• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

yok ablam . son zamanlarda nefes alırken zorlanıyorum tıkanıyorum zaman zaman . bide aşırı şişlik oluyor karnımda onun için gittim ablam doktora
geçmiş olsun nazlım ......

narinim ALLAH RAZI OLSUN sizden .
görümceninde hakkında hayırlısı olsun ..

geçmiş olsun nazlım ......

narinim ALLAH RAZI OLSUN sizden .
görümceninde hakkında hayırlısı olsun ..

sağol ablam biliyorum çoğu psikolojik benim rahatsızlığım . hatta şuanda kalbim inanılmaz hızlı atıyor sanki bişey olmuş yada olacakmış gibi ...

sağol ablam biliyorum çoğu psikolojik benim rahatsızlığım . hatta şuanda kalbim inanılmaz hızlı atıyor sanki bişey olmuş yada olacakmış gibi ...
teşhisin dogru nazlım eskiden bendede olmuşdu ...:26:.
kendini bukadar harab etme kuzum ya ..inan hayat bunları dert edecek kadar uzun deyil ...
istedigin şekilde bir yaşantın oldugunu farzet şu an ne farklı olacak bide bunu düşün ?inan gözünde, aklında büyüttügün kadar büyük bir fark yok ...:31:.
inan senin geçtigin yoların hepsinden geçtim belki daha zorundan beni anlayacak konuşacak eşim bile yoktu .. o anımı boşa zehir etmişim diyorum .
insan elindekilerle mutlu yaşamasını bilmeli....:31: sen kendi kedine zehir ediyorsun hayatı .biliyorum söylediklerim şu an sana bişi ifade etmiyor yine aklındakileri düşünüyorsun .
ama ...bi düşün bu dediklerimi.

Son düzenleme:
teşhisin dogru nazlım eskiden bendede olmuşdu ...:26:.
kendini bukadar harab etme kuzum ya ..inan hayat bunları dert edecek kadar uzun deyil ...
istedigin şekilde bir yaşantın oldugunu farzet şu an ne farklı olacak bide bunu düşün ?inan gözünde, aklında büyüttügün kadar büyük bir fark yok ...:31:.
inan senin geçtigin yoların hepsinden geçtim belki daha zorundan beni anlayacak konuşacak eşim bile yoktu .. o anımı boşa zehir etmişim diyorum .
insan elindekilerle mutlu yaşamasını bilmeli....:31: sen kendi kedine zehir ediyorsun hayatı .biliyorum söylediklerim şu an sana bişi ifade etmiyor yine aklındakileri düşünüyorsun .
ama ...bi düşün bu dediklerimi.

haklısın ablam hepsi geçmişte kaldı takmamam gerekiyor . ama inan bazen elimde olmadan bir bakıyorum kendi kendime konuşurken buluyorum kendi içimde sürekli kavga halindeyim kendimle . bir konuşabildiğim eşim ve sizler varsınız . ALLAH bana anlayışlı ve bu kadar iyi bir eş nasip ettiği için çok şanslıyım . ve ALLAHA şükrediyorum herzaman eşimle aram iyi olsun sağlığımız sıhatimiz yerinde olsun İNŞALLAH

Son düzenleme:
haklısın ablam hepsi geçmişte kaldı takmamam gerekiyor . ama inan bazen elimde olmadan bir bakıyorum kendi kendime konuşurken buluyorum kendi içimde sürekli kavga halindeyim kendimle . bir konuşabildiğim eşim ve sizler varsınız . ALLAH bana anlayışlı ve bu kadar iyi bir eş nasip ettiği için çok şanslıyım . ve ALLAHA şükrediyorum herzaman eşimle aram iyi olsun sağlığımız sıhatimiz yerinde olsun İNŞALLAH
bak bunların farkındasın ne güzel ama sadece dilin söylemesin içinede anlat bunları ..sana dünyayı dar etmesin içindeki nazlı ...:34:

kızlar iyi geceler herkese daha uyumadım hemen bildirim yapmak istedim annemler bizde büyük bir ihtimalle yarın giremem bir kaç gün kalabilirler çünkü hepinizi öpüyorum :16:
geçen hafta 63.9
bu hafta 63
giden 900 gram
hedef 57
ama hedefimde kararsızım herkes yeter diyor en fazla 60 ol diyorlar ikilemde kaldım:((
herkese iyi geceler

kızlar iyi geceler herkese daha uyumadım hemen bildirim yapmak istedim annemler bizde büyük bir ihtimalle yarın giremem bir kaç gün kalabilirler çünkü hepinizi öpüyorum :16:
geçen hafta 63.9
bu hafta 63
giden 900 gram
hedef 57
ama hedefimde kararsızım herkes yeter diyor en fazla 60 ol diyorlar ikilemde kaldım:((
herkese iyi geceler

