- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Ben sokakta gördüğüm tombiklerin yanına usulca sokulup diyete başlayak mı seni bizim takıma alak mı diye sormamak için kendimi zor tutuyorumTesekkur ederim canim.. inan bende cook seviniyorum kim olursa kimde eksi gorursem kendim kurtulmus gibi mutlu oluyorum
Pakizecim sana haftaya sağlık kontrolleri yapılmış zeki çevik ve atletik bi rakip bulucam kızevet bugün daha çok yükleneceğim spora bakalım
önümüzdeki maçlarda rakibimi bekliyorum canım
süpersin canım helal olsun gerçekten azmine hayranım :)
bende 7.gün oldu paketli gıda almadım tatmadım....
Luxum benkm sen ve elifim esram 3nuz hic birakmadiniz elimo en en cokda size minnettarim... allahim hep en iyisini nasip etsin... cok seviyorum coook... evet cok uzun yolum farkındayım ama ben de cok inatim o yolu asicam ve sonra kocaman bir ciglik aticam diycem ki s... gidin 45 kg sizden kurtuldum sagligima guzelligime ozgurlugume kavustum diycem :)Canımm o kadar güzel ve duygu dolu yazmışsın ki dönüp iki defa daha okudum.
Azmine ve kendine olan inancına hayranım.ve evet eşin de oğlun da çok şanslı senin gibi birine sahip oldukları için.
Çıktığın yol çok uzundu ama 1/3’ünü tamamladın bile. En zoru zaten karar verip başlamaktı ki sen bu kararı martta vermiştin takıma geldiğinde biraz ürkek ama kararlı bir çiğdem vardı ve sen şimdi inan bi çoğumuz için motivasyon kaynağısın.
Çok yakında 2 haneli rakamları göreceksin ve o zaman kontrollü spora da başladın mu esas değişimini o zaman olacak kuzum
talihsizlik yawwPakizecim sana haftaya sağlık kontrolleri yapılmış zeki çevik ve atletik bi rakip bulucam kızKarşına çıkardıklarım daha müsabaka başlamadan çürüğe çıktı
Dun annem dondurma istemis cani aldim geldim ona... oglus istiyormus eh eh ehh dedim yasak uleynn bunlar tontis olursun diyorum anliyormus gibi guluyoo sipam hehehehBen sokakta gördüğüm tombiklerin yanına usulca sokulup diyete başlayak mı seni bizim takıma alak mı diye sormamak için kendimi zor tutuyorum
Oğlum bile biliyor nelerin kilo yaptığınıGünde bi dilim tam tahıllı ekmek haricinde yemez ekmek yerine ona tam buğday unundan krep yaparım en azından içinde ne var ne yok bilirim.
Kavanoza koy kaldir bakliyatlarin oraya sabah azcik azcik ye saklaBelli ki eve kuruyemis almam şart oldu ama benim minik canavarlar 1 günde yerler hepsinibugün kuruyemis hariç dediklerini yapayım en kısa sürede kuruyemis alayım ben
Afiyet olsun guzel bir menuuuu tebrik ediyorum seni tarcin adet geciktirioomus bak bilgin olsun cok sepeleme bakamgünaydınnn
dünkü menüm
sabah haşlanmış yumurta 1
süt ,müsli 2 yk çeyrek muz 2 çilek 1 ceviz 2 badem 5 fındık üzerine tarçın karıştırıp yedim
öğle ayran
akşam zeytinyağlı enginar yoğurt
spor
ev işi 1 saat =20
adım 50000=75 puan
ip atlama 200=40 puan
toplam=135 puan
esperenzaa @fattylamb94 @medgic26
dün biraz boş geçti hastaydım fena bugün telafi edeceğim
bugünkü spor planım
30 dk yürüme koşma
30 dk yüzme
30 dk pilates
300 ip atlama
1 saat ev işi
10000 adım
hadi bakalım hayırlısı
Seni biz de çok seviyoruz canımLuxum benkm sen ve elifim esram 3nuz hic birakmadiniz elimo en en cokda size minnettarim... allahim hep en iyisini nasip etsin... cok seviyorum coook... evet cok uzun yolum farkındayım ama ben de cok inatim o yolu asicam ve sonra kocaman bir ciglik aticam diycem ki s... gidin 45 kg sizden kurtuldum sagligima guzelligime ozgurlugume kavustum diycem :)
Esrama katılıyorumGünaydın hanımlar hala yataktan yazıyorum kalkayım da şekersiz kahveyle başlayıp kahvaltımı yapayımkahvaltı tavsiyesi olan var mı evde yumurtam kalmadı yerine ne yapsam
Aaa 120.5 ken resim cekindim hani karakolde çekerler ya yandan onden arkadanSeni biz de çok seviyoruz canım
Bolbbol foto çekin canım.öncesi ve sonrası olarak harika bir motivasyon kaynağı olur.
Temmuzda haktan’ın doğum gününde nasıl taş olacağını şimdiden hayal edebiliyorum. Kararlı insanın önünde dağ bile duramaz canım. Senin azmin kararlılığın kalan kiloları da verip sağlıklı fit ve taşş gibi çido olmanı sağlayacak.
