Elifim noldu beline hayir olsun kuzum
canm daha fazla icebilirm de işte inan oglm diş cikarma evresinde ve bana nefes aldirmiyo bazen cok susasam da gidip icmeye üşeniyorm insallah bundn sonra 2.5 litre icebilirm
Afiyet olsun canim bildigim kadariyla 1 kase corba 1 dilim ekmege es deger... tavuk yanindaki sebzeler daha iyi olurdu... aksam daha hafif yemege odaklan kuzumMenum
Ogle. 1.5 yumurta ile bol soganli maydanozlu salata, 1 dilim peynir, 8 adet siyah zeytin, 1 dilim tam bugday ekmegi, sekersiz cay
Ara. 1 kucuk muz, 1 bardak granul kahve
Aksam. 1 kase tarhana corbasi, 2 kucuk tavuk but firinda yaptim sebzelerini yemedim, booolll salata
Su. 2.5 lt civari
Spor. 60 adet mekik 36 p
55 dk hizli tempo yuruyus 137.5 p
150 adet bolgesel hareket 90 p
20 dk eliptik 80 p
Toplam 343.5 puan
Sunku 15 dk yuruyus cezami dk dan dustum.
fattylamb94 @kolera88
Cekirdek yagdab baska birsey degil canim sana faydasi yok kaldiki tuzlu ve suyu az iciyorsun kuzumm afiyet olsunBugünki menüm :
12:00 6 yk menemen 1 dilim ekmek 1 kase yogurt 1 tutam maydonoz
17:30 1 avuc cekirdek 1 nektar
20:00 3 parca tavuk haşlama 1 dilim ekmek 1 bardak ayran
10 bardak su
Leslie 30 dkk 90 puan
Zumba 10 dkk 35 puan
1 saat tempolu yuruyus 150 puan
1 saat ev işi 20 puan
Toplam 295 puanfattylamb94
Yanlis hesaplamis olabilirm bebekle kafam bi dünya
Afiyet olsun cnm puani hesaplayim fatty i etiketle yoksa gecersiz sayiliyoSabah 2 yumurta peynir 3 ceviz 8zeytin maydanoz tere biber domates
Aralarda kahve soda cay cay cayy
Aksam soganli mantar kavurma z.yag ile tavuk izgara aci tere sarimsakkk
11000 adim 3 mill 20 dk eliptik birde gece sporu nasipse heheheheh
Ahh ahhhBugün ki menüm (çok iyi değil)
Sabah ( 9.30)
Peynir
Sahanda yumurta
1 çeri domates
1/4 salatalık
3 dlm sucuk
2 dlm kızarmış ekmek
Öğlen (14.30)(yoldaydım)
1/2 simit
Akşam (21.25)
1 kase yoğurt
1,5 lt su,4 fincan çay
Kanguru_ , esperenzaa ve Huzurvermeyolunda
canim cekirdek haric menun guzel afiyet olsun. Zamanla daha guzel olacakBugünki menüm :
12:00 6 yk menemen 1 dilim ekmek 1 kase yogurt 1 tutam maydonoz
17:30 1 avuc cekirdek 1 nektar
20:00 3 parca tavuk haşlama 1 dilim ekmek 1 bardak ayran
10 bardak su
Leslie 30 dkk 90 puan
Zumba 10 dkk 35 puan
1 saat tempolu yuruyus 150 puan
1 saat ev işi 20 puan
Toplam 295 puanfattylamb94
Yanlis hesaplamis olabilirm bebekle kafam bi dünya
bizde oyle bi donemdeydikTemizlik derken yatak yorgan yastıklar halılar herşey yıkanıcak ama işler çok karışık nasıl olucak bilemiyoruz kararsız bir dönemdeyiz esimle
Kanguru_ tatlisim frofiline bayıldımm
bu cuma 81.5 gorcen mi kuzum soz mu
Cok az yemissin aksamMerhaba kızlar, sporumu tamamladım.
Önce menümü yazayım.
