Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bende sizleri seviyorum.
Çok garip bi hal içindeyim açıklayamıyorumda.Sevinemedim desem doğrudur.Sanki bir başkası yaşıyor ben dışarıdan seyrediyorum diye hissediyorum.
Geçecek inşallah.Selvi gibi gelin olacağım inşallah

O zaman koy ver gitsin. Güzel telaşelerinş acı anılara dönüştürme. Yani bazı şeyler vardır ki sen ne yapsanda olacaktır kendini strese soköadan halletmeye çalış inşallah
Sanırım olaya daha adapte olamadım.Geçecek bu hal inşallah

Şoklardayim

Şükür bugünü atlattım ya ama bugünde karbonhidrat olmuş bir denge kuramadım
Hiç olmamis canim boyle giderse eksi degil cuma arti gorursun.. dengeleme yapman lazim fikir alisverisi yap mesela civciv sorardi bu bunla uyarmo felan diye suan menusu gayet guzellesti

Kuzum sen sitresini yenmeye bak.. en guzel gelin olucaksin o gelinligi hep hatırlıyorum ama eminim sanada cok yakisacak... toparlanman lazim...

Hiç olmamis canim boyle giderse eksi degil cuma arti gorursun.. dengeleme yapman lazim fikir alisverisi yap mesela civciv sorardi bu bunla uyarmo felan diye suan menusu gayet guzellesti

Öyle yapayım ama menülere bakınca da siz hiçbir şey yemiyorsunuz gibi geliyor. Evde 3 çocuk bana bakıyor eşimde yemek bekler ben her gün nasıl diyet yemek yapacağım

Canım benim psikolojik destek alsan sanki büyük bir kırılma yaşayacaksın gibi geliyor.belki alacağın destekle kendine olan inancın güvenin artar,biraz daha sakin bir ruh yapısına girersin.
Daha önceden de konuşmuştuk ben de başak burcuyum ama yapabildiğimi yapmaya çalışır yapamadığam amannn zırtt der geçerim3 günlük dünya bu kadar çok stres yapılmayacak kadar de geç.

Öyle yapayım ama menülere bakınca da siz hiçbir şey yemiyorsunuz gibi geliyor. Evde 3 çocuk bana bakıyor eşimde yemek bekler ben her gün nasıl diyet yemek yapacağım
Canım ben özel diyet yemeği yapmıyorum.Çalışıyorum ve eve geldiğimde annem ne yemek yapmışsa ve diyet listeme ne uygunsa onu yiyorum.Yiyebileceğim hiçbirşey yoksa salata yapıyorum üzerine de peynir.Oldu sana öğün.

Canım benim benim de 3 yaşında oğlum var ve hergün evde yemek pişiyor.çoğu zaman eşim ve oğluma ayrı yemek yapıyorum yada makarna pilav vs her yemekte oluyor ama ben yemiyorum.
Akşam mesela kuru fasulye, salata ve yoğurt sana yetmeliydi canım. Pilav üstü nohuta hiç gerek yoktu

Destek almam gerekiyor farkındayım ama yaşadığım şehirde psikolog bulmam çok zor.Üniversite hastanesine gittiğimde de psikatriye yönlendiriyor.Bende ilaç kullanmak istemiyorum.Diyetisyenimle araştırıyoruz.

Destek almam gerekiyor farkındayım ama yaşadığım şehirde psikolog bulmam çok zor.Üniversite hastanesine gittiğimde de psikatriye yönlendiriyor.Bende ilaç kullanmak istemiyorum.Diyetisyenimle araştırıyoruz.
Araştır canım,bunu kendi iyiliğin mutluluğun için yap canım.kilolu olmuşsun yada zayıf olmuşsun mesele bu değil senin kendi kendini strese sokup kitlemen mesele.bunları aşmak için destek alırsan en güzel heyecanlarının olduğu bu süreci daha sakin atlatırsın.

Son düzenleme:
Afiyet olsun gözümün nuru
Ben de leş gibi sarımsak kokuyorum ohhh çok güzel

İnşallah.
Bugün söz hediyeleri için iş çıkışı gezdim ve karar verdim.
Söz kıyafeti için terzimle konuştum modeli attım cumartesi gideceğim inşallah
Pazar günü de iadeyi ziyaret var.
Sonrası da Ramazan bayramına kadar rahat olacağım inşallah.
Toparlarım kendimi.

Hahhh şöyle,toparlarım kendimi de ,kendine inan canım.
Elbisenin modeli nasıl canım?

Iyi aksamlar gecmisi bitirdim hemem menumu yaziyorum,

Kahvalti 1 adet haslanmis yumurta , 1 dilim peynir, 5 adet siyah zeytin, 1 adet salatalik , 1 dilim tb ekmegi, sekersiz cay

Ogle. 4 kasik patlican oturtma, 2 kasik bulgur pilavi, 1er kase salata ve yogurt

Ara. Duble turk kahvesi, 1 avuc cig badem ve beyaz leblebi

Aksam. 1 kase yesil mercimek corbasi, 5 kasik patlican oturtma, cacik

1 fincan turk kahvesi
Kizima hurma yedirirken bende 1 tane yedim

Su. 3 lt

Spor 300 ip atlama 60 p

ballikayfe fattylamb94

Eki Görüntüle 2142642
Bu olacak bel kısmındaki danteller biraz daha aşağı inecek ve rengi başka bi renk olacak.Gök mavisi,somon veya orada beğendiğim bir renk
Hatırladım canım bu elbiseyi.çok da beğenmiştim.gök mavisine bayılırın ben,somonu çok sevmem ama önemli olan senin içine sinmesi.

Afiyet olsun canım menün çok güzel.
Spor da var ve emziriyorsun da çok iyi kilo vereceksin kuzum sen.

Yarin aksami hafif tutmayi planliyorum. Acilmis tavuk butlarini baharatlarla marine edip yagsiz tavada kizartsam uygun olur mu sizce ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…