• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Vee bu haftanın hedef sonuçları huzurlarınızda :42:

13 Aralık (287.Etap) Hedefleri
fatos0808 (103 kg.) 102 kg'a inecek. Ulaşıldı. :46::46: (102 kg.)
llcigdemll (69,8 kg.) --> Hedef belirtmedi. :19:
Ecz.imis (68,7 kg.) 68,5 kg'a inecek. Ulaşıldı. :46::46: (67,3 kg)
ayyildizim (65,1 kg.) 64.0 kg'a inecek. Ulaşıldı. :46::46: (64 kg.)
bur50 (68,8 kg.) 68,3 kg'a inecek. Ulaşılamadı. :47: (68,6 kg)
beril77 (85,1 kg.) 83,5 kg'a inecek. Ulaşıldı. :46::46: (83,3 kg)
kelebek.hill (66,2 kg.) 65 kg'a inecek. Ulaşılamadı. :47: (65,3 kg)
berenvildan (68,2 kg.) 66,2 kg'a inecek.
Ulaşılamadı. :47: (67,9 kg)[/B]

Ve bu hafta hedefine ulaşamayan isimler :47:
bur50, kelebek.hill, berenvildan.

Bu haftaki takım birincimiz beril77'nin size uygun gördüğü ceza Bir hafta boyunca her gün normal sporunuza ek 50 mekik. :8:

Not: Kızlar gene iyisiniz. :9: Eğer birinci ben olaydım bu kadar ucuz kurtulamazdınız. :33: Beril gene hafif geçmiş cezayı. :32:

tatlim senin sirkeli su ne oldu denedinmmi
bende ise yariyor sanirim
ama ben ekmegin tatlinin kolanin plavin makarnanin tadini unuttum
artik canimda istemiyor

ii geceler kızlar

takımımız yine süper maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar:

bugünkü menüm
sabah
1 yumurta
1 ceviz
öğlen
5-6 sarma
1 bardak ayran
akşam
1 tabak yoğurtlu kıymalı makarna
salata
aralarda 2 tane 3ü birarada

kizlarrrrrrrrrrrr hepinize iyi geceler

ilknurum seninle konusamiyoruz bir yanim inanki eksik

ii geceler kızlar

takımımız yine süper maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar:

bugünkü menüm
sabah
1 yumurta
1 ceviz
öğlen
5-6 sarma
1 bardak ayran
akşam
1 tabak yoğurtlu kıymalı makarna
salata
aralarda 2 tane 3ü birarada
nasilsin fistikkkkkkkkkkkkkkkkk

iiyim cnm
sen nasılsın
ii gidiyorsun maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar:

bize sırlarını anlat bakeeeem neler yaptın

mercimek neler yapıyor:34::34::34:

bu arada bugün tek şekerli kahve içtim:1::1::1::1::1:

canim mercimek cok huysuz asi oldu bir iki gun onu cektik ama normaldede uyuyan bir bebek degil
annemler geldi is guc bitmiyor hic
sirrim aslinda
sabah 8 oglen 13 aksam 19 da yiyorum aralarda abur cubur yok yatarken cok acsam bir elma yada ceviz yiyorum
seker cips klo eve girmiyor artik
meyveyi daha tadini alarak yiyorum eskiden yediklerimin yaninda simdi resmen acim
sirkeli su iciyorum
sut kesilmesin diye proteyin agirlikli yiyorum genelde birde spor yapsam
ama nerde ev otel sanki alahtan gun boyu is kosusturmaca hareket oluyor ama uzkusuzluk asil etken sanirim

Cuma Duası

Lailahe illallah Cuma’nın sebebiyle, Muhammedün Resullullah gerek yüzün gölgesiyle dünya ve ahiret muradımı ver.

Melekler duasıyla, Ya vedüdüm, entel maksudum, Kulhüvellahü ehad, bin bir kere ya samed, cennet kapılarını aç, benim günahımdan geç.

Benim günahım varsada senin gibi halikim var. Muhammed Aleyhisselam dostum var.

İlahi kabre vardığım gece lütfeyle, yalnız kaldığım gece bilmediğimi bildir. Kabrimi nur ile doldur. Kevser şarabına daldır, ulu cemalini göster.

Gece gündüz yalvarırım sana dünya ve ahiret muradımı ver bana.

Rabbim Allah, fikrim zikrullah, kalbimin nuru Resullullah, evvelim Allah, ahirim Allah, La ilahe illallah Muhammedün Resullullah.

Cuma gibi günümüz var. İslam gibi dinimiz var. Muhammed gibi şahımız var. Allah dedim, dostum dedim, 99 ismine mühür vurdum, üstüne.

