bakalım ben ne yaptım tartımıyorum pazartesıden berı banada suprız olsun dıyevalla bende yok cnku ysrin tartilmicam ama sizler icin cok heycanliyim insallah dereceye gireriz
Eminim sonuc mukkemmel olcan canim :)bakalım ben ne yaptım tartımıyorum pazartesıden berı banada suprız olsun dıye
Neden sen asiyosun ki yarin sabah bakiciya astir ertesi gun toplayip utulesin yazik sana yprulma
kız bilmiyor musun senne bakıcısı kız
Benim bir arkadaşım var ,ona kontes derim hep.bi de onu düşünAynen aynen iste haata olmaz olmaz oldumu da böyle yansın dunya cok afedersin totomda ayı bagırıyo iki cpcukla bşr de bunjn nazı niyazı
evet bencede öyle yap canım cok daha iyi
aa sen bilmiyormusunesperenzaa buraların kontesi bebaaam
hayıyyyyyyyyyykız bilmiyor musun sen
ye ye sıfa olsun bebemmmm :)dogal antibiyotik. aslinda her sabah bitane hap gibi yutmak lazim. Brnde hatirladigim zmnlar bitane hupletim
Söyleyeceksin tabiYaa ama ben daha yeniyim.Vurmayin kirbaci sordunuz da öyle yazdım. Hem 45 dakika Leslie 15 dakika da pilates yaptım bu hazin olaydan sonra.
iyi geceler tatlım valla bende toplayamam vbenım evı pok goturuyoooBen uyumaya gidiyorum hanimlar. Sabah gorusuruz. Kendinjze iyi bakin. En son cikan ortaligi toplasin silsin supursungorusuruuuuuukkkk
Söyleyeceksin tabiYazık etmişsin güzelim sporlarına canım. Sana başlangıç olarak,ayağın alışsın diye 150 ip atlama cezası,balkon da camlıymış zaten Konu komşuya karşı zıplarsın
Hayat bana çok zor olduğu için bakıcısı var oğlumunhayıyyyyyyyyyy
anam en ıyısı ya boşver ıyı olmuşşHayat bana çok zor olduğu için bakıcısı var oğlumunKız ben sefa insanıyım az buçuk İş yapmayı hiç sevmem,temiz olmayı severim ama yapmasını sevmem Eşim de çok yorulmamam için elinden geleni yapar sağolsun Zaten bakıcıdan önce de ütüyü eşim yapardı
Ben hele hiiiç toplayamam ,iyi geceler tatlım valla bende toplayamam vbenım evı pok goturuyoooburasıda oyle olsun ıstemem
zalım kadını te buraya surecekBen hele hiiiç toplayamam ,Bana kitleyecekseniz sabah bakıcımız toplar mecbur
Temizliği sen yapacaksan kadına ne gerek varanam en ıyısı ya boşver ıyı olmuşşbende buldumdu bırını temızlemeyede farkettım kı ben ondan daha cok ıs yapıom bıraktım sonra hahahah ütü ve yemek bende gerısı esımde
Aslında buraya alabilsem çok iyi olur.Kilosu var epey.çok severim aslında çok da iyi biridir.Geçen yıl 3-5 kilo verdirmiştim ama şeker hastası olunca işi daha da zor yazalım kadını te buraya surecek
Temizliği sen yapacaksan kadına ne gerek varKadına vereceğin para ile öküz alınır öküz
Ben de sadece yemek var.hafta sonu da üstten üstten evi toplarım o kadar
Eşine maşallahSana da brawooo kuzum iyi eş seçmişsin
Aslında buraya alabilsem çok iyi olur.Kilosu var epey.çok severim aslında çok da iyi biridir.Geçen yıl 3-5 kilo verdirmiştim ama şeker hastası olunca işi daha da zor ya
Ay teşekkür ederim efenim. Bu bana ilk ve son ceza verisin olacak söyliyim.Söyleyeceksin tabiYazık etmişsin güzelim sporlarına canım. Sana başlangıç olarak,ayağın alışsın diye 150 ip atlama cezası,balkon da camlıymış zaten Konu komşuya karşı zıplarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?