Sacma. Yanlis. Imkansiz.Kilo vermek için ev yemeklerini tercih edin!
Sosyal medyada öğün örneklerimi paylaştığımda takipçilerim şok oluyor! Bulgur pilavı yiyorum diyelim, ‘diyette bulgur yenir mi ki?’ Bu ve benzeri soruların cevabı evet! Ev yemekleri, kendi yaptığımız içecekler, bulgur, mercimek, buharda pişmiş pirinç hatta haşlanmış patates bile diyette yenir, kilo vermeye yardımcı olur.
İnsana kilo aldıran çok şekerli, yağlı, lokantalarda satılan ağır yemekler, marketlerdeki abur cuburlardır. sitesinden aldım yüksek topuklar hatta
Ben eminim de sen gaza gelip merdivenden yuvarlanma yineSpordan sorumlu devlet bakanimesperenzaa okeylerse olur ben bulcam saba birini diyordu bak eminmisin benimle kapismaya hahaha
Sen su face sayfasinin ismini soylesene bi bakim merak ettmKilo vermek için ev yemeklerini tercih edin!
Sosyal medyada öğün örneklerimi paylaştığımda takipçilerim şok oluyor! Bulgur pilavı yiyorum diyelim, ‘diyette bulgur yenir mi ki?’ Bu ve benzeri soruların cevabı evet! Ev yemekleri, kendi yaptığımız içecekler, bulgur, mercimek, buharda pişmiş pirinç hatta haşlanmış patates bile diyette yenir, kilo vermeye yardımcı olur.
İnsana kilo aldıran çok şekerli, yağlı, lokantalarda satılan ağır yemekler, marketlerdeki abur cuburlardır. sitesinden aldım yüksek topuklar hatta
Sacma. Yanlis. Imkansiz.
Iyi ozaman dene 1 hafta patates bulgur princ haslayip ye. Bunlari dr kilo almak isteyenlere veriyo. Internetteki her bilgiye guvenme canim. Bi kere bulgur cok sisirir. Pirincde ve patatesde nisasta var nasil zayiflatsin
Sen su face sayfasinin ismini soylesene bi bakim merak ettm
Baktim da genelde kur tarifleri falan vermis canim. Ama kesinlikle bulgur patates pirincle zayiflanmazDiyete Başlıyorum canım mavi gözlü bir bayan Arzu diye sayfası var..
Baktim da genelde kur tarifleri falan vermis canim. Ama kesinlikle bulgur patates pirincle zayiflanmaz
Ordada yaziyosa reklam yapiyodur canim :)Bu yazıda yüksek topuklar sitesinden linkini veriyor sık sık hatta
burdqki her menunun yorumunuda oku canim ozaman ogrenirsin ne yiyip ne yiyemeyecegini :)
aboooooozaman bizim gruba gel ucumuz kapisalim
Ya kime vercen medgicimiÇiğdemlerimi teker teker çifter çifter sana yedirmem
medgic26 tatlım bu akşam netleştiririm olur mu kuzum
Kız geçen haftanın ortasında spor gazisi olmasına rağmen çiğdem hepimizi donunda salladıYa kime vercen medgicimionun hakkindan bi ben gelirim diger arkadaslaeimi yedirmem ona
Kolay gelsin canimBen kaçtım
Yemek yapayımmantar yapacağım haydi selametle
Bak yaaaa heheheheBen eminim de sen gaza gelip merdivenden yuvarlanma yine
Bak yaaaa heheheheBen eminim de sen gaza gelip merdivenden yuvarlanma yine
Çiğdemlerimi teker teker çifter çifter sana yedirmem
medgic26 tatlım bu akşam netleştiririm olur mu kuzum
Bak bak cümlelere gel... kiyamam sana ben muckk
Kolay gelsin kuşum benimde aksam mantar varBen kaçtım
Yemek yapayımmantar yapacağım haydi selametle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?