Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım cok begendim inş gulerek hayırlısıyla giymeyi nasşpnetsin allah gelmişken fatihten de bakabilirsin cok guzel gelinlikciler var

1

ne guzel yaaa boyle kv ye can kurban ben 13 kg verdim aksam ordaydim gig demedi
Belki cekinmiştir canım söylemeye sen rahatsız hissedersin diye ben olsam sanki vucudunu inceliyormusum gibi dusunur diye söyleyemezdim belkide benim kv de cok tontiştir manken gşbi olmussun huzurcım demişti gülesimden birşey dememiştim utanarak :)

Benim de kayınpeder ilk doğumumda bebeği görmeye geldi, yaramış sana hamilelik diyor, daha kırkım çıkmamış ki ben 10.5 kilo almıştım. 66.5 la doğuma gittim, 62.5 la çıkmıştım.
Ay benim kp de böyle patavatsızdır sinir olurum terslerim de yerine göre aeni gaza getirmiş olmayım tabi bazı erkeklerşn yapısı böyle malesef

Tamam tatlım sen sporunu yap,ben sana bir rakip bulacağım,şöyle gözleri kenafir olmayan cinsten
Çok hoşsun yaaa
Teşekkür ederim canım
Selam kizlar sukur paketim yenilendi internetim yoktu kafayı yiyecektim hiç bir yere giremiyordum çok sıkıcıydı.
Eve cekidüzen vereyim birazda spor yapayım hemen buraya dalarım kaç gündür alıntı ve etiketlere cevap veremedim

esperenzaa Kuzuuuuuu rakipmi olduk yedim seni yedimmm vay senin haline
ahsenimm bebekimm rakip yaptım seni kendime,sayende ben de daha gaza gelirim ,kilo vermem yavaşladı daYenilsem de yensem de her türlü kazanıyorumYenersem acımam basarım cezayı,yenersen gözümün yaşına bakma kuzum sen de
Bugün çok güzel bi gün
Bugün yarın ve daha da sonrasında hayat bize çok daha güzel olacak
Boşuna dememisler cennet annelerin ayağı altındadır diye, ne kadar büyük sevap işledi anneciği Elif'i çağırarak

Benim de kayınpeder ilk doğumumda bebeği görmeye geldi, yaramış sana hamilelik diyor, daha kırkım çıkmamış ki ben 10.5 kilo almıştım. 66.5 la doğuma gittim, 62.5 la çıkmıştım.

Cins bunlar cins bosver biz önümüze bakalim tatlim

Cim cum mu?? Ne onlar yenilcek birsey mi?? Çiğdem ben sekerim cigdemcim kızım felan yok bizde

Üç doğum ve bir düştükten sonra çok kilo aldım lütfen bana yardım edin... Yeni üyeyim ne yapacağımı bilmiyorum...

Üç doğum ve bir düştükten sonra çok kilo aldım lütfen bana yardım edin... Yeni üyeyim ne yapacağımı bilmiyorum...
Hoşgeldin canım,ilk sayfadaki kuralları okuyup kendini tanıtır mısın? Yaş,boy,hedef kilo,ev hanımı,çalışma vs gibi?
Allah bağışlasın evlatlarını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…