Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım aslında spora bugün çok yüklenme tartı öncesi ödem oluşmasın tekrar çok geçmiş olsun miniğe ateşi kalmamış şükür, iştahı da yavaş yavaş düzelir.

En guzel yemek hazir onume gelen yemektir enginar kereviz pek tercih etmedkm hatta hic yemedim ondan zaten 107 yim

Dediğin gibi canım hepimizde akşamı hafif atlatma düşüncesi var.Akşam ben de yeşillikli yoğurt gibi birşeyler yerim
Tartın yarına çok daha iyi olur canım.zaten az bi kilon var gider onlar da

yumurtasız menemen olabilir. biberle domatesi kavurursun..

Ben bu hafta tam takır kuru bakır oldum ya pazar market hepsini yapmam lazım

Afiyet olsun canım şimdiden:)
Benim kahvaltımın olmazsa olmazı yumurta .Evde yumurta bittiğinde bitik hissediyorum
Şuan bende öyle hissediyorum bu hafta hep yedim çünkü 5 nüfus olunca yetişmiyor ki
En guzel yemek hazir onume gelen yemektir enginar kereviz pek tercih etmedkm hatta hic yemedim ondan zaten 107 yim

Şiddetle yemenş tavsiye ederim inan alışıyor insan

O çorbayı da iki kaşıkta bir dinlene dinlene içtim canım geçmedi boğazımdanhemen doyuyorum zaten o zaman ara öğün mü yapsam bol bol.lakin akşam 7 de bitirmek istiyorum yeme işini
Kabak salatasi cok iyi hem kalorisi dusuk hemde su deposu bir sebze siskinlik yapmaz yazlik tam :)
bilmiyorum desem

Kızlar bende bu sabah tartıldım aynı kilodayım. Regl olamadım onun etkisi vardır diye düşünüyorum. Bugün çok hafif geçirmem lazım sanırım. Bugün de yemek yapamayacağım çorba yapıp biraz kuru fasulye ve salata yesem olur mu? Yanına da salata ve yoğurt ne dersiniz

Hahhaha aynı benimki gibi Neyse ki dün gece oğlum bi defa uyandı biraz biraz toparlıyor gibi.
hahaha seni gidi tembel ( aynı ben)
Kız ben ama hem tembelim hem de herkesin yaptığını beğenmeyen bi tuhaf bişeyim
Enginar,kereviz ve bilumum zeytinyağlılara bayılırım ben. Sebze yemeklerini çok severim .taze fasulyeyi geçen yıl çok mu yedim ne artık sevmiyor gibiyim.

4xl diye birsey giyiyordum 2 marta kadar sonra bugun xl tişört aldim ben farkinda olmadan 3 tane xl dan kurtulmusum :) evet ben bunu basardim... bundan bi kac sene once deselerdi bu sevincim icin manyak bunlar yaaa nasil olurda giyerim onları derdim.. ama giymisim magazaya yeni kiyafetler gelince en en buyukleri arar tarar bulurdum simdi daha mi rahatladim ne cok sevincliyim mutluyum... kacamak denen kelimeyi hic kullanmadim... yemedim yapmadim... sadik kaldim... evimde rabbim bize ne aş nasip etmisse onun en saglikli seklinde yapip yemege çalıştım... su cok ictim... paket urunu agzima sokmadim... aburcubur bagimliligimi bicak gibi kestim attim çünkü 1 cimdik 1 isirik vb.. gibi masum kaçamaklar yapsaydim bugun hala cimcik cimcik yiyecektim.. suan onlardan resmen arindim... bugun xl tişört aldim arabaya bindim agladim esimi goruntulu aradim cocuk gibi gösterdim aldiklarimin bedenini bugun kendime bayram ilan ettim cok sukur ki 3te 1 ni basardim... esimde dediki iyiki seninle evliyim azmine hayranim dedi.. ay bide ona agladim... zirlak bir sevinc iste :) paylasayim dedim hatuncuklarim hepiniz iyiki varsiniz

Canım kuru fasulye,nohut gibi yiyeceklerin sindirimi biraz uzun olduğu için dünkü yediklerinin etkisi ile sabit de görünüyor olabilirsin.
Kurufasulyeyi bugün az ye, salata cacık bile olur yanında.

Senin adına çok ama çok mutlu oldum her anın tadını çıkar bol bol aynaya bak ne mutlu sana ya

Ne bilom yaaa bende hic yemediydim alayim mademm elim gitmiyor anacim benimkide yemez oyle seyler dana kessen pek mutlu etcil adam bende otcul yemek bizde zulum valla bosayacam

Canım kuru fasulye,nohut gibi yiyeceklerin sindirimi biraz uzun olduğu için dünkü yediklerinin etkisi ile sabit de görünüyor olabilirsin.
Kurufasulyeyi bugün az ye, salata cacık bile olur yanında.

Regl olsaydım rahatlasaydım keşke ya;(

Alayim kiz kaptancimda al dedi denemek lazim sagol kuzum begenmezsem size gonderirim hazir yemek

Ohh miss. Ben bursa da Yıldırım dayım bizim pazara enginar gelmiyor bende çarşıya çıkıpta alamadım ;(

Canımm o kadar güzel ve duygu dolu yazmışsın ki dönüp iki defa daha okudum.
Azmine ve kendine olan inancına hayranım.ve evet eşin de oğlun da çok şanslı senin gibi birine sahip oldukları için.
Çıktığın yol çok uzundu ama 1/3’ünü tamamladın bile. En zoru zaten karar verip başlamaktı ki sen bu kararı martta vermiştin takıma geldiğinde biraz ürkek ama kararlı bir çiğdem vardı ve sen şimdi inan bi çoğumuz için motivasyon kaynağısın.
Çok yakında 2 haneli rakamları göreceksin ve o zaman kontrollü spora da başladın mu esas değişim o zaman olacak kuzum

Son düzenleme:
evet bugün daha çok yükleneceğim spora bakalım

önümüzdeki maçlarda rakibimi bekliyorum canım

süpersin canım helal olsun gerçekten azmine hayranım :)
bende 7.gün oldu paketli gıda almadım tatmadım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…