Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ya fitik varya o yuzden agriyo sol kalcam bacagima vuruyo agrisi cok fena. Gecmezse spor yapamam yapsamda fazla olmaz yarisa uymaz
Yaa dusmedi simdi ara tara buldum kuzum fitik benimde sıkıntı iste yaaa gaza gelip zorladik ama sonra cikiyor acısı dikkat et kuzum yarisma elindenne geliuorsa kendine göre ayarla

Nasilmis bu diyet kuzum?

Yaa dusmedi simdi ara tara buldum kuzum fitik benimde sıkıntı iste yaaa gaza gelip zorladik ama sonra cikiyor acısı dikkat et kuzum yarisma elindenne geliuorsa kendine göre ayarla
oyle yapcam canim. Leslie fln yaparim kol calisirim bolgeselden yzak durcam biraz. Cunku hangi bolge olursa olsun bel mutlaka icinde oluyo. Ilacida yokki iceyim gecsin tek care ameliyat onuda istemiyorum

oyle yapcam canim. Leslie fln yaparim kol calisirim bolgeselden yzak durcam biraz. Cunku hangi bolge olursa olsun bel mutlaka icinde oluyo. Ilacida yokki iceyim gecsin tek care ameliyat onuda istemiyorum

Yok yok bende ameliyat olamam artik oldugu kadar spor da napalım

Az daha unutuyordum
Sabah klasik Karatay kahvaltım: omlet, zeytin,peynir,ceviz, tb ekmeği, marul.
11 gibiydi kahvaltı

15.30 muz

17.30 sarımsaklı yoğurtlu közlenmiş patlıcan sarımsak yedim ya çok çok mutluyum.gaz olacak yavruma diye yiyemiyordum.
Sonrasında 1 bardak Rezene çayı içtim.
22 gibi bi fincan süt.
Suyu her zaman unutuyorum yazmayı ama en az 3 lt tarçınlı ya da tarçınsız su içiyorum sütüm için

Her yemegine kimyon ekmeyi dene acayip gazi yok ediyor mukemmel birsey tatlim afiyet olsun

Evet ben emzirirken herseye ekmeye baslamostim artik tuz gibi olduydu hehehe cocuklar icin katlaniyoz iste
Aynen canım tuzu unutsam da kimyknu ynutmuyordum oğlumu emzirmeyi bıraktığımda da atmaya devam etmiştim bi süre, alışmış kudurmuştan betermiş tabi

Aynen canım tuzu unutsam da kimyknu ynutmuyordum oğlumu emzirmeyi bıraktığımda da atmaya devam etmiştim bi süre, alışmış kudurmuştan betermiş tabi
Valla o kadar kimyona emeydi benim velet hehehe toplasan en fazla 10 kez emmistie beni essek sipasi

Afiyet olsun canim bol bol sutun olsun insallah :)

Hosgeldin cnm

canm daha fazla icebilirm de işte inan oglm diş cikarma evresinde ve bana nefes aldirmiyo bazen cok susasam da gidip icmeye üşeniyorm insallah bundn sonra 2.5 litre icebilirm
Canım ben 1,5 lt lik şişeyle dolaşıyorum evde desemHa ona da üşeniyorsan her odaya bi yarımlık şişe koy, akşama kadar hepsini bitirYarın kontrol ediciiimmm ona göre3 içebilme ihtimalini sevdim
Siz @cgdmk ile eslesin benin belim cok kotu yururken topalliyorum resmen
oyy kaptanım geçmiş olsun, sen biZe lazımsın dikkat et kendine
Bu arada takımın demirbaşlarından esperenzaa kocası gelince unuttu bizi

buraya gelmeyi bayadr düşünüyodm da bir turlu cesaret edemedim ama ilk adimi attiktan sonra gerisi gelir zaten uzun zamndr eylul annelerinde görünmuyodn canm isim tanidik geldi ama ya degilse diye ikilemde kalmistm
Evet cnm giremiyorum eskisi kadar hem iki cocuktan hemde ev tasima drumum oldu biraz uzun surdu o arada burdanda izne ayrildim yeni dondum eylul anneleri nasillar hersey yolundadr insallah kaan eve cikmis sanirim cok sevindim son duru nebiliyormusun

10. Ayinda yahuu biz mamaya basladik direk sagip sagip gelene kadar verdim pompayla uyuyordum artik...
Sağmak çok zahmetli canım zaten, şıpa bilememiş ağzının tadınırabbim hayırlı evlat etsin, acısını göstermesin, sie bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…