- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Ben de yarın akşamı aç ve sefil geçirmeyi planlıyorum canımYarin aksami hafif tutmayi planliyorum. Acilmis tavuk butlarini baharatlarla marine edip yagsiz tavada kizartsam uygun olur mu sizce ?
Alttaki morlu olursa daha güzel olurmuş gibi geldi bana.üsttekini tek olarak göremediğim için emin olamadımEki Görüntüle 2142645
Eki Görüntüle 2142646
İkisi arasında kaldım üstekinin içide kahve olacak.
Alttakinin rengi mor olacak sanırım.Karar veremedim.
Tartida baya eksi gordum ama hedefim 75 ibresinin altina dusebilmek insallah o da cumaya olacak gibiAfiyet olsun canımmenün çok güzel.
Spor da var ve emziriyorsun da çok iyi kilo vereceksin kuzum sen.
mubarek cuma oncesi tarti orucu muBen de yarın akşamı aç ve sefil geçirmeyi planlıyorum canım
Gayet güzel olurmuş gibi geldi bana.Akşam yemeğini çok geç vakte bırakmazsan iyi olur sanki.
Bana bunlarla gelin işteTartida baya eksi gordum ama hedefim 75 ibresinin altina dusebilmek insallah o da cumaya olacak gibi
mubarek cuma oncesi tarti orucu muesim 6 da geliyor aksam yemegine max 6.30 da oturmus oluyorum cok gec degil dimi
Bende daha çok alttakini beğendim.Alttaki morlu olursa daha güzel olurmuş gibi geldi bana.üsttekini tek olarak göremediğim için emin olamadım
Bana bunlarla gelin işteYaklaş kız öpüjemmm seni
18:30 gayet iyi bir saat canım
Bebek olma ihtimali var mı benimde çok düzensiz bazen 35 günde bir bazen 41 günde birben malesef olamıyorum maydonozlu su yaptım halen aynı
Yürüdüğü, damat olduğu günleri de göresin inşallahAyyy oglusum emekliyorrrrr oleyyy cok mutluyummm :) cigdemin yerde sürünme dönemi başlamıştır
Model çok güElmiş canım, umarım istediğin bir renk bulursunEki Görüntüle 2142642
Bu olacak bel kısmındaki danteller biraz daha aşağı inecek ve rengi başka bi renk olacak.Gök mavisi,somon veya orada beğendiğim bir renk
Canım sıkıntın be bilmiyorum ama bizim takım göze geliyor benceMerhaba. Kizlar bi diyet yapayim dedim iyi ki. Basima gelmeyen kalmadi. kendmi toparlamadan gelip yazamam sanirim. Artik cezalandirir misiniz izinli mi sayarsiniz bilmiyorum. ama hafta sonuna insallah duzene koyarim her seyi. Sagligimda moralim de iyi degil. soyle bir baktm iyi gidiyorsunuz. Size katilmayi cok istiyorum Allah kismet ederse :)
oncelikle yorumumdan dolayi beni yanlis anlamamani rica ediyorum. Yanlis anlasilmamak icin defalarca yazdim yazdim sildim.Daha once burda hic menu yorumlamamistim ama bende emzirdigim ve az cok yeme icme konusunda arastirma yaptigim icin ufak bilgiler vermek istedim.İyi geceler kızlar, kapatayım tükkanı didim
Sabah: mercimek çorbası 2 kepçe(10 gibi)
Ara: iki şeftali
Ara: 1,5 çiğköfte (evde yapılmoşımdan)
Akşam: (5) kavurma salata
Çayın yanında 8 gibi avuç içi kadar çiğ fındık badem üzüm.
(9 gibi) iki çilek
12 gibi limonlu Yeşilçaybu saat oldu gr uyku yok @esperenzaa haklıymışsın
ballikayfe
Günaydın canım.Gunaydin millet biz erkenciyiz diyecegim de bugun hic dogru duzgun uyumadik en son 5 de tamamen kalktik simdide oturduk oyun oynuyoruz.
Diyet yemek degilki mesela sebze yemegi bakliyat yap bizde yapıyoruz sivi yag olarak zeytin yagi kullan... sen yine makarna pilav turevi pisir ama sen yeme yoğurt salata her aksam olan seyler zaten sadece sececegini iyi secmen lazim... mesela koftemi kizartcaksin sen kendininkini izgara yap kizartma yaptiginda kendine firinla alistiktan sonra kolay hatta benim hosuma gidiyor kendime ozel hazırlamak benimde kuala gibi yapisan kucak bebesi oğlum varÖyle yapayım ama menülere bakınca da siz hiçbir şey yemiyorsunuz gibi geliyor. Evde 3 çocuk bana bakıyor eşimde yemek bekler ben her gün nasıl diyet yemek yapacağım
Ohhh adam evden atmadi heheheh yoksa pijamayla calardim kapiniAfiyet olsun gözümün nuru
Ben de leş gibi sarımsak kokuyorum ohhh çok güzel
Amin canimmmm insallahh... goreyimde gelinin canına okuyayim hahahahürüdüğü, damat olduğu günleri de göresin inşallah
Hatun memun sana uygun degil sen emzirmiyormusun peynir yumurta yogurt yeşillik bunlar nerde??? Sabah kahvaltısı cok önemli geçici tokluk olan corbaya sarilma 1 kase çorba 1.5 dilim ekmek es deger dikkat etmelisin canim böyle sagliguna zarar verirsinİyi geceler kızlar, kapatayım tükkanı didim
Sabah: mercimek çorbası 2 kepçe(10 gibi)
Ara: iki şeftali
Ara: 1,5 çiğköfte (evde yapılmoşımdan)
Akşam: (5) kavurma salata
Çayın yanında 8 gibi avuç içi kadar çiğ fındık badem üzüm.
(9 gibi) iki çilek
12 gibi limonlu Yeşilçaybu saat oldu gr uyku yok @esperenzaa haklıymışsın
ballikayfe
Coook gusell canimmm senin o gununu cok merak ediyorum sitres yapma hersey olacagina variyor sen ani yasa mutlu olEki Görüntüle 2142642
Bu olacak bel kısmındaki danteller biraz daha aşağı inecek ve rengi başka bi renk olacak.Gök mavisi,somon veya orada beğendiğim bir renk
Alttaki daha tatlisss canimEki Görüntüle 2142645
Eki Görüntüle 2142646
İkisi arasında kaldım üstekinin içide kahve olacak.
Alttakinin rengi mor olacak sanırım.Karar veremedim.
Firin posetine de koyabilirsin lokum gibi oluyor canim gayettw uygun tabiki derisiyle pisir sonra ayirYarin aksami hafif tutmayi planliyorum. Acilmis tavuk butlarini baharatlarla marine edip yagsiz tavada kizartsam uygun olur mu sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?