Sırrım sübhanım Allah, derdim dermanım Allah, gafil kuluna gam düşmüş, yetiş imdadımıza ya Muhammed.

Kulhüvellahü ehad, bin bir kere ya samed, ya Allah, ya Muhammed umarız senden şefaat.

Lailahe illallahtır özüm, Muhammed Mustafadır sözüm, ihlas-ı şerif ile yıkadım yüzüm. Ayetele kürsü için sen kabul eyle sözüm.

Bugün Cuma günüdür. Dinim İslam dinidir. Dinimin İslam dini olduğuna, yetmiş binin nısfına, mühürledim üstüne.

Lailahe illallah üç muradım var, biri cennet, bir ırmak diyarını görmek. Aç cemalini göster diyarını.

Ya Resullullah! Aman yarabbi ya rabbena her halimiz malumdur sana, gece gündüz yalvarırım sana. Her zaman sana muhtacım, cemalini göster bana.

Cennetine davet et Allahım kabrimizde rahatlık, sıratta selamet, tatlı canımız sana emanet, son nefesimizde selametler ihsan eyle.

Kabir suallerimiz ahsan eyle, cennetinle cemalini cümleyle beraber bana da nasip eyle.

Lailahe illallah selalar duası için, Muhammedün Resullullah arşı ala gölgesi için hastalara şifa, dertlilere deva, borçlulara edalar ihsan eyle Ya Rabbim.

Elif Allah, Nur Muhammed tez selamet.

Ya Celil, etme zelil, gönder delil. İlahi Yarabbi hacetimi rahmet deryasını ulaştır, duaya açılan elleri icabete eriştir.

Allahım senden başka kimsemiz yoktur. Lailahe illallah arşı alaya Muhammedün Resullullah şükür Mevlaya.

Yarabbi yarabbena her halim malumdur sana, cenneti alada cemalini göster bana.

Lailahe illallah günahlarımız af eyle, Muhammedün Resullullah makamımı nur eyle.

İlahi Yarabbi son nefesimde kendime malik olmadığım zaman bu duamı sana emanet ederim.

Selatü selaya yolladım Mevlaya, sen cümlemizin muradını ver gelecek Cuma’ya.

Lailahe illallah ve cellehü edası ile, Rabbim muradımızı ver melekler duası ile.

Lailahe illallah kalbimizi karartma, rızkımızı azaltma, kabrimizi, daraltma, senden başka kapı aratma, muhannete muhtaç etme.

Lailahe illallah imanla sabır, Muhammedün Resullullah azapsız kabir.

Allahım beni af eyle, her derdimi def eyle, rızkımızı bol eyle, kabrimizi nur eyle, sual meleklerinin cevabını muktedir eyle.

Evvelim Allah, ahirim Allah, kalbimde beytullah Lailahe illallah Muhammedün Resullullah. “Eşhedü en lâ ilâhe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abduhû ve rasûlühü” diyerek çene kapatmak nasip eyle Yarabbi.

Allahım şeytanın şerrinden, kabirdeki yılanlardan, çıyanlardan, ölümün dehşetinden, kabirin azabından, sıratın zulmetinden muhafaza eyle Allahım.

Ölümün hayırlısını, üç ayların birisini, Yasinin yarısını okurken ölmeyi nasip eyle Yarabbi.

Amin

Zayıflamaya çalıştığım yer dediğin yer neresi cnm? Spora falan da mı gidiyorsun? :31: 3,5 kg ile nasıl bu kadar inceldiğini bir söyleyiversene bize? :27:

Sana en yakın kiloda kelebek var cnm, doğru seçim. :34: Ondan sonra da ben geliyorum zaten 67,3 kg ile. :16:
açıkcası canım özel birşey yapmadım ,ekmeği çok seviyorum gerçi bu hafta pek yiyemedim ama arada kaçamaklarda yapsam nasıl gittiyse gitti şu son hafta kg farkı az yedim ve mekik çektim ve yarım saat yürüdüm. ama ilerleyen zamanlarda vücudum sporsuz incelmiyor o yüzden spor şart egzersizleri yazarım incelince, 9 lu çay işe yarıyormu demiştin evet selülütlerim gitti çok az kaldı canım. yani arka bacaklarım gece çok kaşınıyor ve hatta kollarımda ve kollarımdan 1 cm inceldim 2 haftada ve göbeğimdede yağ dağılımı var,

Gayet iyi kilo vermişin bu hafta beroşş...bi de gene görüşemedik yaa :53: Ve menümü artık tek liste yaptım :34:

