Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tesekkur ederim canim.. inan bende cook seviniyorum kim olursa kimde eksi gorursem kendim kurtulmus gibi mutlu oluyorum
Ben sokakta gördüğüm tombiklerin yanına usulca sokulup diyete başlayak mı seni bizim takıma alak mı diye sormamak için kendimi zor tutuyorum
Oğlum bile biliyor nelerin kilo yaptığınıGünde bi dilim tam tahıllı ekmek haricinde yemez ekmek yerine ona tam buğday unundan krep yaparım en azından içinde ne var ne yok bilirim.

Pakizecim sana haftaya sağlık kontrolleri yapılmış zeki çevik ve atletik bi rakip bulucam kızKarşına çıkardıklarım daha müsabaka başlamadan çürüğe çıktı

Luxum benkm sen ve elifim esram 3nuz hic birakmadiniz elimo en en cokda size minnettarim... allahim hep en iyisini nasip etsin... cok seviyorum coook... evet cok uzun yolum farkındayım ama ben de cok inatim o yolu asicam ve sonra kocaman bir ciglik aticam diycem ki s... gidin 45 kg sizden kurtuldum sagligima guzelligime ozgurlugume kavustum diycem :)

süpersin canım helal olsun gerçekten azmine hayranım :)
bende 7.gün oldu paketli gıda almadım tatmadım....[/QUOTE]
Sagol canim tesekkur ederim :) benim bi oturusta yedikelrimi yazsam yuhh öküz dersin ama suan hicbiri kalmadi.. kadin isterse herseyi basarir

Dun annem dondurma istemis cani aldim geldim ona... oglus istiyormus eh eh ehh dedim yasak uleynn bunlar tontis olursun diyorum anliyormus gibi guluyoo sipam heheheh ayyy valla bende görüyorum de diyemiyorum birsey... arkadaslardan sisko olup ta zayiflayan birini gorunce vatoz gibi yapisiyorum anlat nasil yaptin diye

Afiyet olsun guzel bir menuuuu tebrik ediyorum seni tarcin adet geciktirioomus bak bilgin olsun cok sepeleme bakam

Seni biz de çok seviyoruz canım
Bolbbol foto çekin canım.öncesi ve sonrası olarak harika bir motivasyon kaynağı olur.
Temmuzda haktan’ın doğum gününde nasıl taş olacağını şimdiden hayal edebiliyorum. Kararlı insanın önünde dağ bile duramaz canım. Senin azmin kararlılığın kalan kiloları da verip sağlıklı fit ve taşş gibi çido olmanı sağlayacak.
Temmuzda ayrıca bireysel liste var ve sen o listenin üst sıralarını gururla süsleyeceksin

Aaa 120.5 ken resim cekindim hani karakolde çekerler ya yandan onden arkadan 105 de 90 da 75 de cekicem hatta 105 inince buraya koyayim motive olsun kafama kocaman bir smile kapatirim hahahaha

Sakla sen sadece kahvaltıda yiyeceğiniz kadar çıkartırsın hepiniz kahvaltıda azar azar tüketin :)

Öyle yapacağım canım yapacak başka bir şey yok
Buyuk marketlerde var canım aklinda bulunsun

Enginarı taze yaprakları ile seviyorum ven canım burada öyle yok. Çarşıya ya da başka pazarlara gitmem lazım. Aslında alıp bakla ile pişirelim var. Bizim ay başı ayın 15 maaş gelsin ben kaçayım çarşıya hep gezerim hem alırım
Kavanoza koy kaldir bakliyatlarin oraya sabah azcik azcik ye sakla

Öyle yapacağım canım. Ceviz badem alayım ilk daha sonra duruma göre bakarım.

Benim oğlum 2. Yaş doğum gününe kadar şekerli hiçbir şey yemedi vermedim .ikinci yaş günü pastasından yedi.dondurma yemez bilmez daha yeni yeni pingui mi ne süt dilimi var ondan yer ama hergün değil.ödül olarak veririm.
Sebze yemeklerinin çoğunu kandırarak yedirdim bi karnabaharı sevmedi
Tek lüksü sigara böreğidir böyle anlatınca çocuğu bayağı mahrum bıraktığımı farkettim ama onun iyiliği için ne yapayım:)

Enginarı taze yaprakları ile seviyorum ven canım burada öyle yok. Çarşıya ya da başka pazarlara gitmem lazım. Aslında alıp bakla ile pişirelim var. Bizim ay başı ayın 15 maaş gelsin ben kaçayım çarşıya hep gezerim hem alırım
Nasil yaparsan iste kuzum faydasini görürsün :)

Öyle yapacağım canım. Ceviz badem alayım ilk daha sonra duruma göre bakarım.[/QUOTE]
Çiğ fındık da alabilirsen al canim oda cok tok tutuyoru :)

Esrama katılıyorum
Kahvaltı yaptım canım 5 yaprak marul 3 yeşil biber 5 zeytin 1 beşi bir yerde çay 3 küçük dilim peynir 1 dilim ekmek
Aaa 120.5 ken resim cekindim hani karakolde çekerler ya yandan onden arkadan 105 de 90 da 75 de cekicem hatta 105 inince buraya koyayim motive olsun kafama kocaman bir smile kapatirim hahahaha

Hayali bile güzel canım ya inşallah o vakit gelecek çok azimlisin inşallah olacak resimleri merakla bekliyor olacağım

Koskoca man bir maşallah sana.gururla okudum yazdıklarını. Sen bu azimle s bedeni de görürsün inşallah

Yok yahu alismasin benimki daha da minik bilion vermem suan kesif aylarimiz herseye sarkiyor bildiginden mi anasi kilikli merakli biraz heheheh bende vermeyi pek dusunmuyorum canim artik kavga ederiz bol bol eve zaten alınmıyor artik oyle şeyler oda gormedi icin cok sorun olmaz diye avuruyorum kendimi bebemmm

Çiğ fındık da alabilirsen al canim oda cok tok tutuyoru :)[/QUOTE]

O zaman onuda alayım

Son 2 kg sonra ilk fotolar gelicek kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…