Afiyet olsun canımMenum
Kahvalti-ogle , 1.5 yumurta ile soganli kiymali yumurta, 1 dilim peynir, 5 adet siyah zeytin, 1 tane salatalik, 1 dilim tam bugday ekmegi
Ara. Yarim muz, yarim havuc
Aksam. 1 kase unsuz ezogelin corbasi, 2 yumurta ile bol soganli maydanozlu salata, 1 kase yogurt, salata
Cayin yanina cok az tuzsuz ay cekirdegi bir avuc bile yoktu
Su. 2.5 lt yi gecmistir
Spor. 20+20 =40 dk eliptik 160 p
10×10=100 adet bacak egzersizi 60 p
10×10=100 adet basen egzersizi 60 p
5×10=50 adet karin egzersizi 30 p
20×3=60 adet mekik 36 p
Toplam. 346 puan
@fitcivciv ve diğer kızlar
Sabah
1 bardak sütle armutlu yulaf ezmesi
Öğlen
3 köfte, yarım tabak kadar fırında patates
Ara
1 Şişe maden suyu
Akşam
Karnabahar kısırı, 1 bardak ayran
Su 2 lt
Sporda ip atladım 300 tane daha devam edicem çocuk uyusunda
Menün çok iyi afiyet olsun, artık tam bi karataycisin kuzummm. Sosyete pazarını da çok severim bu aradaSabah: 2 haslama yumurta. Peynir.8 zeytin.roka.maydanoz.domates.biber.
Aksama kadar...Soda.... kahve... beyaz ca.. kara çay :)
Ağşaaamdaa balik salata soda
3 lt su yatana kadar 4 olur...
11000 adim eskisehirin sosyete pazarına gittim hoydur hoydur yürüdüm cok güzel seyler aldim :) kendime hediye hehehe
Bal tatli simit oppsss !! Nettin kuzum senBen de komşudan geldim, çok uslu durdum, paylaşayım hemen menümü.
Sabah(11 gibi)
Köy yumurtasından peynirli omlet(2 yumurtalık kısmı yemişimdir)
Peynir, zeytin, marul
Bi ısırık simitle bal
Öğlen(15.00)(komşuda)
3yk kısır(en masumu buydu)
Bol yeşillik, salatalık
İki çatal da muhallebili bisküvili tatlı
Şimdi acıktım,akşam misafir gelecek.baklava aldık, başım dönmesin şeytana uymayayım diye dayandım bamyayabi tabak bamya ile bir kase yoğurt da akşam yemeğim.
Akşam misafirin yanında çay içmemeyi düşünüyorum, 1 ya da iki bardak süt içerim.
Hastasin az yiyorsun ama kuzum bu da seni toparlamaz ki az daha zorla kendini afiyet olsunYeni
Bugün
Kahvaltı saati geçmişti. 3 gibi
Yoğurt, peynir, salatalık, yarım tabak sebze yemeği, bir kaç hurma yedim meyve niyetine
Akşam da
Salatalık ve yoğurt
2400-2800 su
500-600 bitki çayı
Spor çok istiyorum ama emin değilim yapar mıyım
@Rzgrece
Bugunki menum
Kahvalti 11.30
2 yumurta birinin sadece beyazi 1kk peynir ceyrek kapya biber iki dal marul 3 kucuk hurma 2 tam ceviz
Aksam 16.00
6 kasik taze fasulye 2 cig kofte yarim bardak ayran
Su 2 lt 3e tamamlarim
1 br yesilcay
merhaba kızlar.bugünkü menümü yazayım mı
SABAH 2 haşlanmış yumurta 2 kaşık lor
ARA türk kahvesi 1 portakal(emzirdiğim için meyveden kasmayayım dedim)
AKŞAM az önce yedim.5 kültür mantarını yağsız tavada icine tuz ekip pişirdim ve elmalı yulaf lapası.
