Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hatunlar az önce sevgilim hasta olduğu için geçmiş olsuna gittim annesi gördü 5 aydır görmüyordu ne kadar zayıflamışsın çok daha güzel olmuşsun kızım dedi yaaaa

Kayınvalideye bak sen süzüm süzüm süzüyor Kaç yaşındasın canım sen ben biraz balık hafızalıyımda

Arkadaslar nasılsınız nasıl geciyor gununuz bugun herkes haftadonu planı yapmıs gözüküyor bende bşrazdan cocukları dıaeı cıkarıcam dısarı hava col guzel bundan snra guzelleşir inş

ay ya dun gece de benim kız uyandı 2.5 ta yatmadı 4e kadar zaten yatarken actım bide kalkınca hepten gurr gurr gezdim cok zor dimi

Suyla bastırayım dedim 2 bardak su içtim bu sefer wc den gelemedim ..Burdaki arkadaşlar hep miden küçülcek diyorlar küçülmedi gitti açım be açımmm

Teşekkür ederim canım.Benim ilk mantık sonra aşk olanlardan oldu gibi.İnşallah Ağustos sonu düğünümüz olacak

Boyu boyuna kilosu kilona mı bari
Boyu boyuma uygun ama kilosu uygun değil beni en çok zorlayan kendisi diyetisyen günlerimi yediklerimi içtiklerime çok dikkat eder.Beynimi yer kilo düşmanı benim sevgilim.Ama şu gerçekki o bu kadar ısrarcı olmasaydı ben bu kadar kilo veremezdim.

fitcivciv geçen hafa çok takip edemedim ben. Bilseydim gaza getirirdim seni şekerim. Sana nasıl bi ceza versem. Haftasonu ne yapmak istersin? Çık eşinle 5000 adım at hadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…