Tamam tamam kaçamak değil, sen ve kaptanın yani fitneler patatesle doğru yolda ilerleyin. Biz kazanalım ha ha.
Kız bunlar böyle işte insanı yediğine pişman ediyorlar[/QUOTE
Tamam tamam kaçamak değil, sen ve kaptanın yani fitneler patatesle doğru yolda ilerleyin. Biz kazanalım ha ha.
Kız bunlar böyle işte insanı yediğine pişman ediyorlar
Kız sen beni açık ara farkla mı yendin sporda bakim :d
Hu huuu sen yenisi galibaaa hosgeldin canimm senin bilgilerini goremedim ama ben... burdaki hatunlar cenebaz bir sessiz benim
Kadar şey yiyorsun, bi de gece karnın mı gurulduyorBen her gece aç yatıyorum be karnımın gurultusuna uyuyamıyorum
Hatunlar az önce sevgilim hasta olduğu için geçmiş olsuna gittim annesi gördü 5 aydır görmüyordu ne kadar zayıflamışsın çok daha güzel olmuşsun kızım dedi yaaaa
O
Kadar şey yiyorsun, bi de gece karnın mı gurulduyor
Ben 35,5 yaşındayım canım.İyi niyetli bir kadıncağızKayınvalideye bak sen süzüm süzüm süzüyorKaç yaşındasın canım sen ben biraz balık hafızalıyımda
Ben 35,5 yaşındayım canım.İyi niyetli bir kadıncağız
Allah izin verirse evlencez inşallahNeyi bekliyonuz kız evlenin gitsin
ay ya dun gece de benim kız uyandı 2.5 ta yatmadı 4e kadar zaten yatarken actım bide kalkınca hepten gurr gurr gezdim cok zor dimiBen her gece aç yatıyorum be karnımın gurultusuna uyuyamıyorum
ay ya dun gece de benim kız uyandı 2.5 ta yatmadı 4e kadar zaten yatarken actım bide kalkınca hepten gurr gurr gezdim cok zor dimi
Allah izin verirse evlencez inşallah
Teşekkür ederim canım.Benim ilk mantık sonra aşk olanlardan oldu gibi.İnşallah Ağustos sonu düğünümüz olacakEvlilik güzeldir ama en güzeli mantıklı aşktıresperenzaa gibi ütünü yapanda olur yada benim gibi hemevde hem iş te temizlik yapanda olur her ne kadar buraya üyeliğimi bilmesede seviyorum seni karadutummmmmmmm
Teşekkür ederim canım.Benim ilk mantık sonra aşk olanlardan oldu gibi.İnşallah Ağustos sonu düğünümüz olacak
Boyu boyuma uygun ama kilosu uygun değil beni en çok zorlayan kendisi diyetisyen günlerimi yediklerimi içtiklerime çok dikkat eder.Beynimi yer kilo düşmanı benim sevgilim.Ama şu gerçekki o bu kadar ısrarcı olmasaydı ben bu kadar kilo veremezdim.Boyu boyuna kilosu kilona mı bari
Eki Görüntüle 2139150
Sizce nasıl ?
Harika..Eki Görüntüle 2139150
Sizce nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?