- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
Taze fasulye var dolapta, közlenmiş patlıcan, dünden kavurma falan ama kereviz hafif olur diye dedim, eşimden okul dönüşü isteyeceğim onuaklına gelen doyurucu sağlıklı ödem yapmayacak bi şey varsa onu isterimHmm evinde ne var???yazin salata mukemmel oluyorum bende bunaksam salata yapicimmmm nasipse
Nefis ister ama nefsimize gem vurmak şart. Yoksa bu bağımlılıkan hiç kurtulamayız. Ben de kendimce dikkat etmeye çalışıyorum akşamları gözüm dönüyor ama dayanmaya çalışıyorumGünaydın canım, kahvaltıda Gül reçeli melül melul baktı bana, yesem mi diye düşünürken bir lokma alırsam arkası gelir dedim ve yemedim.dün de çayın yanına komşumun gönderdiğini şerbetli tatlı, benim yaptığım İncirli havuçlu cevizlikek vardı ama yemedim.bi hasta olduğum akşam ağzımın tadı çok kötüydü, fındıklı şeker atmıştım ağzıma omu da iki kere çevirip geri çıkardım Sen de durumlar nasıl? Her gün sorayım ki yeme bi şey
Gecmis olsun canim valla hasta oldugunu unutmusun ne diyim bu gece bizim kiz la biraz ugrastimda kafam yerinde degilKızlaaaarrr önceliklebecezey hiç alınır muyum burda birbirimizin iyiliği için yazıyoruz İki gündür hasta olduğumu yazmıştım, dgünde 3 lt sen fazla su içen ben dün 1 lt zorlayarak bitirebildim, ağzımın tadı yok.ayrıca sabahları en az 2 yumurta yiyen ben üşütmeyi daha da ortaya çıkarır diye yemedim dün yoksa zorlardım. Sür ve yoğurt da iki gündür yok menümde. Siz benim hasta olduğumu mu unuttunuz yoksa Aşk olsun
ben soslu tavuk yapicam aksama yanina birde salata ve yogurt tamamdir insallah yarin bende listeye girecegim guzel sonuclar alalimAkşam in ne düşünüyorsunuz kızlar?bu hafta listedeyim inşallahKereviz salatası mı yapsam yoğurtlu, çok mu az olur akşama biber kızartması istediler onlara biber kavuracağım ama bana bi yemek lazım
Alışacağız yapacak bir şey yokCanım ben özel diyet yemeği yapmıyorum.Çalışıyorum ve eve geldiğimde annem ne yemek yapmışsa ve diyet listeme ne uygunsa onu yiyorum.Yiyebileceğim hiçbirşey yoksa salata yapıyorum üzerine de peynir.Oldu sana öğün.
Canım benim benim de 3 yaşında oğlum var ve hergün evde yemek pişiyor.çoğu zaman eşim ve oğluma ayrı yemek yapıyorum yada makarna pilav vs her yemekte oluyor ama ben yemiyorum.
Akşam mesela kuru fasulye, salata ve yoğurt sana yetmeliydi canım. Pilav üstü nohuta hiç gerek yoktu
Diyet yemek degilki mesela sebze yemegi bakliyat yap bizde yapıyoruz sivi yag olarak zeytin yagi kullan... sen yine makarna pilav turevi pisir ama sen yeme yoğurt salata her aksam olan seyler zaten sadece sececegini iyi secmen lazim... mesela koftemi kizartcaksin sen kendininkini izgara yap kizartma yaptiginda kendine firinla alistiktan sonra kolay hatta benim hosuma gidiyor kendime ozel hazırlamak benimde kuala gibi yapisan kucak bebesi oğlum var
Bende aynı durumdayım gelecek gibi de hissetmiyorum ;(Yahu adet gelmedi hala delirxem gerim gerim gerildimsirf su icsem 107 kaldim cakildim
Ohh afiyet olsin su kerevizi hic yemedim yahuuu hic cezbetmiyor nedense sence yemelimiyim bebemm,???
