Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hmm evinde ne var???yazin salata mukemmel oluyorum bende bunaksam salata yapicimmmm nasipse
Taze fasulye var dolapta, közlenmiş patlıcan, dünden kavurma falan ama kereviz hafif olur diye dedim, eşimden okul dönüşü isteyeceğim onuaklına gelen doyurucu sağlıklı ödem yapmayacak bi şey varsa onu isterim

Nefis ister ama nefsimize gem vurmak şart. Yoksa bu bağımlılıkan hiç kurtulamayız. Ben de kendimce dikkat etmeye çalışıyorum akşamları gözüm dönüyor ama dayanmaya çalışıyorum

Spor Listesi

27.04.2018
ballikayfe - 72 puan
esperenzaa - 195 puan
Kahvesel - 150 puan
becezey - 120 puan
fitcivciv - 300 puan

28.04.2018
becezey - 80 puan

29.04.2018
becezey - 150 puan
fitcivciv - 300 puan
Pakizee - 50 puan

30.04.2018
fattylamb - 225 puan
becezey - 30 puan
Pakizee - 147.5 puan
fitcivciv - 92 puan
smygnc - 270 puan

01.05.2018
fattylamb - 405 puan
Pakizee - 320 puan
becezey - 50 puan
smygnc - 105 puan
fitcivciv - 20 puan

02.05.2018

becezey - 60 puan
esperenzaa - 135 puan
fattylamb - 357.5 puan
pakizee - 135 puan

Son düzenleme:
günaydınnn

dünkü menüm

sabah haşlanmış yumurta 1
süt ,müsli 2 yk çeyrek muz 2 çilek 1 ceviz 2 badem 5 fındık üzerine tarçın karıştırıp yedim

öğle ayran

akşam zeytinyağlı enginar yoğurt

spor
ev işi 1 saat =20
adım 50000=75 puan
ip atlama 200=40 puan
toplam=135 puan
esperenzaa fattylamb94 @medgic26

dün biraz boş geçti hastaydım fena bugün telafi edeceğim

bugünkü spor planım
30 dk yürüme koşma
30 dk yüzme
30 dk pilates
300 ip atlama
1 saat ev işi
10000 adım

hadi bakalım hayırlısı

Gecmis olsun canim valla hasta oldugunu unutmusun ne diyim bu gece bizim kiz la biraz ugrastimda kafam yerinde degil
Akşam in ne düşünüyorsunuz kızlar?bu hafta listedeyim inşallahKereviz salatası mı yapsam yoğurtlu, çok mu az olur akşama biber kızartması istediler onlara biber kavuracağım ama bana bi yemek lazım
ben soslu tavuk yapicam aksama yanina birde salata ve yogurt tamamdir insallah yarin bende listeye girecegim guzel sonuclar alalim

Günaydın herkesee. Bugün biraz daha iyiyiz şükür. Atesimiz yok ama iştah da yok. Olsun daha da iyi olur inşallah. Neler olmuş ben yokken medgic26 kaptan yardimci si olmuşsun tebrik ederim canım. Bakalım bugün ben de uzun zamandır ilk spor bildirimimi yapıcam.

Günaydın yahu ben buraya ne zaman başlasam bişeyler çıkıyor düzenli gelip paylaşım yapamıyorum. Ama merak etmeyin özellikle 2 gündür hiç taviz vermedim :)

Alışacağız yapacak bir şey yok

Teşekkürler canım dikkat edeceğim

Köfte ben tavada yağ koymadan kızartıyorum o kendini yağını salıp kızarıyor ve çokta güzel oluyor yapıya yiyememek baya zorlayacak beni galiba
Yahu adet gelmedi hala delirxem gerim gerim gerildim sirf su icsem 107 kaldim cakildim
Bende aynı durumdayım gelecek gibi de hissetmiyorum ;(
Ohh afiyet olsin su kerevizi hic yemedim yahuuu hic cezbetmiyor nedense sence yemelimiyim bebemm,???

