- 3 Ocak 2018
- 2.664
- 4.656
- 83
- 36
Canım ne guzel ekmegi azaltmıssın bak sadece sabah olmus ama aksama biraz da salata eklersen acık azsın hiç bence gece boyu cok guzel menğn devamını dilerimBugünki menüm :
12:00 6 yk menemen 1 dilim ekmek 1 kase yogurt 1 tutam maydonoz
17:30 1 avuc cekirdek 1 nektar
20:00 3 parca tavuk haşlama 1 dilim ekmek 1 bardak ayran
10 bardak su
Leslie 30 dkk 90 puan
Zumba 10 dkk 35 puan
1 saat tempolu yuruyus 150 puan
1 saat ev işi 20 puan
Toplam 295 puanfattylamb94
Yanlis hesaplamis olabilirm bebekle kafam bi dünya
Mezuniyet yazımda takımı çok pis gömücemHele o fattylamb94 ve AhSen_2504 i mahvedicem
Ben mezun olana kadar kilo vererek gözüme girdiniz ,girdiniz yoksa yandınız
Emeğine sağlık canım.
AhSen_2504 e ben ceza vermek istemiyorum.Başladığında devamını getireceğine inanıyorum.
ahsenimm bebekimm rakip yaptım seni kendime,sayende ben de daha gaza gelirim ,kilo vermem yavaşladı daYenilsem de yensem de her türlü kazanıyorum Yenersem acımam basarım cezayı,yenersen gözümün yaşına bakma kuzum sen de
Eki Görüntüle 2139150
Sizce nasıl ?
kiz madem tadilat var neden temizlik yapiyosun :)
Dr izin Verde ben güvenecem kendime, sayende gaza gelip ne güzel spor yapardımBak bak bak kendine guvenen gelsin meydan okusun ben herdaim varim kuzummm
Canım kaptan ne der bilmiyorum ama süt ya da ayran mı içsen. Gün içinde çok iyi beslenmemişsin, geç yatacaksan bence içmelisin ya da bol bol su iç doldur mideniBugün ki menüm (çok iyi değil)
Sabah ( 9.30)
Peynir
Sahanda yumurta
1 çeri domates
1/4 salatalık
3 dlm sucuk
2 dlm kızarmış ekmek
Öğlen (14.30)(yoldaydım)
1/2 simit
Akşam (21.25)
1 kase yoğurt
1,5 lt su,4 fincan çay
Kanguru_ ,@esperenzaa ve Huzurvermeyolunda
Canım su az değil mi hele de emzirirken, sütün azalmasınBugünki menüm :
12:00 6 yk menemen 1 dilim ekmek 1 kase yogurt 1 tutam maydonoz
17:30 1 avuc cekirdek 1 nektar
20:00 3 parca tavuk haşlama 1 dilim ekmek 1 bardak ayran
10 bardak su
Leslie 30 dkk 90 puan
Zumba 10 dkk 35 puan
1 saat tempolu yuruyus 150 puan
1 saat ev işi 20 puan
Toplam 295 puanfattylamb94
Yanlis hesaplamis olabilirm bebekle kafam bi dünya
Boşver sabret bu aksam da böyle olsun dayan biraz ketentohumu vs varsa ondan dökebilirsinKuzum akşam yemeği 21.00 kalınca yemedim.Yoksa gerçekten çok açım.
Ay canım benim bende cok isterim biliyormusun cok seviyorum oraların havalarını bizim karadenizin nemi gibi olmuyor cok hoslanıyorum oraların yazını ben önce öugkaya gştmek istiyorum cok merwk edşyorum oraların tatilini cok guzel koylar var(Biraz geç oldu ama) ayyyyy gelin valla çok sevinirim ciddiyim haaa, seve seve agirlarimHuzurvermeyolunda
Gurbanin olam napaysin vallahi tüm kkye rezil oluruz. Benimse h3men listeye girmem lazim durum vahimm
Arz ederim efenim
Canimsin sumeyyecim
Ooo esperenzam benim goznun yaslarina gurban kiyarmiyim ben saaa
tabik kazanan kaslar kaybenden yaglar olsun yeterki kilo verelim
canm daha fazla icebilirm de işte inan oglm diş cikarma evresinde ve bana nefes aldirmiyo bazen cok susasam da gidip icmeye üşeniyorm insallah bundn sonra 2.5 litre icebilirmDr izin Verde ben güvenecem kendime, sayende gaza gelip ne güzel spor yapardım
Canım kaptan ne der bilmiyorum ama süt ya da ayran mı içsen. Gün içinde çok iyi beslenmemişsin, geç yatacaksan bence içmelisin ya da bol bol su iç doldur mideni
Canım su az değil mi hele de emzirirken, sütün azalmasın
Boşver sabret bu aksam da böyle olsun dayan biraz ketentohumu vs varsa ondan dökebilirsin
Ay canım benim bende cok isterim biliyormusun cok seviyorum oraların havalarını bizim karadenizin nemi gibi olmuyor cok hoslanıyorum oraların yazını ben önce öugkaya gştmek istiyorum cok merwk edşyorum oraların tatilini cok guzel koylar var
Hoşbuldum canmEccoomm aramıza hoş geldin canim
Yapicaksin canimmm yapicaksinBencede oynasın hele ki öküzümün
Sinirlenince zıvanadan çıkıyorum ben
Mutfağında ne var ne bilim kuzum ben sen malzemelri soyle ben sana uydurayimCanım menün herzamanki gibi mükemmel gercekten yaa sen guzel cesitler yapıypsun arada bir cesit olsun diye bana haftalık menu yazarmısın menu derken ana yemek manasında ben artık tukendim cidden ne yapayım derdinden sakat olacam yeaa
Dr izin Verde ben güvenecem kendime, sayende gaza gelip ne güzel spor yapardı[/QUOTE
heheheh
2 dilim borekle korunmaz canim kg afiyet olsunSabah 9.0
2 dilim börek
Peynir
Domatesnsalatalık
Cay
Aksam 16.0
Bir kase yogurt
Bol salata
Lahana yemegi
Arkadaslar cok özür diliyorum kaptanımızın uyarısı üzerine bu menüm olmadı ama ben mezun oldum korumadayım ailem yanımda oldugu icin özel bşr zmaan dilimindeyşm kusura bakmayınız örnek de almayınız
Afiyet olsun canimmmmMerhaba kızlar, sporumu tamamladım.
Önce menümü yazayım.
Kanguru_ fattylamb94
Kahvaltı
10-15 zeytin
Biraz peynir
Menemen
Biraz fıstık
Akşam
Sadece çorba
Meyve olarak hurma
2800 su
500 kadar bitki çayı
Spor
2500 bölgesel hareketler 1500 puan
Kizarmis ekmek simit miii ayy simdi bayilcammmBugün ki menüm (çok iyi değil)
Sabah ( 9.30)
Peynir
Sahanda yumurta
1 çeri domates
1/4 salatalık
3 dlm sucuk
2 dlm kızarmış ekmek
Öğlen (14.30)(yoldaydım)
1/2 simit
Akşam (21.25)
1 kase yoğurt
1,5 lt su,4 fincan çay
Kanguru_ ,@esperenzaa ve Huzurvermeyolunda
SizBak bak cümlelere gel... kiyamam sana ben muckk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?