- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
evet kızlar işte benim böceğim kızım beren vildanın ta kendisi avatarımda![]()
yerim ben onu
teyzesi kurban olsun onada yaradaninada
op isir mincir kis benim icin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sabah
yag yerine su ile yaptigim(sebzeler ezile kadar sicak su dokuyom azar azar) kasarli melemen
ogle
kabak patlican patatesi tost makinasinda kizarttim uzerine sarmisakli yogurt ekledim yedim
ara
bir avuc karisik cerez yaklasik 30 gr
aksam
yogurt ve patlican musakka (patlicanlari kizartmadan )(kiymayi kendi yagiyla sogan sarmisak salca ve baharatla tatlandirdim sonra patlicanla harmanlayip kucuk sutlac kuvecinde firinladim) roka salatasi
ara
belki bir elma ve 2 ceviz
30 dak.yuruyus
arkadaslar bundan sonra yediklerimi kisaca nasil yaptigimi yazacam belki isinize yarar
bugunku butun yediklerim yaklasik 900 kalori ve ben hic ac degilim
insallah canim asker zafer seni mutlu eder
ev huzursuzlugunu rabbim kimseye gostermesin
ay ben bundan istiyorum işe yarıyo mu dersin bende göbek ve yanda yastıklar var geride pek bişiy yok alsam mı ki?.
hadi 3 bardak su içelim. bi birinci olayım su manyağı yapcam siziiii![]()
çok teşekkür ederim bu kadar çabuk cevap beklemiyordum ..
kurallarınız varmıdır öğrenmek isterim..![]()
canlaaarrrr bugun canan karatayın kıtabını aldım sımdı okuyorum tam benlık:) 3 ogun ve nedenlerı ws. sız ne dusunuyısunz bu kadın hakkında?
Canım kurallar bu başlığın ilk sayfasında yazıyor,onun dışında kafana takılan bi şey olursa her zaman sor. Ayrıca kendi grubumuz olarak birinci olandan cezalar alma sistemi başlatıyoruz, günlük 5 mesaj lmiti var mesela onu doldurana kadar cevap yazarken başlığa 1,2...diye sayıyoruz. 5 ten sonra tamamdır anlamında kalp koyarak devam ediyoruz, şekil a benHer akşam o günkü menümüzü,içtiğimiz su miktarını ve sporumuzu yazıyoruzz
![]()
teşekkür ederim canım şimdi bakarım ilk sayfaya ...
yarından itibaren menümü paylaşırım ozaman
Tamam canım,biraz kendini tanıtırsan da sevinirizayrıca kaç kilo olduğunu, hedef kilonu da yazman gerekiyor. Eczimiş seni listeye ekleyecektir, iki hafta deneme süresi oluyor, kilo bildirimleri de perşembe günlerii,, şimdilik bu kadar.
Herkese iyi gecelerrr...
mrb kızlar
benim menüm
sabah 1kk peynir 1 ceviz 2 zeytiin
öğlen 2 galeta ısırgan çayı
akşam köfte patates(fırında) biraz ekmek yeşillik
bu arada yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler
tatlim ben biraz duzen hstasiyim biri 6 aylik 3 cocugum varwaaayy tatlım bayıldım desem yetıdır! yaz yaz cok begendım menunu ornek alırım bende. yaa bebısın wardı dımı nasıl wakıt bulup yapıyosun cnm? benımkı 17 aylık gun ıcınde 1 kez uyuyo oda spor ders calıs ewı toparla gecıp gıdıyo esım aksam yemegı yemıyo( yesede zor yetısıyo)
bizede yazarsin arada artikcanlaaarrrr bugun canan karatayın kıtabını aldım sımdı okuyorum tam benlık:) 3 ogun ve nedenlerı ws. sız ne dusunuyısunz bu kadın hakkında?
toyga corbasi pek olmamis muhtemelen yogurt icine ya dogme ya princ eklendi bunun yaninda ekmek yendi hemde iki dilim olmamis fistigim en az aksam yemegin 4 dilim ekmekli olmusBugünkü menüm de adam etmez ama yarın sil baştan:
Sabah:
1 gözleme
1 bardak çay
Ara:1 yeşil elma
yarım portakal
Akşam:
2 dilim ekmek
1 kase toyga ço
1 tabak fasulye kavurma yemeği
Biraz beyaz leblebi
Su:1,5 litre
Spor:1 saat (plates+bel diski)
hosgeldinnnnnnnteşekkür ederim canım şimdi bakarım ilk sayfaya ...
yarından itibaren menümü paylaşırım ozaman
iyi geceler hiltosum
Tamam canım,biraz kendini tanıtırsan da sevinirizayrıca kaç kilo olduğunu, hedef kilonu da yazman gerekiyor. Eczimiş seni listeye ekleyecektir, iki hafta deneme süresi oluyor, kilo bildirimleri de perşembe günlerii,, şimdilik bu kadar.
Herkese iyi gecelerrr...
sut kalsiyum kilo vermede onemli tatlimmrb kızlar
benim menüm
sabah 1kk peynir 1 ceviz 2 zeytiin
öğlen 2 galeta ısırgan çayı
akşam köfte patates(fırında) biraz ekmek yeşillik
bu arada yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler
canimsin demem icin olabilirmi sekerimberil77 senı gorunce cok mutlu oluyorum acep neden kı ?
kısaca tanıtayım kendimi 26 yaşındayım 10 senelik evliyimbiri kız biri erkek 5 ve 8 yaşlarında iki çocuğum var..
ev işleri çocuk rutini içerisinde geçiyor günlerim veremediğim bi 10 kilom var bu sene kurtulmayı düşünüyorum nasipse
50 olmadan mezun olmak istemiyorum..
canimsin demem icin olabilirmi sekerim