Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Safişe hediye alacak olan yaşadı, düşünmesine gerek kalmayacak, çoooook egzotik bir iç çamaşırı takımı süper bir hediye olur ona![]()
bende hediye listemi veriimde alıcak olan kişi zorlanmasın
araba (modeli rengi fark etmez ama 2005 model ve üstü olsun:))
iphone 4
blackberry bold 9700 beyaz :=) BIS ini ben alırım
5000 TL lik alışveriş çeki
seçin beğenin alın ve yollayın bakem![]()
yılbaşı çekilişi mi yapılıyo :82: ama ben malesef katılamam kociş faktörü var :97:
herkese iyi geceler bu gece kociş yok bende sizlere bakayım dedim baya bir kaynatmışsınız:))
çekiliş varmış aslında çok isterim kızlar ama çekiliten sonra hediyeler nasıl gönderilecek
nasıl olcak bide eşlere sormıycakmısınız kızlar (yoksam bende sormadanmı katılsam benimki azcık cinstirde bu tür konularda)neyse belirlensin tam olarak düşünürüm ikna edersem kocişi neden olmasın:))süper olur
ama katılırsamda bana miray düşmesinde kim düşerse düşsündelüüüüüüüü araba istorrr
bende ev istorumm hemide 4+1 olsun olurmu3+1 sığmıyorum küçük geliyor kızlar
bide mümkünse en az 200 metrekare olsun çünkü şuandaki evim 180 metrekare yetmiyor![]()
günaydun cnm eee ne yapiyim safiiiişşşş benim bir günahım yokpis sapıkkkk hıııhhh![]()
yuh yaaa amma aç gözlü karısın sen
sen bizi ne sandın kızım aloooooooooooooooooooooooo
sabancının veliahtları yok burda :76: :76:
nedenki yani ne alaka anlayamadım ben :44:
valla ben bu durumu anlayamadım kızlar kocişleriniz tersmi tepiyor...
Ben kocişe söyledim güldü sadece allahtan karışmaz bana bu konularda....
Valla canımcım çekilişte kim kime çıkarsa özelden açık adresini yazrlar birbirlerine kargo ile gönderilir
ayrıca senin hediye listenede
ohaaaaaaaaa diyorummmmm![]()
![]()
günaydın çıtırgünaydınlar 6. takımın çıtırları .... nasılsınız.
kızlar ya benim canım hiçbirşey yemek istemiyor nedense bişeylerden 2-3 çatal bişey alıyorum ama sonrasında canım yemek istemiyor . sabah 3 adet kuru inciri zar zor yedim . ne oluyor bana böyle
hayırdır nazcım rahatsızmısın yoksa?bir doktora filan görün istersen hani korkutmak amaçlı demiyorum ama çokta normal değil hiç acıkmamak
Kociş le ne alakası varki elif :26:yılbaşı çekilişi mi yapılıyo :82: ama ben malesef katılamam kociş faktörü var :97:
Anlıyorumda iş adreside olabilirdi neyse elif sağlık olsun elbettegünaydın fıstıklar
safişçik eşimin kk'dan falan haberi yok ,ben sizi tanıyorum ama tanımıyor tabi haliyle internetten tanıştığım birine adresimi vermemi hoş karşılamaz
sağlık olsun![]()
anladım nazcım yinede görün doktora devam edersehiç acıkmıyor değilim zilanım . Acıkıyorum bir iki lokma bişey yiyorum sonra doyuyuyorum .bir kaç gün daha devam ederse böyle giderim bir doktora
benim eşimde senin eşin gibi bir düşüncede melek yinede şansımı deniycemgünaydın fıstıklar
safişçik eşimin kk'dan falan haberi yok ,ben sizi tanıyorum ama tanımıyor tabi haliyle internetten tanıştığım birine adresimi vermemi hoş karşılamaz
sağlık olsun![]()
Anlıyorumda iş adreside olabilirdi neyse elif sağlık olsun elbette![]()
Anlıyorumda iş adreside olabilirdi neyse elif sağlık olsun elbette![]()
nazlım midende küçüldü ondan olabilir kuzu, acıkıyorsan sorun yok bence, bir de psikolojik olarak kendimizi zayıflamaya verdik ya belkide ondan![]()
olabilir canım . Akşam salak görümceme sinir oldum . çorap istedi benden ben giyiyorum 36 numara ayakkabı o giyiyor 40 numara benim çoraplar sana olmaz yılmazınkileri vereyim dedim . Seninlede ne bedenimiz uyuyor ne çoraplarımız ne ayakkabılarımız neyse ilerde kilo alırsan beraber giyiniriz dedi . Bende o günleri hiçbir zaman göremeyeceksin dedim . Hamile kalınca artık diyor . Gerizekalı ya tamammül sınırlarımı aşıyor artık .
Anlıyorum zilancığım, ben bu konularda dikbaşlıyım çok, kendime doğru geliyorsa feriştahını karıştırtmıyorum, zaten ayrılırken dediki bana, ''çok seviyorum seni, sevgi bitmedi ama ilişki bitti, bundan sonra evleneceğin insanın ve ya görüştüğün insanın sözünü dinle olurmu, benimkini asla dinlemiyorsun''anladım nazcım yinede görün doktora devam ederse
benim eşimde senin eşin gibi bir düşüncede melek yinede şansımı deniycem
evli olunca gözdem adamlar herşeye izin vermiyorlar güzelim mesela ben buraya bilgilerimi yazarken
bana sakın nerde oturduğumu yazma demişti sanal ortamda herşey olabilir demişti nelerle karşılaşıyoruz dedi neden diye sorduğumda herşeyi bilmen gerekmiyor bir bildiğim varki söylüyorum dedi![]()
aynı yerde çalışıyoruz kuzucum![]()
olabilir canım . Akşam salak görümceme sinir oldum . çorap istedi benden ben giyiyorum 36 numara ayakkabı o giyiyor 40 numara benim çoraplar sana olmaz yılmazınkileri vereyim dedim . Seninlede ne bedenimiz uyuyor ne çoraplarımız ne ayakkabılarımız neyse ilerde kilo alırsan beraber giyiniriz dedi . Bende o günleri hiçbir zaman göremeyeceksin dedim . Hamile kalınca artık diyor . Gerizekalı ya tamammül sınırlarımı aşıyor artık .