Boşver yaglatma mazallahYakında yağ ın y si kalmıcak bir zamanlar buralar hep yağ içindeydi dicem
Bana kalsa öğlen yemeğin çok gereksiz, hem ekmek de varsABAH
1 dilim ekmek
3 peynir
2 adet kuru incir
şekersiz çay
öğlen
1 tabak bulgur pilavı
1 yemek kaşığı patates
ayran
ara
1 adet kuru incir
akşam
yarım adet fırında alabalık
2 lokma ekmek soğanları almak için
ara
tarçınlı süt
su 2 litre var
120 adet göbek egzersizi
100 adet ip atlama dünkü sporum bugünlük hesaplasan canım pazartesiden itibaren ben hesaplarım
Kanguru_ @kolera88 esperenzaa @fatta
Anacim yarim patatesin yarisini yedim ekmek yok bisi yok kacamak diyip duruyolarNeeeee kaptannnn patates mi yemişşşşştez boynu vurulaaa
yenilen pehlivanBence de hava güzel çıkın dondurma künefe yiyin gideceğiniz yere araç kullanın
Pis fesatlarPek sevgili takım arkadaşlarım,bu hafta rakip zorlu o nedenle ne yapıyoruz.Dur durak demeden spor yapıyoruzSpor yaparken ses çıkarmayın,rakiplerimiz uyanmasın
cgdmk
@Huzurvermeyolunda
@gitsinkilolar01
@kolera88
@fattylamb94
Cok beklersinizElif annesinde bugünspor yapamaz canım sen anladın ne demek istediğimi
Yaa evet yuzdeleride yaristilarim. En dusuk yuzde olan guzel bi tarif paylasip neden kilo veremedigini aciklasin.Bebegimmm
Aynen gülüyorum valla bu hafta kupalar bende kacamak yapanlar düşünsün
evet cennet annelerin ayaginin altinda cnm annem cocuklara bakiyoBugün çok güzel bi gün
Boşuna dememisler cennet annelerin ayağı altındadır diye, ne kadar büyük sevap işledi anneciği Elif'i çağırarak
Gel canım gel bizde herşey serbestAnacim yarim patatesin yarisini yedim ekmek yok bisi yok kacamak diyip duruyolargicik oldum hepsini sizin takima gelcem ben
yenilen pehlivanbu haftada yarisalim canin alallim ifadenizi yine :)
Pis fesatlar
Cok beklersiniz
Yaa evet yuzdeleride yaristilarim. En dusuk yuzde olan guzel bi tarif paylasip neden kilo veremedigini aciklasin.esperenzaa ne diyon bacim
evet cennet annelerin ayaginin altinda cnm annem cocuklara bakiyoben napiyorun bil bakim
Annen çocuklara bakiyorken yorma kendini kuzum, sen de uzat bacakları iki seksen yat dinlenAnacim yarim patatesin yarisini yedim ekmek yok bisi yok kacamak diyip duruyolargicik oldum hepsini sizin takima gelcem ben
Pis fesatlar
Cok beklersiniz
Yaa evet yuzdeleride yaristilarim. En dusuk yuzde olan guzel bi tarif paylasip neden kilo veremedigini aciklasin.esperenzaa ne diyon bacim
evet cennet annelerin ayaginin altinda cnm annem cocuklara bakiyoben napiyorun bil bakim
Ekmek patates ekmek bunun nesine yorum yapim bogazinda kalsinsABAH
1 dilim ekmek
3 peynir
2 adet kuru incir
şekersiz çay
öğlen
1 tabak bulgur pilavı
1 yemek kaşığı patates
ayran
ara
1 adet kuru incir
akşam
yarım adet fırında alabalık
2 lokma ekmek soğanları almak için
ara
tarçınlı süt
su 2 litre var
120 adet göbek egzersizi
100 adet ip atlama dünkü sporum bugünlük hesaplasan canım pazartesiden itibaren ben hesaplarım
Kanguru_ @kolera88 esperenzaa @fatta
Katilayrum hemen yapmaliyiz benceYaa evet yuzdeleride yaristilarim. En dusuk yuzde olan guzel bi tarif paylasip neden kilo veremedigini aciklasin.
Ekmek patates ekmek bunun nesine yorum yapim bogazinda kalsinesperenzaa yapıştır civcive hediyesini hahahaha
Anacim yarim patatesin yarisini yedim ekmek yok bisi yok kacamak diyip duruyolargicik oldum hepsini sizin takima gelcem ben
Pis fesatlar
Cok beklersiniz
bende iki tane küp patates yedim hemen menün kötü bence o kaçamak değilhatta sabah tartıldım dayanamadım 65 ten bile aşağı inmişim ben doğru yoldayım bence
. Karbonhidrat sana et getirmez yavrum yag getirir... et protein yeeee... cezan gelir aksama bekle supriz buyuk1 yemek kaşığı patates et gelsin diye aldım onuda
Evet cnm hos geldin aramiza simdi gordm bnde seni buraya gelmekle cokniyi ettin cok motive etmeklr birlikte sorumlu hissediyor insan gurup arkadaslarina karsi kendini kacamakta ya0miyorsun dikkat ediyorsun hadi bakalim hepbirlikte gzel eksiler gorelim insallah
Ekmegi birer dilim yesende olir emziriyoruz u yakarz ama dige4 yediklerinede dikkat etmek sartiyla cayida sekersiz icmeye alistinmi asil cay tadini o zmn aliyorsun zaten birde suyunu en az 2 bucuk litre ictinmi menunu gordum o duzenle harika verirsin sendeilk sayfayi okudum ama spor puani dikkatimi cekmedi bi tekrar bakim bundn sonra ekmegi kesmem lazm sekerli cayi da tabi
Ee kaptan durum diyince inst ki story sandim pardonn sonradan caktim w.. oldugunu yaaaa off giremiyom kaynanmin yaninda ikide bir biseler knusuyo sohbet etmk istiyo bende ayip oomasin die bakmiom tlfna sonra burdaki sohbet alip basini gidiyo ben okuyana kadar sizle4 coktan baska muhabbete geciyonuz geriden takip ediom uyuz oluyorum simdide catsiya cikiom yoldayim die rahatim hala bile geriden okuyomKız değilim gri elbiseliyi nerde gördün
Ne kadarlik cnm bebegin ve kac doz yaptirdin menenjiti allah bagislasin bu aradatamam canim yarin cezami cekerimara yapma firsatim pek olmadi normalde atlamazdim da bugun boyle oldu iste. Bebisimin bugun menenjit asisi vardi hem onu oldu hem de demir sayimi icin kan aldilar cok agladi yavrucum onun icin dislerimiz hala yok ya dr 1.5 yasina kadar sikinti olmaz dedi biz yasimiza giricez daha beyazlama bile yok
Hu huuu sen yenisi galibaaa hosgeldin canimm senin bilgilerini goremedim ama ben... burdaki hatunlar cenebaz bir sessiz benimEe kaptan durum diyince inst ki story sandim pardonn sonradan caktim w.. oldugunu yaaaa off giremiyom kaynanmin yaninda ikide bir biseler knusuyo sohbet etmk istiyo bende ayip oomasin die bakmiom tlfna sonra burdaki sohbet alip basini gidiyo ben okuyana kadar sizle4 coktan baska muhabbete geciyonuz geriden takip ediom uyuz oluyorum simdide catsiya cikiom yoldayim die rahatim hala bile geriden okuyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?