Tamm iste cnm senin icin amac olsun bu onun icine giricem die cabala hirs yap kendine o elbisede neki ben onun icine giricem ve o zman bn begenmeyip onu giymicem deDün netten aldığım kıyafetler geldi.Ama bikaç tanesi olmadı çok sinir oldum kendime hala zayıflamıyorumMoralim bozuldu iyice.
Alış veriş yapmak iyi geliyor,epey moral depoluyor insanEski fotoğraflarımdan birisini arka plan yaptıııım, olacak olacakkk
Kilo vermenin %70ini beslenme oluşturuyor. Yürüyüş tabi ki de işe yarıyor, hareketsizlik kötü.
Yürüyüşü bir de kendi vücut ağırlığında desteklersen daha sıkı olursun.
Bir de uyku saatleri çok önemli
Oh iyi bari
Belki bedeninde söyledin ama her markanın kesimi aynı olmuyor ki zaten. Ayrıca bunu fırsata çevirebilirsin, onun içine girebilmek emin ol seni daha çok motive edecekkk
Ben bunu uzun zamandır yapmıyorum, bu hafta sonu birşey alayımm
Omlet güzel bir tercih olmuş canım afiyet olsun
Tek acıkan benim sanıyordumBugunnbende cok aciktim yaaa allah allah niye oyle olduki
hastalık sonrası vücut sanırım toparlanabilmek için bişeyler istiyor ondan olabilir canımValla bilmiyorum kuzum midem mi genişledi naptı anlamadım bu aralar bir de gunler uzadı cpcuklar sabahın nurunda kalkıyprlar 10 u 10.30 u bukuyor yatmaları surekli ayakta hareket halinde ondan mı nedşr surekli bşrseyler yeme istegim var önceden böyle degildim son 15 gundur sapıttım iyice
sen nasılsın canım bugünTamm iste cnm senin icin amac olsun bu onun icine giricem die cabala hirs yap kendine o elbisede neki ben onun icine giricem ve o zman bn begenmeyip onu giymicem debende cok isr yaradi martin 18indr kuzenimin dugunu vardi orda giymek istedihim zayifkn 1 kere giyebildigim bi elbiseye grmk icin cok ugrastim sonucta gydim ertesi gn ark dugunu vardi ondada gydim aldm hevesimi bidaha giyermiyim bilmiyorumm
Ben yemiyorum zor tutuyorum kendimi cay kahve soda felanValla bilmiyorum kuzum midem mi genişledi naptı anlamadım bu aralar bir de gunler uzadı cpcuklar sabahın nurunda kalkıyprlar 10 u 10.30 u bukuyor yatmaları surekli ayakta hareket halinde ondan mı nedşr surekli bşrseyler yeme istegim var önceden böyle degildim son 15 gundur sapıttım iyice
Ben bi bugun oldum oyle gecerben hep açım ya az yiyip tokluk hissemedim daha
Su ya iyi dayandim nolacak bilmiyorum gece klozetin tepesinde uyurumTek acıkan benim sanıyordum
6:30 da uyandım kahvaltıyı çok iyi yapamadım ondan biraz da.hastayım ama canım bişeyler çekiyor ne olduğunu bilmediğim gibi yapmaya da dermanım yok
Sürekli tartılmasan daha iyi aslında. Haftada iki gün tartılmaya çabala,diğer türlü moral bozucu olabiliyor.esperenzaa akşamları tartılıyorum 65 buçuk çıkıyorum sabahları tam 65 normalmi tartı mı bozuk
Aynı durumdayım ,içimden gulup guluk şeklinde sesler geliyorSu ya iyi dayandim nolacak bilmiyorum gece klozetin tepesinde uyurum
Sürekli tartılmasan daha iyi aslında. Haftada iki gün tartılmaya çabala,diğer türlü moral bozucu olabiliyor.
Sabah ve akşam arası 1-1,5 kilo civarında fark olabiliyor.
Normal yani 500 gramlık fark oluşması.
Aynı durumdayım ,içimden gulup guluk şeklinde sesler geliyor
Hamileliğin son ayları gibi wc’de uyuruz artık
Sürekli tartılmak stres yapıyor ve stres de kilo vermede iyi olmuyor.En iyisi haftada bir gün, sabah uyanınca tuvalet sonrası cıbıl cıbıl tartılmak ama burada iki gün bildirim olduğu için iki gün tartılmamız mecburi zaten.evet canım sürekli tartılıyorum bırakcam tartı işini
Sürekli tartılmasan daha iyi aslında. Haftada iki gün tartılmaya çabala,diğer türlü moral bozucu olabiliyor.
Sabah ve akşam arası 1-1,5 kilo civarında fark olabiliyor.
Normal yani 500 gramlık fark oluşması.
Aynı durumdayım ,içimden gulup guluk şeklinde sesler geliyor
Hamileliğin son ayları gibi wc’de uyuruz artık
Ben iyiyim artıkTeşekkür ederim canım.Ben de hafif atlattım diye seviniyordum,sevincim kursağımda kaldısen nasılsın canım.
Sürekli tartılmak stres yapıyor ve stres de kilo vermede iyi olmuyor.En iyisi haftada bir gün, sabah uyanınca tuvalet sonrası cıbıl cıbıl tartılmak ama burada iki gün bildirim olduğu için iki gün tartılmamız mecburi zaten.
Pazartesi ve cuma haricinde tartılma.Sık tartılarak tartının ayarı ile oynadığımız gibi tartı da bizim ayarımızla oynar.
Benim de hamileliğim çok rahattı aslında,son ana kadar gezdim hatta sezaryen olacağım günün gecesinde misafirlerim vardı ayaktaydım ve hiç yorulmamıştım.Sabah erkenden kuaföre oradan da doğuma gitmiştimAyyy ben cok rahat gecirdim hamileliğimi birsey diyemiyorum o konuda son dk kadar gezdim tozdum kocaman bir dev olarak 125 kg malum
İnşallah canımBen iyiyim artık
Sen de iyileş bir an önce inşallah
Sürekli tartılmanın ne kadar sinir bozucu olduğunu @Rzgrece bilir. O bile bıraktı da rahatladı biraz.çok tatlısın canısı yarın sabahtan itibaren bırakıyorum inş
Kusmasi yok artık çok şükür, öksürük de azalıyor, sağol canımİnşallah canım
Şükür sen anlatmışsın canım.Bebiş nasıl oldu,öksürük kusma azaldı mı bari canım?
Bahar ayları maalesef alerjik bünyeleri mahvediyor.Küçük daha alerji için şurup vs de kullanamıyorsunuzdur.Kusmasi yok artık çok şükür, öksürük de azalıyor, sağol canım
Benim de hamileliğim çok rahattı aslında,son ana kadar gezdim hatta sezaryen olacağım günün gecesinde misafirlerim vardı ayaktaydım ve hiç yorulmamıştım.Sabah erkenden kuaföre oradan da doğuma gitmiştim
Son aylarda çok çişim gelirdi bi o vardı başka da bi sıkıntım yoktu.
O kadar rahattım ki 41+5 te zorunlu sezaryen oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?