• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Safişe hediye alacak olan yaşadı, düşünmesine gerek kalmayacak, çoooook egzotik bir iç çamaşırı takımı süper bir hediye olur ona :33:

pis sapıkkkk hıııhhh :63: :63:

bende hediye listemi veriimde alıcak olan kişi zorlanmasın:D

araba (modeli rengi fark etmez ama 2005 model ve üstü olsun:))

iphone 4

blackberry bold 9700 beyaz :=) BIS ini ben alırım:D

5000 TL lik alışveriş çeki:D:D

seçin beğenin alın ve yollayın bakem:D

yuh yaaa amma aç gözlü karısın sen
sen bizi ne sandın kızım aloooooooooooooooooooooooo
sabancının veliahtları yok burda :76: :76:

yılbaşı çekilişi mi yapılıyo :82: ama ben malesef katılamam kociş faktörü var :97:

nedenki yani ne alaka anlayamadım ben :44:

herkese iyi geceler bu gece kociş yok bende sizlere bakayım dedim baya bir kaynatmışsınız:))
çekiliş varmış aslında çok isterim kızlar ama çekiliten sonra hediyeler nasıl gönderilecek
nasıl olcak bide eşlere sormıycakmısınız kızlar (yoksam bende sormadanmı katılsam benimki azcık cinstirde bu tür konularda)neyse belirlensin tam olarak düşünürüm ikna edersem kocişi neden olmasın:))süper olur
ama katılırsamda bana miray düşmesinde kim düşerse düşsün :27:delüüüüüüüü araba istorrr
bende ev istorumm hemide 4+1 olsun olurmu :37:3+1 sığmıyorum küçük geliyor kızlar
bide mümkünse en az 200 metrekare olsun çünkü şuandaki evim 180 metrekare yetmiyor :33:

valla ben bu durumu anlayamadım kızlar kocişleriniz tersmi tepiyor...
Ben kocişe söyledim güldü sadece allahtan karışmaz bana bu konularda....

Valla canımcım çekilişte kim kime çıkarsa özelden açık adresini yazrlar birbirlerine kargo ile gönderilir

ayrıca senin hediye listenede
ohaaaaaaaaa diyorummmmm :53: :33:

kızlar ya benim canım hiçbirşey yemek istemiyor nedense bişeylerden 2-3 çatal bişey alıyorum ama sonrasında canım yemek istemiyor . sabah 3 adet kuru inciri zar zor yedim . ne oluyor bana böyle

pis sapıkkkk hıııhhh :63: :63:

yuh yaaa amma aç gözlü karısın sen
sen bizi ne sandın kızım aloooooooooooooooooooooooo
sabancının veliahtları yok burda :76: :76:

nedenki yani ne alaka anlayamadım ben :44:

valla ben bu durumu anlayamadım kızlar kocişleriniz tersmi tepiyor...
Ben kocişe söyledim güldü sadece allahtan karışmaz bana bu konularda....

Valla canımcım çekilişte kim kime çıkarsa özelden açık adresini yazrlar birbirlerine kargo ile gönderilir

ayrıca senin hediye listenede
ohaaaaaaaaa diyorummmmm :53: :33:
günaydun cnm eee ne yapiyim safiiiişşşş benim bir günahım yok :17: hep bu mirayın suçu :40: o hep araba hep araba diyince bende ev dedum cancazım çokmu demişim kızzz :37:Allah gözümüzü doyursun dimi kızzz :)))valla kocişler konusuna gelince dedimya cins işte ne diycen :57: çok tuhaf huyları var boşunamı bu hallere düştüm kızzz açtırma şimdi ağzımı neyse boş ver amaaann ne hali varsa görsün yoktu zaten evde daha demedim bugün gelcek eşref saatini bulunca söylerim yoksa diyemem eşşek saatinde söyleyince hepten eşşekleşiyo :60:benide dellendiriyo yine bozdu ağzımı :57: yavv ben ne mulayim bir karıydım hiç ağzını bozmayan biriydim çok kibardım :26: insan ne hallere düşüyo :44:
günaydınlar 6. takımın çıtırları .... nasılsınız.
günaydın çıtır :32: :32:

