• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

çukulata mı beril duymasın valla çukulata dışında menü ve spor ii

inş cnm fikirlerinizi bekliyoruz yeni düzenlemeler için

Ben de korkuyorum sorma :18:
Valla dediğim gibi menü ve spor cezaları olsun cumaları bütün listeleri yayınlayalım hatta su cadısı da su cezası kessin :9: her alanda sıkıştıralım hepimizii :9::8:
Yalnız forum kuralları gereği birinin de mesajları sayması gerek çünkü 2 hafta deneme olanları da ona gore gruba almalıyız ve herkes kendi mesajını 5 e kadar başlığında sayıp sonra kalp koysun lütfeenn :34:

Valla dediğim gibi menü ve spor cezaları olsun cumaları bütün listeleri yayınlayalım hatta su cadısı da su cezası kessin :9: her alanda sıkıştıralım hepimizii :9::8:
Yalnız forum kuralları gereği birinin de mesajları sayması gerek çünkü 2 hafta deneme olanları da ona gore gruba almalıyız ve herkes kendi mesajını 5 e kadar başlığında sayıp sonra kalp koysun lütfeenn :34:

postit mantıklı burdan da biz hatırlatırız artık su suuu diye hadi kalkın içek gııı :7::7::7: 3 bardak bendennn :9:
bence de çikolata hiç olmamış d emi :17:

Kurallar basit ama son düzenleme iyi olurdu.

2 bardak içtim az önce sağol canım :16:

Listede yazili olan herkesi ortalamaya katman gerekiyor İremcm. ;) Yani beni bu hafta katiyorsun ortalamaya ama bundan sonraki listelerde adım da yer almayacağı için ortalamaya da girmeyeceğim. ;)
Bu arada aklıma gelmişken söyleyeyim, 4 ocakta genel listeleri hazırlama sırası bizim takımda. Unutmayın. ;) Gerekirse diğer takımlardan yardım da alabilirsiniz. ;)
Gerçi bunların hepsi karar defterinde yazıyor, sadece kaptanımız bur50 değil herkes okudu di mi kızlar karar defterini? ;)

Bu arada kızlar liste SÜPERR :52::52::nazar::nazar:
Maşş :nazar::nazar:
Gerçi fatosla ayyildizimin kilosu daha yok ama görünen köy de kılavuz istemiyor yani. :):)
Herkesi tek tek tebrik ediyorum kızlaarr. :52::52:

Canım benim de yememem laızm tabi ayrı mesele ama cidden aşırı da diyete gelemiyorum yani, önceki verdiğim zamanlar da böyle vermiştim, düzenli spor yapmıştım biraz da dikkat etmiştim, akşam yemekten sonra hiç bi şey yememeye çalşıyorum mesela bu baya etkiliyo benim bünyeyi diye düşünüyorum :34: gider sabaha takma boşverr :32:

iyi de 1 haftada kaç kilo vercegdin sayın mmis :19: sağlıklı sağlıklı vericezz kendine sıkıntı stres yapma benceee :34:

kalori cadısııı,,ben menülerini yazanları topladım tabi ama yazmayan da çoktuu..
ben şey diye düşünmüştüm mesela o hafta kilo veremeyen ya da en az vermiş olanın bir de en başarılı rmenüsü açıklanır yorumlanır,örnek alınır,ha bir de özellikle isteyenlerinkini topluca açıklarız mesela arkadaş der ki benimki açıklansın yanlışımı gösterin falan...
menülerin altında spor da yazıyo bu arada ayrıca not alma istersen beroş :34: sen harika tarifln ve önerilerine devam et yeter :34:

kaptan bur50 mii??? kabbul etti mi ki yahu ben kaçırdım o kısmııı???
evetttttttttttttt
kaptanimiz var
burellim kaptanimmmmmmmm
yok yok eskiye gore iyisin eski cuko krizlrin yok