Kereviz gerçekten çok güzeldir canım İnternete tarifleri var portakallı olarak yapıyorum ben gayet güzel oluyor alışınca ararsın bizim burada da enginar yok bende enginarı çok severim ama;(

Günaydın hanımlar hala yataktan yazıyorum kalkayım da şekersiz kahveyle başlayıp kahvaltımı yapayım kahvaltı tavsiyesi olan var mı evde yumurtam kalmadı yerine ne yapsam

Günaydın hanımlar hala yataktan yazıyorum kalkayım da şekersiz kahveyle başlayıp kahvaltımı yapayım kahvaltı tavsiyesi olan var mı evde yumurtam kalmadı yerine ne yapsam
Günaydın :) peynir zeytin bol yeşillik çiğ kuruyemiş havuç böyle zengin bir kahvaltı hazırla kendine

Günaydın :) peynir zeytin bol yeşillik çiğ kuruyemiş havuç böyle zengin bir kahvaltı hazırla kendine

Belli ki eve kuruyemis almam şart oldu ama benim minik canavarlar 1 günde yerler hepsini bugün kuruyemis hariç dediklerini yapayım en kısa sürede kuruyemis alayım ben

Hasta olduğunu unutmamıştım canım ama hasta iken zor da olsa beslenmen gerek bir de emziriyorsun ya canım sütünün kalitesi için bol kalsiyum,bol protein sütünün kalitesini arttırır.
Sanılanın aksine yumurta yada ceviz hastalı
Akşam in ne düşünüyorsunuz kızlar?bu hafta listedeyim inşallahKereviz salatası mı yapsam yoğurtlu, çok mu az olur akşama biber kızartması istediler onlara biber kavuracağım ama bana bi yemek lazım
az gibi geldi canım bana.emzirmiyor olsaydın cuma günü için çok iyi olur derdim ama emzirdiğin için az bence.yanına peynirli salata yap bence
Hastalığı çok atlatmadığın içim çorba bile olur aslında.
Kuzum böyle devammm1 hafta 10 güne kalmaz akşam yürüyüşlerinin etkisini görğrsün bebik
geçmiş olsun tatlım menün çok güzelmiş spor hasta olduğun için az olmuş ama iyi yine de canım

Belli ki eve kuruyemis almam şart oldu ama benim minik canavarlar 1 günde yerler hepsini bugün kuruyemis hariç dediklerini yapayım en kısa sürede kuruyemis alayım ben
Afiyet olsun canım şimdiden:)
Benim kahvaltımın olmazsa olmazı yumurta .Evde yumurta bittiğinde bitik hissediyorum

Kabak salatasi cok iyi hem kalorisi dusuk hemde su deposu bir sebze siskinlik yapmaz yazlik tam :)

Kızlar bugün herkes hafif geçirecek anlaşıldı. Ben de öyle yapacağım.
spordan sonra 3:30 gibi bir elma yiyip, 6 gibi de yeşillikli yoğurdu yapıciim.
Tartım iyiysi bugün, bakalım yarın da böyle olur inşallah.
esperenzaa yüzünü kara çıkarmıcaz.. :)

Sagol kusum iyi olmaniza sevindim yap bakalim neler gelecek aksama merak ettom :)

Hu huuu nasıl oldun, kuzucuk da iyi oldu mu?
dün tüm gün uyudum nerdeyse.. Anca uykumu alıp toparladım. Oğlanın da burnu akıyor, sesi gidik ama oyun oynayabildiğine göre endişelenecek bişe yok seninki gibi.. bugün temizlik yapacağım.. Spora gideceğim rakibem pakizee rakipsiz kaldı ayol..

Gecmis olsun canim valla hasta oldugunu unutmusun ne diyim bu gece bizim kiz la biraz ugrastimda kafam yerinde degil
ben soslu tavuk yapicam aksama yanina birde salata ve yogurt tamamdir insallah yarin bende listeye girecegim guzel sonuclar alalim
sağ ol canım, o kadar iyi anlıyorum ki seni .. geceden iki saatlik uykuyla duruyorum .afiyet olsunBen de balık düşündüm ama iki gündür yoğurt ve sütü ihmal ettim diye erteledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…