- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Canım aslında spora bugün çok yüklenme tartı öncesi ödem oluşmasınGünaydın herkesee. Bugün biraz daha iyiyiz şükür. Atesimiz yok ama iştah da yok. Olsun daha da iyi olur inşallah. Neler olmuş ben yokkenmedgic26 kaptan yardimci si olmuşsun tebrik ederim canım. Bakalım bugün ben de uzun zamandır ilk spor bildirimimi yapıcam.
En guzel yemek hazir onume gelen yemektirAlışacağız yapacak bir şey yok
Alisirsin yeterki isteama coook iste
Teşekkürler canım dikkat edeceğim
Senden umidimi kaybetmiyorum sende kaybetme
Köfte ben tavada yağ koymadan kızartıyorum o kendini yağını salıp kızarıyor ve çokta güzel oluyoryapıya yiyememek baya zorlayacak beni galiba
Emin ol bir sure sonra istemiyceksin bana guven kuzum
Bende aynı durumdayım gelecek gibi de hissetmiyorum ;(
Hafiften gelir gibi hallerdeyim anlamadim.gitti tarcinzede ilan ediyorum kendimi
Kereviz gerçekten çok güzeldir canım İnternete tarifleri var portakallı olarak yapıyorum ben gayet güzel oluyor alışınca ararsınbizim burada da enginar yok bende enginarı çok severim ama;(
Dediğin gibi canım hepimizde akşamı hafif atlatma düşüncesi var.Akşam ben de yeşillikli yoğurt gibi birşeyler yerimKızlar bugün herkes hafif geçirecek anlaşıldı. Ben de öyle yapacağım.
spordan sonra 3:30 gibi bir elma yiyip, 6 gibi de yeşillikli yoğurdu yapıciim.
Tartım iyiysi bugün, bakalım yarın da böyle olur inşallah.
esperenzaa yüzünü kara çıkarmıcaz.. :)
İnşallah canım.. dua ediyorum.Dediğin gibi canım hepimizde akşamı hafif atlatma düşüncesi var.Akşam ben de yeşillikli yoğurt gibi birşeyler yerim
Tartın yarına çok daha iyi olur canım.zaten az bi kilon var gider onlar da
sende inşallah şu sabitten kurtulursun artık.. 66 da seni zorladı..Dediğin gibi canım hepimizde akşamı hafif atlatma düşüncesi var.Akşam ben de yeşillikli yoğurt gibi birşeyler yerim
Tartın yarına çok daha iyi olur canım.zaten az bi kilon var gider onlar da
yumurtasız menemen olabilir. biberle domatesi kavurursun..
Şuan bende öyle hissediyorum bu hafta hep yedim çünküAfiyet olsun canım şimdiden:)
Benim kahvaltımın olmazsa olmazı yumurta .Evde yumurta bittiğinde bitik hissediyorum
En guzel yemek hazir onume gelen yemektirenginar kereviz pek tercih etmedkm hatta hic yemedim ondan zaten 107 yim
O çorbayı da iki kaşıkta bir dinlene dinlene içtim canım geçmedi boğazımdanhemen doyuyorum zaten o zaman ara öğün mü yapsam bol bol.lakin akşam 7 de bitirmek istiyorum yeme işiniHasta olduğunu unutmamıştım canım ama hasta iken zor da olsa beslenmen gerekbir de emziriyorsun ya canım sütünün kalitesi için bol kalsiyum,bol protein sütünün kalitesini arttırır.
Sanılanın aksine yumurta yada ceviz hastalı
az gibi geldi canım bana.emzirmiyor olsaydın cuma günü için çok iyi olur derdim ama emzirdiğin için az bence.yanına peynirli salata yap bence
Hastalığı çok atlatmadığın içim çorba bile olur aslında.