Listede 8 kişiyiz, mmis de baya aktif katılcak gibi, diğer yeni üyeler hakkında çok bilgim yokkk
hayirlisi canim ya
Beroş bana hep öbür hafta diyon yazmışsın çok da haklısınnn ammaa anca oluyo kızma banaa :17: bugün çikolata kaçırdığımı söylersem de dövmeee :30: haftada 1 e düştü am abak, bu haftasonu kaçamak yapmayı düşünmüyorum meselaa olcak olcak..:1: sen gibi olamıyoz ya napalım senin maşallahın var vallaaa :nazar:
yinemi kiz bak gorecen sen oklavayi bir gun
***6. TAKIM 288. ETAP***

fatos0808 (102 / / )
llcigdemll ( 69,7 / 68.1/1.6/%2,29 )
Ecz.imis ( 67,3 / / )
ayyildizim ( 64 / / )
bur50 ( 68.6 /67.7/0,9/%1.31 )
beril77 ( 83,3 /81,8 / 1,5/%1,80 )
kelebek.hill ( 65,3 / 64,9 /0,4 /%0.61)
berenvildan( 67,9 /66,5 / 1,4 /%2,06)

kızlar bildirenlerinkini bugün ekliyorum yarın sabah son güncelleme yapıp ekliycem

bende 67.7 geldim ii bence ama iiyiz kızlar söliyim:54::54::54::54::54::54::12::12::12::12::12::72::72::72::nazar::nazar::nazar::nazar:
ellerine saglik baskanim
kızlar mmiş aktif
arada girenler var 2 haftalık süreyi bekliycez onlar için
yeterli paylaşım bildirim yaparlarsa alalım takıma

yardımcım kim olcek kızlar bide yardımcı belirleyip püsküüte öle söleyelim
iki haftada da kisi belli oluyor zaten bosa konmamis deneme suresi yani
teşekkürler bebişim

yehuuuu bi kaptanımız var artıkkkk. tamm akuşum bundan sonra ona göre yaparım

canım menünü paylaş bi yorumlayalım.az yemek yemek te olmuyo o da metebolizmayı yavaşlatıyo öğün atlama mesela

kuşum ben mesajları sayıp hergün mü bildit-reyim nasıl olcak bu iş yoksa haftalık mı olcak

canım ben su cadısı olarak suları az buldum ona göre enaz 2 litre su içmen lazım. yemeklerde tatlıyı uzaklaştırıyoruz özellikle yada beril bi sütlaç tarifi vermişti kuru meyveyle yapılan onu ye derim. bi de msaj paylaşımlarında daha aktif olursan listeye daha çabuk girersin...
canim tariflerimden memnunsun sanirim
cok hosuma gitti sana bir diyet pasta yaziyim yarin
Kızlar slm.. Nasilsiniz? ;) ya ben eve gelince girerim diyordum ama sorun yurdun internetiyle alakasizmis.. Benim bilg evdeki nete e baglanmiyor.. :(
Kilo bildirimimi yapayim.. Kusura bakmayin, diger mesaji alintilayamiyorum.. :S

Ecz.imis ( 67.3 / 67.3 / 0 / 0 ) İzinli.
gitmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sensiz olmuyor cok ariyorum seniiiiiiiiiiiiii

Bu arada İremcm kaptanligin hayirli olsun.. 8)
Bir de sporlari farkli birinin toplamasindan bahsetmisiniz. Süpersiniz. :):) Hatta haftalik bir sınır koyun, o sınırın altinda kalana da ceza verin. Nasil olur? ;)
Of ya, resmen zorunlu izne ayriliyorum. Hiç gidesim yok benim ya. :/ İlk fırsatta gelicem ins. <3
supersin
icimdeki cani disa cikiyor ceza ceza
yasasin kotuluk
Kızlar, womenda nickli bir arkadasi daha çağirdim simdi. Gelince karsilarsiniz. :112:
sagol umarim arada bir haber verirsin bize
mezuniyetini nobetlerini vs...........