Zilancığım kargo şirketinden aradılar gidip alman gerekiyormuş hediyeni şubede tutamıyorlarmış, cep telefonuna mesaj çektim iletildi de ama sen okudunmu bilemiyorum, bir çağrı atsaydın en azından... özel mesajda yazdım sana, ama kk girip yazdıklarıma cevap vermemen kırdı beni, bilinsin istedim... neyse görüşürüz

Günaydın kızlarcığım dükkanı ben açayım; haftalar sonra ve oteldeki açık büfeye rağmennn kilo bildirimim şöyledir;
simerenya ( 97,1 / 94,7 / 2,4 / 2,47 % )
:118:

günaydınlar 6. takımımın çıtırları nasılsınız bakalım benim bu haftada kilom aynı fena halde takıldım 3 haftadır ...

Günaydın kızlarcığım dükkanı ben açayım; haftalar sonra ve oteldeki açık büfeye rağmennn kilo bildirimim şöyledir;

günaydın gözdoşum kaçamaklarına rağmen süper kilo vermişsin canım .....

günaydın ay balaammm :3:
Gözdem ne iş otel felan otelde ne işin var seniiiinnnnnnn

ayrıcada giden kilolar için tebrilk ederin bebeğim harikasınnnnnn :46: :46: sakınnn bozma aynen devam :nazar: :nazar: :nazar:

günaydınlar 6. takımımın çıtırları nasılsınız bakalım benim bu haftada kilom aynı fena halde takıldım 3 haftadır ...

canım benimmmm demekki takılma noktasına geldin sakın bozma moralini birtanem elbet bir yerde kıracaksın zincirleri aynen devam et sen pes etmeden :46:

günaydın kızlar ..nazlıcım bu hafta bende sabitim...diyete hiç odaklanamadım,çokta dikkat etmedim açıkcası,hastaneydi,koşturmacaydı derken almadığıma bile sevindim

Neslişim safişim elifim günaydın
hastahaneden sonra birkaç gün kızılcahamama kactıkta safişim ondan bahsetmiştim

günaydın kızlar ..nazlıcım bu hafta bende sabitim...diyete hiç odaklanamadım,çokta dikkat etmedim açıkcası,hastaneydi,koşturmacaydı derken almadığıma bile sevindim

sağlık olsun canım sen iyi olda kilolar verilir canım ....

Otobüs şöförünün omzuna dokunulunca adam hafifçe başını çevirmiş, bir bakmış ki elinde bir avuç badem, yaşlı bir kadın durmakta..

teşekkür ederek almış bademleri ve yemiş..

15 dakika sonra yaşlı kadın tekrar şöförün omuzuna dokunup bir avuç daha badem vermiş ve bu ikramı 5 kere daha yapınca "zahmet ediyorsunuz efendim.." demiş saygılı şöför,

" hep bana yedirdiniz.. biraz da kendiniz yesenize.." çiğniyemiyorum evladım.." demiş yaşlı kadın,

"dişlerim yok..""niye satın alıyorsunuz o zaman?.." "evladım ben sadece üzerindeki çikolata kaplamasını emmesini seviyorum!.."

:27: :27: :27: :60: :60: :60:

Otobüs şöförünün omzuna dokunulunca adam hafifçe başını çevirmiş, bir bakmış ki elinde bir avuç badem, yaşlı bir kadın durmakta..

teşekkür ederek almış bademleri ve yemiş..

15 dakika sonra yaşlı kadın tekrar şöförün omuzuna dokunup bir avuç daha badem vermiş ve bu ikramı 5 kere daha yapınca "zahmet ediyorsunuz efendim.." demiş saygılı şöför,

" hep bana yedirdiniz.. biraz da kendiniz yesenize.." çiğniyemiyorum evladım.." demiş yaşlı kadın,

"dişlerim yok..""niye satın alıyorsunuz o zaman?.." "evladım ben sadece üzerindeki çikolata kaplamasını emmesini seviyorum!.."
ayyyy çok fena adamcağız sonra onları çıkarmak için elinden geleni yapmıştır herhalde :9::9::9: ayyy fena oldum şimdi
:27: :27: :27: :60: :60: :60

Back
X