Günaydın :) peynir zeytin bol yeşillik çiğ kuruyemiş havuç böyle zengin bir kahvaltı hazırla kendineGünaydın hanımlar hala yataktan yazıyorum kalkayım da şekersiz kahveyle başlayıp kahvaltımı yapayımkahvaltı tavsiyesi olan var mı evde yumurtam kalmadı yerine ne yapsam
Günaydın :) peynir zeytin bol yeşillik çiğ kuruyemiş havuç böyle zengin bir kahvaltı hazırla kendine
Hasta olduğunu unutmamıştım canım ama hasta iken zor da olsa beslenmen gerekKızlaaaarrr önceliklebecezey hiç alınır muyum burda birbirimizin iyiliği için yazıyoruz İki gündür hasta olduğumu yazmıştım, dgünde 3 lt sen fazla su içen ben dün 1 lt zorlayarak bitirebildim, ağzımın tadı yok.ayrıca sabahları en az 2 yumurta yiyen ben üşütmeyi daha da ortaya çıkarır diye yemedim dün yoksa zorlardım. Sür ve yoğurt da iki gündür yok menümde. Siz benim hasta olduğumu mu unuttunuz yoksa Aşk olsun
az gibi geldi canım bana.emzirmiyor olsaydın cuma günü için çok iyi olur derdim ama emzirdiğin için az bence.yanına peynirli salata yap benceAkşam in ne düşünüyorsunuz kızlar?bu hafta listedeyim inşallahKereviz salatası mı yapsam yoğurtlu, çok mu az olur akşama biber kızartması istediler onlara biber kavuracağım ama bana bi yemek lazım
Kuzum böyle devammmMenümü yazayım kızlar
07.30
1 dilim peynir
10 zeytin
(Yumurta haşlayamadım çok az oldu biliyorum)
12.30
Brokoli çorbası
3 çatal semiz otu yemeģi
2 tane sulu köftenin minicik köftesi
Yoğurt
Salata
19.00
Baharatlı yoğurt
Su 2 lt
Spor 1 saat 15 dk tempolu yürüyüş 15 dk ceza yürüyüşüesperenzaa 100 tane pilates halkasıyla iç bacak 250 tane ip 100 kol
geçmiş olsun tatlımgünaydınnn
dünkü menüm
sabah haşlanmış yumurta 1
süt ,müsli 2 yk çeyrek muz 2 çilek 1 ceviz 2 badem 5 fındık üzerine tarçın karıştırıp yedim
öğle ayran
akşam zeytinyağlı enginar yoğurt
spor
ev işi 1 saat =20
adım 50000=75 puan
ip atlama 200=40 puan
toplam=135 puan
esperenzaa fattylamb94 @medgic26
dün biraz boş geçti hastaydım fena bugün telafi edeceğim
bugünkü spor planım
30 dk yürüme koşma
30 dk yüzme
30 dk pilates
300 ip atlama
1 saat ev işi
10000 adım
hadi bakalım hayırlısı
yumurtasız menemen olabilir. biberle domatesi kavurursun..Günaydın hanımlar hala yataktan yazıyorum kalkayım da şekersiz kahveyle başlayıp kahvaltımı yapayımkahvaltı tavsiyesi olan var mı evde yumurtam kalmadı yerine ne yapsam
Afiyet olsun canım şimdiden:)Belli ki eve kuruyemis almam şart oldu ama benim minik canavarlar 1 günde yerler hepsinibugün kuruyemis hariç dediklerini yapayım en kısa sürede kuruyemis alayım ben
Hu huuu nasıl oldun, kuzucuk da iyi oldu mu?yumurtasız menemen olabilir. biberle domatesi kavurursun..
Kabak salatasi cok iyi hem kalorisi dusuk hemde su deposu bir sebze siskinlik yapmaz yazlik tam :)Taze fasulye var dolapta, közlenmiş patlıcan, dünden kavurma falan ama kereviz hafif olur diye dedim, eşimden okul dönüşü isteyeceğim onuaklına gelen doyurucu sağlıklı ödem yapmayacak bi şey varsa onu isterim
Sagol kusum iyi olmaniza sevindim yap bakalim neler gelecek aksama merak ettom :)Günaydın herkesee. Bugün biraz daha iyiyiz şükür. Atesimiz yok ama iştah da yok. Olsun daha da iyi olur inşallah. Neler olmuş ben yokkenmedgic26 kaptan yardimci si olmuşsun tebrik ederim canım. Bakalım bugün ben de uzun zamandır ilk spor bildirimimi yapıcam.
dün tüm gün uyudum nerdeyse.. Anca uykumu alıp toparladım. Oğlanın da burnu akıyor, sesi gidik ama oyun oynayabildiğine göre endişelenecek bişe yok seninki gibi.. bugün temizlik yapacağım.. Spora gideceğim rakibemHu huuu nasıl oldun, kuzucuk da iyi oldu mu?
sağ ol canım, o kadar iyi anlıyorum ki seni .. geceden iki saatlik uykuyla duruyorum .afiyet olsunGecmis olsun canim valla hasta oldugunu unutmusun ne diyim bu gece bizim kiz la biraz ugrastimda kafam yerinde degil
ben soslu tavuk yapicam aksama yanina birde salata ve yogurt tamamdir insallah yarin bende listeye girecegim guzel sonuclar alalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?