Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tamam gamzeciğim yazarım seni listeye normalde 1 hafta deneme süremiz oluyor ama montiden tanıyoruz seni ve paylaşımlarınıda biliyoruz bu haftaki kilonla yazarım listeye

bilmiyorum nazlım yaa sürekli sizi mahçup ettiğimden çıkıyım dedim :(
çünkü 2 ileri bir geri yaptığımdan sizlerden utanıyorum inanki
ondan çıkmak istedim yoksa başka sebebi yok
dikkatini çektiyse sizlerden kopamıyorum

zilanım bence sen çıkma listeden . Doktor ilacını değiştirmeyecek mi 1 hafta sonra sen listede olmaya devam et

günaydın aeben abla montide bezelye için yorumunu okudum ben zaten konserve hiç tüketmiyorum yazdan dolaba konulanları yaparım hep . Artık bezelyeyi tek yiyeceğim .
:70:
Nazlım banUya verdigin listeyi denesen 2 günlügüne ...:34:
Ayrıca keten tohumu kat bi kaçgün yogurduna kabızlıgın ve şişligin insin ....

Son düzenleme:
günaydıınnn canlarımmm

76.7 im. yine 2 hafta öncesine döndümmm dün çok ağrım vardı yaaaa:S:S hala da var..:S

sanda hayırlı cumalar safiş ...
bu konuda yazmıycakdım bi daha ama şunuda bilmeni isteDim . sen belki beni şurda 6 aydır tanıyorsun ben bu takımda ve bu linklerde 3 senemi geçirdim .kıslar beni bilir, ASLA TARAF TUTMAM . SENDE BENİ GERÇEKDEN TANISAYDİN BİLİRDİN .
HEP YAPICI VE KAYNAŞTIRICI OLMUŞUMDUR .
HAKLISIN HERKESİN KENDİNE GÖRE SEBEBİ VARDIR .ANLARIM .VE SAYGIYLE KARŞILARIM .

AMA VARSA SORUNLARI BİREBİR KONUŞARAK HALDEBİLİRDİN .HALADA HALEDEBİLİRSİN. LİNKLERİ YADA ARKADAŞLARINI İŞE KARIŞTIRARAK DEYİLDE.
BENİM ÜZÜLDÜGÜM KIRILDIGIM BU, YA DEYİLSE KİMSEYE HAKLISINDA DEMEN HAKSIZSINDA .
TEKRAR HAYIRLI CUMALAR OLSUN ...

Sanada Hayırlı Cumalar Abla...
Büyüğümsün Ablamsın bende ayrı bir yerin var
Sana söylemek istediğim tek şey: Benim hakkımda çok büyük bir yanılgı içerisindesin
Bunu belki şimdi değil ama gelecek günlerde farkedersin....
Tekrar hayırlı cumalar....

yok be safişim ne kabızlığı dün resmen motoru bozmuştum .

doğru yaaaaa niye böyle olduki :53:

:70:
Nazlım banUya verdigin listeyi denesen 2 günlügüne ...:34:
Ayrıca keten tohumu kat bi kaçgün yogurduna kabızlıgın ve şişligin insin ....

tamam ablam ben bulayım yarın ve pazar yaparım .... yulaf ezmesi almam lazım

seni çok seviyorum safiş bunu böyle bil ...senin hakkında tek düşündügümde bu .. :16:....

Son düzenleme:
günaydıınnn canlarımmm

76.7 im. Yine 2 hafta öncesine döndümmm dün çok ağrım vardı yaaaa:s:s hala da var..:s

500 gr vermişsin geçen haftaya göre mirayım bide reglisin onun etkisi geçince kilon düşecektir .

bu arada kızlarrr az önce vücudumu ölçtürdüm tekstilde çalıştığım içinn bugüne kadar bunu yapmadığım için utandım vallaa en başta olan ölçülerim gerçi spor salonunda var ama

şimdi

Bel; 83 cm en ince yerinden göbeğin bir kaç cm yukarısından ölçtük

Kalça 110 en kalın yerden ölçtük

göğüs : 96

baldır 62 yine en kalın yerdenn ölçtük

kol 35 cm yine en kalın yerdennn

idealin 90 60 90 olduğunu biliyorum ama:d ahahahahah:D:d sizin ölçüleriniz nelerrrr

bu arada kızlarrr az önce vücudumu ölçtürdüm tekstilde çalıştığım içinn bugüne kadar bunu yapmadığım için utandım vallaa en başta olan ölçülerim gerçi spor salonunda var ama

