maaşallah sen toparlanmissin bileBu arada sporları kim toparlyor bebiktolar 2500 ip atladım
500 puan benimki @Rzgrece
Olmaz koydurtmam ben evlenene kadar sizde eksik kalıverinKızlar gece olmadan başlamışsınız mevzularaicraat olmadığından mı konuşuyoruz hep nedir, Elif küs, Esra’nınki yanında değil, ben lohusayım, daha bi sürü bekarımız var bi medgic26 eriyor muradına
Muhabbetini bu kadar etmişken korkarım ki yakında spor listesine ekleyip en çok puanı ona vericizzzzhımm aslında fena fikir değil gibi
Çok hafif atlatmışsın gerçektenBen de komşudan geldim, çok uslu durdum, paylaşayım hemen menümü.
Sabah(11 gibi)
Köy yumurtasından peynirli omlet(2 yumurtalık kısmı yemişimdir)
Peynir, zeytin, marul
Bi ısırık simitle bal
Öğlen(15.00)(komşuda)
3yk kısır(en masumu buydu)
Bol yeşillik, salatalık
İki çatal da muhallebili bisküvili tatlı
Şimdi acıktım,akşam misafir gelecek.baklava aldık, başım dönmesin şeytana uymayayım diye dayandım bamyayabi tabak bamya ile bir kase yoğurt da akşam yemeğim.
Akşam misafirin yanında çay içmemeyi düşünüyorum, 1 ya da iki bardak süt içerim.
Patates dışında menün harikafitcivciv ve diğer kızlar
Sabah
1 bardak sütle armutlu yulaf ezmesi
Öğlen
3 köfte, yarım tabak kadar fırında patates
Ara
1 Şişe maden suyu
Akşam
Karnabahar kısırı, 1 bardak ayran
Su 2 lt
Sporda ip atladım 300 tane daha devam edicem çocuk uyusunda
Benim kırkın çıkana kadar bir sonra bin olabilürekleyin ekleyin kac puan olcak
yok yok gün sayıyorum ne eksik kalmasıOlmaz koydurtmam ben evlenene kadar sizde eksik kalıverin
Çok hafif atlatmışsın gerçekten
Patates dışında menün harika
Puanınız eksik kalsın arkadaşım olan var olmayan varBenim kırkın çıkana kadar bir sonra bin olabilür
yok yok gün sayıyorum ne eksik kalmasışafak 19
Menünde sporunda çok çok iyiMenum
Kahvalti-ogle , 1.5 yumurta ile soganli kiymali yumurta, 1 dilim peynir, 5 adet siyah zeytin, 1 tane salatalik, 1 dilim tam bugday ekmegi
Ara. Yarim muz, yarim havuc
Aksam. 1 kase unsuz ezogelin corbasi, 2 yumurta ile bol soganli maydanozlu salata, 1 kase yogurt, salata
Cayin yanina cok az tuzsuz ay cekirdegi bir avuc bile yoktu
Su. 2.5 lt yi gecmistir
Spor. 20+20 =40 dk eliptik 160 p
10×10=100 adet bacak egzersizi 60 p
10×10=100 adet basen egzersizi 60 p
5×10=50 adet karin egzersizi 30 p
20×3=60 adet mekik 36 p
Toplam. 346 puan
Dışarıdaydık çocuk yemeyince Ziyan etmeyim dedim. Birazını da arkadaşa da verdim yaniPatates dışında menün harika
Öyle olunca sokak hayvanlarına ver canımDışarıdaydık çocuk yemeyince Ziyan etmeyim dedim. Birazını da arkadaşa da verdim yani
Olmaz koydurtmam ben evlenene kadar sizde eksik kalıverin
Aman sizde yaaaa spordan sogutcaksiniz beniBenim kırkın çıkana kadar bir sonra bin olabilür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?