• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

10. mesajla gunu kapatiyoruz
iyi geceler
bugunku kacaklar yarin gelin tamammi?

Günün özeti,
rainandthesun yine yok. :47::47:
çiğdem ve ayyildizim siz de hiç gelmediniz bugün. :44::47:
berenvildan ve bur50 toplam mesaj sayınızı bildirmediğinizden günün devamında gelmeyi düşündüğünüzü ancak gelemediğinizi, mesaj sayınızın da bu sebepten düşük olduğunu çıkartmak istiyorum. :24:

Bu arada ben menümü yazmayı unutmuşum. :17:

Sabah: 1 çikolata (Bebek çikolatalarından)
Öğle: Kaşarlı domatesli katmer+200 ml şeftali nektarı
Akşam: Küçük bir kase domates çorbası
1 küçük tabak patates kızartması (2 lokması ketçaplı)
6-7 yemek kaşığı dolusu yoğurt.
2 lokma ekmek.

Spor: 1 saat yürüyüş.

Artık yurtta kaldığım için menüde ne varsa onu yedim. Kızartmayı hiç yemeyip sadece çorbayla kalkabilirdim ama gecenin devamında çok acıkmaktan korktum. :26: Yanıma yiyecek bir şey almadım çünkü. Kantinin de kapısından bile girmek istemiyorum. :37: Bir kaç güne kuru kayısı, kahvaltılık gevrek falan alır rahatlarım. :112:

Günün özeti,
rainandthesun yine yok. :47::47:
çiğdem ve ayyildizim siz de hiç gelmediniz bugün. :44::47:
berenvildan ve bur50 toplam mesaj sayınızı bildirmediğinizden günün devamında gelmeyi düşündüğünüzü ancak gelemediğinizi, mesaj sayınızın da bu sebepten düşük olduğunu çıkartmak istiyorum. :24:

canım özür diliyorum öğlen anneme gittim ve pazara çıktım. anneannem yeni vefat ettiği için dedem için yemek yaptım ve beraber yedik. söylemesi ayıp balık yaptım ve boğazıma kılçık battı. bütün gece onu çıkarmakla uğraştım. çıkardımda ama boğazım biraz acıyo bira z zorlamışım galiba. kızımda biraz rahatsız 2 gündür okula göndermedim. yani biraz yoğundum işte...

bu arada günaydın arkadaşlaaaaar ama kimsecikler yok ben biraz erkenciyim sanırım :1::4: uyanın bakalım hadi kızlar hep beraber kahvaltı yapalım.
bu arada dünkü menüm:

sabah:
1 salatalık
1 domates
2 kaşık bulgur pilavı
1 bardak yeşil çay
ara:
1 mandalina
öğle:
4-5 adat balık (barbun muş ilk defa yedim)
bol yeşil salata
ara:
1 elma
akşam:
1 dilim ekmek (mecburen balık kılçığı battı boğazıma çıksın diye)
tek şekerli 1 bardak siyah çay (akşam hiç olmadı ama kılçık derdiyle yemek düşünemedim acıdı yaaaa) :25::25::43::43:

günaydın kızlar
evet aslında nete girdim mesaj yazdım gönderirken kesildi gerçek söylüyorum nasıl oluyo bende anlamadım sonra dışarı çıktık o yüzden giremedim nete

akşam menüm
yarım tabak yumurtalı ıspanak
biraz kırmızı biber közleme konservesi
1 dilim ekmek

bi arkadaşta bizim takım beğenmemiş

NOLAMAZZZZ :32::32::32::32::6::6::6::6::8::8::8::8::8::30::30::30::30::30::30::31::31::31::31::31::32::32::32::32:
bu işaretler güzel yaaa biraz yerinde olmasadfa yollamayı seviyorum öpüldünüzzzzzzzzzzz

günaydın kızlar
evet aslında nete girdim mesaj yazdım gönderirken kesildi gerçek söylüyorum nasıl oluyo bende anlamadım sonra dışarı çıktık o yüzden giremedim nete