Beni seç beniii...ben de gaza gelimm...senden daha zayıfı yok sanırım evet başlıkta. :31:
tamam o zaman senle yarışalım :) sen en yakınsın bana ,bakalım bu hafta kim çok vericek tamam mı :1: ben 1.1 vermişim sen 0.9gr , azçok hırsımızda yakın ,

bişey sorcam benim grubum yok...:43: nereye dahil olmam gerekiyo...ya da hazır cumayken size katılim...şu pazartesi diyetlerinede bi son verim... :18:

bişey sorcam benim grubum yok...:43: nereye dahil olmam gerekiyo...ya da hazır cumayken size katılim...şu pazartesi diyetlerinede bi son verim... :18:
CUMA Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler topigine git
kilonu ve hedef kilonu yaz seni davet edelim o zaman ins.bir takimin olur

Ecz.imis;27759699]***6. TAKIM 287. ETAP***

fatos0808 ( 103
llcigdemll ( 69,8 / 69,7 / 0,05 / % 0,07 ) Kilosu 2'ye bölündü.
Ecz.imis ( 68,7 / 67,3 / 0,7 / % 1,02 ) Kilosu 2'ye bölündü.
ayyildizim ( 65,1 / 64 / 1,1 / % 1,67 )
bur50 ( 68,8 /68.6/0.2/%0.29)
beril77 ( 85,1 / 83,3 / 1,8 / % 2,12 )
kelebek.hill ( 66,2
berenvildan( 68,2 / 67,9 / 0,3 / % 0,44 )

6. takım ortalaması:

0.2 kg vermişim çok az ama benimde regl yeni başladı belki onun etkisi vardır
canım endeki etkide regl miş bugün patladı.
benimde albeni o bana bakıyo ben ona:32::32::32::32::32::32::32::32:
bende albeni istiyoooooommmm...
Bugünkü menüme gelinceee....

Sabah:
1 haşlama yumurta
1 altın ekmek(hani şu kuru üzümlü falan satılıyor ya paketli ondan :31:)
Biraz peynir
Şekersiz çay

Öğlen:
1 kase çorba
2 dilim kepek ekmek

Ayyy arada 1 gofret kaçırdım çok yorgun ve açtım yaaaaaa...napayım yanımda ne taşımalıyım bu krizler için yaaa :53:

Akşam:
1 kase çorba
1 tabak yarak sarmaaaa :52:

Su da yaklaşık 1,5 litre
bence fena değil. menün güzel kelebeğim hiltonum. ben dışarı çıkarken çantama bi yeşil elma alıyorum. yada i marketten alıveriyom bi tane elma yada mandalina böylece ara yapmış oluyorum :28:
Eveet, ben de bugünkü menümü yazayım artık. :31: Ama ben kendi adıma memnun değilim bugünden. :19: Tüm gün çıkmadım dışarıya, bir yatağın üzerindeydim, kıpırdamadım hiç bir yere. :19: Sabah yurtta kaloriferle ilgili bir tamirat vardı. O da bizim odanın yanındaymış hemen. Sabah alarmı kurduğum saatten daha önce onun tak tak tak şeklinde sesine uyandım ama öyle bir ses ki anlatamam. :47: Uyandım ama tekrar uyumak ne mümkün. E uykumu da alamadım. :5: Epey sonra tekrar uyumuşum ama uyandıktan sonra da bir baş ağrısı saplandı. Hala ağrıyo başım. :5: Enerji deseniz yerlerde sürünüyor. :5: Neyse, ben menümü yazıyordum yahu. :9:

13.00: 1 kase sütle kahv. gevrek
15.00: 1 muz + 1 bard. süt
18.30: 3 tane parmak büyüklüğünde izmir köfte
4-5 y.k. pirinç pilavı
Büyük bir tabak salata

Su: 1 lt ye ulaştırabilirsem ne ala. :47:
Spor: Yok. :47: Hatta 1000 adım bile atmamışımdır bugün. :47:

Akşam yemeğinde kakaolu puding vardı ve ben içim gitmesine rağmen yemedim. :16:
Üstelik metroyu da yemediim. :52:

Ama yine de günün özet hali kötü işte. :19:
canım benim bi akşam yemişsin bi öğle başka bişiy yok ki beavv
Vee bu haftanın hedef sonuçları huzurlarınızda :42:

