Yok cnm siz geldiginizde ben izindeydim dort gun falan oldu dondum ama listeye girmem icin 3 kusur kilo vermem lazm tanittim bn kndimi yeni gelen arkadaslara kimse cvp vermemisti kimse gormedi galiba tekrar yazayim ben nergiz 30 yasimdayim 2 cocugum var son hamileligimden kalan kilolarimi ve4meye calisiyorumHu huuu sen yenisi galibaaa hosgeldin canimm senin bilgilerini goremedim ama ben... burdaki hatunlar cenebaz bir sessiz benim
Baaaaaaaaaayyyyyiiiiiiiiiiilllllllddıiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm harikaa canim hadi sumeyyeee gir su gelinligin icineeEki Görüntüle 2139150
Sizce nasıl ?
Benimkisi cok iyidir saolsun iyide anlasiriz 17 kilo vermedim bikerr ne hzel kilo vermisin demedi1
ne guzel yaaa boyle kv ye can kurban ben 13 kg verdim aksam ordaydim gig demedi
Himm benimkiside 8ayi dolmak uzere bize doktor biryasindan hemen sonra 1 doz yeterli dedi o yuzden sordm ilkinde iki doz yapilmisti biri 9.da ikonci 14.de dusunuyorum bnde gene oulemi yaptirsam yoksa doktorun drdigini mi yapsam diyede o yuzdr. SordmSagol canim 9 aylik kizim.menetra idi galiba adi kac doz inan bilmiyorum dr yazmisti recetede bende bakmadim bu 1. Dozdu agustosta bir asi daha olacak
ooo ben iki gunde ne sporlar yaparim hafta ici cok calisman lazim cookk
Ben de tanitayim sana kendimiYok cnm siz geldiginizde ben izindeydim dort gun falan oldu dondum ama listeye girmem icin 3 kusur kilo vermem lazm tanittim bn kndimi yeni gelen arkadaslara kimse cvp vermemisti kimse gormedi galiba tekrar yazayim ben nergiz 30 yasimdayim 2 cocugum var son hamileligimden kalan kilolarimi ve4meye calisiyorum
Çok güzel görünüyor, afiyet olsun canımOglen görünümlü aksam yemegii
Helal bee kim tutar seniiiKocama asik yaaa psiko benim iyi olmama gelemiyor inadına yapicam bende manken gibi olmazsam bende Çiğdem degilim kuzim
Canım sen 61din de mi seninle de kapışak mıBenimde dümdüz karnım olur mu birgün ya
Bence başka takıma gir burası çok katı
Canım ya bayıldım gelinliğine çok çok çok güzelBen inşallah o gelinliği giyeceğim.Siz unuttuğumda diyetin dışına çıktığımda ne olur hatırlatın bana.Tombiş bir gelin olmak istemiyorum
Bence tüm takıma karşı yarışmalısınTamam canim.. bu arada sabah dr la konustum spora geri donucem 3mill belimi zorlamayan spor yapabiliyorum b12 ve d vitamini eksigim varmis takviye yazdi ondan donuyormus popom basim... sahalara geri dönüyorum
canım aslında mantık karbonhidrat, protein ve yağ gruplarından uygun oranlarda almak gerekiyor.uyguladığon diyete göre ne yiyeceğin de değişiyor.genellikle protein ağırlıklı beslenme tercih ediliyor. 1 kas yapımında kullanıldığı için, 2 protein vücutta depolanmayıp günlük atıldığı için.karatayda protein ağırlıklı bir diyet malum.doyana kadar yiyin aç kalmayın demesinin temel sebebi bu:ne kadar yersen ye yağa dönüşmeden atılırFacede bir sayfaya üyeyim diyetle ilgili kadının adı Arzu hatta o bir tabak koyuyo bulguru canım ondan
buraya gelmeyi bayadr düşünüyodm da bir turlu cesaret edemedim ama ilk adimi attiktan sonra gerisi gelir zaten uzun zamndr eylul annelerinde görünmuyodn canm isim tanidik geldi ama ya degilse diye ikilemde kalmistmEkmegi birer dilim yesende olir emziriyoruz u yakarz ama dige4 yediklerinede dikkat etmek sartiyla cayida sekersiz icmeye alistinmi asil cay tadini o zmn aliyorsun zaten birde suyunu en az 2 bucuk litre ictinmi menunu gordum o duzenle harika verirsin sende
Ben görmemisimdir yogggsam hayatta atlamam nergizcim hosgeldin allah bebislerini sana bagislasin... bende cigdem ayni yastayiz... hepimiz bir olup basaricazYok cnm siz geldiginizde ben izindeydim dort gun falan oldu dondum ama listeye girmem icin 3 kusur kilo vermem lazm tanittim bn kndimi yeni gelen arkadaslara kimse cvp vermemisti kimse gormedi galiba tekrar yazayim ben nergiz 30 yasimdayim 2 cocugum var son hamileligimden kalan kilolarimi ve4meye calisiyorum
Demezler anacim demezler napalim biz bize deriz bol bolBenimkisi cok iyidir saolsun iyide anlasiriz 17 kilo vermedim bikerr ne hzel kilo vermisin demedi
Tutmayin beniHelal bee kim tutar seniii
Bak bak bak kendine guvenen gelsin meydan okusun ben herdaim varim kuzummmBence tüm takıma karşı yarışmalısıntek başına kimi bulsan pişman edersin annem sen
Sumeyye oyle dal ki bunun icine herkesin akli yerinden oynasın guzelim hadi ben sana cok guveniyorummmEki Görüntüle 2139150
Sizce nasıl ?
Bencede oynasın hele ki öküzümünSumeyye oyle dal ki bunun icine herkesin akli yerinden oynasın guzelim hadi ben sana cok guveniyorummm
Canım menün herzamanki gibi mükemmel gercekten yaa sen guzel cesitler yapıypsun arada bir cesit olsun diye bana haftalık menu yazarmısın menu derken ana yemek manasında ben artık tukendim cidden ne yapayım derdinden sakat olacam yeaaSabah 2 yumurta peynir 3 ceviz 8zeytin maydanoz tere biber domates
Aralarda kahve soda cay cay cayy
Aksam soganli mantar kavurma z.yag ile tavuk izgara aci tere sarimsakkk
11000 adim 3 mill 20 dk eliptik birde gece sporu nasipse heheheheh
Ogleni dengeleyeyim diye aksam da az yemişssin canım gercekten kötğ olmus ama sartlar olgunlasmadı heralde sıkma canınıBugün ki menüm (çok iyi değil)
Sabah ( 9.30)
Peynir
Sahanda yumurta
1 çeri domates
1/4 salatalık
3 dlm sucuk
2 dlm kızarmış ekmek
Öğlen (14.30)(yoldaydım)
1/2 simit
Akşam (21.25)
1 kase yoğurt
1,5 lt su,4 fincan çay
@Rzgrece ,esperenzaa ve Huzurvermeyolunda
Kuzum akşam yemeği 21.00 kalınca yemedim.Yoksa gerçekten çok açım.Canım menün herzamanki gibi mükemmel gercekten yaa sen guzel cesitler yapıypsun arada bir cesit olsun diye bana haftalık menu yazarmısın menu derken ana yemek manasında ben artık tukendim cidden ne yapayım derdinden sakat olacam yeaa
Ogleni dengeleyeyim diye aksam da az yemişssin canım gercekten kötğ olmus ama sartlar olgunlasmadı heralde sıkma canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?