Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sacma. Yanlis. Imkansiz.
Iyi ozaman dene 1 hafta patates bulgur princ haslayip ye. Bunlari dr kilo almak isteyenlere veriyo. Internetteki her bilgiye guvenme canim. Bi kere bulgur cok sisirir. Pirincde ve patatesde nisasta var nasil zayiflatsin

Sen su face sayfasinin ismini soylesene bi bakim merak ettm

Sacma. Yanlis. Imkansiz.
Iyi ozaman dene 1 hafta patates bulgur princ haslayip ye. Bunlari dr kilo almak isteyenlere veriyo. Internetteki her bilgiye guvenme canim. Bi kere bulgur cok sisirir. Pirincde ve patatesde nisasta var nasil zayiflatsin

Nasıl da bulurum yanlış bilgileri..Geçende patates kızartması faydalı zararlı olan soslardır diye bir yazı bulmuştum

Ya kime vercen medgicimi onun hakkindan bi ben gelirim diger arkadaslaeimi yedirmem ona
Kız geçen haftanın ortasında spor gazisi olmasına rağmen çiğdem hepimizi donunda salladıSenin gözün olmayaydı sporu zievede bırakmayaydı ,tüm takım toplamından fazla puan alacaktı
Ne pis gazladınız yaw ortalığı

esperenzaa benim gecen hafta belim agridi halada agriyo aslinda yoksa ohooooooo ben ona tur bindirirdim

Azcikda ben mazeret sunayim nolmus yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…