Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bana kalsa öğlen yemeğin çok gereksiz, hem ekmek de var

Neeeee kaptannnn patates mi yemişşşşş tez boynu vurulaaa
Anacim yarim patatesin yarisini yedim ekmek yok bisi yok kacamak diyip duruyolar gicik oldum hepsini sizin takima gelcem ben
Bence de hava güzel çıkın dondurma künefe yiyin gideceğiniz yere araç kullanın
yenilen pehlivan bu haftada yarisalim canin alallim ifadenizi yine :)

Pis fesatlar
Elif annesinde bugün spor yapamaz canımsen anladın ne demek istediğimi
Cok beklersiniz
Bebegimmm
Aynen gülüyorum valla bu hafta kupalar bende kacamak yapanlar düşünsün
Yaa evet yuzdeleride yaristilarim. En dusuk yuzde olan guzel bi tarif paylasip neden kilo veremedigini aciklasin. esperenzaa ne diyon bacim
Bugün çok güzel bi gün
Boşuna dememisler cennet annelerin ayağı altındadır diye, ne kadar büyük sevap işledi anneciği Elif'i çağırarak
evet cennet annelerin ayaginin altinda cnm annem cocuklara bakiyo ben napiyorun bil bakim

Gel canım gel bizde herşey serbest

Annen çocuklara bakiyorken yorma kendini kuzum, sen de uzat bacakları iki seksen yat dinlen

Ekmek patates ekmek bunun nesine yorum yapim bogazinda kalsin esperenzaa yapıştır civcive hediyesini hahahaha

bende iki tane küp patates yedim hemen menün kötü bence o kaçamak değil hatta sabah tartıldım dayanamadım 65 ten bile aşağı inmişim ben doğru yoldayım bence

bende iki tane küp patates yedim hemen menün kötü bence o kaçamak değil hatta sabah tartıldım dayanamadım 65 ten bile aşağı inmişim ben doğru yoldayım bence

Tamam tamam kaçamak değil, sen ve kaptanın yani fitneler patatesle doğru yolda ilerleyin. Biz kazanalım ha ha.
Kız bunlar böyle işte insanı yediğine pişman ediyorlar

N NGY canm yanlis hatirlamiyosam sende eylul annesiydin dimi
Evet cnm hos geldin aramiza simdi gordm bnde seni buraya gelmekle cokniyi ettin cok motive etmeklr birlikte sorumlu hissediyor insan gurup arkadaslarina karsi kendini kacamakta ya0miyorsun dikkat ediyorsun hadi bakalim hepbirlikte gzel eksiler gorelim insallah

ilk sayfayi okudum ama spor puani dikkatimi cekmedi bi tekrar bakim bundn sonra ekmegi kesmem lazm sekerli cayi da tabi
Ekmegi birer dilim yesende olir emziriyoruz u yakarz ama dige4 yediklerinede dikkat etmek sartiyla cayida sekersiz icmeye alistinmi asil cay tadini o zmn aliyorsun zaten birde suyunu en az 2 bucuk litre ictinmi menunu gordum o duzenle harika verirsin sende

Kız değilim gri elbiseliyi nerde gördün
Ee kaptan durum diyince inst ki story sandim pardonn sonradan caktim w.. oldugunu yaaaa off giremiyom kaynanmin yaninda ikide bir biseler knusuyo sohbet etmk istiyo bende ayip oomasin die bakmiom tlfna sonra burdaki sohbet alip basini gidiyo ben okuyana kadar sizle4 coktan baska muhabbete geciyonuz geriden takip ediom uyuz oluyorum simdide catsiya cikiom yoldayim die rahatim hala bile geriden okuyom

Ne kadarlik cnm bebegin ve kac doz yaptirdin menenjiti allah bagislasin bu arada

Hu huuu sen yenisi galibaaa hosgeldin canimm senin bilgilerini goremedim ama ben... burdaki hatunlar cenebaz bir sessiz benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…