şimdi

bel; 83 cm en ince yerinden göbeğin bir kaç cm yukarısından ölçtük

kalça 110 en kalın yerden ölçtük

göğüs : 96

baldır 62 yine en kalın yerdenn ölçtük

kol 35 cm yine en kalın yerdennn

idealin 90 60 90 olduğunu biliyorum ama:d ahahahahah:d:d sizin ölçüleriniz nelerrrr

ben haftaya spor salonunda tekrar ölçüleceğim miray ozaman yazarım ölçülerimi . Spora başladığım ve en son ölçülerim şeklindde

:70:teşekkür ederim zilan iyiyim şükür rabbım bu günümüzü aratmasın ...:31:
Yogunum biraz fırsat buldukçada monti linkinde arkadaşlara yardımcı omaya çalışıyorum kendimce işte .:78:..

Senide iyi gördüm bugün geçen haftaki karamsarlıgın kalmamış ....:61:
Kilo böyle bişi işte nasılda moral oluyor insana dimi...::)))
iyi olmana çok sevindim ablacım amin aratmasın
evt biraz daha iyiyim bu hafta :)) geçen hafta şoke oldum resmen deli olcaktım 3 gün içinde 2.1 gram fark görünce:) nyseki geçiyor yani dediğin gibi insana çok moral oluyo
saçmalama gözdem lütfen hepimiz yaşıyoruz bu durumları ne var şimdi bunda
keyfini bunlar için kaçırma lütfen....

nazlım seninki fazla olmuş bu hafta sanki nasıl çıktın bebeim sen bu kadar yaaa

bir sorun var ama ne :44:

oooo hadi gözün aydın güzelim çok güzel sonuç almışsın tebrikler :nazar:

kaçıracam şimdi ben senin keyfini heeee :47:

anlaşıldı senin durum kabızlıkta varmı nazlım?

gözün aydın zilanımmmmm :46:
tebrikler :nazar:

sende de gaz var o zaman gözdem ya

nazlım kaptanımız canım sanırım o ekler seni listeye bugün...
ayyy çok sağol safiş yaa geçen haftaya göre artıdayım ama inanki o bile umrumda değil nedense ben bu şekilde devam edersem yani hem spor hem diyet hemde iksir kesin veririm:))
zilanım bence sen çıkma listeden . Doktor ilacını değiştirmeyecek mi 1 hafta sonra sen listede olmaya devam et

ben kilo aldım dersem değiştircek yok verdim dersem devam etcek cnm
ama tabi ben aldım diycem neden dersen dün gece denedim o ilacı almadan uyudum gece atıştırma ihtiyacı duymadım:)) özellikle denemek için yemedim ilacı acayip bir ilaç yaa değiştirsin diye söylemek zorundayım
feleğim şaştı resmen bu hafta bu kiloyu vercem diye yok anacım olmaz böyle şey
tmm cnm çıkmıyım o zaman listeden ama yine söyliyom 2 ileri bir geri gidiyom kusuruma bakmayın okmi :17:

Kızlar bu yazıya bu ara fazlasıyla ihtiyacımız var, tekrar gözden geçirelim, 6. takım eski haline dönsün artık, biliyorsunuz biz bu konuda efsaneyiz :128::124:

Muhtemelen farklı farklı yüzlerce diyet zayıflama programları, biliyorsunuz. Hızlı ve kolay kilo kaybetmenize yardımcı olacağını söyleyen gerçekçi sözler de duyuyorsunuzdur. Fakat bütün başarılı zayıflama programları egzersizle birleşen sağlıklı diyetler içeren programlardır. Kayda değer şekilde kilo vermek istiyorsanız hayatınızda kalıcı değişiklikler yapmak durumundasınız. Örneğin sağlıklı alışkanlıklar edinmelisiniz.

Nasıl kalıcı değişiklikler yapacaksınız? İşte size bazı stratejiler:

1.Anlaşma yapın: Kalıcı zayıflama zaman ve emek ister. Dikkat ve hayat boyu süren bir sorumluluk gerektirir. Kalıcı değişiklikler yapmaya hazır olduğunuzdan emin olun. Hiç kimse size kilo verdiremez. Aslında dış etkenler-özellikle size yakın olanlardan- belki işleri daha da zorlaştırabilir. Bu nedenle kendinizi memnun etmek için değişikliklere başlayın ve egzersiz yapın.

Hayatınızdaki diğer sorunları ortadan kaldırmaya gayret edin. Çünkü alışkanlıklarınızı değiştirmek fazlasıyla fiziksel ve zihinsel enerjinizi alacak. Dolayısıyla kafanızı finansal ya da özel hayatınızın dikkatinizi farklı yönlere çekmesine izin vermeyin.