Kanguru_ fattylamb94
Kahvaltı
10-15 zeytin
Biraz peynir
Menemen
Biraz fıstık
Akşam
Sadece çorba
Meyve olarak hurma
2800 su
500 kadar bitki çayı
Spor
2500 bölgesel hareketler 1500 puan
aksam dengelemeye calismissin canim ama borek olmamisSabah 9.0
2 dilim börek
Peynir
Domatesnsalatalık
Cay
Aksam 16.0
Bir kase yogurt
Bol salata
Lahana yemegi
Arkadaslar cok özür diliyorum kaptanımızın uyarısı üzerine bu menüm olmadı ama ben mezun oldum korumadayım ailem yanımda oldugu icin özel bşr zmaan dilimindeyşm kusura bakmayınız örnek de almayınız
ya fitik varya o yuzden agriyo sol kalcam bacagima vuruyo agrisi cok fena. Gecmezse spor yapamam yapsamda fazla olmaz yarisa uymazElifim noldu beline hayir olsun kuzum
afiyet olsun canim guzel menuMenum
Ogle. 1.5 yumurta ile bol soganli maydanozlu salata, 1 dilim peynir, 8 adet siyah zeytin, 1 dilim tam bugday ekmegi, sekersiz cay
Ara. 1 kucuk muz, 1 bardak granul kahve
Aksam. 1 kase tarhana corbasi, 2 kucuk tavuk but firinda yaptim sebzelerini yemedim, booolll salata
Su. 2.5 lt civari
Spor. 60 adet mekik 36 p
55 dk hizli tempo yuruyus 137.5 p
150 adet bolgesel hareket 90 p
20 dk eliptik 80 p
Toplam 343.5 puan
Sunku 15 dk yuruyus cezami dk dan dustum.
fattylamb94 @kolera88
Sagol canim insallah gecerÇok geçmiş olsun umarım biran önce gEcer canım
bizde oyle bi donemdeydiksonunda bi karara vardik hayirlisi olsun canim
kessssske benim ossaa
bu cuma 81.5 gorcen mi kuzum soz mubak bende gecen hafta 84.9 dum bu hafta 82 gorcem sana soz veriyorum. Bi aksilik cikmazsa 82.5 den yukarda olmicak kilom
Afiyet olsun canim. Patates olmasa iyiymisBugünkü menum
Sabah limonlu su
Kahvalti 11:00
Pirasali yumurta
1 dilim ekmek
2 incir Çay
Ara 17:00
1 bardak tarcinli sut
Yarım elma
Yarim avuc kabak çekirdeği
Akşam
6-7 y.k. kereviz yemeği (icinde biraz patates vardi)
Ayran
Sivilar
3 litre su
1 kupa yeşil çay
Spor
500 ip+600 adet (mekik,sınav,kol,gogus,jumpingjack,hulahop.vs)
Toplam 460 puan
Kanguru_ esperenzaa fattylamb94
anladim canim. Cok yorma kendini biyerini agritirsinKanguru_
Karatay disiplini ile düşük karbonhidrat diyeti yapiyorum.
30gunde kilo ver diye bi program yüklemiştim eylül ekim aylarında, onu dönüp dolaşıp yapıyorum. Bugün 7-8 günlük falan yaptım sanırım. Onun haricinde göbek bölgesine çalıştım. Mekik çektim 168 tane. Squat yaptim 195 tane sanırım. Bu şekilde. Ama çok yoruldum cidden. Aralıksız yaptım diyebilirim.
Insallah canim. Benim kirilma noktam 82 kac aydir asagi inemedim insemde geri cikiyorum 80 i bi gorsem raharlicamAynen hayırlısı canım ramazanda yaklaşıyor olucaksa biran önce olur inşallah
Abooooo kız sus seninki duymasın yakar vallahi ortaligi
Söz canım kesinlikle söz artık iyiyim. insallah sende bu hafta güzel eksiye düşersin
Gecen hafta kactı canım
Sksam cok cok az canım bence yanına en az salata ypgurt birleyler eklemelisinMerhaba kızlar, sporumu tamamladım.