akşam menüm
1 dilim ekmek

NOLAMAZZZZ :32::32::32::32::6::6::6::6::8::8::8::8::8::30::30::30::30::30::30::31::31::31::31::31::32::32::32::32:
bu işaretler güzel yaaa biraz yerinde olmasadfa yollamayı seviyorum öpüldünüzzzzzzzzzzz

bende bayılıyorum o işaretlere canım yyaaa akşam menün güzelmiş bence tabi yumurtayı çook severim ıspanaklısı nasıl yapılıyo yemek gibi yapılıp yumurta mı kırıyosun? :30::26::56:

canım özür diliyorum öğlen anneme gittim ve pazara çıktım. anneannem yeni vefat ettiği için dedem için yemek yaptım ve beraber yedik. söylemesi ayıp balık yaptım ve boğazıma kılçık battı. bütün gece onu çıkarmakla uğraştım. çıkardımda ama boğazım biraz acıyo bira z zorlamışım galiba. kızımda biraz rahatsız 2 gündür okula göndermedim. yani biraz yoğundum işte...
oncelikle basin sagolsun canim
kizin icinde gecmis olsun umarim onemli birsey degildir opuyorum fistigi

günaydın kızlar

akşam menüm
1 dilim ekmek

evet ya bende uzuldum hatun bizi begenmedi diye

gunaydin arkadaslar dilerim rejimden cikmadan iyi bir hafta sonu geciririz
kizlar ben daha kahvalti yapmadim hafta sonu evdekiler 12-13 den once uyanmaz da.

bir sorum olacakti kizceler
verilen kilo yagmi sumu oldugunu nasil test yaptiririz
yadabu testler nerde var
hani makinaya cikiyonda rapor gibi verilyorlar ya
diyetisyenleremi gitmek lazim yoksa bazi guzellik salonlarinda da varmidir bu zayiflamayla ugrasan
ben cok istiyorum her hafta yagdan giden miktari
bilgisi olan varmi

oncelikle basin sagolsun canim
kizin icinde gecmis olsun umarim onemli birsey degildir opuyorum fistigi

teşekkür ederim canım allah razı olsun :54: fıstığımın da nazlı günü yemek yediremiyorum işte. :4::4:

valla bende üzüldüm arkadaşlar yaa biraz daha bol giriş yapalım bari baksanıza beğenmiyolar bizi. :43: :29: :7:

dünü 8 mesajla kaptmışım yazmayı unuttum :))

Günaydın herkesee ben de yenilerdeni ama bi şikayetim yok:
şimdi kahvaltı yaptm:
2 dilim kepek ekmek
biraz beyaz ve tel peynir valla az az :)
2 zeytin
bi haşlanmış yumurta :)

dün gece uyumadan 2 dilim elma 2 dilim armut yemiştim bi de :)

nasıl bizi beğenmezmiş:47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47:
ona inat 1. takım olalımda görsün

:52::52::52::52::52::52::52::52: tamammı kızlarrr

bu arada kahvaltım
2 kk peynir
1 domates
1 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
2 çatal reçel
1 haşlanmış patates
:23::23::23::23::24::24::24::24::24::24::27::27::27::27::27::27::29::29::29:

Günaydın bayanlaarr. :3: Kimse girmemişse:18: diyerek geldim. Sizleri görmek çok güzel. :52: Nasılsınız bugün? :16:
Benim yurttaki ilk günüm olacak. Sabah kahvaltı saatini kaçırdım. (Aslında 8 den beri uynanıp uyanıp uyuyorum ama kahvaltıya kalkmayı beceremedim işte :57:) Az önce yurtta ne değişiklikler var, tartı ne durumda diye aşağı spor salonuna inmiştim. Tartı benim tartımla aynı tartıyor, o konuda sıkıntım olmayacak inş. :16: Vee bir de ne göreyim. Spor salonuna yeni aletler monte etmişler. :52: Yani yürüyüş bandı, bisiklet vs vardı zaten de bir de şu parklardaki istasyonlardan monte etmişler. 7-8 tane istasyon. :52: O kadar sevindim, o kadr hoşuma gitti ki fotoğrafını çekip buraya koymak istedim. :52: Tabii ki uğraşamadım. :27: Amaa 17 dk sporumu da yaptım çıktım. :32::32:

ben bu işaterti kadeh tokuşturuyolar gibi gördüm:22: olmadı
:38::38::38::38::38::38::38::38::38::38:

bunun yerine öpiyim sizi bari:38::13::13::13::13::13::13::13::13::13::16::16::16::16::16:

