Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bahar ayları maalesef alerjik bünyeleri mahvediyor.Küçük daha alerji için şurup vs de kullanamıyorsunuzdur.
Benim haylaz biraz daha büyük olduğu için şurup kullanıyoruz dönem dönem.
Aynen canım dr yazmadı. Yaşını geçsin bi daha goturucem.memlekette iyice baktırıcam. Buradaki çocuk doktorları pek memnun etmedi beni

Selam kizlar kusura bakmayın lütfen giremiyorum internet paketim bitti, çocukları parka getirdim suan parkın internetine bağlandım ve yazıyorum akşam eşim gelince onun netine bağlanıp menülerimi paylaşırım

Öptüm sizi

Aynen canım dr yazmadı. Yaşını geçsin bi daha goturucem.memlekette iyice baktırıcam. Buradaki çocuk doktorları pek memnun etmedi beni
Yaşını geçene kadar yazmıyorlar.
Odasında yün yatak,yastık vs gibi şeyler olmasın,peluş oyuncaklar da tetikliyor alerjiyi.
Bir de bebişinin elbiselerini sıvı deterjanla yıka.(ben dalin sıvı kullanıyorum) ,mümkün olduğu kadar evin içine çamaşır asma.Doktorumuz bunları tavsiye etmişti ve şuan daha iyi canım.

Canlarım menümü paylaşıyorum
Sabah (8.35)
1 kase et paça çorbası

Ara (10)
1 küçük elma

Öğlen (12.30)
Yoğurtlu semizotu salatası

Akşam (18.45)
3 yk y.salata içine 1 dolu lor
5 yk yoğurtlu pazı salatası

Ara (21.00)
1/2 sb kefir
Kayısı (belki)

Sıvılar : 2.5 lt geçkin su , yeşil çay, çay, sade türk kahvesi
Kanguru_ , esperenzaa ve AhSen_2504

sumeyye col guzeş menu tam persembe öenusu olmus canım )

Heyy beybi sen nasıl oldun toparlndınmı biraz sarımsklat işe yaramdtr inş

Arkadaslar burda birkac arkadasın kucuk cocugu vardı bizimkiler gibi 3 yas üstü cocuklar icin bence mutlka alınıp okunması gereken kitaplar biz yeni edindik size de tavsşye olsun diye söyleyim dedim cocuk istismarına karsı cocuklaro bilinclendirmeye yönelik cok iyi calısmalar ücü de turkce öğretmenineen tavsşyedir

Eklentiler

• IMG_6139.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 38
Su saate kadar cok cok iyidim ki acayip aciktim ve 1 kase yogurt yedim sanirim bugun erkn uyucam ki acikip gozum donmesin ne oluyi bugun herkes acikmis gunler uzadı erkn yiyoruz yemekleri havada kararmak bilmiyor pisikolojik olarakta gun bitmedi die acikiyoruz sanirim ben 5 yildizli otelde bile diyet yapn biriyim nasil simdilerde bu kadar direncsizim inanamiyorum krndime

Kanguru_ canımmmm nasılsın kuzum iyi misin? Senin süslüyle barışmışsınız inan çok sevindim
iyin canim baristik ozur diledi ayaklarima kapandi affettim sen nasilsin

yaa ben daha aldigim kitaplari okumadim. Bitireyim bunlarida alirim. Nerden aldin netten mi

Diyetten uzaklastij ya ondan canim kisa zmnda toparlarsin

Allah iyligini versin bende cok rahattim ilkinde yorulmak nedir bilmedim ikincide 8.ay tatile gittim 7 saatlik yola full yuzdum amaaa tatilden dondukten sonraki hafta kalca agrisindan zor dayandim 39 u doldurana kadar cok fenaydi cok

iyin canim baristik ozur diledi ayaklarima kapandi affettim sen nasilsin

yaa ben daha aldigim kitaplari okumadim. Bitireyim bunlarida alirim. Nerden aldin netten mi
canım bunlar cocuklara okumak icin hikayeler ile kurguyla cocuklara yapmaları gerkenleri anlatıyor resimleri metinleri cok guzel

Günaydın kızlaaar, ben en son pazartesi tartılmıştım 101.8 kiloydum. Dayanamadım sabah tartıldım 99.5 çıktım. Reglim bitti çok şükür, sanırım yarın listeye girebiliriiiimmm :)
Vaavv süpersin canım
Bende var kuzum... kolay gibi gozukse zor bir alet.. ama her kasini çalıştırıyor havada kosuyor gibisin
Ben de betten baktım da biraz günlük en fazla yarım saat kullanılabilirmiş, tüm kasları da çalıştırıyormuş.benim bundan sonra iki çocukla spor zor gibi ya acaba alsam mı diye düşündüm karar da veremedim
canım bunlar cocuklara okumak icin hikayeler ile kurguyla cocuklara yapmaları gerkenleri anlatıyor resimleri metinleri cok guzel
not ettim bakayım ben de bir canım

Sabah 8.30
2yumyrtadan peynirli omlet
Yeşil zeytin, yeşillik, 1 tb ekmeği

Öğlen 12 gibi
3 bardak ayran

Saat 2 gibi 1 muz, 2 dilim portakal, 1 dilim elma
Akşam(4.30)
3 kepçe tavuk çorbası
2yk kısır
1 kase yoğurt
Saat 7 gibi 1 bardak süt
Biraz önce 1 hurma

Boğazım ağrıyor, hasta olmasam bari

Kaptancım mezuniyetten sonra geri dönüş icin herhangi bir sart oluyormu yahut mezuniyet sonrasında koruma icin aranızda olabilirmiyim yine ben burada yarın mezun olmayı dusunuyorum nasipse cunki ailem gelecek c. Tesi hem cok duzgun seyler yiyemeyebilirim hem de yarısmaya katkım az olur hem de artık bu kıvam bana iyi geliyor kilo icin Kanguru_ uzun bir yol katettim burası sayesinde 3 aydır yapamadıklarımı yaptırdınız herkese cok teşekkürederim bundan sonra da koruma icin arabızds olmak isterşm

Kız net yoluylan da birbirimize hastalık mı hulastıeoypruz nedir anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…