- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Sakin ol kasma kendini rahat konuş yoksa daha çok ince eler sık dokur. Koskoca insansın 20 yaşında çocuk değilsin ki bir şey diyemez. Arkanda dururBabamla sevgilim hakkında konuşacağız.Annem ön konuşmayı yapmış.Birazcık aksidir de kendisi
Ay bu çok iyiymişCanım 400-500 atlayarak yapıyprum cpgu kez en az 250 atlayıp örnegin bir iş yapıyprum sonra bi 250 dha ogun eger ip atlamaya karar versiysem bu sekilde durup durup işlrimin arasında yaparım
Biliyidim böyle olacağınıKızlar korktuğum gibi olmadıCumartesi akşamı gelsin tanışalım dedi
İnşallah o zaman bir sorun çıkmazKızlar korktuğum gibi olmadıCumartesi akşamı gelsin tanışalım dedi
Nasil uçuyosan artıkİnşallah o zaman bir sorun çıkmaz
Heyecandan yanlış alıntı yapmışım
Ben çok çok memnunum.Yahu bu form cay wc cikartirmi acaba kayisi yiyemiyorum cayi fayda edermiki
İnşallah canım.Nasil uçuyosan artıkçıkmaz çıkmaz içini ferah tut
Hadi yaaaa nolacak simdiEsra banlanmış
Wc çıkartıyor mu?ishal mi normal mi canimBen çok çok memnunum.
Sanırım 1 gün yazamıycak kk daHadi yaaaa nolacak simdi
Wc çıkartıyor mu?ishal mi normal mi canim
Ben de içtim şimdi. Ben de faydasını görüyorumÇıkartıyor canım. Bağırsaklar doluysa normal, normalse ya da azsa ishal.
Sanırım 1 gün yazamıycak kk da[/QUOTE
Hmmm aman oyle olsun ben temelli gitti sandim
Tamam canim cok sorun yasamaya basladim aldim bakalim yatmadab içerim 1 fincan cok tesekkur ederimÇıkartıyor canım. Bağırsaklar doluysa normal, normalse ya da azsa ishal.
Gunde 1 tane icilebilir diye duydum okudum baya ama bakalim oyle de yapabikirim bi duzene girse sıkıntı buyukBen de içtim şimdi. Ben de faydasını görüyorummedgic26 . Ama bağırsak florasını bozduğunu söylüyorlar ben her gün değil, 2 3 günde 1 içiyorum.
Ne 3 gunde oluyor canımÜç gün de olabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?