Aynen canım dr yazmadı. Yaşını geçsin bi daha goturucem.memlekette iyice baktırıcam. Buradaki çocuk doktorları pek memnun etmedi beniBahar ayları maalesef alerjik bünyeleri mahvediyor.Küçük daha alerji için şurup vs de kullanamıyorsunuzdur.
Benim haylaz biraz daha büyük olduğu için şurup kullanıyoruz dönem dönem.
Benimkinin hiç doğacağı yoktu ,rahatı yerindeydi anlaşılanOh masallahben nts diye gittim ordan carsiya gidevektim dogurdum aksamina hehrhhe bana supriz oldu
Yaşını geçene kadar yazmıyorlar.Aynen canım dr yazmadı. Yaşını geçsin bi daha goturucem.memlekette iyice baktırıcam. Buradaki çocuk doktorları pek memnun etmedi beni
sumeyye col guzeş menu tam persembe öenusu olmus canımCanlarım menümü paylaşıyorum
Sabah (8.35)
1 kase et paça çorbası
Ara (10)
1 küçük elma
Öğlen (12.30)
Yoğurtlu semizotu salatası
Akşam (18.45)
3 yk y.salata içine 1 dolu lor
5 yk yoğurtlu pazı salatası
Ara (21.00)
1/2 sb kefir
Kayısı (belki)
Sıvılar : 2.5 lt geçkin su , yeşil çay, çay, sade türk kahvesi
Kanguru_ , esperenzaa ve AhSen_2504
Heyy beybi sen nasıl oldun toparlndınmı biraz sarımsklat işe yaramdtr inşBenim de hamileliğim çok rahattı aslında,son ana kadar gezdim hatta sezaryen olacağım günün gecesinde misafirlerim vardı ayaktaydım ve hiç yorulmamıştım.Sabah erkenden kuaföre oradan da doğuma gitmiştim
Son aylarda çok çişim gelirdi bi o vardı başka da bi sıkıntım yoktu.
O kadar rahattım ki 41+5 te zorunlu sezaryen oldum
Teşekkür ederim canım.sumeyye col guzeş menu tam persembe öenusu olmus canım)
Su saate kadar cok cok iyidim ki acayip aciktim ve 1 kase yogurt yedim sanirim bugun erkn uyucam ki acikip gozum donmesin ne oluyi bugun herkes acikmis gunler uzadı erkn yiyoruz yemekleri havada kararmak bilmiyor pisikolojik olarakta gun bitmedi die acikiyoruz sanirim ben 5 yildizli otelde bile diyet yapn biriyim nasil simdilerde bu kadar direncsizim inanamiyorum krndimeAlış veriş yapmak iyi geliyor,epey moral depoluyor insanben bi de çok bayıldığım bi elbiseye çok da para baydıysam onun içine girmek için çok uğraşırım
Yeni ciciler al motivasyonun bol olur:)
Tek acıkan benim sanıyordum
6:30 da uyandım kahvaltıyı çok iyi yapamadım ondan biraz da.hastayım ama canım bişeyler çekiyor ne olduğunu bilmediğim gibi yapmaya da dermanım yok
hastalık sonrası vücut sanırım toparlanabilmek için bişeyler istiyor ondan olabilir canımbir de erken kalkıp çocukları beslerken kendimize doğru düzgün bişeyler yapamadığımız zaman daha aç oluyoruz.
Ben sütlü tarçınlı kahve ile açlığımı kesmeye çalılıyorum şuan, bakalım
sen nasılsın canım bugün
iyin canim baristik ozur diledi ayaklarima kapandi affettim
yaa ben daha aldigim kitaplari okumadim. Bitireyim bunlarida alirim. Nerden aldin netten miArkadaslar burda birkac arkadasın kucuk cocugu vardı bizimkiler gibi 3 yas üstü cocuklar icin bence mutlka alınıp okunması gereken kitaplar biz yeni edindik size de tavsşye olsun diye söyleyim dedim cocuk istismarına karsı cocuklaro bilinclendirmeye yönelik cok iyi calısmalar ücü de turkce öğretmenineen tavsşyedir
Diyetten uzaklastij ya ondan canim kisa zmnda toparlarsinSu saate kadar cok cok iyidim ki acayip aciktim ve 1 kase yogurt yedim sanirim bugun erkn uyucam ki acikip gozum donmesin ne oluyi bugun herkes acikmis gunler uzadı erkn yiyoruz yemekleri havada kararmak bilmiyor pisikolojik olarakta gun bitmedi die acikiyoruz sanirim ben 5 yildizli otelde bile diyet yapn biriyim nasil simdilerde bu kadar direncsizim inanamiyorum krndime
Benim de hamileliğim çok rahattı aslında,son ana kadar gezdim hatta sezaryen olacağım günün gecesinde misafirlerim vardı ayaktaydım ve hiç yorulmamıştım.Sabah erkenden kuaföre oradan da doğuma gitmiştim
Son aylarda çok çişim gelirdi bi o vardı başka da bi sıkıntım yoktu.
O kadar rahattım ki 41+5 te zorunlu sezaryen oldum
canım bunlar cocuklara okumak icin hikayeler ile kurguyla cocuklara yapmaları gerkenleri anlatıyor resimleri metinleri cok guzeliyin canim baristik ozur diledi ayaklarima kapandi affettimsen nasilsin
yaa ben daha aldigim kitaplari okumadim. Bitireyim bunlarida alirim. Nerden aldin netten mi
Vaavv süpersin canımGünaydın kızlaaar, ben en son pazartesi tartılmıştım 101.8 kiloydum. Dayanamadım sabah tartıldım 99.5 çıktım. Reglim bitti çok şükür, sanırım yarın listeye girebiliriiiimmm :)
Ben de betten baktım da biraz günlük en fazla yarım saat kullanılabilirmiş, tüm kasları da çalıştırıyormuş.benim bundan sonra iki çocukla spor zor gibi ya acaba alsam mı diye düşündüm karar da veremedimBende var kuzum... kolay gibi gozukse zor bir alet.. ama her kasini çalıştırıyor havada kosuyor gibisin
not ettim bakayım ben de bir canımcanım bunlar cocuklara okumak icin hikayeler ile kurguyla cocuklara yapmaları gerkenleri anlatıyor resimleri metinleri cok guzel
Kız net yoluylan da birbirimize hastalık mı hulastıeoypruz nedir anlamadımSabah 8.30
2yumyrtadan peynirli omlet
Yeşil zeytin, yeşillik, 1 tb ekmeği
Öğlen 12 gibi
3 bardak ayran
Saat 2 gibi 1 muz, 2 dilim portakal, 1 dilim elma
Akşam(4.30)
3 kepçe tavuk çorbası
2yk kısır
1 kase yoğurt
Saat 7 gibi 1 bardak süt
Biraz önce 1 hurma
Boğazım ağrıyor, hasta olmasam bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?