Önce menümü yazayım.
Kanguru_ fattylamb94
Kahvaltı
10-15 zeytin
Biraz peynir
Menemen
Biraz fıstık
Akşam
Sadece çorba
Meyve olarak hurma
2800 su
500 kadar bitki çayı
Spor
2500 bölgesel hareketler 1500 puan
Ah canım balım bidenem ordan bakınca böyle yorum yapılması gerek yabi den de haklısın ne deyim :) ömrüm boyunca kedinin cigere bakması gibi bakacak sevdigim ve sevdiklerimle olan anları ık mık ederek kendimi de onları da gererek gecirmicem ben cunki annem torunu tombalagı yesin gönlüde gözüde doysun diye kendi elleriyle yaotı . hayatın zevklerinden mahrum olmayacagım canım 3 aydır diyet yapıyorum bşrcok kez aileme cevreme set cektim zaten ben ki 46 bedenden 38 e dustum :) dengelemek sadece gun icinde olmaz haftaicinde yediklerinle yaptıgın sporlarla da olur bence2 dilim borekle korunmaz canim kg afiyet olsun
Senin iyiligin icin canim... sonucta hayat senin kuzum fikrimi söyledimGecen hafta kactı canım
Sksam cok cok az canım bence yanına en az salata ypgurt birleyler eklemelisin
Ah canım balım bidenem ordan bakınca böyle yorum yapılması gerek yabi den de haklısın ne deyim :) ömrüm boyunca kedinin cigere bakması gibi bakacak sevdigim ve sevdiklerimle olan anları ık mık ederek kendimi de onları da gererek gecirmicem ben cunki annem torunu tombalagı yesin gönlüde gözüde doysun diye kendi elleriyle yaotı . hayatın zevklerinden mahrum olmayacagım canım 3 aydır diyet yapıyorum bşrcok kez aileme cevreme set cektim zaten ben ki 46 bedenden 38 e dustum :) dengelemek sadece gun icinde olmaz haftaicinde yediklerinle yaptıgın sporlarla da olur bence
Ama deidign gibi 1 dilşm olabilirdi sabah diye cok da seeetmedim koruma politikamı bi gözden gecireyim ben
Insallah canim. Benim kirilma noktam 82 kac aydir asagi inemedim insemde geri cikiyorum 80 i bi gorsem raharlicam
Gecen hafta kactı canım
Sksam cok cok az canım bence yanına en az salata ypgurt birleyler eklemelisin
Ah canım balım bidenem ordan bakınca böyle yorum yapılması gerek yabi den de haklısın ne deyim :) ömrüm boyunca kedinin cigere bakması gibi bakacak sevdigim ve sevdiklerimle olan anları ık mık ederek kendimi de onları da gererek gecirmicem ben cunki annem torunu tombalagı yesin gönlüde gözüde doysun diye kendi elleriyle yaotı . hayatın zevklerinden mahrum olmayacagım canım 3 aydır diyet yapıyorum bşrcok kez aileme cevreme set cektim zaten ben ki 46 bedenden 38 e dustum :) dengelemek sadece gun icinde olmaz haftaicinde yediklerinle yaptıgın sporlarla da olur bence
Ama deidign gibi 1 dilşm olabilirdi sabah diye cok da seeetmedim koruma politikamı bi gözden gecireyim ben
Sabah 2 yumurta peynir 3 ceviz 8zeytin maydanoz tere biber domates
Aralarda kahve soda cay cay cayy
Aksam soganli mantar kavurma z.yag ile tavuk izgara aci tere sarimsakkk
11000 adim 3 mill 20 dk eliptik birde gece sporu nasipse heheheheh
spora basladin ya devami gelir canim inaniyorum ki bayram gelmeden 79 u gorceksinAynen 7ler görsen devamı gelir bu kırılma noktalarda artık can sıkıyo yaa.
Bende 79 u gorsem kendime daha çok gelirim ama
spora basladin ya devami gelir canim inaniyorum ki bayram gelmeden 79 u gorceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?