Geçmişe bakıyorumda sabahtan beri, beni merak etmişsiniz kızlar, sağolun, geçen hafta başlayacaktım ama bir hafta daha rapor yazdı doktorum annemler rica ettiler, kızılcahamama kaplıca köyüne gittik, annem babam ablam ben, biz dün döndük ablamla, bugün işe başladım. Annemler salı günü dönecekler, ohhhh bir hafta boyunca 4 saate yakın yüzdüm, bir dünya masaj yaptırdım taşlarla falan

bomba gibi döndüm vallahi, herşeyde bir hayır vardır derler ya ne kadar doğru, arındım sanki bu kazadan sonra, hayat ne kadar kısa aslında, sadece ''an''lara bağlı... Bu son olaylardan önce bir türlü hazmedemiyordum mertin bana yaptıklarını, ama artık sanki ondan da arındım soyutlandım, korkunç huzurluyum son bir haftadır. Hayattaki tek gerçek sağlam dostların ve ailenmiş koşulsuz seven... Beni bunca seven düşünen koruyan kollayan varken, ben hala mertin bana yaptığı haksızlığı düşünüp kendimi yıpratırsam bu hem beni sevenlere hemde beni yaratan rabbime haksızlık, kendime geldim

sosyal sorumluluk projelerime,aileme,arkadaşlarıma zaman ayıracağım. Kocasızda mutlu olunabilir

ama zaman ne getirir ne götürür bilinmez tabiiiiiiiiiiii