Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bursadakilerde oyle h3m mallari kotu hemde pahali daha ucuza magazalr var valla o yuzrrn hic gitmiyorum bn pazarlara

Nerdesiniz hanimlar gece oldu kimse yok. Ben esimle baristim dedifiniz gibi cani biseye skilmis eve gelince anlatti sacinida ektirmis. Sonra gittik canini sikan konuyu hallettik geldik. Ama yinede gecr sporu yok 1 hafta yasakmks
Ay çok sevindim.kiz sizin kaç gündü r spor falan dediğiniz o muydu ben de geçmişi yarım yamalak okudum da anlamadiydim.

Nerdesiniz hanimlar gece oldu kimse yok. Ben esimle baristim dedifiniz gibi cani biseye skilmis eve gelince anlatti sacinida ektirmis. Sonra gittik canini sikan konuyu hallettik geldik. Ama yinede gecr sporu yok 1 hafta yasakmks
Sevindim kız barışmanıza söyle kocişine öfkeyle kalkan zararla oturur

Puanınız eksik kalsın arkadaşım olan var olmayan var
Olcek annem olcek senin de olacak inşallah
Aman sizde yaaaa spordan sogutcaksiniz beni
Sen miinanmam kii
Bal tatli simit oppsss !! Nettin kuzum sen
Ama akşam baklavaları misafirlere yedirdim ben elimi yalayıp sütümü içtim aplaaa beebi de canım çeker diye şey ettim o kadarcığını, çok yerdim de eskiden ah ah
çok sevindim canım hadi hayırlı olsunanaam gece sporuna puan verseydik medgic26 döndüydü köşeyi

Günaydın kızlaaar, ben en son pazartesi tartılmıştım 101.8 kiloydum. Dayanamadım sabah tartıldım 99.5 çıktım. Reglim bitti çok şükür, sanırım yarın listeye girebiliriiiimmm :)
Günaydın canım.Yarın listedesin çok güzelİzinliler olarak yavaş yavaş dönüyoruz

sABAH
ILIK SU
1 DİLİM EKMEK
3 DİLİM PEYNİR
ŞEKERSİZ ÇAY

ÖĞLEN
1 TABAJ MERCİMEK
BOL SALATA
1 KAŞIK LOR
1 BARDAK AYRAN

ARA
3 4 FINDIK 6 7KURU ÜZÜM

AKŞAM
1 TABAK MERCİMEK
2 YEMEK KAŞIĞI PATATES YEMEĞİ
BOL LİMONLU SALATA

ARA
TARÇINLI SÜT ŞEKERSİZ

SPOR
20 DAKİKA YÜRÜYÜŞ
60 ADET GÖBEK EGZERSİZİ AMA GÖBEĞİM YANDI CAYIR CAYIR

SU 2 LT Yİ GEÇMİŞTİR ARTI LİMONLU MAYDONOZLU DETOKS SUYU YAPTIM @kolera88 esperenzaa

Günaydın güzel hatunlar.
Nasılsınız?

Günaydın canımmm, bomba gibiyim vallahiii ben

Merhabalar sizinle daha önce tanışmadık sanırım, ben 24 yaşındayım İK yardımcısı olarak bir fabrikada çalışıyorum.
99,5 ile listeye tekrardan dahil olmaya geldim.
Bu arada menüyü beğendim, afiyetler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…