Normalde de düşünceli biri değildir zaten. Düşünmeden aklına ne gelirse konuşur.Bir erkeğe eşi dışından kilosunu konuşmak yakışmıyor ayıp etmiş
Normalde de düşünceli biri değildir zaten. Düşünmeden aklına ne gelirse konuşur.
Aynen canımErkeğin en çekilmezi patavatsız yani
Canım cok begendim inş gulerek hayırlısıyla giymeyi nasşpnetsin allah gelmişken fatihten de bakabilirsin cok guzel gelinlikciler varEki Görüntüle 2139150
Sizce nasıl ?
Belki cekinmiştir canım söylemeye sen rahatsız hissedersin diye ben olsam sanki vucudunu inceliyormusum gibi dusunur diye söyleyemezdim belkide benim kv de cok tontiştir manken gşbi olmussun huzurcım demişti gülesimden birşey dememiştim utanarak :)1
ne guzel yaaa boyle kv ye can kurban ben 13 kg verdim aksam ordaydim gig demedi
Ay benim kp de böyle patavatsızdır sinir olurum terslerim de yerine göre aeni gaza getirmiş olmayım tabi bazı erkeklerşn yapısı böyle malesefBenim de kayınpeder ilk doğumumda bebeği görmeye geldi, yaramış sana hamilelik diyor, daha kırkım çıkmamış ki ben 10.5 kilo almıştım. 66.5 la doğuma gittim, 62.5 la çıkmıştım.
2 martta cektim resim 4 -5 tane 120 kilo halimiWaaaw.. kararlı bi Çiğdem görüyoruz. Şimdiki resimlerini çek de öncesi sonrası yapalım kız
2 martta cektim resim 4 -5 tane 120 kilo halimi
Tamam tatlım sen sporunu yap,ben sana bir rakip bulacağım,şöyle gözleri kenafir olmayan cinstenFistigim bana da rakip yaz sabah konustuk dr da gittim 3mill yapabilirmisim beli zorlamadan harekette yapabilirmisim D ve b12 vitamin eksik çıktı onlar icinde takviye yazdi... geliyorummm sahalara yapabildiğin kadar yap bacakta titreme baslayinca birak dedi
Teşekkür ederim canımÇok hoşsun yaaa
Selam kizlar sukur paketim yenilendi internetim yoktu kafayı yiyecektim hiç bir yere giremiyordum çok sıkıcıydı.
ahsenimm bebekimm rakip yaptım seni kendime,sayende ben de daha gaza gelirim ,kilo vermem yavaşladı daEve cekidüzen vereyim birazda spor yapayım hemen buraya dalarım kaç gündür alıntı ve etiketlere cevap veremedim
esperenzaa Kuzuuuuuu rakipmi olduk yedim seni yedimmm vay senin haline
Bugün yarın ve daha da sonrasında hayat bize çok daha güzel olacakBugün çok güzel bi gün
Boşuna dememisler cennet annelerin ayağı altındadır diye, ne kadar büyük sevap işledi anneciği Elif'i çağırarak
Benim de kayınpeder ilk doğumumda bebeği görmeye geldi, yaramış sana hamilelik diyor, daha kırkım çıkmamış ki ben 10.5 kilo almıştım. 66.5 la doğuma gittim, 62.5 la çıkmıştım.
Cim cum mu?? Ne onlar yenilcek birsey mi?? Çiğdem ben sekerim cigdemcim kızım felan yok bizdeBelki cekinmiştir canım söylemeye sen rahatsız hissedersin diye ben olsam sanki vucudunu inceliyormusum gibi dusunur diye söyleyemezdim belkide benim kv de cok tontiştir manken gşbi olmussun huzurcım demişti gülesimden birşey dememiştim utanarak :)
tlc izliyorum 200 kg lar var canım biz onların yanında kürdan yahu
Ayyy evetttt allah korusunTamam tatlım sen sporunu yap,ben sana bir rakip bulacağım,şöyle gözleri kenafir olmayan cinsten
Haklisin yurimmm hahahaha yok yok koşayimmmYürü be Çiğdem hem yağ yakarsın
Owww cok guzel canimmm benimmmEki Görüntüle 2139150
Sizce nasıl ?
Haklisin yurimmm hahahaha yok yok koşayimmm
Üç doğum ve bir düştükten sonra çok kilo aldım lütfen bana yardım edin... Yeni üyeyim ne yapacağımı bilmiyorum...
Hoşgeldin canım,ilk sayfadaki kuralları okuyup kendini tanıtır mısın? Yaş,boy,hedef kilo,ev hanımı,çalışma vs gibi?Üç doğum ve bir düştükten sonra çok kilo aldım lütfen bana yardım edin... Yeni üyeyim ne yapacağımı bilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?