Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yarin aksami hafif tutmayi planliyorum. Acilmis tavuk butlarini baharatlarla marine edip yagsiz tavada kizartsam uygun olur mu sizce ?
Ben de yarın akşamı aç ve sefil geçirmeyi planlıyorum canım
Gayet güzel olurmuş gibi geldi bana.Akşam yemeğini çok geç vakte bırakmazsan iyi olur sanki.

Afiyet olsun canım menün çok güzel.
Spor da var ve emziriyorsun da çok iyi kilo vereceksin kuzum sen.
Tartida baya eksi gordum ama hedefim 75 ibresinin altina dusebilmek insallah o da cumaya olacak gibi
Ben de yarın akşamı aç ve sefil geçirmeyi planlıyorum canım
Gayet güzel olurmuş gibi geldi bana.Akşam yemeğini çok geç vakte bırakmazsan iyi olur sanki.
mubarek cuma oncesi tarti orucu mu esim 6 da geliyor aksam yemegine max 6.30 da oturmus oluyorum cok gec degil dimi

Tartida baya eksi gordum ama hedefim 75 ibresinin altina dusebilmek insallah o da cumaya olacak gibi
mubarek cuma oncesi tarti orucu mu esim 6 da geliyor aksam yemegine max 6.30 da oturmus oluyorum cok gec degil dimi
Bana bunlarla gelin işteYaklaş kız öpüjemmm seni
18:30 gayet iyi bir saat canım

Merhaba. Kizlar bi diyet yapayim dedim iyi ki. Basima gelmeyen kalmadi. kendmi toparlamadan gelip yazamam sanirim. Artik cezalandirir misiniz izinli mi sayarsiniz bilmiyorum. ama hafta sonuna insallah duzene koyarim her seyi. Sagligimda moralim de iyi degil. soyle bir baktm iyi gidiyorsunuz. Size katilmayi cok istiyorum Allah kismet ederse :)

Ayyy oglusum emekliyorrrrr oleyyy cok mutluyummm :) cigdemin yerde sürünme dönemi başlamıştır
Yürüdüğü, damat olduğu günleri de göresin inşallah
Eki Görüntüle 2142642
Bu olacak bel kısmındaki danteller biraz daha aşağı inecek ve rengi başka bi renk olacak.Gök mavisi,somon veya orada beğendiğim bir renk
Model çok güElmiş canım, umarım istediğin bir renk bulursun
Canım sıkıntın be bilmiyorum ama bizim takım göze geliyor bence Bi belimizi doğrultamadıkSen kopmamaya çalış, nihayetinde biz diyetten ziyade beslenme düzeni oluşturmaya çalışıyoruz ve bunun hastalığı da var sağlığı da
Umarım sıkıntıların da hallolur bir an önce

İyi geceler kızlar, kapatayım tükkanı didim
Sabah: mercimek çorbası 2 kepçe(10 gibi)
Ara: iki şeftali
Ara: 1,5 çiğköfte (evde yapılmoşımdan)
Akşam: (5) kavurma salata
Çayın yanında 8 gibi avuç içi kadar çiğ fındık badem üzüm.
(9 gibi) iki çilek
12 gibi limonlu Yeşilçay bu saat oldu gr uyku yok @esperenzaa haklıymışsın
ballikayfe

oncelikle yorumumdan dolayi beni yanlis anlamamani rica ediyorum. Yanlis anlasilmamak icin defalarca yazdim yazdim sildim.Daha once burda hic menu yorumlamamistim ama bende emzirdigim ve az cok yeme icme konusunda arastirma yaptigim icin ufak bilgiler vermek istedim.

Emziren biri icin menulerin bana cok az geliyor. Sabah peynir yok gun icinde sut veya yogurt tarzi birsey yok. Kalsiyum almiyorsun.bu donemde vucut sut uretimi icin ort. 500 cal lik harcama yapar. Bu oldukca ciddi bir oran.vucudununda saglikli calisabilmesi icin gunluk ortalama 1500 2000 cal arasi besine ihtiyaci vardir. Vucudunun istedigi yakiti suan kisarsan ve dengeli beslenmezsen sutun azalmasa bile kalitesinde onemli olcude dususler olacaktir. vucut sutun icin yiyeceklerden gelmeyen bu eksikligi tamamlamak icin senin vucudundaki depolarini kullanacaktir. Bu da ilerideki safhalarda senin icin ciddi saglik problemlerine yol acabilir. Nacizane tavsiyem sutunu yumurtani yani kalsiyum, protein ve saglikli karbonhidrat alarak menulerini duzenleyebilirsin

Öyle yapayım ama menülere bakınca da siz hiçbir şey yemiyorsunuz gibi geliyor. Evde 3 çocuk bana bakıyor eşimde yemek bekler ben her gün nasıl diyet yemek yapacağım
Diyet yemek degilki mesela sebze yemegi bakliyat yap bizde yapıyoruz sivi yag olarak zeytin yagi kullan... sen yine makarna pilav turevi pisir ama sen yeme yoğurt salata her aksam olan seyler zaten sadece sececegini iyi secmen lazim... mesela koftemi kizartcaksin sen kendininkini izgara yap kizartma yaptiginda kendine firinla alistiktan sonra kolay hatta benim hosuma gidiyor kendime ozel hazırlamak benimde kuala gibi yapisan kucak bebesi oğlum var

Hatun memun sana uygun degil sen emzirmiyormusun peynir yumurta yogurt yeşillik bunlar nerde??? Sabah kahvaltısı cok önemli geçici tokluk olan corbaya sarilma 1 kase çorba 1.5 dilim ekmek es deger dikkat etmelisin canim böyle sagliguna zarar verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…