Günaydın bayanlaarr. :3: Kimse girmemişse:18: diyerek geldim. Sizleri görmek çok güzel. :52: Nasılsınız bugün? :16:
Benim yurttaki ilk günüm olacak. Sabah kahvaltı saatini kaçırdım. (Aslında 8 den beri uynanıp uyanıp uyuyorum ama kahvaltıya kalkmayı beceremedim işte :57:) Az önce yurtta ne değişiklikler var, tartı ne durumda diye aşağı spor salonuna inmiştim. Tartı benim tartımla aynı tartıyor, o konuda sıkıntım olmayacak inş. :16: Vee bir de ne göreyim. Spor salonuna yeni aletler monte etmişler. :52: Yani yürüyüş bandı, bisiklet vs vardı zaten de bir de şu parklardaki istasyonlardan monte etmişler. 7-8 tane istasyon. :52: O kadar sevindim, o kadr hoşuma gitti ki fotoğrafını çekip buraya koymak istedim. :52: Tabii ki uğraşamadım. :27: Amaa 17 dk sporumu da yaptım çıktım. :32::32:

aa cok iyiymişşş evde de spor aletleri olsa ya ben de istiyorumm :)) Yurdun hayırlı olsun , yurt hayatı da alışınca güzel ya ben de 2 sene yurt 2 sene evde kalmıştım :)
Ben de bugün serisini takip edip son filmini heyecanla beklediğim alacakaranlık filmine gidiyorum, birazdan çıkıyorum hepinizi öpüyorum :))

Ay internetim çokk yavaş. Zıvanadan çıkardı beni deminden beri. :47: Bir önceki mesajım 11.32 de yazılmış, mesaj yazılmış haliyle benim önüme 37 geçe geldi. Tabii sayfa hemen tamamlanmadı. :47: Epeey bir bekledikten sonra mesajları beğenmeme izin verdi sağolsun. :47: Ama alıntı yapabilmem için daha da çookk beklememi emretti İnternet efendi. :47::47:

Başın sağolsun cnm. :71:
Ve geçmiş olsun. Kızına da sana da. :54:

bu arada günaydın arkadaşlaaaaar ama kimsecikler yok ben biraz erkenciyim sanırım :1::4: uyanın bakalım hadi kızlar hep beraber kahvaltı yapalım.
bu arada dünkü menüm:

sabah:
1 salatalık
1 domates
2 kaşık bulgur pilavı
1 bardak yeşil çay
ara:
1 mandalina
öğle:
4-5 adat balık (barbun muş ilk defa yedim)
bol yeşil salata
ara:
1 elma
akşam:
1 dilim ekmek (mecburen balık kılçığı battı boğazıma çıksın diye)
tek şekerli 1 bardak siyah çay (akşam hiç olmadı ama kılçık derdiyle yemek düşünemedim acıdı yaaaa) :25::25::43::43:

Ne kadar katı bir menü. :53: Yani dayanabildiğin için seni tebrik etmekle birlikte ne diyeceğim konusunda kararsızım. :31:

günaydın kızlar

akşam menüm
1 dilim ekmek

:9: Ay evt oldu öyle bir şey.

Ay ben de çok sinir oldum. :19: Kendi tercihidir tabii, bir şey deme hakkına sahip değiliz ama.. neyse, düşüncelerim bana kalsın şimdilik. :27:

Son düzenleme:
gunaydin arkadaslar dilerim rejimden cikmadan iyi bir hafta sonu geciririz
kizlar ben daha kahvalti yapmadim hafta sonu evdekiler 12-13 den once uyanmaz da.

bir sorum olacakti kizceler
verilen kilo yagmi sumu oldugunu nasil test yaptiririz
yadabu testler nerde var
hani makinaya cikiyonda rapor gibi verilyorlar ya
diyetisyenleremi gitmek lazim yoksa bazi guzellik salonlarinda da varmidir bu zayiflamayla ugrasan
ben cok istiyorum her hafta yagdan giden miktari
bilgisi olan varmi