Temmuzda ayrıca bireysel liste var ve sen o listenin üst sıralarını gururla süsleyeceksin
Sakla sen sadece kahvaltıda yiyeceğiniz kadar çıkartırsın hepiniz kahvaltıda azar azar tüketin :)
Buyuk marketlerde var canım aklinda bulunsun
Kavanoza koy kaldir bakliyatlarin oraya sabah azcik azcik ye sakla
Benim oğlum 2. Yaş doğum gününe kadar şekerli hiçbir şey yemediDun annem dondurma istemis cani aldim geldim ona... oglus istiyormus eh eh ehh dedim yasak uleynn bunlar tontis olursun diyorum anliyormus gibi guluyoo sipam hehehehayyy valla bende görüyorum de diyemiyorum birsey... arkadaslardan sisko olup ta zayiflayan birini gorunce vatoz gibi yapisiyorum anlat nasil yaptin diye
Kahvaltı yaptım canım 5 yaprak marul 3 yeşil biber 5 zeytin 1 beşi bir yerde çay 3 küçük dilim peynir 1 dilim ekmekEsrama katılıyorum
Aaa 120.5 ken resim cekindim hani karakolde çekerler ya yandan onden arkadan105 de 90 da 75 de cekicem hatta 105 inince buraya koyayim motive olsun kafama kocaman bir smile kapatirim hahahaha
Koskoca man bir maşallah sana.gururla okudum yazdıklarını. Sen bu azimle s bedeni de görürsün inşallah4xl diye birsey giyiyordum 2 marta kadar sonra bugun xl tişört aldim ben farkinda olmadan 3 tane xl dan kurtulmusum :) evet ben bunu basardim... bundan bi kac sene once deselerdi bu sevincim icin manyak bunlar yaaa nasil olurda giyerim onları derdim.. ama giymisim magazaya yeni kiyafetler gelince en en buyukleri arar tarar bulurdum simdi daha mi rahatladim ne cok sevincliyim mutluyum... kacamak denen kelimeyi hic kullanmadim... yemedim yapmadim... sadik kaldim... evimde rabbim bize ne aş nasip etmisse onun en saglikli seklinde yapip yemege çalıştım... su cok ictim... paket urunu agzima sokmadim... aburcubur bagimliligimi bicak gibi kestim attim çünkü 1 cimdik 1 isirik vb.. gibi masum kaçamaklar yapsaydim bugun hala cimcik cimcik yiyecektim.. suan onlardan resmen arindim... bugun xl tişört aldim arabaya bindim agladim esimi goruntulu aradim cocuk gibi gösterdim aldiklarimin bedenini bugun kendime bayram ilan ettim cok sukur ki 3te 1 ni basardim... esimde dediki iyiki seninle evliyim azmine hayranim dedi.. ay bide ona agladim... zirlak bir sevinc iste :) paylasayim dedim hatuncuklarim hepiniz iyiki varsiniz
Yok yahu alismasin benimki daha da minik bilion vermem suan kesif aylarimiz herseye sarkiyor bildiginden mi anasi kilikli merakli biraz heheheh bende vermeyi pek dusunmuyorum canim artik kavga ederiz bol bol eve zaten alınmıyor artik oyle şeyler oda gormedi icin cok sorun olmaz diye avuruyorum kendimi bebemmmBenim oğlum 2. Yaş doğum gününe kadar şekerli hiçbir şey yemedivermedim .ikinci yaş günü pastasından yedi.dondurma yemez bilmez daha yeni yeni pingui mi ne süt dilimi var ondan yer ama hergün değil.ödül olarak veririm.
Sebze yemeklerinin çoğunu kandırarak yedirdim bi karnabaharı sevmedi
Tek lüksü sigara böreğidirböyle anlatınca çocuğu bayağı mahrum bıraktığımı farkettim ama onun iyiliği için ne yapayım:)
Çiğ fındık da alabilirsen al canim oda cok tok tutuyoru :)[/QUOTE]Enginarı taze yaprakları ile seviyorum ven canım burada öyle yok. Çarşıya ya da başka pazarlara gitmem lazım. Aslında alıp bakla ile pişirelim var. Bizim ay başı ayın 15maaş gelsin ben kaçayım çarşıya hep gezerim hem alırım
Nasil yaparsan iste kuzum faydasini görürsün :)
Öyle yapacağım canım. Ceviz badem alayım ilk daha sonra duruma göre bakarım.
Son 2 kg sonra ilk fotolar gelicek kuzumKahvaltı yaptım canım 5 yaprak marul 3 yeşil biber 5 zeytin 1 beşi bir yerde çay 3 küçük dilim peynir 1 dilim ekmek
Cooo guzel afiyet olsun ama su 5i caylari pek yuklenme bagisak tembelliği yapiyoruuu
Hayali bile güzel canım ya inşallah o vakit gelecek çok azimlisin inşallah olacak resimleri merakla bekliyor olacağım
Ahhh insallah kuzummm coook amin :)Koskoca man bir maşallah sana.gururla okudum yazdıklarını. Sen bu azimle s bedeni de görürsün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?