- 6 Ekim 2017
- 4.583
- 13.035
- 208
Hafta sonu,çocuk bayramı derken çok hareketli günler yaşadımIyiyim tatlim sen nerelerdesin yahu ??elifimde yok agliyordum artik
Yap kuzum kahvaltını, aç aç dolaşmaSelam kizlar dün tören vardı okulda gece gec geldim giremedim sabahta geç uyandım daha kahvaltı yapamadim, işlerimi halleder geçmişe bakıp gelirim. ÖPÜLDÜNÜZ
Hafta sonu,çocuk bayramı derken çok hareketli günler yaşadım
Cumartesi bebek görme,pazar eşim nikaha biz sokağa,pazartesi de öğlene kadar evde sonra saatlerce dışardaydık. Oğlumu çocuk bayramı dolayısıyla eğlenceye boğduk
Bu sabah da hergün çocuk bayramı olsun istiyorum diye tutturdu
Elif misafirlerini gönderirse gelir
Ohh iyi geldi bu opucuk ye canim ac kalmaaaSelam kizlar dün tören vardı okulda gece gec geldim giremedim sabahta geç uyandım daha kahvaltı yapamadim, işlerimi halleder geçmişe bakıp gelirim. ÖPÜLDÜNÜZ
Çocuk haklı tabi kiOlsun cocukom hakli hangimiz donuyoz cocuklugumuza benim minigime babasi birsuru renklo balon almis allahim deli oldu hangisine saldircagini bilemedi
Ama o ortalik karıştırmayı tercih ediyorÇocuk haklı tabi kiYarın da anne -baba bayramıymış,yarın sen de bizi eğlendir oğlum dedim bu yaşa kadar çok eğlenmişsinizdir dedi
Yeni nesil çok fena yaben onun zamanında ekmeğe eppek diyordum
Senin bıcırık tam böyle kucağa alınıp koklaya koklaya sevilmelik döneminde
Bayramın kutlu olsun canımmAma o ortalik karıştırmayı tercih ediyorhehehe kv gitti ogluna oh 10 gun yok bana da bayram oldu valla heheheh
Ben anlamadim canim konu ney kiTadım tuzum yok bu iş yerinde herşey sorun yahu ama yıllarımı verdim ,bıraksam eşim heryerde çalışmama izin vermez otur evde der hem iş imkanları yok gibi..Evde otursam çocuk yok sıkılıyorum hem böyle birikim yapıyoruz bilemedim..@esperenzaamedgic26
Aman ben oyle asla olmam arkadaşlığımiz baki kalirsa ki insallah kalsin Çiğdem dediydi dersin kuzumBayramın kutlu olsun canımm
Yaw işin kötü yanı biz de kayınvalide olacağız
İş yerindeki sıkıntılar sağlık sorunlarına sebep olmadıkça işi bırakma, ama çekilmez hale geldiği noktada senin sağlığından önemli olamayacağı için bırak bence.yada şimdiden ufak ufak iş bakmaya başlasan?Tadım tuzum yok bu iş yerinde herşey sorun yahu ama yıllarımı verdim ,bıraksam eşim heryerde çalışmama izin vermez otur evde der hem iş imkanları yok gibi..Evde otursam çocuk yok sıkılıyorum hem böyle birikim yapıyoruz bilemedim..@esperenzaamedgic26
İnşallah canımAman ben oyle asla olmam arkadaşlığımiz baki kalirsa ki insallah kalsin Çiğdem dediydi dersin kuzumben direk öldürürüm surundurmem gelinkiza da yazik hahaahah
Evet az didişelim yahuBu hafta spor biraz düşüşte canım.sağlık sorunları ,geziler derken biraz çekişmeli olmadı gibi.haftaya listeyi hazırlarken bu önerini dikkate alacağım tatlım
Yok yok ben anladım tırstın sen birazUnutmuşumdur cevap yazmayı canım senin kilon kaç canım
Anammm cevaba gellllÇocuk haklı tabi kiYarın da anne -baba bayramıymış,yarın sen de bizi eğlendir oğlum dedim bu yaşa kadar çok eğlenmişsinizdir dedi
Yeni nesil çok fena yaben onun zamanında ekmeğe eppek diyordum
Senin bıcırık tam böyle kucağa alınıp koklaya koklaya sevilmelik döneminde
SiZle mi yaşıyordu yoksaAma o ortalik karıştırmayı tercih ediyorhehehe kv gitti ogluna oh 10 gun yok bana da bayram oldu valla heheheh
Canım iki ucu çoklu denklem deseneTadım tuzum yok bu iş yerinde herşey sorun yahu ama yıllarımı verdim ,bıraksam eşim heryerde çalışmama izin vermez otur evde der hem iş imkanları yok gibi..Evde otursam çocuk yok sıkılıyorum hem böyle birikim yapıyoruz bilemedim..@esperenzaamedgic26
yazıktır de mi ne süründürecezz kökten çözümAman ben oyle asla olmam arkadaşlığımiz baki kalirsa ki insallah kalsin Çiğdem dediydi dersin kuzumben direk öldürürüm surundurmem gelinkiza da yazik hahaahah
Evet az didişelim yahu
Yok yok ben anladım tırstın sen biraz64.8 canım sen de bu aralıktaydın galiba de mi
Anammm cevaba gellllkaç yaşında senin kuzu
SiZle mi yaşıyordu yoksa
Canım iki ucu çoklu denklem desenedün ben de çok darlanmıştım KK da olumlamalar a denk geldim, bi baksana
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/dusunce-gucu-pozitif-dusunce-olumlamalar.825895/page-7
yazıktır de mi ne süründürecezz kökten çözüm
Okurken on kere bırakmam gerekiyo canım ondan hep@yolcukardelen napiyon kuzu? Beğenilerin geliyor sen neredesin ?
Ben anlamadim canim konu ney ki
Kolay gelsin canımmOkurken on kere bırakmam gerekiyo canım ondan hephele dün okuyamamıştım pek, gece okuyayım dedim emzirmeye uyandıkça , kaç kere kafam düştü okurken içim geçivermiş hep şimdi de temizlik yapıyorum, uyanınca kızımı emzirip size yazıyorum İşim bitince de oğlanla top oynayacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?