Puanınız eksik kalsın arkadaşım olan var olmayan var
Bursadakilerde oyle h3m mallari kotu hemde pahali daha ucuza magazalr var valla o yuzrrn hic gitmiyorum bn pazarlarakız herseyi ne ucuz almıssın öyle ne guzel ya burfada guya sosyete pazarı ama hiçbşrseye yaramıyor malları uyuz ıluyorum yeminlen album yap da biz de görek ne aldın ettim bu arada eskisehirde mi yasıyorsun ben coook severim eskisehiri cok anım var oralarda
Sabah
1.5 haslanmıs yumurta
7 zeytin
Mydaboz dereotu biber
1 avuc oeynşr
2 ceviz
Iglen
2 avuc pat. Musır (sinrmadaydık yidim malesef )
Aksam
1 kase yogurt
Bol eemisotu salatası 1 cdvizli
Lahana yemegi 1 ksd
Oooo iyi pazarlik yapiyorsun demekki masallah ben hic beceremem adam hakliymis25 den indik yaaa amacim 10 du ama napalim 15e aldim hahaha
Aminnnn nergisim aminayy esra cok guldurdun beni allahta seni guldursun muradina en tezinden kavus insallah
esprenza yapiyo cnm spor isini
Ay çok sevindim.kiz sizin kaç gündü r spor falan dediğiniz o muydu ben de geçmişi yarım yamalak okudum da anlamadiydim.Nerdesiniz hanimlar gece oldu kimse yok. Ben esimle baristimdedifiniz gibi cani biseye skilmis eve gelince anlatti sacinida ektirmis. Sonra gittik canini sikan konuyu hallettik geldik. Ama yinede gecr sporu yok 1 hafta yasakmks
Sevindim kız barışmanızaNerdesiniz hanimlar gece oldu kimse yok. Ben esimle baristimdedifiniz gibi cani biseye skilmis eve gelince anlatti sacinida ektirmis. Sonra gittik canini sikan konuyu hallettik geldik. Ama yinede gecr sporu yok 1 hafta yasakmks
Olcek annem olcek senin de olacak inşallahPuanınız eksik kalsın arkadaşım olan var olmayan var
Sen miAman sizde yaaaa spordan sogutcaksiniz beni
Ama akşam baklavaları misafirlere yedirdim ben elimi yalayıp sütümü içtim aplaaa beeBal tatli simit oppsss !! Nettin kuzum sen
çok sevindim canım hadi hayırlı olsunNerdesiniz hanimlar gece oldu kimse yok. Ben esimle baristimdedifiniz gibi cani biseye skilmis eve gelince anlatti sacinida ektirmis. Sonra gittik canini sikan konuyu hallettik geldik. Ama yinede gecr sporu yok 1 hafta yasakmks
Günaydın canım.Yarın listedesin çok güzelGünaydın kızlaaar, ben en son pazartesi tartılmıştım 101.8 kiloydum. Dayanamadım sabah tartıldım 99.5 çıktım. Reglim bitti çok şükür, sanırım yarın listeye girebiliriiiimmm :)
fitcivciv ve diğer kızlar
Sabah
1 bardak sütle armutlu yulaf ezmesi
Öğlen
3 köfte, yarım tabak kadar fırında patates
Ara
1 Şişe maden suyu
Akşam
Karnabahar kısırı, 1 bardak ayran
Su 2 lt
Sporda ip atladım 300 tane daha devam edicem çocuk uyusunda
Günaydın güzel hatunlar.
Nasılsınız?
sABAH
ILIK SU
1 DİLİM EKMEK
3 DİLİM PEYNİR
ŞEKERSİZ ÇAY
ÖĞLEN
1 TABAJ MERCİMEK
BOL SALATA
1 KAŞIK LOR
1 BARDAK AYRAN
ARA
3 4 FINDIK 6 7KURU ÜZÜM
AKŞAM
1 TABAK MERCİMEK
2 YEMEK KAŞIĞI PATATES YEMEĞİ
BOL LİMONLU SALATA
ARA
TARÇINLI SÜT ŞEKERSİZ
SPOR
20 DAKİKA YÜRÜYÜŞ
60 ADET GÖBEK EGZERSİZİ AMA GÖBEĞİM YANDI CAYIR CAYIR
SU 2 LT Yİ GEÇMİŞTİR ARTI LİMONLU MAYDONOZLU DETOKS SUYU YAPTIM@kolera88 esperenzaa
Günaydınlaaar, sizin hedefiiniz çok kilo vermekGünaydınlar
Yarın tartı günü, bugün yediklerimize dikkat edelim
Yarın listeye giriyorum inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?