Kuzum böyle devammm1 hafta 10 güne kalmaz akşam yürüyüşlerinin etkisini görğrsün bebik
geçmiş olsun tatlımmenün çok güzelmiş spor hasta olduğun için az olmuş ama iyi yine de canım
bilmiyorum desemKabak salatasi cok iyi hem kalorisi dusuk hemde su deposu bir sebze siskinlik yapmaz yazlik tam :)
Hahhaha aynı benimki gibidün tüm gün uyudum nerdeyse.. Anca uykumu alıp toparladım. Oğlanın da burnu akıyor, sesi gidik ama oyun oynayabildiğine göre endişelenecek bişe yok seninki gibi.. bugün temizlik yapacağım.. Spora gideceğim rakibempakizee rakipsiz kaldı ayol..
hahaha seni gidi tembelEn guzel yemek hazir onume gelen yemektirenginar kereviz pek tercih etmedkm hatta hic yemedim ondan zaten 107 yim
Canım kuru fasulye,nohut gibi yiyeceklerin sindirimi biraz uzun olduğu için dünkü yediklerinin etkisi ile sabit de görünüyor olabilirsin.Kızlar bende bu sabah tartıldım aynı kilodayım. Regl olamadım onun etkisi vardır diye düşünüyorum. Bugün çok hafif geçirmem lazım sanırım. Bugün de yemek yapamayacağım çorba yapıp biraz kuru fasulye ve salata yesem olur mu? Yanına da salata ve yoğurt ne dersiniz
Alayim kiz kaptancimda al dedi denemek lazim sagol kuzum begenmezsem size gonderirim hazir yemekŞiddetle yemenş tavsiye ederim inan alışıyor insan
4xl diye birsey giyiyordum 2 marta kadar sonra bugun xl tişört aldim ben farkinda olmadan 3 tane xl dan kurtulmusum :) evet ben bunu basardim... bundan bi kac sene once deselerdi bu sevincim icin manyak bunlar yaaa nasil olurda giyerim onları derdim.. ama giymisim magazaya yeni kiyafetler gelince en en buyukleri arar tarar bulurdum simdi daha mi rahatladim ne cok sevincliyim mutluyum... kacamak denen kelimeyi hic kullanmadim... yemedim yapmadim... sadik kaldim... evimde rabbim bize ne aş nasip etmisse onun en saglikli seklinde yapip yemege çalıştım... su cok ictim... paket urunu agzima sokmadim... aburcubur bagimliligimi bicak gibi kestim attim çünkü 1 cimdik 1 isirik vb.. gibi masum kaçamaklar yapsaydim bugun hala cimcik cimcik yiyecektim.. suan onlardan resmen arindim... bugun xl tişört aldim arabaya bindim agladim esimi goruntulu aradim cocuk gibi gösterdim aldiklarimin bedenini bugun kendime bayram ilan ettim cok sukur ki 3te 1 ni basardim... esimde dediki iyiki seninle evliyim azmine hayranim dedi.. ay bide ona agladim... zirlak bir sevinc iste :) paylasayim dedim hatuncuklarim hepiniz iyiki varsiniz
Ne bilom yaaa bende hic yemediydim alayim mademm elim gitmiyor anacim benimkide yemez oyle seyler dana kessen pek mutlu etcil adam bende otcul yemek bizde zulum valla bosayacamHahhaha aynı benimki gibiNeyse ki dün gece oğlum bi defa uyandı biraz biraz toparlıyor gibi.
hahaha seni gidi tembel( aynı ben)
Kız ben ama hem tembelim hem de herkesin yaptığını beğenmeyen bi tuhaf bişeyim
Enginar,kereviz ve bilumum zeytinyağlılara bayılırım ben. Sebze yemeklerini çok severim .taze fasulyeyi geçen yıl çok mu yedim ne artık sevmiyor gibiyim.
Sakla sen sadece kahvaltıda yiyeceğiniz kadar çıkartırsın hepiniz kahvaltıda azar azar tüketin :)Belli ki eve kuruyemis almam şart oldu ama benim minik canavarlar 1 günde yerler hepsinibugün kuruyemis hariç dediklerini yapayım en kısa sürede kuruyemis alayım ben
Canım kuru fasulye,nohut gibi yiyeceklerin sindirimi biraz uzun olduğu için dünkü yediklerinin etkisi ile sabit de görünüyor olabilirsin.
Kurufasulyeyi bugün az ye, salata cacık bile olur yanında.
