Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Iyiyim tatlim sen nerelerdesin yahu ??elifimde yok agliyordum artik
Hafta sonu,çocuk bayramı derken çok hareketli günler yaşadım
Cumartesi bebek görme,pazar eşim nikaha biz sokağa,pazartesi de öğlene kadar evde sonra saatlerce dışardaydık. Oğlumu çocuk bayramı dolayısıyla eğlenceye boğduk
Bu sabah da hergün çocuk bayramı olsun istiyorum diye tutturdu
Elif misafirlerini gönderirse gelir

Olsun cocukom hakli hangimiz donuyoz cocuklugumuza benim minigime babasi birsuru renklo balon almis allahim deli oldu hangisine saldircagini bilemedi

Olsun cocukom hakli hangimiz donuyoz cocuklugumuza benim minigime babasi birsuru renklo balon almis allahim deli oldu hangisine saldircagini bilemedi
Çocuk haklı tabi kiYarın da anne -baba bayramıymış,yarın sen de bizi eğlendir oğlum dedim bu yaşa kadar çok eğlenmişsinizdir dedi
Yeni nesil çok fena ya ben onun zamanında ekmeğe eppek diyordum
Senin bıcırık tam böyle kucağa alınıp koklaya koklaya sevilmelik döneminde

Ama o ortalik karıştırmayı tercih ediyor hehehe kv gitti ogluna oh 10 gun yok bana da bayram oldu valla heheheh

Tadım tuzum yok bu iş yerinde herşey sorun yahu ama yıllarımı verdim ,bıraksam eşim heryerde çalışmama izin vermez otur evde der hem iş imkanları yok gibi..Evde otursam çocuk yok sıkılıyorum hem böyle birikim yapıyoruz bilemedim..@esperenzaa medgic26

Ben anlamadim canim konu ney ki

İş yerindeki sıkıntılar sağlık sorunlarına sebep olmadıkça işi bırakma, ama çekilmez hale geldiği noktada senin sağlığından önemli olamayacağı için bırak bence.yada şimdiden ufak ufak iş bakmaya başlasan?
Önce kilo işini halledip moralini yüksek tutarsan çocuk olur inşallah.

Bu hafta spor biraz düşüşte canım.sağlık sorunları ,geziler derken biraz çekişmeli olmadı gibi.haftaya listeyi hazırlarken bu önerini dikkate alacağım tatlım
Evet az didişelim yahu
Unutmuşumdur cevap yazmayı canım senin kilon kaç canım
Yok yok ben anladım tırstın sen biraz64.8 canım sen de bu aralıktaydın galiba de mi
Anammm cevaba gellllkaç yaşında senin kuzu
Ama o ortalik karıştırmayı tercih ediyor hehehe kv gitti ogluna oh 10 gun yok bana da bayram oldu valla heheheh
SiZle mi yaşıyordu yoksa
Canım iki ucu çoklu denklem desenedün ben de çok darlanmıştım KK da olumlamalar a denk geldim, bi baksana
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/dusunce-gucu-pozitif-dusunce-olumlamalar.825895/page-7

Aman ben oyle asla olmam arkadaşlığımiz baki kalirsa ki insallah kalsin Çiğdem dediydi dersin kuzum ben direk öldürürüm surundurmem gelinkiza da yazik hahaahah
yazıktır de mi ne süründürecezz kökten çözüm

3 yaşını iki ay önce doldurdu canım
Bu cuma yeni listeyi hazırlarım.

@yolcukardelen napiyon kuzu? Beğenilerin geliyor sen neredesin ?
Okurken on kere bırakmam gerekiyo canım ondan hephele dün okuyamamıştım pek, gece okuyayım dedim emzirmeye uyandıkça , kaç kere kafam düştü okurken içim geçivermiş hep şimdi de temizlik yapıyorum, uyanınca kızımı emzirip size yazıyorumİşim bitince de oğlanla top oynayacam

Kolay gelsin canımm küçük bebek ve oyun çocuğu bir arada olunca uykusuzluk kaçınılmaz oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…