Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Neden sen asiyosun ki yarin sabah bakiciya astir ertesi gun toplayip utulesin yazik sana yprulma

Yazık bana ya
Genelde öyle yapıyordum ama bu defa olmadıKız öbür gün cumartesi ,kadın pazartesiye kadar yok
ne bakıcısı kız
kız bilmiyor musun sen
Benim bir arkadaşım var ,ona kontes derim hep.bi de onu düşünbakıcı oğlumun çamaşırlarını ütülüyordu birer ikişer araya kendiminkileri kattım,o da sağolsun elime mi yapışacak dedi, o günden beri evin tüm ütülerini yapar.valla daha eline yapışmadı,kadın haklıymış

Yaa ama ben daha yeniyim. Vurmayin kirbaci sordunuz da öyle yazdım. Hem 45 dakika Leslie 15 dakika da pilates yaptım bu hazin olaydan sonra.
Söyleyeceksin tabiYazık etmişsin güzelim sporlarına canım. Sana başlangıç olarak,ayağın alışsın diye 150 ip atlama cezası,balkon da camlıymış zatenKonu komşuya karşı zıplarsın

anam en ıyısı ya boşver ıyı olmuşş bende buldumdu bırını temızlemeyede farkettım kı ben ondan daha cok ıs yapıom bıraktım sonra hahahah ütü ve yemek bende gerısı esımde

anam en ıyısı ya boşver ıyı olmuşş bende buldumdu bırını temızlemeyede farkettım kı ben ondan daha cok ıs yapıom bıraktım sonra hahahah ütü ve yemek bende gerısı esımde
Temizliği sen yapacaksan kadına ne gerek var Kadına vereceğin para ile öküz alınır öküz
Ben de sadece yemek var.hafta sonu da üstten üstten evi toplarım o kadar
Eşine maşallahSana da brawooo kuzum iyi eş seçmişsin

arada ben detaylı bır temızlıyorum ama rutını esımde... kız belımden rahatsızım ya çok yapamıyorum.. çalıştıgım zaman vardı bırı haftada 2 gelıyordu temızlık utu... edt lerı aşırdı kıyafetler felan guvenmıyorum kımseye pek Allahıma şukur valla çok detaycı dusuncelıdır her konuda gık demez gık dedırtmez

Söyleyeceksin tabiYazık etmişsin güzelim sporlarına canım. Sana başlangıç olarak,ayağın alışsın diye 150 ip atlama cezası,balkon da camlıymış zatenKonu komşuya karşı zıplarsın
Ay teşekkür ederim efenim. Bu bana ilk ve son ceza verisin olacak söyliyim. Huzurvermeyolunda fikir verdi sagolsun İpsiz de atlaniyormus bakalım biraz salonda biraz balkonda biraz iple biraz İpsiz çekerim cezami. Balkonda perde de var bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…