• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

zilancım ben hapla iyileşmeye inanmıyorum canım,heleki durum psikolojikse,tabi bu durumu yine en iyi sen bilirsin ama,moralini yüksek tutmaya çalış,biraz gamsız ol,kimsenin seni üzmesine izin varme lütfen
gez,dolaş,eğlen ve bizden kopma,her derdini anlatabilirsin,yazdıkça payşatıkça azalacaktır sıkıntır...ve lütfen sigaranın esiri olma

miray kuzum hoşgeldin,şu elmalı kupu o kadar anlattınki canım istedi valla,tarifin bidaha versen tatlışkom:16:

şimdiiii kirazımmmm tarçını yoğurdu vee yoğurda azcık kıvam verecek sütü güzel birrr karıştırıyosunnnn iice muhallebi gibi yapıyosunn

sonraaa 1 kupa 1 elma şeklinde elma rendeliyosunnn elmayıı da tarçın katıppp güzelce pişiriyosunnn döndüre döndüreee
sonra kupu , kaseyi alıyosunn alt kısmınaa rendelenmiş elmayı koyuyosunnn üsteee yoğurttt benn yoğurda biraz cevizde katıyorumm sonraa üstüne bir daha elma rendesii sonra dolapta 1 saat soğusunn vee yeeee... kasenin dibini yalıcaksın eminim:D

öyle deme be nazlıcım,ne olursa olsun sevdiğin insanla berabersin,biliyorum yaşadıkların zor,ben olsam belki daha fazla harap ederdim kendimi ama olan yine bana olurdu,sende buna izin verme artık,bu durumu bu hale getirenlere imkan verme,konuş çatır çatır sen üzüleceğine onlar düşünsün biraz

tşk ederim canlarım aysun cnm normalde çekmem lazım ama ezbere bilmiyorum ezberliyim ki çekeyim bende ya latif çekerim günde 2000 tane ne dileğin varsa kabul olur ve zamanla kalp gözün açılıyor kendimden biliyorum :27: bana anormal şeyler oldu bazen bir hoş oldum özellikle çektiğin zaman birini düşüyorsan o kişinin senle ilgili düşüncelerini hemen hissediyorsun :27:

kuzum beniiim neler olmuş sana böylee kıyamam... ruh sağlığııı çok önemliii

kirazcım bende buna inanmadığım için yaklaşık 1.5 yıl önce ilaçları bıraktım ama yine başlamak zorunda kaldım:((benim durum biraz farklı gülüm herşey burda anlatılmıyor bilmem anlatabiliyormuyum Allah kimseyi ilaca mecbur etmesin güzelim

zilancım ben günde 16 tane ya hafiz celle celalühü çekerim hafiz Allahın koruyan kollayan anlamındaki ismi sende tüm maddi ve manevi kötülüklerden korunmak için bunu çekebilirisiz canım.Rabbim diledikten sonra olmayacak şey yoktur canım

miray bende bu elmalı kupun tarifini istiyorummm banunun tarifimi yoksa hani elmaları tarçınla kavurup yogurla kuplara dolgurup ceviz ekleniyor omudur canımmm :26:

kirazcım bende buna inanmadığım için yaklaşık 1.5 yıl önce ilaçları bıraktım ama yine başlamak zorunda kaldım:((benim durum biraz farklı gülüm herşey burda anlatılmıyor bilmem anlatabiliyormuyum Allah kimseyi ilaca mecbur etmesin güzelim

bu arada kızlar bu ilaç durumu bu topikte kalırsa çok sevinirim :))

anlıyorum seni zilancım,rabbim yardımcın olsun,inş.en kısa zamanda yoluna girer herşey.:38::38:

sonraaa 1 kupa 1 elma şeklinde elma rendeliyosunnn elmayıı da tarçın katıppp güzelce pişiriyosunnn döndüre döndüreee
sonra kupu , kaseyi alıyosunn alt kısmınaa rendelenmiş elmayı koyuyosunnn üsteee yoğurttt benn yoğurda biraz cevizde katıyorumm sonraa üstüne bir daha elma rendesii sonra dolapta 1 saat soğusunn vee yeeee... kasenin dibini yalıcaksın eminim:D

narinim bak yuıkardaa kiraza yazmıştım

yogurtla tatlı bişey bi arada güzel oluyormu miray gerçi tarçınlı yogurt hoşuma gitmişti ama elma ne biliyim neyse bu akşam denerimmmmm

kızlar annemle babam bugün dönüyorlar :18:Allahın izniyle akşama evlerinde olurlar.annem 40 gündür yoktu anneannemleydi gelsin bi dinlensin cumartesi günü gidip yanlız başbaşa konuşacagım.görümcemle ilgili durumu anlatacagım.biliyorum oda üzülecek ama nasıl tepki verecek bizimle kalmasına işte orasını kestiremiyorummm.inşallah kimsenin kalbi kırılmadan bi orta yol buluruz

kızlar annemle babam bugün dönüyorlar :18:Allahın izniyle akşama evlerinde olurlar.annem 40 gündür yoktu anneannemleydi gelsin bi dinlensin cumartesi günü gidip yanlız başbaşa konuşacagım.görümcemle ilgili durumu anlatacagım.biliyorum oda üzülecek ama nasıl tepki verecek bizimle kalmasına işte orasını kestiremiyorummm.inşallah kimsenin kalbi kırılmadan bi orta yol buluruz

amin canım inşallah

ben burdayım kirazım ....

benimde işlerim var ama hiç yapasım yok nazlım ya,bu arada karbonhidrat diyeti yapanları okuyorum bi kaç gündür
puan veriyolar yediklerine,aslında montiye benziyo ama daha katı,karbondidrat nerdeyse hiç yok,meyvede sınırlı,haftaya yapmayı düşünüyorum ne dersin canım...sanki daha önce 6.takımda yapanlar olmuştu yanlış hatırlamıyosam

benimde işlerim var ama hiç yapasım yok nazlım ya,bu arada karbonhidrat diyeti yapanları okuyorum bi kaç gündür
puan veriyolar yediklerine,aslında montiye benziyo ama daha katı,karbondidrat nerdeyse hiç yok,meyvede sınırlı,haftaya yapmayı düşünüyorum ne dersin canım...sanki daha önce 6.takımda yapanlar olmuştu yanlış hatırlamıyosam

benimde canım çok sıkılıyor kirazım tek başıma oturuyorum işyerinde . ben yapmıştım canım o diyeti ... ozaman güzel sonuçlar aldım ama dikkat etmeyince hepsini geri aldım .... aeben ablamda yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam

kiraz bende yaptım canım ama sadece 5 gün dayanabildim evet kilo veriyorsun vermesinede sonra gene aldım.sadece et ve türevleri tüketmek midemi bulandırdı.en güzeli herşeyden kararınca yemek.bide fazla protein bana kabızlık yapıyor canım dene istersen bi müddet ama sürekli bu şekilde beslenilmesi çok zor bence :51:

yarın için çok heyecanlıyım :52: bu hafta tartılmadım bakalım yarına ne çıkacagım artı çıkmasam şükredeceğim 10 günlük tatilin bilançosunu hepbirlikte yarın göreceğiz :18:

Back
X