2.Duygusal destek alın: Kendi davranışınızın sorumluluğunu alarak yalnızca siz kendinize yardım edebilirsiniz. Ama bu her şeyi tek başınıza yapacağınız anlamına gelmez. Aileniz, eşiniz ya da arkadaşlarınızdan alacağınız destek oldukça önemlidir.

3.Gerçekçi hedefler belirleyin: Yeni yeme veya egzersiz planlarınızdan neler beklediğinizi düşünürken gerçekçi olun. Sağlıklı zayıflama yavaş ve sabit bir şekilde ilerler. Amacınız haftada 500. gr kadar vermek olsun. Bunu yapabilmek için 500 ya da 1000 kalori kaybetmeniz gerekmektedir. Her gün düzenli egzersizlere bu şekilde devam edeceksinizdir. Sonuca odaklanan hedefler yerine süreç odaklı hedefler belirleyin. Çünkü süreç yani alışkanlıklarınızı değiştirebilmeniz zayıflamada anahtar noktadır. Süreç hedeflerinizin de gerçekçi olmasına dikkat edin.

4.Daha sağlıklı yemeklerden zevk almaya çalışın: yeni yemek tarzınız daha az kalori içeren yemeklerle oluşacaktır. Dolayısıyla daha çok hafif, sebze ve bitkisel içerikli yemeklere yönelmeniz gerekecektir. Kalori açısından çok zayıf olan diyetler de sağlıksızdır. Kadınlar için 1200 kaloriden azı ve erkekler için de 1400 den azı tavsiye edilmemektedir.

5.Aktif olun: Diyetler elbette kilo vermeniz için size yardım edebilir. Ancak egzersiz eşliğinde hem daha fazla hem de daha sağlıklı şekilde kilo verebilirsiniz. Örneğin, günde yarım saat kadar yürümek size fazlasıyla yarar sağlayacaktır.

Egzersizin amacı, daha fazla kalori yakmaktır. Şüphesiz bunun dışında da pek çok yararı vardır. Ne kadar kalori yaktığınız sizin aktivitelerinizin sıklığına, durağanlığına ve yoğunluğuna bağlı olarak değişir. Bu anlamda düzenli olarak gideceğiniz aerobik egzersizlerinin size yararı olabilir. Ayrıca hayat tarzınıza uygun aktiviteler sizin için daha kolay olabilir. Bu nedenle gün boyunca aktivitelerinizi, hareket ettiğiniz zamanları arttırmaya çalışın.

6.Yaşam tarzınızı değiştirin:
Birkaç hafta ya da birkaç ay egzersiz yapıp diyet yapmak yeterli değildir. Bütün bu davranışları hayatınıza dâhil etmelisiniz. Bunu başarabilmeniz için sizi kilolu yapan alışkanlıklarınızdan kurtulmanız şarttır. Değişim yediklerinize dürüst bir şekilde bakabilmenizle başlar.

Zayıflamak için kişisel uğraşlarınızı tamamladıktan sonra geçmişinizi geri döndürecek unsurları ortadan kaldırın. Bu nedenle iyi stratejiler belirlemeli ve tutumlarınızı oluşturmalısınız. Kendi mücadelenizi ölçüp tartmak size kilo vermede başarılı olup olmayacağınızı gösteren en önemli şeydir.

Elbette hayatınızda sizi engelleyecek pek çok gelişme olacaktır. Fakat vazgeçmek yerine ertesi güne daha zinde ve kararlı başlayın. Unutmayın ki hayatınızı değiştirmeyi planlıyorsunuz. Bu bir anda olabilecek bir şey değildir. Sağlıklı yaşama bağlı kalın çabalarınıza değecektir.