13 Aralık (287.Etap) Hedefleri
fatos0808 (103 kg.) 102 kg'a inecek. Ulaşıldı. :46::46: (102 kg.)
llcigdemll (69,8 kg.) --> Hedef belirtmedi. :19:
Ecz.imis (68,7 kg.) 68,5 kg'a inecek. Ulaşıldı. :46::46: (67,3 kg)
ayyildizim (65,1 kg.) 64.0 kg'a inecek. Ulaşıldı. :46::46: (64 kg.)
bur50 (68,8 kg.) 68,3 kg'a inecek. Ulaşılamadı. :47: (68,6 kg)
beril77 (85,1 kg.) 83,5 kg'a inecek. Ulaşıldı. :46::46: (83,3 kg)
kelebek.hill (66,2 kg.) 65 kg'a inecek. Ulaşılamadı. :47: (65,3 kg)
berenvildan (68,2 kg.) 66,2 kg'a inecek. Ulaşılamadı. :47: (67,9 kg)

Ve bu hafta hedefine ulaşamayan isimler :47:
bur50, kelebek.hill, berenvildan.

Bu haftaki takım birincimiz beril77'nin size uygun gördüğü ceza Bir hafta boyunca her gün normal sporunuza ek 50 mekik. :8:

Not: Kızlar gene iyisiniz. :9: Eğer birinci ben olaydım bu kadar ucuz kurtulamazdınız. :33: Beril gene hafif geçmiş cezayı. :32:
verin cezaları verin kuzularım. ben razıyım hepsine aklım başıma gelsin...
kizlarrrrrrrrrrrr hepinize iyi geceler

ilknurum seninle konusamiyoruz bir yanim inanki eksik

ahh kuşum benimde valla. inan eşimin arayacağını bilmesem bütün gün burda olcam da arar işte mecburen telefona geçiyo hattım...pazartesi burdayım inşallah :21:

mesaj 2:
günaydın bebişleeer. neler var bugün neler ben yokken böyle çeneniz düşmüyo beaww.ecza.imiş ebiş ben haftaya 67.500 diyeyim fazla uçmayayım. bugün regl başladı. o da patlak verdirdi... hepinizi çok özledddiiiiiimmmmm...:43::43:

canım endeki etkide regl miş bugün patladı.

bende albeni istiyoooooommmm...

bence fena değil. menün güzel kelebeğim hiltonum. ben dışarı çıkarken çantama bi yeşil elma alıyorum. yada i marketten alıveriyom bi tane elma yada mandalina böylece ara yapmış oluyorum :28:

canım benim bi akşam yemişsin bi öğle başka bişiy yok ki beavv

verin cezaları verin kuzularım. ben razıyım hepsine aklım başıma gelsin...

ahh kuşum benimde valla. inan eşimin arayacağını bilmesem bütün gün burda olcam da arar işte mecburen telefona geçiyo hattım...pazartesi burdayım inşallah :21:

canim anliyorum seni
ne istiyorlar int.imizden yaaaaaa
benim ki bir bilse burada oldumu artil suratina surat ekler
telefonu alip wc yw kosturdukca killaniyor zaten bir de topige girip sonra girdigim yeri girmesin diye birde gecmisi silmeye ugrasiyom bazende daliyom 50 kere dustunmu diye soruyor 35 yasinda bunlari yasamak revami bana
ama olsun sizleri okudukca motive oluyom

canim anliyorum seni
ne istiyorlar int.imizden yaaaaaa
benim ki bir bilse burada oldumu artil suratina surat ekler
telefonu alip wc yw kosturdukca killaniyor zaten bir de topige girip sonra girdigim yeri girmesin diye birde gecmisi silmeye ugrasiyom bazende daliyom 50 kere dustunmu diye soruyor 35 yasinda bunlari yasamak revami bana
ama olsun sizleri okudukca motive oluyom

ayyy kuzucum hepimizde aynı telefona internet paketi aldığımı ilmiyo bilse ne kavga çıkar var yaaa offf diyorum sana... zaten kızıp duruyo bize sebze yedirip duruyosun diye bu akşam köfte yapcam onlara... ay b harfim basmıyo yaaa :42::42: ayyy çok özledim yahuuu :54::54::54::54::54::54::54::54::54:

kizceler bana ne derseniz kabulum bugun
1 kasimdan beri oyle bir ketumdum ki tatliya karsi ama dun mahvettim
abim kestaneli pasta getirmis ay yediler kalani mutfaga koydum hic yemedim ama gece yenildim hanimlar
kesinlikle
damat adayim benimle tanismaya gelirken kestaneli yas pasta getirmeli
yaaaaaaa cocuklugumdan beri zaafim var buna
birde benim mercimek hic uyumadi
olan pastayami oldu banami oldu bilemedimmmmmmmmmmmmmmmmm

Back
X