Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım ne guzel ekmegi azaltmıssın bak sadece sabah olmus ama aksama biraz da salata eklersen acık azsın hiç bence gece boyu cok guzel menğn devamını dilerim

Evet antalya akdenizin istanbulu zaten kalk huzur senle AhSen_2504 e gidelim

(Biraz geç oldu ama) ayyyyy gelin valla çok sevinirim ciddiyim haaa, seve seve agirlarim Huzurvermeyolunda

Mezuniyet yazımda takımı çok pis gömücemHele o fattylamb94 ve AhSen_2504 i mahvedicem
Ben mezun olana kadar kilo vererek gözüme girdiniz ,girdiniz yoksa yandınız

Gurbanin olam napaysin vallahi tüm kkye rezil oluruz. Benimse h3men listeye girmem lazim durum vahimm

Hmmm AhSen_2504 olabilir onunda ifadesini alirim

Arz ederim efenim

Emeğine sağlık canım.
AhSen_2504 e ben ceza vermek istemiyorum.Başladığında devamını getireceğine inanıyorum.

Canimsin sumeyyecim

Ooo esperenzam benim goznun yaslarina gurban kiyarmiyim ben saaa
tabik kazanan kaslar kaybenden yaglar olsun yeterki kilo verelim

Bak bak bak kendine guvenen gelsin meydan okusun ben herdaim varim kuzummm
Dr izin Verde ben güvenecem kendime, sayende gaza gelip ne güzel spor yapardım
Canım kaptan ne der bilmiyorum ama süt ya da ayran mı içsen. Gün içinde çok iyi beslenmemişsin, geç yatacaksan bence içmelisin ya da bol bol su iç doldur mideni
Canım su az değil mi hele de emzirirken, sütün azalmasın

Kuzum akşam yemeği 21.00 kalınca yemedim.Yoksa gerçekten çok açım.
Boşver sabret bu aksam da böyle olsun dayan biraz ketentohumu vs varsa ondan dökebilirsin
Ay canım benim bende cok isterim biliyormusun cok seviyorum oraların havalarını bizim karadenizin nemi gibi olmuyor cok hoslanıyorum oraların yazını ben önce öugkaya gştmek istiyorum cok merwk edşyorum oraların tatilini cok guzel koylar var

canm daha fazla icebilirm de işte inan oglm diş cikarma evresinde ve bana nefes aldirmiyo bazen cok susasam da gidip icmeye üşeniyorm insallah bundn sonra 2.5 litre icebilirm

Buralarin havası harika oksijen dolu hele denizin dalgalarından gelen balık kokusu.

Sakin bi hayat icin tam yasanicak yer inanki

Merhaba kızlar, sporumu tamamladım.
Önce menümü yazayım.
Kanguru_ fattylamb94
Kahvaltı
10-15 zeytin
Biraz peynir
Menemen
Biraz fıstık
Akşam
Sadece çorba
Meyve olarak hurma
2800 su
500 kadar bitki çayı

Spor
2500 bölgesel hareketler 1500 puan

Mutfağında ne var ne bilim kuzum ben sen malzemelri soyle ben sana uydurayim

Dr izin Verde ben güvenecem kendime, sayende gaza gelip ne güzel spor yapardı[/QUOTE
heheheh

Sabah 9.0
2 dilim börek
Peynir
Domatesnsalatalık
Cay

Aksam 16.0
Bir kase yogurt
Bol salata
Lahana yemegi

Arkadaslar cok özür diliyorum kaptanımızın uyarısı üzerine bu menüm olmadı ama ben mezun oldum korumadayım ailem yanımda oldugu icin özel bşr zmaan dilimindeyşm kusura bakmayınız örnek de almayınız

2 dilim borekle korunmaz canim kg afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…