Son Motivasyon Metodum
Büyük bir azim ve şimdilik başarıyla devam ettiğim rejimimde psikolojik motivasyon kaynağımı sonra yazacağımı söylemiştim. İşte o büyük gün :] Aslında bilinmeyen bir şey değil. Kendime bir excel dosyası oluşturdum. Hoşlandığım ve beğendiğim ünlü kişilerin ve markaların bir listesini çıkardım. Ve vereceğim her kilonun karşısına birinin adını yazdım. Örneğin 92-91 kilomun karşısında Beren Saat var. Niye o var demeyin, oyunculuğunu ve himini himini hallerini çok sevmesem de dizide Arzu Kaprol kıyafetlerini çok güzel taşıdığını düşünüyorum çünkü... Beren Saat'in bu güzel kıyafetlerle bulabildiğim resimlerini excel dosyama yapıştırıyorum ve arada bir açıp bakıyorum. Sonra da kendime diyorum ki, "Xuxu, börek yemek mi istiyorsun, bu güzel kıyafetleri böyle taşımak mı istiyorsun?" Şimdilik seçimlerim hep ikincisinden yana, umarım değişmez :] Listemden birkaç örnek vereyim hemen: Miranda Kerr [kendisi çok beğendiğim bir modeldir ve Orlando Bloom ile evleniyorlarmış, hangisine yanayım bilmiyorum :] ], Jessica Biel, markalardan Bebe, Machka gibi... Tabii ünlü olmayan ve kendilerine gıcık olduğum birkaç kişinin de isimleri var listemde :] Mesela hoşlandığım bir çocuğu kaptırdığım kız gibi :] Emin olun ünlülerden daha çok işe yarıyor :]

Bunu da birinin bloğunda okumuştum, ilginç değilmi :1:

son motivasyon metodum
büyük bir azim ve şimdilik başarıyla devam ettiğim rejimimde psikolojik motivasyon kaynağımı sonra yazacağımı söylemiştim. Işte o büyük gün :] aslında bilinmeyen bir şey değil. Kendime bir excel dosyası oluşturdum. Hoşlandığım ve beğendiğim ünlü kişilerin ve markaların bir listesini çıkardım. Ve vereceğim her kilonun karşısına birinin adını yazdım. örneğin 92-91 kilomun karşısında beren saat var. Niye o var demeyin, oyunculuğunu ve himini himini hallerini çok sevmesem de dizide arzu kaprol kıyafetlerini çok güzel taşıdığını düşünüyorum çünkü... Beren saat'in bu güzel kıyafetlerle bulabildiğim resimlerini excel dosyama yapıştırıyorum ve arada bir açıp bakıyorum. Sonra da kendime diyorum ki, "xuxu, börek yemek mi istiyorsun, bu güzel kıyafetleri böyle taşımak mı istiyorsun?" şimdilik seçimlerim hep ikincisinden yana, umarım değişmez :] listemden birkaç örnek vereyim hemen: Miranda kerr [kendisi çok beğendiğim bir modeldir ve orlando bloom ile evleniyorlarmış, hangisine yanayım bilmiyorum :] ], jessica biel, markalardan bebe, machka gibi... Tabii ünlü olmayan ve kendilerine gıcık olduğum birkaç kişinin de isimleri var listemde :] mesela hoşlandığım bir çocuğu kaptırdığım kız gibi :] emin olun ünlülerden daha çok işe yarıyor :]

bunu da birinin bloğunda okumuştum, ilginç değilmi :1:

ayyy bende bunu yapıyorum gözdoş bilgisayarımda bir kaç ünlülünün resmlerini koydum güzel elbiselerle falan . Canım bişey yemek istediğinde hemen açıp onlara bakıyorum ...

merhaba naz im ve mimum asagida sizi gördüm nasilsiniz bu safis cadisi nerde hasta filanmi göremedimde onu kilo da bildirmemis merak ettim.öptum sizi:54:

8. TAKIM * *191.ETAP SONUÇLARI**
azra_sila ( 121,0 / 120,5 / 0,5 / 0,41% )

çokoprens ( 55,4 / 55,8 / -0,4 / -0,72% )
elimphia ( 90,3 / 92,0 / -1,7 / -1,88% )
handerya ( 71,0 / 71,0 / 0,0 / 0,00% )
nightwinglover ( 80,6 / 80,6 / 0,0 / 0,00% )
SEHERYILDIZI ( 86,2 ) Geri dönmek üzere ayrıldı
kacakkiz86 ( 55,3 / 56,0 / -0,7 / -1,27% )
sevgilim_benim ( 63,0 / 62,7 / 0,3 / 0,48% )
mellina ( 65,6 / 68,6 / -3,0 / -4,57% )
xetrax ( 65,2 / 64,8 / 0,4 / 0,61% )
papatya89 ( 63,0 / 62,7 / 0,3 / 0,48% )
izemizgi ( 69,4 / 69,0 / 0,4 / 0,58% )
senaygunergul ( 65,3 / 62,4 / 1,5 / 2,30% ) yeni üye 2 hafta deneme sürecindeydi kilosu 2 ye bölündü
8. TAKIM TOPLAM KİLO ( 865,1 / 867,5 / -2,4 / -0,28% )

kardeş takım hayırlı cumalar dilerim
size zahmet listemizi kontrol edermisiniz:71:

Back
X