• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaayydııınn 6.takımmm neler yapıyosunuzzz...

yaaa şu elmalı kup gerçekten harika bişey kızlarrrr.. dünde biraz sütle açtım yoğurdu oofff oofff diiim sizeee... çağla şikel vari kardeşimde bana nie yapmadın die trip attı... :) annemle ikimize yapmıştımmm annemde işten gelinceeee çok sevindii canım çekmişti dedi:)

dünkü menümü yazıyım;

07:20 1 mandalina
08:30 2 dilim tb ekmeği peynir salatalık acı sos süt
12:45 peynirli salata yoğurt
17:00 2 mandalina
19:30 kabak yemeği yoğurt
21:30 cevizli elmalı kuppp:)
Cevizli elmalı kup nedir yahu :27:

Ben geldiiiim:71: allahıma şükür iyileştimde geldim,zilanım bugün gönderdim az önce yurtiçi kargoyla mesajındaki şubeden sanırım en geç çarşamba alabilirsin hediyeni , gecikme için affet beni tatlım :71:

Canım benimmmmm canım canımmmmm
Seni tekrar burada görmek ne kadar güzel
Bir daha bir yerlere kaybolma emi canım özledik ....

günaydın şekerler mutlu haftalar :16:

Günaydınnnnnnnnnnnn :3:

günaydınlar 6. takımın çıtırları nasılsınız ....

Günaydın nazlım :3:

Geçmişe bakıyorumda sabahtan beri, beni merak etmişsiniz kızlar, sağolun, geçen hafta başlayacaktım ama bir hafta daha rapor yazdı doktorum annemler rica ettiler, kızılcahamama kaplıca köyüne gittik, annem babam ablam ben, biz dün döndük ablamla, bugün işe başladım. Annemler salı günü dönecekler, ohhhh bir hafta boyunca 4 saate yakın yüzdüm, bir dünya masaj yaptırdım taşlarla falan :66: bomba gibi döndüm vallahi, herşeyde bir hayır vardır derler ya ne kadar doğru, arındım sanki bu kazadan sonra, hayat ne kadar kısa aslında, sadece ''an''lara bağlı... Bu son olaylardan önce bir türlü hazmedemiyordum mertin bana yaptıklarını, ama artık sanki ondan da arındım soyutlandım, korkunç huzurluyum son bir haftadır. Hayattaki tek gerçek sağlam dostların ve ailenmiş koşulsuz seven... Beni bunca seven düşünen koruyan kollayan varken, ben hala mertin bana yaptığı haksızlığı düşünüp kendimi yıpratırsam bu hem beni sevenlere hemde beni yaratan rabbime haksızlık, kendime geldim :69: sosyal sorumluluk projelerime,aileme,arkadaşlarıma zaman ayıracağım. Kocasızda mutlu olunabilir :52: ama zaman ne getirir ne götürür bilinmez tabiiiiiiiiiiii :60:

İşte gözdem geri geldiiii
Hoşgeldin bebeğim :16: :16: :16:

Anaaaammmm safişiiiiim sarı kuzum nasıl oldu bebişimiz hastalanmış nazar bu nazar,gözü olanın gözü çıksın tatlı cadımda :nazar: nasılsın ne var ne yok :70:

Kızlarcığım meseeeneee lerimizi alsak ya birbirimizin sadece face yetmiyor :32:

Anaaaammmm safişiiiiim sarı kuzum nasıl oldu bebişimiz hastalanmış nazar bu nazar,gözü olanın gözü çıksın tatlı cadımda :nazar: nasılsın ne var ne yok :70:

sarı kuzun daha iyi bebekim bir hafta boyunca sabah akşam iğne vuruldu şimdi çok daha iyi çok şükür kreş olayınada çözüm buldum içim rahat inşallah kuzucum bir daha böyle hastalanmayacak İnşallaahhh...

Bencede gözü olanın gözü çıksın kör olsunnnnnnnnnn

Ben iyiyim birtanem seni gördüm iyi olduğunu okudum inan çok daha iyi oldum ay balaammmm

özlemişeeemmmmmm sizi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :16: :16:

dün akşam eve gittikten sonra oldu,daha doğrusu yoldayken çok kötü idrara sıkıştım ama nasıl ağrı yapıyo anlatamam,eve gittim ve çok sancılı yapabildim ve üstelik kanlı:59::59:gece boyu sürekli bi sıkışma hali,ağrı,ama gidiyorum wc ye zar zor yapabiliyorum ve rengi gittikçe koyulaşan kan gelmeye başladı,çok korkttuk,hastaneyede gitmeye korktum,sıcak su torbası falan koydum,sıcak duş aldım,böyle 2-3 saat sürekli sancıdı,şimdi kan yok ama,sancı hala var...

Nesliş geçmiş olsun canım, idrar yollarında enfeksiyon olabilir bir üroloji uzmanına görün, kanlı idrar mutlaka bakılmalı :26: korkma ama sistitin ağır olanıdır bu :29:

sarı kuzun daha iyi bebekim bir hafta boyunca sabah akşam iğne vuruldu şimdi çok daha iyi çok şükür kreş olayınada çözüm buldum içim rahat inşallah kuzucum bir daha böyle hastalanmayacak İnşallaahhh...

Bencede gözü olanın gözü çıksın kör olsunnnnnnnnnn

Ben iyiyim birtanem seni gördüm iyi olduğunu okudum inan çok daha iyi oldum ay balaammmm

özlemişeeemmmmmm sizi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :16: :16:

Bende çoook özlemişim yahuuuuuuuuuuuuuu :52:

Bende acıktım ton balıklı salata var bugün öğlen, artık menülerimide yazayım gün gün :56: ayşegül hiç uğramıyor artık :43: aeben ablişim yakın zamanda döneceğim temelli dediydi o da hiç yok :26:

bende acıktım yemek yapıyorum şimdi kendime ... yumurtalı ıspanak :52::52:

ben üç dört günlük yemeğimi yaptım hafta sonu valla canım hafta içi çok zor oluyor benim için akşamları uğraşmak o yemeklerden birisi bizdede ıspanak
sanada afiyet olsun ayrıca
iş yerinde zor olmuyormu ıspanak yemeğini yapmak can can yaaa yıkaması uzun iş....

Back
X