Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Teşekkürler kuzum.3 günde 3,5 kilo almışım.Benim gibi kimse beceremez
Sümeyyecim 3 günde 3,5 kilo nedir?
Geçen hafta da az da olsa kilo almıştın, buna kendin için dur demen gerekirken demiyorsun.
Geçen hafta takım olarak kötüydük ve nota aldık, bir nota da alırsak sarı kart alacağız bunun sebebi de ne yazık ki sen ve diyetine dikkat etmeyen tüm arkadaşlar olacak.
Bu kadarlık kilo artışını tolere edemeyiz ve takım çok çok zor durumda kalır. Cumaya böyle geleceksen canım bildirim yapma daha iyi.

Canım su alımın çok çok az bu şekilde metabolizman hızlı çalışmaz.
Ballı ekmek,orta da olsa şekerli kahve,pilav,nohut ,kuru fasulye çok olmuş.gün içinde aldığın karbonhidrat miktarı çok fazla.
Bir de bu kadar kayısılı form çay yada beşi bi yerde çayı vs içersen bağırsak floranı iyice bozarsın.bağırsak tembelliği oluşur.

Normalde en az 1.5 litre içiyorum bu hafta pek içemedim. Çayı da günde 1kupa ikisinden içiyorum. Normalde de benim bağırsak tembelliğim var o sebeple içiyorum pirinç karbonhidratta fasulye protein değil miydi ya? ;(

Evet haklısın.Eğer artı gelirsem kilo bildirimi yapmam.
Takıma uygun olmadığımı düşünüyorsanız hedef kilomu 95 e çekip mezun olabilirim.
Ayrıca şunu da belirtmek istiyorum strese girdiğimde ödem tutuyor vücudum cuma ile cumartesi arasında 1,900 gr fark vardı.Spor ve diyetimi tam uyguladığım halde.

Bence hergün tartılmak başlı başına stres. Yani bir insan 1 günde 1 kilo alamaz ki. Ya su tutar vücut ya tuvalet ihtiyacı vardır ve sen bunları kilo olarak algılayarak strese sokuyorsun beynine otomatikman mesaj gidiyor ve oda korumaya alıyor kendini. Az yediğin zamanlarda ben bunu kilo almamak için az yiyiyorum deyince beyin bu yemiyor deyip yağ depolarmış kendine

Canımm benim ben senin takımdan gitmeni değil,nişanında düğününde zayıflamış bir gelin olmanı çok istiyorum.
Buradan her uzak kaldığında yada menü paylaşmadığında ipin ucunu kaçırıyoruz.
Canımsen burada daha aktifken çok iyi sonuçlar alıyorsun.
Mezun olmanı isterim ama hedef kilona ulaşarak.
Kendine ,bize söz verdin sık dişini stres yapma ölüm değil ve atomu parçalamıyoruz.belli şeylere uyduk mu kilo zaten gidiyor canım.
Toparlan artık canım.

Canım nohutta ve fasulyede bile karbonhidrat var ki baklagillerdeki karbonhidrat iyi karbonhidrarlardan olmasına rağmen sen çok karbonhidrat almışsın.

Çok sık tartılmıyorum.Cuma ve pazartesi burası için tartılıyorum.Cumarteside diyetisyenim tartıyor.
1,900 aldığımda ödemden dolayı olmuştu ki yağdan da -1 kilo kaybetmiştim.Zayıflamayı stres yapmıyorum şu dönem farklı stresler yaşıyorum ve vücudumda ödem yaparak tepki gösteriyor

Canım nohutta ve fasulyede bile karbonhidrat var ki baklagillerdeki karbonhidrat iyi karbonhidrarlardan olmasına rağmen sen çok karbonhidrat almışsın.

Anladım canım daha fazla dikkat etmek lazım demek ki. Ben bir kase de yoğurt yedim onu yazmayı unutmuşum

Anladım canım Aah kolaylıklar versin bütün sıkıntılarından seni kurtarsın o zaman inşallah hemen kilolar gitsin

Canımın içi kilo veremiyorum diye bir sıkıntım yok.Ben cumadan beri diyetime uymama ve spor yapmama rağmen tartıda artı gördük.Yağ kaybı var ama tartıda artış var.Vücudumun strese verdiği tepki bu.
Ben grubu zora sokmak istemem.Gruptanda ayrılmak istemiyorum

Canım seni sevmesem inan amann der geçerim kuzum tatlı telaşlar bunlar biraz sakin tutmaya çalış kendini yada ne bileyim sana iyi gelecek bişey ile kendini oyala.
Ne mutlu sana sevdiğin ile kısmetse evleneceksin, tanışma faslını kazasız belasız atlattnız biraz kendini rahatlat kuzum.ben strese giriyorum diye diye beynini strese şartlandırma biraz sakin.
Sakinleştirici bitkisel çaylar iç diyetisyenine de sorarak canım.

Amin.Tatlı telaşeler benim ama ben bir başak olduğum için pipiriklenip duruyorum.Büyütüyorum.Bi koyversem rahatlıycam

O zaman koy ver gitsin. Güzel telaşelerinş acı anılara dönüştürme. Yani bazı şeyler vardır ki sen ne yapsanda olacaktır kendini strese soköadan halletmeye çalış inşallah

Memunun neresinden baslamaliyim bilemedim... balli krem peynirli ekmek kasar peynir nohutlu pilav pooofff cok fazla ve kotu olmus canim... ve su aliminda vok az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…