• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İyi geceler kuzucmm. :16: Çıtır uyanmalar inş. :52:

Eveet, kalp de olabilir. :81: Siz ne dersiniz kızlar?

Ben zaten baktım ki profil fotoğrafına az önce. :1: Sebebini de söyledim zaten. :21:
Mezuniyetten falan mı o fotoğraflar?

Evettt mezuniyetten o fotoo..hey gidi heyy :3: avatar ve profilime yorumların için sağol canımmm:nazar:...seni de görmek isterimm :34:
Tekrardan iyi geceler görüşürüz eczacıbaşı :1::1: al işte sen demedın bi şey ben uydurdum hehehe görüşmek üzereee :16::16:

kizlar ansizin gelip gidiyom ama gozum ustunuzde
yarindan sonra menulerinizi bildireceksiniz
bir seker tatli cukulata vs. goruyum
yolarim vallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:47::47::47::47::47::47:

iyi geceler gec gelebilirim malum annemler abimler bende kahvalti fasli uzun suruyor bazen zaman bulamiyorum hemen girmeye

berenvildan ozledim seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
nerdesin bacimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

her gibi yine zamanki gibi kimsecikler yok
anlasilan ozlenmemisim hicccccccccccccc
ah kuşum özlemem mi valla gözlerim seni arıyo ama her dakka giremiyorum kota malum ama pazartesiye bomba gibi burdayım allah izin verirse
niye kimseleer yok ya
iyice tenhalsamisiz
hani yeniler
hani eski uzeler
nerde berenvildan yahuuuuu
burdaım bebeeeeğeeem gelicem az kaldı
Çizgili sarışın kişi benim orada 85 kgyim : ) devasal birşey çıkmışım gerçektende..

diğer fotoğraftada 70 kgyim sanırım :)
çiğdemcim süpersin. böyle oldum valla :53: bana da öğret şu formulü ben çok etçi bi insanım sürekli sebze beni bozuyo. bana eeeetttt veriiiinnn.:14::14:
Kesinlikle önerebileceğim Protein ağırlıklı beslenme

yumurta et et haşlama tavuk haşlama bunlar bana deli gibi kilo verdirtti et yememe borçluyum hemde acıktırmıyor

bol bol tavuk göğüsü et haşlama yiyin

hatta bu aksam ki menumde tavuk göğüsü haşlama yicem :)
süpermiş peki kahvaltı ve ara öğünleri nasıl yapıyosun bide haşlamaı yanında ne ekliyosun. bi örnek meü yayınlarsan sevinirim...
Bu şekilde şok diyetlerle verilen kiloların hepsi olmasa bile en az yarısının geri alındığını okuyorum cnm sürekli. :31: Ama belki de seninki bir istisna olur, belli mi olur. :112:
Benim de bugün hayır diyemediğim çok şey oldu. :27:
Gel bebeğim gel. Hevesle bekliyoruz. :52:
Ay evt, o çay bugün itibaryle ilgi alanıma girmeye başladı benim de. :31: Şöyle ki benm oda arkadaşım da zamanında 20 kg vermiş:nazar: Geçen sene aktardan almaya kalkışmış o çayı. Aktar bitkileri kendisi toz edip verecekmiş o anda. 50 günlük falan demiş. Hatta bayan ben 20 günde 10 kg verdim bu çayla falan da demiş. :37: Tabii ben bu kısımda 'O kadın 20 gün boyunca çaydan başka hiç bir şey yiyip içmedi herhalde dedim:27::27: Neyse asıl o kısım değil de şu 50 günlük kısmı çok hoşuma gitti. Acaba aktar kendi hazırlayacağı miktar için mi yaptı bu yorumu yoksa çayın toplam kullanım süresi mi bu bilemiyorum tabii. :44: Ama listeye aldım. :112: Ocakta eve giderken yaptırırım belki. :31:
Ama arkadaşım içindeki bitkileri falan hatırlamıyor tabii. :44: Kızlar bilgisi olan varsa söyleyebilir mi? Benim net beni gene zıvanadan çıkartıyor da. :47: Tüm sabrımı buraya yazmaya çalışırken tüketiyorum. :37:

Arkadaşım bu micheal Jillian Michaels mı?

