Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Dün netten aldığım kıyafetler geldi.Ama bikaç tanesi olmadı çok sinir oldum kendime hala zayıflamıyorum Moralim bozuldu iyice.
Tamm iste cnm senin icin amac olsun bu onun icine giricem die cabala hirs yap kendine o elbisede neki ben onun icine giricem ve o zman bn begenmeyip onu giymicem de bende cok isr yaradi martin 18indr kuzenimin dugunu vardi orda giymek istedihim zayifkn 1 kere giyebildigim bi elbiseye grmk icin cok ugrastim sonucta gydim ertesi gn ark dugunu vardi ondada gydim aldm hevesimi bidaha giyermiyim bilmiyorumm

Alış veriş yapmak iyi geliyor,epey moral depoluyor insan ben bi de çok bayıldığım bi elbiseye çok da para baydıysam onun içine girmek için çok uğraşırım
Yeni ciciler al motivasyonun bol olur:)
Bugunnbende cok aciktim yaaa allah allah niye oyle olduki
Tek acıkan benim sanıyordum
6:30 da uyandım kahvaltıyı çok iyi yapamadım ondan biraz da.hastayım ama canım bişeyler çekiyor ne olduğunu bilmediğim gibi yapmaya da dermanım yok
hastalık sonrası vücut sanırım toparlanabilmek için bişeyler istiyor ondan olabilir canım bir de erken kalkıp çocukları beslerken kendimize doğru düzgün bişeyler yapamadığımız zaman daha aç oluyoruz.
Ben sütlü tarçınlı kahve ile açlığımı kesmeye çalılıyorum şuan, bakalım
sen nasılsın canım bugün

Ben yemiyorum zor tutuyorum kendimi cay kahve soda felan

Tek acıkan benim sanıyordum
6:30 da uyandım kahvaltıyı çok iyi yapamadım ondan biraz da.hastayım ama canım bişeyler çekiyor ne olduğunu bilmediğim gibi yapmaya da dermanım yok
Su ya iyi dayandim nolacak bilmiyorum gece klozetin tepesinde uyurum

esperenzaa akşamları tartılıyorum 65 buçuk çıkıyorum sabahları tam 65 normalmi tartı mı bozuk
Sürekli tartılmasan daha iyi aslında. Haftada iki gün tartılmaya çabala,diğer türlü moral bozucu olabiliyor.
Sabah ve akşam arası 1-1,5 kilo civarında fark olabiliyor.
Normal yani 500 gramlık fark oluşması.
Su ya iyi dayandim nolacak bilmiyorum gece klozetin tepesinde uyurum
Aynı durumdayım ,içimden gulup guluk şeklinde sesler geliyor
Hamileliğin son ayları gibi wc’de uyuruz artık

evet canım sürekli tartılıyorum bırakcam tartı işini

evet canım sürekli tartılıyorum bırakcam tartı işini
Sürekli tartılmak stres yapıyor ve stres de kilo vermede iyi olmuyor.En iyisi haftada bir gün, sabah uyanınca tuvalet sonrası cıbıl cıbıl tartılmak ama burada iki gün bildirim olduğu için iki gün tartılmamız mecburi zaten.
Pazartesi ve cuma haricinde tartılma.Sık tartılarak tartının ayarı ile oynadığımız gibi tartı da bizim ayarımızla oynar.

Ayyy ben cok rahat gecirdim hamileliğimi birsey diyemiyorum o konuda son dk kadar gezdim tozdum kocaman bir dev olarak 125 kg malum

çok tatlısın canısı yarın sabahtan itibaren bırakıyorum inş

Ayyy ben cok rahat gecirdim hamileliğimi birsey diyemiyorum o konuda son dk kadar gezdim tozdum kocaman bir dev olarak 125 kg malum
Benim de hamileliğim çok rahattı aslında,son ana kadar gezdim hatta sezaryen olacağım günün gecesinde misafirlerim vardı ayaktaydım ve hiç yorulmamıştım.Sabah erkenden kuaföre oradan da doğuma gitmiştim
Son aylarda çok çişim gelirdi bi o vardı başka da bi sıkıntım yoktu.
O kadar rahattım ki 41+5 te zorunlu sezaryen oldum

Kusmasi yok artık çok şükür, öksürük de azalıyor, sağol canım
Bahar ayları maalesef alerjik bünyeleri mahvediyor.Küçük daha alerji için şurup vs de kullanamıyorsunuzdur.
Benim haylaz biraz daha büyük olduğu için şurup kullanıyoruz dönem dönem.

Oh masallah ben nts diye gittim ordan carsiya gidevektim dogurdum aksamina hehrhhe bana supriz oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…