Alayim kiz kaptancimda al dedi denemek lazim sagol kuzum begenmezsem size gonderirim hazir yemek
Canımm o kadar güzel ve duygu dolu yazmışsın ki dönüp iki defa daha okudum.4xl diye birsey giyiyordum 2 marta kadar sonra bugun xl tişört aldim ben farkinda olmadan 3 tane xl dan kurtulmusum :) evet ben bunu basardim... bundan bi kac sene once deselerdi bu sevincim icin manyak bunlar yaaa nasil olurda giyerim onları derdim.. ama giymisim magazaya yeni kiyafetler gelince en en buyukleri arar tarar bulurdum simdi daha mi rahatladim ne cok sevincliyim mutluyum... kacamak denen kelimeyi hic kullanmadim... yemedim yapmadim... sadik kaldim... evimde rabbim bize ne aş nasip etmisse onun en saglikli seklinde yapip yemege çalıştım... su cok ictim... paket urunu agzima sokmadim... aburcubur bagimliligimi bicak gibi kestim attim çünkü 1 cimdik 1 isirik vb.. gibi masum kaçamaklar yapsaydim bugun hala cimcik cimcik yiyecektim.. suan onlardan resmen arindim... bugun xl tişört aldim arabaya bindim agladim esimi goruntulu aradim cocuk gibi gösterdim aldiklarimin bedenini bugun kendime bayram ilan ettim cok sukur ki 3te 1 ni basardim... esimde dediki iyiki seninle evliyim azmine hayranim dedi.. ay bide ona agladim... zirlak bir sevinc iste :) paylasayim dedim hatuncuklarim hepiniz iyiki varsiniz
evet bugün daha çok yükleneceğim spora bakalımHasta olduğunu unutmamıştım canım ama hasta iken zor da olsa beslenmen gerekbir de emziriyorsun ya canım sütünün kalitesi için bol kalsiyum,bol protein sütünün kalitesini arttırır.
Sanılanın aksine yumurta yada ceviz hastalı
az gibi geldi canım bana.emzirmiyor olsaydın cuma günü için çok iyi olur derdim ama emzirdiğin için az bence.yanına peynirli salata yap bence
Hastalığı çok atlatmadığın içim çorba bile olur aslında.
Kuzum böyle devammm1 hafta 10 güne kalmaz akşam yürüyüşlerinin etkisini görğrsün bebik
geçmiş olsun tatlımmenün çok güzelmiş spor hasta olduğun için az olmuş ama iyi yine de canım
dün tüm gün uyudum nerdeyse.. Anca uykumu alıp toparladım. Oğlanın da burnu akıyor, sesi gidik ama oyun oynayabildiğine göre endişelenecek bişe yok seninki gibi.. bugün temizlik yapacağım.. Spora gideceğim rakibempakizee rakipsiz kaldı ayol..
süpersin canım helal olsun gerçekten azmine hayranım :)4xl diye birsey giyiyordum 2 marta kadar sonra bugun xl tişört aldim ben farkinda olmadan 3 tane xl dan kurtulmusum :) evet ben bunu basardim... bundan bi kac sene once deselerdi bu sevincim icin manyak bunlar yaaa nasil olurda giyerim onları derdim.. ama giymisim magazaya yeni kiyafetler gelince en en buyukleri arar tarar bulurdum simdi daha mi rahatladim ne cok sevincliyim mutluyum... kacamak denen kelimeyi hic kullanmadim... yemedim yapmadim... sadik kaldim... evimde rabbim bize ne aş nasip etmisse onun en saglikli seklinde yapip yemege çalıştım... su cok ictim... paket urunu agzima sokmadim... aburcubur bagimliligimi bicak gibi kestim attim çünkü 1 cimdik 1 isirik vb.. gibi masum kaçamaklar yapsaydim bugun hala cimcik cimcik yiyecektim.. suan onlardan resmen arindim... bugun xl tişört aldim arabaya bindim agladim esimi goruntulu aradim cocuk gibi gösterdim aldiklarimin bedenini bugun kendime bayram ilan ettim cok sukur ki 3te 1 ni basardim... esimde dediki iyiki seninle evliyim azmine hayranim dedi.. ay bide ona agladim... zirlak bir sevinc iste :) paylasayim dedim hatuncuklarim hepiniz iyiki varsiniz
Tesekkur ederim canim.. inan bende cook seviniyorum kim olursa kimde eksi gorursem kendim kurtulmus gibi mutlu oluyorumSenin adına çok ama çok mutlu oldum her anın tadını çıkar bol bol aynaya bak ne mutlu sana ya
Buyuk marketlerde var canım aklinda bulunsunRegl olsaydım rahatlasaydım keşke ya;(
Ohh miss. Ben bursa da Yıldırım dayım bizim pazara enginar gelmiyor bende çarşıya çıkıpta alamadım ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?