Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tamam canım yarın kaçamak yok ama bulgur pilavı kaçamak değil ki pirinç pilavı değil miydi yenmemesi gereken..Ben denileni dinlerim

Arkadaşa şaka olduğunu belirttim canım
Bulgur pilavi haftada 2 yk yiyebilirsin. Ama eger bulgur yiyeceksen p gun ekmek patates fln yememelisin canim dengelemek boyle oluyor yani. Mesela hafta sonu lahmacun yemek istiyosan h.ici hic zararli karbonhidrat almaman lazim ki hsonu lahmacun yiyebilesin

E ben bilmeden 5 6 kaşık yedim bulguru ekmekler minicikti sadece kabuktu aslında inanın ben aç yattım

Ben inşallah o gelinliği giyeceğim.Siz unuttuğumda diyetin dışına çıktığımda ne olur hatırlatın bana.Tombiş bir gelin olmak istemiyorum
Ekran fotosu yap gelinligi cnm ben hergun sana hatirlatirim
Bu sabah haşlanmış yumurta patates domates salatalık çay şekersiz zeytin öğlen ise kuru fasulye pilav vardı ama yemedim onun yerine cacık yedim
sabah patates haric guzel olmus canim. Ilk gunun gunahi olmaz. Burdaki menuleri okuyarak ne yenmesi gerektigini zamanla ogrenirsin zaten. Coxuklarini Allah bagislasin

Bence de biraz disipline ihtiyaç var
aynen. Artik disiplin geldi canim

Hatırlat kuzum.Acıma hatta

Tamam canım bilmediğim için yanlış oldu dün benim bilmemeninde günahı olmaz
burdqki her menunun yorumunuda oku canim ozaman ogrenirsin ne yiyip ne yiyemeyecegini :)

Tamam canim.. bu arada sabah dr la konustum spora geri donucem 3mill belimi zorlamayan spor yapabiliyorum b12 ve d vitamini eksigim varmis takviye yazdi ondan donuyormus popom basim... sahalara geri dönüyorum
abooooo ozaman bizim gruba gel ucumuz kapisalim

Kilo vermek için ev yemeklerini tercih edin!
Sosyal medyada öğün örneklerimi paylaştığımda takipçilerim şok oluyor! Bulgur pilavı yiyorum diyelim, ‘diyette bulgur yenir mi ki?’ Bu ve benzeri soruların cevabı evet! Ev yemekleri, kendi yaptığımız içecekler, bulgur, mercimek, buharda pişmiş pirinç hatta haşlanmış patates bile diyette yenir, kilo vermeye yardımcı olur.

İnsana kilo aldıran çok şekerli, yağlı, lokantalarda satılan ağır yemekler, marketlerdeki abur cuburlardır. sitesinden aldım yüksek topuklar hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…