Sanirim ne diyim o vakit afiyet olsunbirsey itirwf edeyimmi nedense mısır bana hep öasum geşmiştir oyuzden yerken hiç vicdan azabı cekmiyrm bilşyormusun taylan kğmeliden dinlemiştim mısır çöp gıdadır yediginiz gibi cıkar diyordubir de öğlen baska birşey yememdigimden pek uZulemedim valla :)) hedefe ulasmann verdigi rahatlık sanırım :)
Oooo iyi pazarlik yapiyorsun demekki masallah ben hic beceremem adam hakliymis
Hehehehe bende inanmadim nedenseSen miinanmam kii
Yeme yeme kuzum bitir beyninde gunah degilmi ac kaliyorsun o kadarAma akşam baklavaları misafirlere yedirdim ben elimi yalayıp sütümü içtim aplaaa beebi de canım çeker diye şey ettim o kadarcığını, çok yerdim de eskiden ah ah
Esramm yirim seniPuanınız eksik kalsın arkadaşım olan var olmayan var
Gunaydin cnm senin afina cok mutlu oldum bugun tartilar hepimizin yuzunu guldurdu desene bende -500 gordum darisi yarinla4a insallahYönetici asistanlarının dertleri bitmez, bir de patronlar gıcıksa eyvah eyvah.
Sabahtan beri bi heyecan aldı beni götürüyor, dilim tutuldu
Uzun zamandan sonra iki basamaklıları görmek beni bi hayli motive etti
İnşallah çok mutlu olursun o zaman canım
Cok guzel afiyet olsun canim sut yapmasi icin hurma da cok faydali bilgin olsun
ben misafirliğe gidicem. Ayy çok fenayım ne yicem diye düşünüyorum şu anda...
Neyse elimden geldiğince az yiyip gerekirse akşam yemeyip spor yaparım. Salata falan olursa sadece ondan yerim zaten
En azından azaltılabilir. Hafif beslenin
Günaydııın kaptaan, part hard desene
Günaydııın canımm, yemiyoruzzz ne karbonhidrat ne de şekeeeer
Suan bir sislik yok. Evet zor bi surec bayaga bakim gerektiyo 6 ay losyon sprey fln kullancakmks hergun
kh yeme cnm bugun protein agirlikli beslen boool su ve aksam yemegini 5 6 gibi yersen yarin tarti sana gulumser :)
aman dikkat koleracim :)
Cok guzel afiyet olsun canim sut yapmasi icin hurma da cok faydali bilgin olsun
ben misafirliğe gidicem. Ayy çok fenayım ne yicem diye düşünüyorum şu anda...
Neyse elimden geldiğince az yiyip gerekirse akşam yemeyip spor yaparım. Salata falan olursa sadece ondan yerim zaten
En azından azaltılabilir. Hafif beslenin
Günaydııın kaptaan, part hard desene
Günaydııın canımm, yemiyoruzzz ne karbonhidrat ne de şekeeeer
Herkese Günaydın. Sabah 1 kase sutlub tarhaba çorbası içtim. Az önce 1 kahve 1 hurma yedim. Aksama da haşlanmış barbunya salatası yapıcam kendime. Inşallah bol bol da spor.Suan bir sislik yok. Evet zor bi surec bayaga bakim gerektiyo 6 ay losyon sprey fln kullancakmks hergun
kh yeme cnm bugun protein agirlikli beslen boool su ve aksam yemegini 5 6 gibi yersen yarin tarti sana gulumser :)
aman dikkat koleracim :)
Benimkinede kimse yapmadi dun aksam kimsecikler yoktu zaten herkez yogundu sanirsamDün benim menüme kimse yorum yapmadı ya çok vasat ya da harika
Karatayin kitabını indirdim okuyorum ben de çok mantıklı gelmeye başladı. Bitireyim de ben de size katılabilir imCanımmmcım cok sevindşm esinle barısmanıza insan iki yabancı gibi durmaya dayanamıyor gercekten iyi etmişssinşz cocuklara yansımasan tatlılıkla bitmiş
Gınaydın bqlım sen nasıslkn bugun ist da hava cok guzel bulusma isinş ne yaptınoz c. Tesi annem de geliyor ya aksi gibi
canım menün cok guzel ama bizim karatayda mesela oatates yasak nisastadan dolayı sen de en azndn aksamları tuketmemeye calıs
Canım cok sevindim senn adına cok tebrik ederim seni öotşvasypn tavandır simdi sen de ne guzel inş 80lere 70 lere indigini de görecegiz hep birlikte
ayy kabus cuma öncesi öisafirlik cok fena yani Allah yardımcın olsun cnaım
nerden indirdin acaba.. Ben de okusam bi.Karatayin kitabını indirdim okuyorum ben de çok mantıklı gelmeye başladı. Bitireyim de ben de size katılabilir im
Gecmisi silersen kaybolur canimArkadaşlar siteye girerken nickim kalıyor ama ben akşam çıkarken silmek istiyorum benden başka kullananlarda var pc yi nerden siliniyor
Gecmisi silersen kaybolur canim
Gecmisi silmede form ve verilerin silinmesi diye bir secenek olacak orasi isaretli mi acaba o sekilde temizledigimde bende cikmiyordudenedim öyle f ye basınca fitcivciv çıkıyor hemen canım
Canımm sanırım şifayı fena kaptımesperenzaa nerdesin bacim dun aksamda yoktun
40 dk eliptik 160 puanKızlarr...
Dünkü sporlarınızı ve puanlarını beni etiketleyerek tekrar yazarsanız sevinirim.
Geçmiş yapamayacak kadar kafam kazan gibi de
Cok gecmis olsun mevsim donusu bu aralar cok dikkat etmek lazimCanımm sanırım şifayı fena kaptım
Dün gece oğlumu zar zor uyuttum sonra başımı yatağa koydum sızıp kalmışım.
Gece oplum uyandıkça kendimi yataktan kaıyarak çıkabildim.
Gecmisi silmede form ve verilerin silinmesi diye bir secenek olacak orasi isaretli mi acaba o sekilde temizledigimde bende cikmiyordu
Teşekkür ederim tatlımm40 dk eliptik 160 puan
10×10 100 adet bacak bolgesel 60 p
10×10 100 adet basen bolgesel 60 p
5×10 50 adet karin bolgesel 30 p
20×3 60adet mekik 36 p
Toplam 346 puan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?