- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Günaydınnn canımm
Günaydınlar herkese
Koleramız kaçamakçı güzelimizkız takımdasın kaçamak yapma. Bir de sakın bu hafta yaptığın sporları yazmayı unutma.Aynı takımdayız adamın asabını bozma
Sakin ol şampiyonHiç tınlama en güzeli .Bırak o sinir olsun patlat bir şuh kahkaha Sen medgic26 sın büyük düşün
Tamam tamam esperenzam benim. Moralim bozuktu güldürdün beni. Tamam ben çok masum şeyler yicem. Hatta yola çıkmadan bi spor patlatıyım ben. Yalnız ben takım işini anlamadım. Biz kimiz ve kime karşı yarışıyoruz sporda
Ayıpsın kuzumKg yarisi noldu yaa goremedim ben liste felan? ?? Huu hanimlarrr bakin hele
BebegimmmAyıpsın kuzumsen iste kg yarışı da yaparız
Şampiyon belli ikinci kim diye keh kehh gülüyorsun değil mi?
FİTNE’S & FESAT’S
1- Rzgrece —-> cgdmk
2- AhSen_yarim —-> esperenzaa
3- smygnc. -> Huzurvermeyolunda
4- fitcivciv ——> gitsinkilolar01
5- becezey -> kolera88
6- NGY ————> fattylamb94
Biz Fesat’s takımındayız canımHerkes kendi rakibine karşı yarışıyor ve totalde de Fitne’s takımına karşı yarışıyoruz.
Bizim takımın spor toplamı karşı takımın spor toplamını geçmeli
Patlat kız spor neşemizi bulalım
Tıka basa yiyip zayıflamanın formülünü buldu sizin kızlar o vakitBilim dünyası şokta Bilim adamları kafalarını duvarlara vuruyordu,bu niye bizim aklımıza gelmedi diye
Ne diyelim,afiyet bal löp löp et olsun
Bugün çok güzel bi günElif annesinde bugünspor yapamaz canım sen anladın ne demek istediğimi
Hoşgeldin canımbenim rakibem nerdegitsinkilolar01 sporla aran nasıl canım benim yiy sayılmaz
ben geldim kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Hoşgeldin canım
Boşver ne sporu yaa, haftasonu bugün, yat, dinlen,gez dolaş, neyse gezmesen de olur bol bol yat
Yorma canim nazik yağlarını, sallanmasinlar bingil bingilBen başladım spora artık canım diğerlerine göre az olabilir ama yapıyorum
Yorma canim nazik yağlarını, sallanmasinlar bingil bingil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?