Arkadaşlar siteye girerken nickim kalıyor ama ben akşam çıkarken silmek istiyorum benden başka kullananlarda var pc yi nerden siliniyor
12 tl kiz al elinin altinda olsunnerden indirdin acaba.. Ben de okusam bi.
Cok mantikli kolay bir diyet 2 ogune alisirsan daha da kolay zirt pirt ara öğün oglen felan ugrasmiyorsun tam tembel isi hahahaKaratayin kitabını indirdim okuyorum ben de çok mantıklı gelmeye başladı. Bitireyim de ben de size katılabilir im
Bence yürüyüş de bacaklqri forma sokuyor ya, ben bizzat yaşadım.
Kesinlikle canım. Yürüme bacaklara yarıyor, karatay da öncelikle beli inceltiyorAdasim kotum bol gelmeye basladi bacaklar olan kismi bel kismi baya fayda etti yürüme valla
Haa hiç rant olacağı aklıma gelmemişti. Cok mantikli.Hoş şu an yürüyüş ten fazlasını ben yap desen yapamıyorum da yani .Sonuç ta hareket berekettir hareket ettikçe enerji yakiliyor bi şekilde dimi.Bence yürüyüş de bacaklqri forma sokuyor ya, ben bizzat yaşadım.
Ben evde yürüyorum canım günlük on bin yürümeye calisHaa hiç rant olacağı aklıma gelmemişti. Cok mantikli.Hoş şu an yürüyüş ten fazlasını ben yap desen yapamıyorum da yani .Sonuç ta hareket berekettir hareket ettikçe enerji yakiliyor bi şekilde dimi.
Evet gözüm ona doğru kayıyor yavaş yavaş da evde olunca hep zor gelir sanki bana. Elim sürekli biseylere kayıyor çünkü. Ama çalışırken mükemmel olur sanki.Cok mantikli kolay bir diyet 2 ogune alisirsan daha da kolay zirt pirt ara öğün oglen felan ugrasmiyorsun tam tembel isi hahaha
Yer ariyoruz cnm bulduhumuz an basliycam ise insallahSanırım öyle canım.
İşe başlamayı düşünüyordun başlayacak mısın?
Yürüyorum başladım yani. Evimin yakınında stadyum var evde de eliptik var. Çocuğu uyumaya çalışıyorum biraz ulusun uyansin cikicam inş.Ben evde yürüyorum canım günlük on bin yürümeye calis
Kesinlikle canım. Yürüme bacaklara yarıyor, karatay da öncelikle beli inceltiyor
Evet gözüm ona doğru kayıyor yavaş yavaş da evde olunca hep zor gelir sanki bana. Elim sürekli biseylere kayıyor çünkü. Ama çalışırken mükemmel olur sanki.
Teşekkür ederim canım.Ben de hafif atlattım diye seviniyordum,sevincim kursağımda kaldıGeçmiş olsun canım aman dikkat et. Bu salgın hastalık yapışıyor, zor siyriliyorsun.
Noldu kuzum sende mi hastasinTeşekkür ederim canım.Ben de hafif atlattım diye seviniyordum,sevincim kursağımda kaldısen nasılsın canım.
bugun hala devam ediyor hatta dunku mekikten sonra karin kaslarimda sizlamaya basladi bacaklar zaten pert ama ben yine bugun mekik cektim bir haftaya kalmaz birsey bunlar guzel agrilar :)))Teşekkür ederim tatlımm
Sporun harika
Ağrın sızın da yavaş yavaş hafifller canım.
Oyyy cok gecmis olsun canim.Canımm sanırım şifayı fena kaptım
Dün gece oğlumu zar zor uyuttum sonra başımı yatağa koydum sızıp kalmışım.
Gece oplum uyandıkça kendimi yataktan kaıyarak çıkabildim.
canim onlar genelde kas yapmak icin olan videolar oldugu icin yuruyus evet kas yapmaz ana zayiflatir tabikoBugünlerde youtubeden rasgele spor videoları izliyorum. Çoğu spor hocası yürüyüş falan hikaye bi işe yaramaz. Kendi agirliginizla vücut antreman lari yapmanız gerekiyor kilo vermek için diyor. Çok şaşırdım ilk defa duydum ben bunu. Ne dersiniz hanımlar
Tarayıcı olarak chrome kullanıyorsan şu şekilde olacak tatlım;
Tarama verilerini temizle -> Gelişmiş - > Oradaki alanların hepsi seç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?