Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
boyle her istedigim an int e gelmek ne guzel yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bugun bikana kadar gelip giderim evde kimse yokkkkk
yuppppppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bugun sizleyim
bizimkiler yilbasi hediyesi bakmaya gittiler aksama gelirler
bende gitmeliyim ama ne zaman
yada 31.12 de tartilacam kendime hediye alacammmmmmmmmmmmmm
etekler.....taytlar.....sortlarrrr....
offffff kafayimi yiyorum yardimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
alooooooooooooo
ne oluyor ya asagida sizi goruyom ama niye yanliz ben yazip ben okuyorum
hilton
bur50
goruntu var ses yok sizde yawwwwwwww
nerdesiniz kızlar
az önce bende kelebek hiltonu gördüm aşağıda yazıyodu sesi çıkmadı
sen naptın beril
benim duyduğuma görede kilo verdikten sonra duraklama zamanı oluyormuş
kilo veremiyoruz diye vazgeçmemeliymişiz
sonra devam ediyomuş
sanırım metabolizma kaynaklı
bu arada 30 dk yürüyüşümü de yaptım
m
canim hosgeldin ben beril 3 cocuklu sinif ogretmeniyim
takimin ablasi eli masalisiyim
hedefimiz ayni
kelebek hiltonun berosu oluyorum
pantolona dustum
bugun cok mutluyum takima gelmeden once bir kilo belirlemistim bu kiloya ulasinca iki pantolonumu olumluk dirimlik 1.5 yildir giydigim ve 10 11tane ust kiyafetimi cope atacam demistim
cok sukur bugun tek pantolona dustum bunu diyecektim
berosunuzun tek donu kaldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
oh be kurtuldum sonunda
canım hayranım senin şu yürüyüşlerine ,çok düzenli yapıyorsun bunu,biraz daha sıkı tutarsan çok kısa sürede epey kg verirsin ama veremem diye hiç düşünce gidicek çok pufidik kg var boy kaç canım sende?20 dakika sabah yürüyüşümü yaptım
iyi yapmışsın canım bende spor yapıyorum diyorum güya ama bir türlü paylaşamıyorum akşam hepsini toptan paylaşırım.Bugünden itibarenn düzenli olarak menüleri toparlıyorum kızlar, bi süreliğine bu görevi devraldım beroşun ricası üzerine, akşamları toplu olarak menülerimizi ve sporlarımızı yazarsak sevinirim
Ay nasıl bacacıklarım ağrıyor yahu, topuklu giyen kafamı kırcam şimdii![]()
mmis..seni gördüm!! Nasılsınn,nasıl gidiyor alıştın mı başlığa??
Tanışmış mıydık? Ben 22 yaşındayım,stajyer avukatım, 65 kiloyum, 1.65 boyummmkelebek hilton da ben oluyorum, ya sen ya senn??
kissssssssssss seker
sen niye kelebek hill koymustun niccini
canım hayranım senin şu yürüyüşlerine ,çok düzenli yapıyorsun bunu,biraz daha sıkı tutarsan çok kısa sürede epey kg verirsin ama veremem diye hiç düşünce gidicek çok pufidik kg var boy kaç canım sende?
iyi yapmışsın canım bende spor yapıyorum diyorum güya ama bir türlü paylaşamıyorum akşam hepsini toptan paylaşırım.
ben 1 hafta regl bitmişti ama dün biraz hafif lekelendim diye oruç tutmadım , sabah 5i1 arada çay içinde canım birşey istemedi 1 lt su tükettim ve 1 fincan tekrar 5i1 arada çay ile 2 dilim kepekli tost ekmeğine 1 kk beyaz peynir e 1 dilim domates koyarak tost yapıp yedim arkadaşlar. 1 LT SU ayarladım birazdan onuda tüketeceğim ,akşamki menümde patates salatası var ve şekersiz 5,1 çay içeceğim tekrardan ve sevgili rakibem bugün sabah tartıda 63.9 u gördümsüperim o biçim motivem yüksek senin nasıl gidiyor,
bugün ki menüm :)
sabah : 2 zeytin azcık peynir bir dilim kepek ekmegi (kahvaltı yapmayı sewmiyorum da)
öglen: mevlüde gittimtabak etti pilaw ayran ve iki küçük dilim baklava yedim
napıyım dyanamadım
aksam:hiç birsey yemiycemkızdım kendime ceza werdim
we yaklasık 1 litre su yatana kadar 2 ye tamamlıycam persembe gününe insallah 86 kg olmak istiyorum
wee şimdide 1 fincan yeşil cayyyy :))))
bir bardak nar suyu 15 yeşil cay a eşitmiş dün tv de duydum bi diyetisyen söyledi dogrulugunu ögrenmek için bugun 3 kilo nar aldımbakalımk işe yarıycak mı aksam yatmadan içicem