Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cok mantikli kolay bir diyet 2 ogune alisirsan daha da kolay zirt pirt ara öğün oglen felan ugrasmiyorsun tam tembel isi hahaha
Evet gözüm ona doğru kayıyor yavaş yavaş da evde olunca hep zor gelir sanki bana. Elim sürekli biseylere kayıyor çünkü. Ama çalışırken mükemmel olur sanki.

Evet gözüm ona doğru kayıyor yavaş yavaş da evde olunca hep zor gelir sanki bana. Elim sürekli biseylere kayıyor çünkü. Ama çalışırken mükemmel olur sanki.

Aslinda kitabinda 3 ogunde var ama ben yemiyorum ogun aralari en az 5 saat olsun mantigi var karatayda benim baya oluyor

Canımm sanırım şifayı fena kaptım
Dün gece oğlumu zar zor uyuttum sonra başımı yatağa koydum sızıp kalmışım.
Gece oplum uyandıkça kendimi yataktan kaıyarak çıkabildim.
Oyyy cok gecmis olsun canim.
Senin uyumayan cocuk icin aklima je geldi bak abimin cocuguda oyle uyumaz gecede uyanir bi gun cocugu kodu bandina koymus en dusuk ayarda yurutmus bayaga yprmus cocugu 9 da bi uyudu sabah kalkti diyodu bide hareketli cocuk surekli hareket halinde. Dedim cocukda ne enerji varmis
canim onlar genelde kas yapmak icin olan videolar oldugu icin yuruyus evet kas yapmaz ana zayiflatir tabiko

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…