Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Koleramız kaçamakçı güzelimiz kız takımdasın kaçamak yapma. Bir de sakın bu hafta yaptığın sporları yazmayı unutma.Aynı takımdayız adamın asabını bozma
Tamam tamam esperenzam benim. Moralim bozuktu güldürdün beni. Tamam ben çok masum şeyler yicem. Hatta yola çıkmadan bi spor patlatıyım ben. Yalnız ben takım işini anlamadım. Biz kimiz ve kime karşı yarışıyoruz sporda

Sakin ol şampiyonHiç tınlama en güzeli .Bırak o sinir olsun patlat bir şuh kahkahaSen medgic26 sın büyük düşün

Bana oynuyor savas acti bildiğin ama iste ben hep sustugum icin deli yanımi bilmiyor allah onu benim serrimden korusun

FİTNE’S & FESAT’S

1- Rzgrece —-> cgdmk
2- AhSen_yarim —-> esperenzaa
3- smygnc. -> Huzurvermeyolunda
4- fitcivciv ——> gitsinkilolar01
5- becezey -> kolera88
6- NGY ————> fattylamb94

Biz Fesat’s takımındayız canımHerkes kendi rakibine karşı yarışıyor ve totalde de Fitne’s takımına karşı yarışıyoruz.
Bizim takımın spor toplamı karşı takımın spor toplamını geçmeli

Patlat kız spor neşemizi bulalım

Fistigim bana da rakip yaz sabah konustuk dr da gittim 3mill yapabilirmisim beli zorlamadan harekette yapabilirmisim D ve b12 vitamin eksik çıktı onlar icinde takviye yazdi... geliyorummm sahalara yapabildiğin kadar yap bacakta titreme baslayinca birak dedi

Selam kizlar sukur paketim yenilendi internetim yoktu kafayı yiyecektim hiç bir yere giremiyordum çok sıkıcıydı.
Eve cekidüzen vereyim birazda spor yapayım hemen buraya dalarım kaç gündür alıntı ve etiketlere cevap veremedim

esperenzaa Kuzuuuuuu rakipmi olduk yedim seni yedimmm vay senin haline

sABAH
1 dilim ekmek
3 peynir
2 adet kuru incir
şekersiz çay

öğlen
1 tabak bulgur pilavı
1 yemek kaşığı patates
ayran

ara
1 adet kuru incir

akşam
yarım adet fırında alabalık
2 lokma ekmek soğanları almak için

ara
tarçınlı süt

su 2 litre var

120 adet göbek egzersizi
100 adet ip atlama dünkü sporum bugünlük hesaplasan canım pazartesiden itibaren ben hesaplarım
@Rzgrece @kolera88 esperenzaa F fatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…