Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

sende inşallah şu sabitten kurtulursun artık.. 66 da seni zorladı..
Evet canım inşallah. Ben 10 yıldır 68’in altına düşmedim sanırım direnç kiloma geldim ve durdu kilo vermem.
yarın da öyle olursa haftaya yeme düzenimi değiştireceğim sanırım. En olmadı Elif demişti daha önce burada haftalarca ne yapsa sabit gelen bi arkadaş gibi kaçamak yaparım kız kaçamak yapınca kilo vermiş de

Sabah
1 dilim ekmek
peynir
şekersiz çay

ara unuttum yaptımmı

öğlen
1 tabak mercimek
ayran
salata

ara
çiğ fıstık

akşam
3 parça kemikli tavuk ama aç kaldım sade kemik çıktı

ara
süt
hurma

Spor yapamadım kasık ağrım var bölgesel bile yapamadım yoksa ihmalkarlık değil
su 2 lt olmuştur ama -500 çıkıyorum gibi sanırım regl etkisi veremiyorum kaçamak yok çünkü medgic26 esperenzaa

İhtimal veremiyorum canım maalesef 2 başarısız tüp bebek tedavim var saınırım ilaçlardan böyle oldu
Civcik kuş kiziyorum bak sana heee... allahim herseyi bilir tedavi olumsuz oldu diye birsey yok... olucak ben inanıyorum su mübarek aylarda evrene hayirli mesajlar gönder lütfen uzme beni

Heheheh bende fark etmez kuzim kilom cok benim senin kilolarda olsam daha ne yahuuu keskeeee :)

O günlerde gelecek ne kaldı sen bu azimle bizi de geçersin
İhtimal veremiyorum canım maalesef 2 başarısız tüp bebek tedavim var saınırım ilaçlardan böyle oldu

Hiç belli olmaz canı insan tam ümidi kestiği anda oluverir herşey

Evet canım bünyeyi şaşırtmak lazım mış

Kahvaltin azzzzz gerisi guzel afiyet olsun ama kahvaltini guclendir kuzum

Benim eşim 114 kilo ile başladı 80 e düştü. Sonra kilo vermesi durdu ne yapsa veremedi. Bünye yeme düzenine alışıp vermiyormuş bazen oda kaçamaklar yaparak verdi. Yani sürekli tek düze beslenilince de verilmiyor. Bir hafta eşim yediğine içtiğine hiç dikkat etmedi o hafta tartıya çıktığında 1 kilo gitmişti. Çok şaşırmıştık

Owww cok iyi kilo vermis masallah... bazen mideye ters kose yapmak lazimmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…