Pinokyonun atası senisen kolasına gazozda atarsın
Ayyy boyle kaynanlar hep olsun ya ne gzel.motive olmussundur sendeHatunlar az önce sevgilim hasta olduğu için geçmiş olsuna gittim annesi gördü 5 aydır görmüyordu ne kadar zayıflamışsın çok daha güzel olmuşsun kızım dedi yaaaa
Civcivin migdesi uzay boşluğu valla kara delik daha ne yiyecek bilmem... ben kadar yese gurultuyu birak dile gelecek migdesiO
Kadar şey yiyorsun, bi de gece karnın mı gurulduyor
ne guzel yaaa boyle kv ye can kurban ben 13 kg verdim aksam ordaydim gig demediHatunlar az önce sevgilim hasta olduğu için geçmiş olsuna gittim annesi gördü 5 aydır görmüyordu ne kadar zayıflamışsın çok daha güzel olmuşsun kızım dedi yaaaa
Boşver demezse demesin. Sen kendin için veriyorsun eşinde seni çok seviyor ona gerek Yok zaten1
ne guzel yaaa boyle kv ye can kurban ben 13 kg verdim aksam ordaydim gig demedi
Sagol canim 9 aylik kizim.menetra idi galiba adi kac doz inan bilmiyorum dr yazmisti recetede bende bakmadim bu 1. Dozdu agustosta bir asi daha olacakNe kadarlik cnm bebegin ve kac doz yaptirdin menenjiti allah bagislasin bu arada
ooo ben iki gunde ne sporlar yaparim hafta ici cok calisman lazim cookkfattylamb94
500 ip 100 p
100 bölgesel 60 p
2 saat ev işi 40 p
Temiz 200 p
esperenzaa 2 gün benden bişe yok
becezey bak bu fırsatı değerlendir
Kocama asik yaaa psiko benim iyi olmama gelemiyor inadına yapicam bende manken gibi olmazsam bende Çiğdem degilim kuzimBoşver demezse demesin. Sen kendin için veriyorsun eşinde seni çok seviyor ona gerek Yok zaten
Hap atsam daha kolay olmazmi ya kokty sevmiyorsa hahaha
Kocama asik yaaa psiko benim iyi olmama gelemiyor inadına yapicam bende manken gibi olmazsam bende Çiğdem degilim kuzim
Çok hoşEki Görüntüle 2139150
Sizce nasıl ?
fitcivciv geçen hafa çok takip edemedim ben. Bilseydim gaza getirirdim seni şekerim. Sana nasıl bi ceza versem. Haftasonu ne yapmak istersin? Çık eşinle 5000 adım at hadi
Waaaw.. kararlı bi Çiğdem görüyoruz. Şimdiki resimlerini çek de öncesi sonrası yapalım kızKocama asik yaaa psiko benim iyi olmama gelemiyor inadına yapicam bende manken gibi olmazsam bende Çiğdem degilim kuzim
Hadi yaaa. Üzüldüm şimdi. Görüşemiyorsunuz yani. Tamam kendin at o zaman 5000 i, sana ceza vermezsem esperenzaa beni vururCanım yarama tuz bastın şu an eşimle izin günlerimiz denk değil onun izni hafta içi valla sırf şu tatil günleri yüzünden işi bırakmayı düşünüyorum
Hadi yaaa. Üzüldüm şimdi. Görüşemiyorsunuz yani. Tamam kendin at o zaman 5000 i, sana ceza vermezsem esperenzaa beni vurur
Benim de kayınpeder ilk doğumumda bebeği görmeye geldi, yaramış sana hamilelik diyor, daha kırkım çıkmamış ki ben 10.5 kilo almıştım. 66.5 la doğuma gittim, 62.5 la çıkmıştım.1
ne guzel yaaa boyle kv ye can kurban ben 13 kg verdim aksam ordaydim gig demedi
Hadi yaaa. Üzüldüm şimdi. Görüşemiyorsunuz yani. Tamam kendin at o zaman 5000 i, sana ceza vermezsem esperenzaa beni vurur
Benim de kayınpeder ilk doğumumda bebeği görmeye geldi, yaramış sana hamilelik diyor, daha kırkım çıkmamış ki ben 10.5 kilo almıştım. 66.5 la doğuma gittim, 62.5 la çıkmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?