Cnm ölçen tartılar da var ama onlara güvenmiyorum ben. Diyetisyenlerde ve spor merkezlerinde rastladım bu zamana kadar. Onlar öyle elinle falan tutacağın yerler de vardı. Onların da güvenilirliği tartışılır ama sade tartıdan iyidir herhalde. :44: Onun haricinde zayıflamayla uğraşan diğer yerlerde de olması gerektiğini düşünüyorum. Bir sor bence. :112: Tabii hiç biri beleş ölçtürmeyecektir. :23: Diyetisyene gider gibi düzenli olarak programlarına yazılmalarını isteyeceklerdir. :112: O durumda da ücret karşılaştırması yaparsın. Duruma göre ora yerine bir spor salonuna yazılırsın ve ya diyetisyene gitmeye başlarsın. :112:
Ya da benim yapmayı düşündüğüm ama uygulamaya geçirmediğim bir şekilde her ay bir yerle görüşmeye gidersin. :23: Genellikle bakınmaya gittiğinde de kendilerini beğendirmek için ölçüm yapıveriyorlar. :9:
kelebek.hill pilates kursuna yazılmıştı sanırım. Kursta var mı cnm o ölçüm cihazından?

valla bende üzüldüm arkadaşlar yaa biraz daha bol giriş yapalım bari baksanıza beğenmiyolar bizi. :43: :29: :7:

Bari! Bari?! :27: Bari derken kuzucm?? :9:

dünü 8 mesajla kaptmışım yazmayı unuttum :))

Günaydın herkesee ben de yenilerdeni ama bi şikayetim yok:
şimdi kahvaltı yaptm:
2 dilim kepek ekmek
biraz beyaz ve tel peynir valla az az :)
2 zeytin
bi haşlanmış yumurta :)

dün gece uyumadan 2 dilim elma 2 dilim armut yemiştim bi de :)

Ben sevdim menünü. :56:

nasıl bizi beğenmezmiş:47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47:
ona inat 1. takım olalımda görsün

:52::52::52::52::52::52::52::52: tamammı kızlarrr

bu arada kahvaltım
2 kk peynir
1 domates
1 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
2 çatal reçel
1 haşlanmış patates
:23::23::23::23::24::24::24::24::24::24::27::27::27::27::27::27::29::29::29:

İşte beklediğimiz psikoloji buu! :52::52::52::52: Bu hafta birinci olalım kızlar, yok başka yolu. :52::52::52:

Ama bur50 cm, ne bu menü?! :53:
Peyniri ben deçok severim, o yüzden 2 kk tmm. 1 yumurta olmasa iyiydi ya, neyse, o da tmm.
Ama patatesle reçel neyin nesi? :47:
Ne ceza keselim sana sen söyle?

Ay internetim çokk yavaş. Zıvanadan çıkardı beni deminden beri. :47: Bir önceki mesajım 11.32 de yazılmış, mesaj yazılmış haliyle benim önüme 37 geçe geldi. Tabii sayfa hemen tamamlanmadı. :47: Epeey bir bekledikten sonra mesajları beğenmeme izin verdi sağolsun. :47: Ama alıntı yapabilmem için daha da çookk beklememi emretti İnternet efendi. :47::47:

Başın sağolsun cnm. :71:
Ve geçmiş olsun. Kızına da sana da. :54:

Ne kadar katı bir menü. :53: Yani dayanabildiğin için seni tebrik etmekle birlikte ne diyeceğim konusunda kararsızım. :31:

:9: Ay evt oldu öyle bir şey.

Ay ben de çok sinir oldum. :19: Kendi tercihidir tabii, bir şey deme hakkına sahip değiliz ama neyse, düşüncelerim bana kalsın şimdilik. :27:

teşekkür ederim canım allah razı olsun. ben aslında yemek yemeden şişmanlıyorum. sağolsun eşim eve geç geliyo bende onu bekliyodum yemek yemek için ondan şiştim iyice amaaa eşimide şişirdim.:21::9: erkekler içinde böyle bi site olması lazım. kocam 110 kilo oldu.:47::47: öyle yanii. ay moralim düzeldi valla hatırlayınca.

Back
X