Senin karnin patates gibi olucakBenimde dümdüz karnım olur mu birgün ya
Bulgur pilavi haftada 2 yk yiyebilirsin. Ama eger bulgur yiyeceksen p gun ekmek patates fln yememelisin canim dengelemek boyle oluyor yani. Mesela hafta sonu lahmacun yemek istiyosan h.ici hic zararli karbonhidrat almaman lazim ki hsonu lahmacun yiyebilesinTamam canım yarın kaçamak yok ama bulgur pilavı kaçamak değil ki pirinç pilavı değil miydi yenmemesi gereken..Ben denileni dinlerim
Arkadaşa şaka olduğunu belirttim canım
Kisiylemi herkeslemo yarisalim kuzucummTmm bu hafta yapiyoruz kuzum :)
Senin karnin patates gibi olucak
Iyice herseyden elini etegini cekene kadar ensendeyimBir yemek kaşığı aldığıma bin pişman oldum
Bulgur pilavi haftaya 2 yk yiyebilirsin. Ama eger bulgur yiyeceksen p gun ekmek patates fln yememelisin canim dengelemek boyle oluyor yani. Mesela hafta sonu lahmacun yemek istiyosan h.ici hic zararli karbonhidrat almaman lazim ki hsonu lahmacun yiyebilesin
Ekran fotosu yap gelinligi cnmBen inşallah o gelinliği giyeceğim.Siz unuttuğumda diyetin dışına çıktığımda ne olur hatırlatın bana.Tombiş bir gelin olmak istemiyorum
sabah patates haric guzel olmus canim. Ilk gunun gunahi olmaz. Burdaki menuleri okuyarak ne yenmesi gerektigini zamanla ogrenirsin zaten. Coxuklarini Allah bagislasinBu sabah haşlanmış yumurta patates domates salatalık çay şekersiz zeytin öğlen ise kuru fasulye pilav vardı ama yemedim onun yerine cacık yedim
aynen. Artik disiplin geldi canimBence de biraz disipline ihtiyaç var
Iyice herseyden elini etegini cekene kadar ensendeyimçünkü senin güzel bir anne olmani cok istiyorum
Hatırlat kuzum.Acıma hattaEkran fotosu yap gelinligi cnmben hergun sana hatirlatirim
sabah patates haric guzel olmus canim. Ilk gunun gunahi olmaz. Burdaki menuleri okuyarak ne yenmesi gerektigini zamanla ogrenirsin zaten. Coxuklarini Allah bagislasin
aynen. Artik disiplin geldi canim
Herkesle canimKisiylemi herkeslemo yarisalim kuzucumm
ogreniyosun isteE ben bilmeden 5 6 kaşık yedim bulguruekmekler minicikti sadece kabuktu aslında inanın ben aç yattım
Yolluyorda anlayana... zebani gibi tependeyim aksam menulerine beni etiketle tamam mi oturtana kadar gorucemCanevimden vurdun beni şuan inş canım ..Akşam tlc deki kadın da anne olmak için zayıflamış evren bana mesaj yolladı herhalde dedim
Yolluyorda anlayana... zebani gibi tependeyim aksam menulerine beni etiketle tamam mi oturtana kadar gorucem
Tamam canim.. bu arada sabah dr la konustum spora geri donucem 3mill belimi zorlamayan spor yapabiliyorum b12 ve d vitamini eksigim varmis takviye yazdi ondan donuyormus popom basim... sahalara geri dönüyorumHerkesle canim
Herkesle canim
ogreniyosun isteac yattin cunku karbonhidrat cabuk aciktirir
Emin olmadığın birseyi internetten arastir oyle ye aksam cezaya kalmaTamam canım bilmediğim için yanlış oldu dün benim bilmemeninde günahı olmaz
Emin olmadığın birseyi internetten arastir oyle ye aksam cezaya kalmafena ispilerim haberin olsun
burdqki her menunun yorumunuda oku canim ozaman ogrenirsin ne yiyip ne yiyemeyecegini :)Tamam canım bilmediğim için yanlış oldu dün benim bilmemeninde günahı olmaz
aboooooTamam canim.. bu arada sabah dr la konustum spora geri donucem 3mill belimi zorlamayan spor yapabiliyorum b12 ve d vitamini eksigim varmis takviye yazdi ondan donuyormus popom basim... sahalara geri dönüyorum
Facede bir sayfaya üyeyim diyetle ilgili kadının adı Arzu hatta o bir tabak koyuyo bulguru canım ondan
burdqki her menunun yorumunuda oku canim ozaman ogrenirsin ne yiyip ne yiyemeyecegini :)
aboooooozaman bizim gruba gel ucumuz kapisalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?