Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Napiyonuz hatunlar benim bacaklarim tutmuyor 1 saat oglani salladim dizimde.. 5saattir uyanik... uykuya direniyor sipam
Uyumayan çocukların anneleri diye dernek kurup ,kendimi başkan yapasım varDiş mi çıkarıyor kerata?
Her kafadan ayrı bi ses çıkıyor
Ben yürüyüş ve leslie ile kilo verdim ,bi arkadaş daha öyle diyordu
Yürü git demiştik o arkadaşa
Adasim kotum bol gelmeye basladi bacaklar olan kismi bel kismi baya fayda etti yürüme valla
canımm senin için en iyi spor zaten yürüyüş.Fırsat buldukça bol bol yürü tatlım.Bacakların sıkılaşır ve güçlenir.
Yürüyorum başladım yani. Evimin yakınında stadyum var evde de eliptik var. Çocuğu uyumaya çalışıyorum biraz ulusun uyansin cikicam inş.
senin evinin yakınındaki stadyum çok büyük avantaj sana da bebişe de iyi gelir.koy arabasına kuzuyu bol bol yürü kuzum
Bana hepsini inceltecek birsey lazim heheh
önce kondüsyonun artsın,vücudundaki ağırlıklar azalsın ki bacağın belin zorlanmasın.sonra tüm vücudu çalıştırırsın canım.şu anda tüm vücudu çalıştıracak tek bi sporun var Eşini bol afrodizyaklı beslemeye bakar

Dün netten aldığım kıyafetler geldi.Ama bikaç tanesi olmadı çok sinir oldum kendime hala zayıflamıyorum Moralim bozuldu iyice.
Canımm çok beğendiğin kıyafet ise dursun işte ne güzel hedef olur sana.bozma canım moralini ben çoğunlukla çok para verip küçük beden alırdım ki içine gireyim diye gaza geleyim,iyi motivasyon oluyor.

Canımm çok beğendiğin kıyafet ise dursun işte ne güzel hedef olur sana.bozma canım moralini ben çoğunlukla çok para verip küçük beden alırdım ki içine gireyim diye gaza geleyim,iyi motivasyon oluyor.
Canım içine girdim aslında ama düşük belmiş sevmedim üzerimde duruşunu.

Beğenmediysen iade et canım düşük beli ben de pek sevmiyorum.bi ara deli gibi düşük bel modası vardı,alacak bişey bulamıyordum.neysr şimdi her telden bel modası geldi de rahat ettik

bugun hala devam ediyor hatta dunku mekikten sonra karin kaslarimda sizlamaya basladi bacaklar zaten pert ama ben yine bugun mekik cektim bir haftaya kalmaz birsey bunlar guzel agrilar :)))
Ağrısın kaslar yansın yağlar
Haftaya spor yapmadığın gün rahatsız olursun.böyle devam canım

Fena fikir değilmiş
Aslında çok ama çok hareket ediyor,parka hergün gider top oynar,koşar hoplar,zıplar ,bisiklete biner evde koltuk yatak tepelerinde sıçrar uyumadan önce anne bacaklarım ağrıyor der ama uyumaz
Abinlere de Allah güç kuvvet versin

uyumayan çocuk uyumuyor valla kızımdan bliyorum.dün okulda pikniğe gittiler orada iyice yorulmuşlar geldibi de parkta oynadı.ama akşam gene geç uyudu.

uyumayan çocuk uyumuyor valla kızımdan bliyorum.dün okulda pikniğe gittiler orada iyice yorulmuşlar geldibi de parkta oynadı.ama akşam gene geç uyudu.
Önceleri çok üzülüyordum az uyuyor,gelişimi için kötü olur diye sonra sonra kabullendim uyumayı sevmeyene ne yapsan boş dedimYetiyor galiba az uyku,kreşe başlayacak bu yaz sonu bakalım ne yapacak?
Evet Canim ama oyun oynamak istiyor
oyun dedi mi akan sular duruyor yemek zamanı gelir aç olduğunu bilirim ama beşşş dakka daha oynayalım diye tutturur.
Diş çıkarma dönemi zaten oyun olmadı mı huysuzluk çok oluyor.bol bol oynat kuzuyu

Canım akşama canım balık istiyor ama tartıda hafif çıkmak için sadece süt içmeyi düşünüyordum bugün balık alsam yarın mı yesem acaba akşama mı yesem nasıl pişireyim birde

sumeyye canım neden uzukuyorsun zayıflıyorsun zayıflaycaksın bak artık spor da yapıyorsun benim gibi soeumsuz uzerine duaeni yapmasan neyse de artık cok guzel toparladın sen bştanem sıkma canını begenmedigini ver geri bence bosver sıkma canını

Canım akşama canım balık istiyor ama tartıda hafif çıkmak için sadece süt içmeyi düşünüyordum bugün balık alsam yarın mı yesem acaba akşama mı yesem nasıl pişireyim birde
canım bnece balıgını fırında pişir guzel guzel ye bol salatayla birlikte sadece süt icip yarın eksi gelmek bana mamntıklı gelmiyor gercek bir kilo kayvı degşl yani bence

haklısın canım üşenmezsem gidicem çarşıya

3 günlükken ben onu yatakta evirdim cevirdim hep bastan alistirdim simdi oynuyoruz surekli 10 aylık ama bi fena kuzum gece aglayarak uyaniyor pis pis yaparken oyuncak goruyo tek goz le eh eh eh istiyormus oyun heheheh anasi kılıkli full enerji

Kiz valla adim cikti gorende her gece sancak hehehe

İnersin kuzum, hayali bile nasıl güzelken gerçeğini düşün
Eski en zayıf ve en kilolu fotolarını gözünün önüne koy ve 5-6 ay sonra hangisi olmak istediğini düşün ve ona göre ye canım

Eski fotoğraflarımdan birisini arka plan yaptıııım, olacak olacakkk

Kilo vermenin %70ini beslenme oluşturuyor. Yürüyüş tabi ki de işe yarıyor, hareketsizlik kötü.
Yürüyüşü bir de kendi vücut ağırlığında desteklersen daha sıkı olursun.
Bir de uyku saatleri çok önemli

tenks canım şimdi oldu chrome benimki evet

Oh iyi bari

Dün netten aldığım kıyafetler geldi.Ama bikaç tanesi olmadı çok sinir oldum kendime hala zayıflamıyorum Moralim bozuldu iyice.

Belki bedeninde söyledin ama her markanın kesimi aynı olmuyor ki zaten. Ayrıca bunu fırsata çevirebilirsin, onun içine girebilmek emin ol seni daha çok motive edecekkk

Ben bunu uzun zamandır yapmıyorum, bu hafta sonu birşey alayımm

Kızlar ben cok acıktım oglen yemiyecektşm ama dayanamıyorum cocuklar cok yprdu kendime bi onlet yapıp yiyecegim daha fena seyler yemekten korkuyorum cunki
Omlet güzel bir tercih olmuş canım afiyet olsun

Bugunnbende cok aciktim yaaa allah allah niye oyle olduki
Valla bilmiyorum kuzum midem mi genişledi naptı anlamadım bu aralar bir de gunler uzadı cpcuklar sabahın nurunda kalkıyprlar 10 u 10.30 u bukuyor yatmaları surekli ayakta hareket halinde ondan mı nedşr surekli bşrseyler yeme istegim var önceden böyle degildim son 15 gundur sapıttım iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…