Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sabah: 2 haslama yumurta. Peynir.8 zeytin.roka.maydanoz.domates.biber.
Aksama kadar...Soda.... kahve... beyaz ca.. kara çay :)
Ağşaaamdaa balik salata soda
3 lt su yatana kadar 4 olur...
11000 adim eskisehirin sosyete pazarına gittim hoydur hoydur yürüdüm cok güzel seyler aldim :) kendime hediye hehehe

Afiyet olsun canım

Patates olmamış kuzum gerisi guzel afiyet olsun

Menün çok iyi afiyet olsun, artık tam bi karataycisin kuzummm. Sosyete pazarını da çok severim bu arada

Bal tatli simit oppsss !! Nettin kuzum sen

Hastasin az yiyorsun ama kuzum bu da seni toparlamaz ki az daha zorla kendini afiyet olsun

Bugunki menum
Kahvalti 11.30
2 yumurta birinin sadece beyazi 1kk peynir ceyrek kapya biber iki dal marul 3 kucuk hurma 2 tam ceviz

Aksam 16.00
6 kasik taze fasulye 2 cig kofte yarim bardak ayran

Su 2 lt 3e tamamlarim
1 br yesilcay

Afiyet olsun canım

Reactions: NGY

Cok guzel afiyet olsun canim sut yapmasi icin hurma da cok faydali bilgin olsun

Menün çok iyi afiyet olsun, artık tam bi karataycisin kuzummm. Sosyete pazarını da çok severim bu arada

Sagol kuzum 10 tl ye kışlık panco aldim 15 tl gomlek aldim yazlik 15 tl askili sortlu pijama takimi aldim 15 tl ye kot elbise aldim 55 tl hepsi hahahah kot elbiseyi satan adam en son-- allah aşkına abla al git dedi heheheh

Sagol kuzum 10 tl ye kışlık panco aldim 15 tl gomlek aldim yazlik 15 tl askili sortlu pijama takimi aldim 15 tl ye kot elbise aldim 55 tl hepsi hahahah kot elbiseyi satan adam en son-- allah aşkına abla al git dedi heheheh
Çok iyi yaa
Adamı da mı deli ettin

kız herseyi ne ucuz almıssın öyle ne guzel ya burfada guya sosyete pazarı ama hiçbşrseye yaramıyor malları uyuz ıluyorum yeminlen album yap da biz de görek ne aldın ettim bu arada eskisehirde mi yasıyorsun ben coook severim eskisehiri cok anım var oralarda

Sabah
1.5 haslanmıs yumurta
7 zeytin
Mydaboz dereotu biber
1 avuc oeynşr
2 ceviz

Iglen
2 avuc pat. Musır (sinrmadaydık yidim malesef )

Aksam
1 kase yogurt
Bol eemisotu salatası 1 cdvizli
Lahana yemegi 1 ksd

Annemdeyim kuzum eve gixeyim resim ceker atarim valla ucuza aldim iyi oldu hehehe bende cok seviyorum pazari kafan dağılıyor kurcala kurcala

Evet Eskişehirliyim canim yakinmisiz burdaya gelirim ben arada halalar var kizenler var universite arkaasim var... varda var yani

Misir mii offf afiyet olsun canim...
birsey itirwf edeyimmi nedense mısır bana hep öasum geşmiştir oyuzden yerken hiç vicdan azabı cekmiyrm bilşyormusun taylan kğmeliden dinlemiştim mısır çöp gıdadır yediginiz gibi cıkar diyordu bir de öğlen baska birşey yememdigimden pek uZulemedim valla :)) hedefe ulasmann verdigi rahatlık sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…