günü böyle kapatmayı düşünüyorum.spor daha yapamadım yapıcam.bakalım sabaha kilo ne olacak.kendime meydan okuyorum
HEDEF CUMAYA 79.9
Menün çok iyi afiyet olsun, artık tam bi karataycisin kuzummm. Sosyete pazarını da çok severim bu arada
Sağol canım zorluyorum ama inan akşam yemegindeki küçük kase yoğurdu bile bitiremedim. Ama iyiyim artık, iştah da azcik gelmeyiversin kuzummmHastasin az yiyorsun ama kuzum bu da seni toparlamaz ki az daha zorla kendini afiyet olsun
Çok iyi yaaSagol kuzum 10 tl ye kışlık panco aldim 15 tl gomlek aldim yazlik 15 tl askili sortlu pijama takimi aldim 15 tl ye kot elbise aldim 55 tl hepsi hahahahkot elbiseyi satan adam en son-- allah aşkına abla al git dedi heheheh
kız herseyi ne ucuz almıssın öyle ne guzel ya burfada guya sosyete pazarı ama hiçbşrseye yaramıyor malları uyuz ıluyorum yeminlen album yap da biz de görek ne aldın ettim bu arada eskisehirde mi yasıyorsun ben coook severim eskisehiri cok anım var oralardaSagol kuzum 10 tl ye kışlık panco aldim 15 tl gomlek aldim yazlik 15 tl askili sortlu pijama takimi aldim 15 tl ye kot elbise aldim 55 tl hepsi hahahahkot elbiseyi satan adam en son-- allah aşkına abla al git dedi heheheh
Canım afiyet olsun da mısır olmasa iyi olurduSabah
1.5 haslanmıs yumurta
7 zeytin
Mydaboz dereotu biber
1 avuc oeynşr
2 ceviz
Iglen
2 avuc pat. Musır (sinrmadaydık yidim malesef )
Aksam
1 kase yogurt
Bol eemisotu salatası 1 cdvizli
Lahana yemegi 1 ksd
Aman iyi ol sevindim adasim muckSağol canım zorluyorum ama inan akşam yemegindeki küçük kase yoğurdu bile bitiremedim. Ama iyiyim artık, iştah da azcik gelmeyiversin kuzummm
25 den indik yaaa amacim 10 du ama napalim 15e aldim hahahaÇok iyi yaa
Adamı da mı deli ettin
Annemdeyim kuzum eve gixeyim resim ceker atarim valla ucuza aldim iyi oldu hehehekız herseyi ne ucuz almıssın öyle ne guzel ya burfada guya sosyete pazarı ama hiçbşrseye yaramıyor malları uyuz ıluyorum yeminlen album yap da biz de görek ne aldın ettim bu arada eskisehirde mi yasıyorsun ben coook severim eskisehiri cok anım var oralarda
Evet Eskişehirliyim canim yakinmisiz burdaya gelirim ben arada halalar var kizenler var universite arkaasim var... varda var yanikız herseyi ne ucuz almıssın öyle ne guzel ya burfada guya sosyete pazarı ama hiçbşrseye yaramıyor malları uyuz ıluyorum yeminlen album yap da biz de görek ne aldın ettim bu arada eskisehirde mi yasıyorsun ben coook severim eskisehiri cok anım var oralarda
Misir mii offfSabah
1.5 haslanmıs yumurta
7 zeytin
Mydaboz dereotu biber
1 avuc oeynşr
2 ceviz
Iglen
2 avuc pat. Musır (sinrmadaydık yidim malesef )
Aksam
1 kase yogurt
Bol eemisotu salatası 1 cdvizli
Lahana yemegi 1 ksd
birsey itirwf edeyimmi nedense mısır bana hep öasum geşmiştir oyuzden yerken hiç vicdan azabı cekmiyrm bilşyormusun taylan kğmeliden dinlemiştim mısır çöp gıdadır yediginiz gibi cıkar diyorduMisir mii offfafiyet olsun canim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?