Son düzenleme:
kızlar ya benim canım hiçbirşey yemek istemiyor nedense bişeylerden 2-3 çatal bişey alıyorum ama sonrasında canım yemek istemiyor . sabah 3 adet kuru inciri zar zor yedim . ne oluyor bana böyle

hayırdır nazcım rahatsızmısın yoksa?bir doktora filan görün istersen hani korkutmak amaçlı demiyorum ama çokta normal değil hiç acıkmamak

hayırdır nazcım rahatsızmısın yoksa?bir doktora filan görün istersen hani korkutmak amaçlı demiyorum ama çokta normal değil hiç acıkmamak

hiç acıkmıyor değilim zilanım . Acıkıyorum bir iki lokma bişey yiyorum sonra doyuyuyorum .bir kaç gün daha devam ederse böyle giderim bir doktora

günaydın fıstıklar

safişçik eşimin kk'dan falan haberi yok ,ben sizi tanıyorum ama tanımıyor tabi haliyle internetten tanıştığım birine adresimi vermemi hoş karşılamaz

sağlık olsun :38:

günaydın fıstıklar

safişçik eşimin kk'dan falan haberi yok ,ben sizi tanıyorum ama tanımıyor tabi haliyle internetten tanıştığım birine adresimi vermemi hoş karşılamaz

Anlıyorumda iş adreside olabilirdi neyse elif sağlık olsun elbette :38:

Nazlım midende küçüldü ondan olabilir kuzu, acıkıyorsan sorun yok bence, bir de psikolojik olarak kendimizi zayıflamaya verdik ya belkide ondan :23:

hiç acıkmıyor değilim zilanım . Acıkıyorum bir iki lokma bişey yiyorum sonra doyuyuyorum .bir kaç gün daha devam ederse böyle giderim bir doktora
anladım nazcım yinede görün doktora devam ederse
günaydın fıstıklar

benim eşimde senin eşin gibi bir düşüncede melek yinede şansımı deniycem
Anlıyorumda iş adreside olabilirdi neyse elif sağlık olsun elbette :38:

evli olunca gözdem adamlar herşeye izin vermiyorlar güzelim mesela ben buraya bilgilerimi yazarken
bana sakın nerde oturduğumu yazma demişti sanal ortamda herşey olabilir demişti nelerle karşılaşıyoruz dedi neden diye sorduğumda herşeyi bilmen gerekmiyor bir bildiğim varki söylüyorum dedi :57:

Son düzenleme:
nazlım midende küçüldü ondan olabilir kuzu, acıkıyorsan sorun yok bence, bir de psikolojik olarak kendimizi zayıflamaya verdik ya belkide ondan :23:

olabilir canım . Akşam salak görümceme sinir oldum . çorap istedi benden ben giyiyorum 36 numara ayakkabı o giyiyor 40 numara benim çoraplar sana olmaz yılmazınkileri vereyim dedim . Seninlede ne bedenimiz uyuyor ne çoraplarımız ne ayakkabılarımız neyse ilerde kilo alırsan beraber giyiniriz dedi . Bende o günleri hiçbir zaman göremeyeceksin dedim . Hamile kalınca artık diyor . Gerizekalı ya tamammül sınırlarımı aşıyor artık .

şuanda çekilişe katılan 5 kişi var
gözdoş
safiş
miray
narin
ben

1 kişi daha olsa onaylayan tam 6 kişi oluyoruz ozaman eşitlenecek durum

olabilir canım . Akşam salak görümceme sinir oldum . çorap istedi benden ben giyiyorum 36 numara ayakkabı o giyiyor 40 numara benim çoraplar sana olmaz yılmazınkileri vereyim dedim . Seninlede ne bedenimiz uyuyor ne çoraplarımız ne ayakkabılarımız neyse ilerde kilo alırsan beraber giyiniriz dedi . Bende o günleri hiçbir zaman göremeyeceksin dedim . Hamile kalınca artık diyor . Gerizekalı ya tamammül sınırlarımı aşıyor artık .

çatlıyo kıskançlıktan :9:

yaa kızlar bana bir arkadaşlık teklifi gelmiş red etmek istiyorum ama beceremiyorum nasıl yapcam??

anladım nazcım yinede görün doktora devam ederse

benim eşimde senin eşin gibi bir düşüncede melek yinede şansımı deniycem

evli olunca gözdem adamlar herşeye izin vermiyorlar güzelim mesela ben buraya bilgilerimi yazarken
bana sakın nerde oturduğumu yazma demişti sanal ortamda herşey olabilir demişti nelerle karşılaşıyoruz dedi neden diye sorduğumda herşeyi bilmen gerekmiyor bir bildiğim varki söylüyorum dedi :57:
Anlıyorum zilancığım, ben bu konularda dikbaşlıyım çok, kendime doğru geliyorsa feriştahını karıştırtmıyorum, zaten ayrılırken dediki bana, ''çok seviyorum seni, sevgi bitmedi ama ilişki bitti, bundan sonra evleneceğin insanın ve ya görüştüğün insanın sözünü dinle olurmu, benimkini asla dinlemiyorsun'' :25: anlıyorum neyse yapacak birşey yok

kızkançlıktan ne diyceğini bilmiyor manyak :90:sen deseydin ya ne kadar kilo alsamda ayak numaram sana yetişmez diye daha çok kudursaydı :60:

Back
X