:60: İlahi fatos. :60: Ama fena fikir değil hani. :23: "ayyildizim için kaynar kazan aranıyor. " İlanı verelim. :47:

Hiçç çıkartır mıyım seni o listeden. :16: Aşkolsun. :63:
Hadi bakalım inşaallah. Güzel haberlerini bekliyoruz yarın. :52:

Ekmeği var, peyniri var, domatesi var. Niye az olsun ki. :44: Zaten miktar da belirtmemiş. :112:
ahh canımmm ahhh. hakkaten bi daha şok diyet yaparsam tombik olayım. top olayım yuvarlaayım. kilo bildirimi yapınca alarsıız. çok sinirliyim kendime.
evet caım jullıan micheals cd si kadın iyi zorluyo valla...
Kızlar Katılmak isteyenler topiğine yazan birisi ilk ay kendi çabasıyla 6 kg vermiş. Gelen soru üzerine şu mesajı yazmış. :112:

İşte karşınızda benim zayıflama usulüm. :42: O dengeyi kuramadığımda da zayıflayamama usulüm oluyor kendileri. :9:

Not: Merak edenleriniz için hemen söyleyeyim. Arkadaş bize fırsat kalmadan 1. Takıma çağırılmış bile. :112:
zaten öyle olur millet saki bilgisayar başıda uyuyo birilerini çağırabimek için eyse pazartesi geleyim.güdüz ben bakçam yei gelelerin çağrısıa akşam da sana devretcem artık...
canimmmmmmmmmmmm
tatlim kiymetlim ben ne yapacam bana bir acikla bebemmmmmmmmmmmm
bu arada ben haric butun ailemi gordunuz
kizlarim dan sonra enistenizde avatarimdaaaa
ayy ne güzelsiniz. bende yayılıycam bede ama bilgisayarımda hiç foto yok. bilgisayarım geçen yaz resetledi çöktü en güzel fotoları kızımın özellikle silindi.:14::14::14::14: ayy yaram deşildi
canocanlar yarin insallah takimlar arasi bir derecemiz olur
eger olmazsa
ciklota yiyenler kahveyi sekerli hupletenlere diyecek iki laf bulurum:18::18::18::18::18:
bana da banada bi kötek lazım
iyi geceler gec gelebilirim malum annemler abimler bende kahvalti fasli uzun suruyor bazen zaman bulamiyorum hemen girmeye

berenvildan ozledim seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
nerdesin bacimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

özledim bebişim annenlere hürmetler öpüyorum seni...

ahh kızlar vah kızlar günaydın kızlar...
ecza imiş bi daha şok diyet yaparsam beni vur tamam mı şok diyetin sonu iyiydi de normal menüme dönünce pembe rüyamdan uyandım yahu.üzülerek ve çoook kızarak kendime kilo bildirimimi yapacağım size.gerçi 2-3 gün içinde regl dönemime giricem belki onunda etkisi vardır.ama insaf dün toplamda 5 fincan form çayı ve 12 bardak su içtim beeennn nerde bunların etkisi ayyy kendimi nerelere vursam bide 150 mekik ve 50 bacakları karına çekme yaptım. hani nerde benim bu güzelliklerim ühüüüüü ühüüüüü. dövün beni kendime geleyim.:4::4::4::4::22::22::22: bunlar gibi kafama kafama vurun. neyse kızlar okkalı bi ceza istiyorum hakkaten.kilo bildirimi için

berenvildan:70.500/68.200/67.900/0.4

:43::43: hala ağlıyoruuummm

kızçeler ben sizin yazdıklarınızı gün içinde telefonumdan takip ediyorum fakat siteye şifreyle giriş yapamadığım için sadece okuyabiliyorum misafir gibi haberiniz olsun olayları kaçırmıyorum yani tamam mı hep yanınızdayım merak etmeyin ama pazartesi bomba gibi gelicem inşallah. bi de çiğdem cim bi örnek menü bekliyorum senden...

mesaj 4:
kendime bi kahvaltı hazırlayayım bari bol domatesli bi omlet yapayım bi dilim ekmek ve 1 salatalık eşliğinde eee tabi yeşil çay sabah menümün fiks içeceği eşliğinde azıcık peynir koyayım bari omlete de. valla oldu sanki. hadi bana bay bayy gelebilirsem gelirim yine. yaaa sohbeti özledim... sabahları kimsecikler olmuyooo...:50::50::50:

ahh canımmm ahhh. hakkaten bi daha şok diyet yaparsam tombik olayım. top olayım yuvarlaayım. kilo bildirimi yapınca alarsıız. çok sinirliyim kendime.
evet caım jullıan micheals cd si kadın iyi zorluyo valla...

zaten öyle olur millet saki bilgisayar başıda uyuyo birilerini çağırabimek için eyse pazartesi geleyim.güdüz ben bakçam yei gelelerin çağrısıa akşam da sana devretcem artık...

