Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sanirim ne diyim o vakit afiyet olsun kuzum

Oooo iyi pazarlik yapiyorsun demekki masallah ben hic beceremem adam hakliymis

Aaa pazarlik sunnettir yapin yaptirin

Sen miinanmam kii
Hehehehe bende inanmadim nedense

Ama akşam baklavaları misafirlere yedirdim ben elimi yalayıp sütümü içtim aplaaa beebi de canım çeker diye şey ettim o kadarcığını, çok yerdim de eskiden ah ah
Yeme yeme kuzum bitir beyninde gunah degilmi ac kaliyorsun o kadar

çok sevindim canım hadi hayırlı olsunanaam gece sporuna puan verseydik medgic26 döndüydü köşeyi
korkuyonuz puan patlamasi yapicam diye hehehehe

Gunaydin cnm senin afina cok mutlu oldum bugun tartilar hepimizin yuzunu guldurdu desene bende -500 gordum darisi yarinla4a insallah

Cok guzel afiyet olsun canim sut yapmasi icin hurma da cok faydali bilgin olsun

ben misafirliğe gidicem. Ayy çok fenayım ne yicem diye düşünüyorum şu anda...
Neyse elimden geldiğince az yiyip gerekirse akşam yemeyip spor yaparım. Salata falan olursa sadece ondan yerim zaten

En azından azaltılabilir. Hafif beslenin

Günaydııın kaptaan, part hard desene

Günaydııın canımm, yemiyoruzzz ne karbonhidrat ne de şekeeeer

Suan bir sislik yok. Evet zor bi surec bayaga bakim gerektiyo 6 ay losyon sprey fln kullancakmks hergun
kh yeme cnm bugun protein agirlikli beslen boool su ve aksam yemegini 5 6 gibi yersen yarin tarti sana gulumser :)

aman dikkat koleracim :)
Cok guzel afiyet olsun canim sut yapmasi icin hurma da cok faydali bilgin olsun

ben misafirliğe gidicem. Ayy çok fenayım ne yicem diye düşünüyorum şu anda...
Neyse elimden geldiğince az yiyip gerekirse akşam yemeyip spor yaparım. Salata falan olursa sadece ondan yerim zaten

En azından azaltılabilir. Hafif beslenin

Günaydııın kaptaan, part hard desene

Günaydııın canımm, yemiyoruzzz ne karbonhidrat ne de şekeeeer

Suan bir sislik yok. Evet zor bi surec bayaga bakim gerektiyo 6 ay losyon sprey fln kullancakmks hergun
kh yeme cnm bugun protein agirlikli beslen boool su ve aksam yemegini 5 6 gibi yersen yarin tarti sana gulumser :)

aman dikkat koleracim :)
Herkese Günaydın. Sabah 1 kase sutlub tarhaba çorbası içtim. Az önce 1 kahve 1 hurma yedim. Aksama da haşlanmış barbunya salatası yapıcam kendime. Inşallah bol bol da spor.
Vee haftasonu 3 günlük yatılı misafirim gelecek. Bol bol pastalar börekler yemekler hazirliycam. Hadi bakalim nasıl geçecek

Karatayin kitabını indirdim okuyorum ben de çok mantıklı gelmeye başladı. Bitireyim de ben de size katılabilir im

Kızlar eliptik bisikleti olan var mı? İki çocukla spor zor olur alsam mı acaba

Kızlarr...
Dünkü sporlarınızı ve puanlarını beni etiketleyerek tekrar yazarsanız sevinirim.
Geçmiş yapamayacak kadar kafam kazan gibi de
40 dk eliptik 160 puan
10×10 100 adet bacak bolgesel 60 p
10×10 100 adet basen bolgesel 60 p
5×10 50 adet karin bolgesel 30 p
20×3 60adet mekik 36 p
Toplam 346 puan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…