Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Anladım ben de başka takımlara bakmaya çalışıyordum Yaşım 33 kilom 78 hedefim 55 olmak boyum da 1.64

Anladım ben de başka takımlara bakmaya çalışıyordum Yaşım 33 kilom 78 hedefim 55 olmak boyum da 1.64
Akşama bugün tüm yediklerini tahmini saatleri ile yazarsan birlikte nerede hata yaptığını görebiliriz canım.
Kilo alma sebeplerin nedir sence canım?
İradeli ve kararlı olduktan sonra verilemeyecek kilo yoktur.önce kendine inan,sonra burada mümkün mertebe aktif olmaya çalış,hep birlikte veririz kiloları

Canim sen ekmek pilav patates yemissin o yuzden fazla olmus. Dengeleyememissin yani
Gel canım gel bizde herşey serbest
bacim siz karistirdiniz geralde kilo alma degil verme yariskasi
Annen çocuklara bakiyorken yorma kendini kuzum, sen de uzat bacakları iki seksen yat dinlen
onuda yaptim sporda yaptim

Katilayrum hemen yapmaliyiz bence
Tmm bu hafta yapiyoruz kuzum :)
Tamam tamam kaçamak değil, sen ve kaptanın yani fitneler patatesle doğru yolda ilerleyin. Biz kazanalım ha ha.
Kız bunlar böyle işte insanı yediğine pişman ediyorlar
Dedi hergun kacamak yapan
Hatunlar az önce sevgilim hasta olduğu için geçmiş olsuna gittim annesi gördü 5 aydır görmüyordu ne kadar zayıflamışsın çok daha güzel olmuşsun kızım dedi yaaaa
Ahhh canim kaynanan. Ne guzel motive etmis
Arkadaslar nasılsınız nasıl geciyor gununuz bugun herkes haftadonu planı yapmıs gözüküyor bende bşrazdan cocukları dıaeı cıkarıcam dısarı hava col guzel bundan snra guzelleşir inş
ya bi yaz gelmedi boyle gececek heralde

[QU

Kızlar istediğim gelinliği sonunda buldum şimdi sıra 20 kilo vermekte

Ba-yil-dimmmm cok asil duruyo canim. Ama kiloluykrn guzel olmaz en az 75 70 olsan guzel durur. Ha gayret
Oglen görünümlü aksam yemegii
Afiyet olsun huzurum
Yarın lahmacun yesem olur mu , belki dışarda olurum yeğenim gelecek illa park ister
Canim zaten kacamak yapiyosun. Olmaz tabiki. Hic kacamak yapmasan 1 tane olur derdim. Ama burda benim sozum dinlenmiyo o yuzden sen bilirsin
Üç doğum ve bir düştükten sonra çok kilo aldım lütfen bana yardım edin... Yeni üyeyim ne yapacağımı bilmiyorum...
hosgeldin canim

Bence başka takıma gir burası çok katı
canim yeni gelene oyle denir mi. Burdaki muhabbeti bilmeyen yanlis anlar. Ki arkadasda yanlis anlamis.

Ben inşallah o gelinliği giyeceğim.Siz unuttuğumda diyetin dışına çıktığımda ne olur hatırlatın bana.Tombiş bir gelin olmak istemiyorum

Bu sabah haşlanmış yumurta patates domates salatalık çay şekersiz zeytin öğlen ise kuru fasulye pilav vardı ama yemedim onun yerine cacık yedim

Veririz değil me kiloları büyük 10 ortanca 9 küçük de 5 yaşında
Maşallah
Bir de canım kimin mesajına cevap veriyorsan ,onun mesajının yanında cevapla butonı var oraya tıklayıp yazarsan daha iyi olur
Veririz tatlım,yeter ki iste...
Ben bir yılda 4-5 ay ara vererek 22-23 kilo verdim daha kısa sürede çok daha iyisini yapanlar var.

Hoş buldum sabah haşlanmış yumurta patates domates salatalık çay şekersiz zeytin öğlen ise kuru fasulye pilav vardı ama yemedim onun yerine cacık yedim

Hanimlar,
Hic istemedigim sey burda uyari yapmak. Ama istemesemde mecbur kaldim. Cok kacamak oluyoe menulerde. Ve soylenince onemsenmiyor. Gormemezlikten geliniyor. Burda herkesin amaci zayiflamak diye dusunuyorum. Sizin yaptiginiz kacamak birtek sizi ilgilendirmiyor. Takim motivasyonu acisindan ve takim ortalamasi acisindan cok onemli.
SON UYARIMDIR! kacamak yapani listeye almiyorum izinli, yeni uye farketmez. Listedeki uye kacamak yaparsa ondanda izine cikmasini ya da baska bir takima gecmesini rica edecegim. Kacamak yapiyorum ama kilo veriyorum demeyin sizin kacamak yapmaniz demek diger arkadaslarin motivasyonunu dusurmekte.
Takim yonetimini ciddiye almiyorsunuz belli ki ama cok ciddi olarak yaziyorum ve uygulayacagimizdan da emin olun.

Anladım maşallah sizlere yeniyim bilmiyorum söylediklerinizi yapmaya çalışıyorum

Bence de biraz disipline ihtiyaç var

Tamam canım yarın kaçamak yok ama bulgur pilavı kaçamak değil ki pirinç pilavı değil miydi yenmemesi gereken..Ben denileni dinlerim

Arkadaşa şaka olduğunu belirttim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…