o zaman ben cikayim, cunku hergun o kadar ileti yazacak kadar kalamiyorum burada.
Tatlım yarım saat yeter de artar bile. O kadar da mı zaman ayıramazsın?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o zaman ben cikayim, cunku hergun o kadar ileti yazacak kadar kalamiyorum burada.
izin donuşu tekrar konuşalim o zaman, iki bucuk kilom kaldi mezuniyete, mezun olup ayrilmak isterim burdan.
evt yumurta severim hemde tok tutar kalorisi de az
canan karatay karatay diyetinde protein ağırlıklı beslenme tavsiye ediyor bence de haklı
protein meyve sebze ağırlıklı beslenebilsek (sürekli) kilo falan kalmaz ama dayanamıyoruz
ceza mesela 0.70 tutturamayan
100 mekik çeksin yada fazladan 100 dk yürüyüş yapsın
yada o gün hiç ekmek yemesin
olabilir mi bu cezalar sizce
günaydın kızlar
benim hedef kilom 60
onu sormuşsunuz da
kahvaltı menüm
1 haşlanmış yumurta
2 kk beyaz peynir
2 kaşık pekmez
1 dilim ekmek
canım protein ağırlıklı beslensende 2 kk peynir bence fazla .mrb kızlar kimse yokmu
öğlen menüm
1 yumurta
yarım kase yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği
1 mandalina
dukan diyeti yaptın mı canım hiç protein ağırlıklı beslenmeyi seviyorsun sanırım çok iyi diyorlar ama ben hiç denemedim ,yapanlar memnun .evt yumurta severim hemde tok tutar kalorisi de az
canan karatay karatay diyetinde protein ağırlıklı beslenme tavsiye ediyor bence de haklı
protein meyve sebze ağırlıklı beslenebilsek (sürekli) kilo falan kalmaz ama dayanamıyoruz
afiyet olsun canımakşam menüm
yarım peynirli pide
biraz üzüm
yarım muz
Kaptanııımmm. +1??Yapma bunuu.
Yoksa görürsün bak mızrakları.
![]()
![]()
hakkettım dımı ya cok bısy yemdımdı ama karnımı gorsenız yarım dunyaydı resmn yuzukler parmagımdan cıkmıo cok sıstım smdı bıraz ındı 3 aydan snr regl olunca bole oluyor heralde yarından ıtıbaren sızın de yardımlarınızla toplıcm ıns.![]()
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-listeleri/133278-25-ayda-17-kg-verdigim-diyet-listem.html
kızlar yarından ıtıbaren bende bu dıyetı yapcm:26:
TAKIM KURALLARI
1.Her cuma takımda bulunan herkes kilosunu bildirmek zorundadır. Kilo bildirimi yapamayacak olanlar, gerekçesi ile birlikte (baskül arızalı, nete giremeyeceğim vb.) cuma gününden önce bildirmelidir. 2 hafta üst üste kilo bildirmeyen kişi diskalifiye olur. Diskalifiye olan yarışmacı bir daha hiçbir takımda yarışamaz.
2.Her pazar topic'te bulunan mesajlar sayılır. 2 hafta üst üste mesaj sayısı 15'in altında kalan üye takımdan çıkartılır.
3.Takım üyeleri her gün menülerini paylaşmak zorundadır. Bu konuda herhangi bir yaptırım söz konusu değildir. Menüsünü paylaşmayan kişi geri bildirim alamayacağı için zaten zararlı çıkacaktır.
4.Takım üyeleri hergün yaptığı sporu paylaşmak zorundadır.menu bıldırımın altına kac dk oldugunu ve hangı sporu yaptıgınızı belırtebılırsınız.
5.Uzun süre topic'e uğrayamayacak durumda olan kişi mutlaka bildirmelidir. İzinli sayılacaktır. İzinli olmayan her üye için yukarıda belirtilen kurallar geçerlidir.
6.Yeni katılan üyelerin 2 hafta deneme süresi olacaktır. Deneme süresi büyunca takip edilen üye, kurallara uymadığı taktirde takıma alınmayacaktır.
7.Tüm üyelerin "Karar Defteri"ni okuması mecburidir. http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-...l#post25505232 (CUMA Zayıflama Yarışması Nedir? / Karar Defteri)
8.Kaptan ve kaptan yardımcısının olmadığı durumlarda yapılması gereken işler için kardeş takım ile iletişime geçilecektir. (Kardeş takımımız 7. takımdır.)
9.Hergün kac tane mesaj yazdıgını sayıp parantez ıcınde belırtmenız gerekıyor kı takım dakı mesaj sayısını kontrol edelım.Örn en son yazdıgınız ve netten cıkcagınız o gun attıgınız mesajları sayıp (5) yazıp belırtebılırsınız.
10. Menulerını ıstedıgınız zaman sabah ogle dıye belırtebılırsınız .ancak gun sonu herkesin bır mesaj ıcınde ogunku tum yedıgı seylerın menusunu paylasmak zorundadır.Bu bıldırımın altına kac dk. spor yaptıgı da yazılması gerekmektedır.
11.Mesaj sayımlarının takıbı fatos0808 e aıttır.Kaptan yardımcımız ecz.imistir.
kızlar takım kurallarını yapılandırıyorum .Görüş ve düşüncelerınızı beklemekteym.
ayrıca spor menu paylasımları bırde cezalar içintakımda görev alacakları bekliyorum.
6.TAKIM
KADINLAR KULÜBÜ
RoSeSpRiNq
cok havalı oldu
![]()