Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Menum
Ogle. 1.5 yumurta ile bol soganli maydanozlu salata, 1 dilim peynir, 8 adet siyah zeytin, 1 dilim tam bugday ekmegi, sekersiz cay

Ara. 1 kucuk muz, 1 bardak granul kahve

Aksam. 1 kase tarhana corbasi, 2 kucuk tavuk but firinda yaptim sebzelerini yemedim, booolll salata

Su. 2.5 lt civari

Spor. 60 adet mekik 36 p
55 dk hizli tempo yuruyus 137.5 p
150 adet bolgesel hareket 90 p
20 dk eliptik 80 p
Toplam 343.5 puan

Sunku 15 dk yuruyus cezami dk dan dustum.
fattylamb94 @kolera88

canm daha fazla icebilirm de işte inan oglm diş cikarma evresinde ve bana nefes aldirmiyo bazen cok susasam da gidip icmeye üşeniyorm insallah bundn sonra 2.5 litre icebilirm

Bende ayni durumdayim dis modu sise al yanina kuzum ben oyle yapiyorum

Afiyet olsun canim bildigim kadariyla 1 kase corba 1 dilim ekmege es deger... tavuk yanindaki sebzeler daha iyi olurdu... aksam daha hafif yemege odaklan kuzum

Cekirdek yagdab baska birsey degil canim sana faydasi yok kaldiki tuzlu ve suyu az iciyorsun kuzumm afiyet olsun

Sabah 2 yumurta peynir 3 ceviz 8zeytin maydanoz tere biber domates
Aralarda kahve soda cay cay cayy
Aksam soganli mantar kavurma z.yag ile tavuk izgara aci tere sarimsakkk

11000 adim 3 mill 20 dk eliptik birde gece sporu nasipse heheheheh
Afiyet olsun cnm puani hesaplayim fatty i etiketle yoksa gecersiz sayiliyo
Ahh ahhh tamda gelinligi begenmisken oldumu bu sumeyyem
canim cekirdek haric menun guzel afiyet olsun. Zamanla daha guzel olacak

Temizlik derken yatak yorgan yastıklar halılar herşey yıkanıcak ama işler çok karışık nasıl olucak bilemiyoruz kararsız bir dönemdeyiz esimle
bizde oyle bi donemdeydik sonunda bi karara vardik hayirlisi olsun canim

Kanguru_ tatlisim frofiline bayıldımm
kessssske benim ossaa
Kanguru_ Kaptanım dün giremedim ama tartıldım 82.6 çıktım
bu cuma 81.5 gorcen mi kuzum soz mu bak bende gecen hafta 84.9 dum bu hafta 82 gorcem sana soz veriyorum. Bi aksilik cikmazsa 82.5 den yukarda olmicak kilom

Cok az yemissin aksam saat araligi nedie karataymi yapiyosn ara yok egwr karatay yapiyosab aksam doyurucu yemelisin. Spor sahane. Bana bolgesel hareket olarak ne yaptigini soylesene
aksam dengelemeye calismissin canim ama borek olmamis ailen geldigi icin bise demiyoeum zaten esperenzaa cezani verir ama yarin guzel bi menu gorelim :)

Elifim noldu beline hayir olsun kuzum
ya fitik varya o yuzden agriyo sol kalcam bacagima vuruyo agrisi cok fena. Gecmezse spor yapamam yapsamda fazla olmaz yarisa uymaz

afiyet olsun canim guzel menu

Bugünkü menum

Sabah limonlu su

Kahvalti 11:00
Pirasali yumurta
1 dilim ekmek
2 incir Çay

Ara 17:00
1 bardak tarcinli sut
Yarım elma
Yarim avuc kabak çekirdeği

Akşam
6-7 y.k. kereviz yemeği (icinde biraz patates vardi)
Ayran

Sivilar
3 litre su
1 kupa yeşil çay

Spor
500 ip+600 adet (mekik,sınav,kol,gogus,jumpingjack,hulahop.vs)
Toplam 460 puan

Kanguru_ esperenzaa fattylamb94

Kanguru_
Karatay disiplini ile düşük karbonhidrat diyeti yapiyorum.
30gunde kilo ver diye bi program yüklemiştim eylül ekim aylarında, onu dönüp dolaşıp yapıyorum. Bugün 7-8 günlük falan yaptım sanırım. Onun haricinde göbek bölgesine çalıştım. Mekik çektim 168 tane. Squat yaptim 195 tane sanırım. Bu şekilde. Ama çok yoruldum cidden. Aralıksız yaptım diyebilirim.

bizde oyle bi donemdeydik sonunda bi karara vardik hayirlisi olsun canim

Aynen hayırlısı canım ramazanda yaklaşıyor olucaksa biran önce olur inşallah

kessssske benim ossaa

Abooooo kız sus seninki duymasın yakar vallahi ortaligi

bu cuma 81.5 gorcen mi kuzum soz mu bak bende gecen hafta 84.9 dum bu hafta 82 gorcem sana soz veriyorum. Bi aksilik cikmazsa 82.5 den yukarda olmicak kilom

Söz canım kesinlikle söz artık iyiyim. insallah sende bu hafta güzel eksiye düşersin

Afiyet olsun canim. Patates olmasa iyiymis
anladim canim. Cok yorma kendini biyerini agritirsin

Insallah canim. Benim kirilma noktam 82 kac aydir asagi inemedim insemde geri cikiyorum 80 i bi gorsem raharlicam

Kanguru_ Kaptanım dün giremedim ama tartıldım 82.6 çıktım
Gecen hafta kactı canım
Sksam cok cok az canım bence yanına en az salata ypgurt birleyler eklemelisin
2 dilim borekle korunmaz canim kg afiyet olsun
Ah canım balım bidenem ordan bakınca böyle yorum yapılması gerek yabi den de haklısın ne deyim :) ömrüm boyunca kedinin cigere bakması gibi bakacak sevdigim ve sevdiklerimle olan anları ık mık ederek kendimi de onları da gererek gecirmicem ben cunki annem torunu tombalagı yesin gönlüde gözüde doysun diye kendi elleriyle yaotı . hayatın zevklerinden mahrum olmayacagım canım 3 aydır diyet yapıyorum bşrcok kez aileme cevreme set cektim zaten ben ki 46 bedenden 38 e dustum :) dengelemek sadece gun icinde olmaz haftaicinde yediklerinle yaptıgın sporlarla da olur bence

Ama deidign gibi 1 dilşm olabilirdi sabah diye cok da seeetmedim koruma politikamı bi gözden gecireyim ben

Senin iyiligin icin canim... sonucta hayat senin kuzum fikrimi söyledim

Tam hatirlayimiyorum sanırım 82.3tüm ama bu rakam bi önceki haftaydi. gecen hafta regli haftamdi tartilmamistim

Sabah 2 yumurta peynir 3 ceviz 8zeytin maydanoz tere biber domates
Aralarda kahve soda cay cay cayy
Aksam soganli mantar kavurma z.yag ile tavuk izgara aci tere sarimsakkk

11000 adim 3 mill 20 dk eliptik birde gece sporu nasipse heheheheh

380 puan toplam fattylamb94 kuzum seji etiketlemwui unuttum muck

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…