Evet evt o kadının cd si bende de var. :27: O ne öyle yahu, 20 dk spor yaptıracak topu topu, sucuk gibi olduğum yetmiyormuş gibi 20 dk yı da firesiz yapamıyorum ben. :27: Arada mutlaka kendime dinlenme verip bir süre boş gözlerle izliyorum cd yi. :27: Yani geçen sene yapmaya çalıştığım 2-3 seferde böyle olmuştu. :9: Sonrasında diğer her şey gibi o cd de rafa kalktı tabii. :57:
Yapma cnm şok mok. Normal rutininde eğer öncesinde fazla yediysen sonrasında biraz daha azaltarak, dengeleyerek devam et. :112: Çok vermezsen az verirsin, daha sağlıklı, kalıcı verirsin. :112:
Ama reglin başlayacakmış bak. :9:Onun da etkisi vardır muhakkak. :112:
Ay hiç sorma. :9: İşin garibi ben full burdayken gelenleri de kaçırıyorum. :57: Yani ara ara bakıyorum ama benim bakmadığım arada birisi yazmış ve başka biri tarafından çağırılmış oluyo. :27: Misal daha az önce başıma geldi bu. Baktım kimsecikler yok. 10 dk sonra tekrar baktım, birisi gelmiş ve başka biri tarafından çağırılmış. :9:

Kilo bildirimi yapayım hemen regl in azizliğine uğradımm 69.7 gösterdi tartı :(

Sorun yok kuzum. :112: Haftaya patlatırsın sen de bombayı inş. :52:

Son düzenleme:
Bu arada kızlaar bu sabah 67,3 kg çıktıımm. :52: Çok mutluyum. :32::32: En son ramazanda görmüştüm ben bu rakamları. :27: Ve inş böyle gidersem haftaya 66 ları da göreceğim demektir. :52::103::nazar:

***6. TAKIM 287. ETAP***

fatos0808 ( 103
llcigdemll ( 69,8 / 69,7 / 0,05 / % 0,07 ) Kilosu 2'ye bölündü.
Ecz.imis ( 68,7 / 67,3 / 0,7 / % 1,02 ) Kilosu 2'ye bölündü.
ayyildizim ( 65,1
bur50 ( 68,8
beril77 ( 85,1
kelebek.hill ( 66,2
berenvildan( 68,2 / 67,9 / 0,3 / % 0,44 )

6. takım ortalaması:

Kızlar herkes kilosunu hesaplayıp, bu mesaja yazarsa sevinirim. :112: Ayrıca mesajı alıntıladığınızda başındaki ve sonundaki içerisinde 'QUOTE' yazan parantezleri de silin ki diğerleri de sizin mesajınızı alıntılayabilsin. :112:

Son düzenleme:
çok sevgili arkadaşlarım yoldaş kaptanım :) hedefimi tutturdum 64 kg bildirimim lütfen kayıtlara geçilsin :21:
şimdiki hedefim 53.2 :52:

çok sevgili arkadaşlarım yoldaş kaptanım :) hedefimi tutturdum 64 kg bildirimim lütfen kayıtlara geçilsin :21:
şimdiki hedefim 53.2 :52:

Güzeel. :52:
Hedef olarak 53,2 dediğine emin misin cnm? :52: 63,2 olmasın sakın o?! :9:

Bütün bunlar tamam da sen nerdesin bakim? :47::47: Biz kızlarla seni kaynar kazana atmaya karar verdik. :9: Kaynar kazan arıyoruz şu ara. :33: Ceza olarak sen bul getir bakalım kaynar kazanı. :23::36:

***6. TAKIM 287. ETAP***

fatos0808 ( 103
llcigdemll ( 69,8 / 69,7 / 0,05 / % 0,07 ) Kilosu 2'ye bölündü.
Ecz.imis ( 68,7 / 67,3 / 0,7 / % 1,02 ) Kilosu 2'ye bölündü.
ayyildizim ( 65,1 / 64 / 1,1 / % 1,67 )
bur50 ( 68,8
beril77 ( 85,1
kelebek.hill ( 66,2
berenvildan( 68,2 / 67,9 / 0,3 / % 0,44 )

6. takım ortalaması:

Kızlar herkes kilosunu hesaplayıp, bu mesaja yazarsa sevinirim. :112: Ayrıca mesajı alıntıladığınızda başındaki ve sonundaki içerisinde 'QUOTE' yazan parantezleri de silin ki diğerleri de sizin mesajınızı alıntılayabilsin. :112:

Son düzenleme:
buda 3 ayda değişen ölçülerim
ölçülerim:
gögüs:98 yeni: 92,5
bel:86 yeni:76
göbiş:100 yeni:96
kalça :104 yeni:98
basen:99 yeni:97
tek bacak:62 yeni:60
kol: 29.5 yeni:28
tarih: 17,09,2012 :67.5gr tarih:yeni:13.12.2012 64kg

mrb kızlar nbr