Ayy kaptanlığın hayırlı olsunn çok yakıştınnn :13: başarılarının da grupça başarılarımızın da devamını beliyorummm :10:

Ve bence de ecz.imişin dediği gibi mesela menülere birisi sporlara da birisi ceza yazsın.. menü ve sporları cuma günleri kendi başlığımızda yayınlarız o zamn kim ne yapmış yapmamış görür cezasını keserizzz :47: spordan kalmam da sanırım menüden çok ceza yerim ben :9: spor mesela bence haftada en az 4 saat olsun siz ne diyosunuzzz???

evet guzelllllllllllllll 4 saat olsun
çok tşk ederim ecz imiş
gitmesen çok ii olur aslında
gitme aklim sende kalir
uyuyamam geceleri(yavuz bingolden pekte severim)
çukulata mı beril duymasın valla çukulata dışında menü ve spor ii

inş cnm fikirlerinizi bekliyoruz yeni düzenlemeler için
duydum bile yarin bir bakem ne yedi kac kalori aldi ona bir fatura cikaririm KDV si icinde olan
evet mesajlari numaralandiralim
berenvildan sayar olmazsa ben sayarim
arada da hatirlatirim kim yazmiyor diye
Bu arada kızlar liste SÜPERR :52::52::nazar::nazar:
Maşş :nazar::nazar:
Gerçi fatosla ayyildizimin kilosu daha yok ama görünen köy de kılavuz istemiyor yani. :):)
Herkesi tek tek tebrik ediyorum kızlaarr. :52::52:
sagol hepsi senin eserin
sayende toplandik

KAPTAN burellim
MENUCU BASI hiltonum
MESAJIMIZ ilknurcugum

Bunlar kesin
kaptan yardimcimizla
spor sayanimizi yarin belirleriz

hepinizi cok seviyom

yazim icin ozur wc de anca bu kadar yaziliyor

Ben su icemiyorum tatlim. Annem her yere su ic diye yazi yapistirdi. Daha dogrusu unutuyorum. Anca gorcem oyle icicem. Hatirlatirsaniz iciyorum. Tatliyi yemekhanede gorunce tadina baktim. Yarin diyet menu almaya baslicam yemekhaneden konustum ahcimizla. Mesaj icinde araniza ne kadar alirsaniz okadar yazarim kacmam.

kuzucum sen at ortaya laf muhakkak birimiz cevap veririz. sen kendini çekme sakın burda herkes muhabbetçii çekinilecek kimse yook..

kuzucuklarım bu halimiz çok iyi oldu bi düzene girelim güzelce zaten kilocuklar otomatik gidecek bizden. bide mesaj saymaya ne zaman başlayayım ben. bugünden itibaren mi ?haftaya cuma da bildirim yapmış olurum mesaj bildirimi olur mu?

kuzucuklarım bu halimiz çok iyi oldu bi düzene girelim güzelce zaten kilocuklar otomatik gidecek bizden. bide mesaj saymaya ne zaman başlayayım ben. bugünden itibaren mi ?haftaya cuma da bildirim yapmış olurum mesaj bildirimi olur mu?
yarin artik yeni bir gun herseye basliyoruz

berilim kuşum pasta tarifini bekiyorum
bir ara yazarim canim baska tarifflerde yazarim
sen memnun kal yeter sutlac nasildi ama

daha cerez fasli varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
imdattttttttttttttt
ev cok kalabalik

evetttttttttttttt
kaptanimiz var
burellim kaptanimmmmmmmm
yok yok eskiye gore iyisin eski cuko krizlrin yok

yinemi kiz bak gorecen sen oklavayi bir gun

evet guzelllllllllllllll 4 saat olsun

aynen bak eskiden her gün yiyodum resmen yaaa :19: iyiym iyiii döve döve yola geliyom :9::4:

KAPTAN burellim
MENUCU BASI hiltonum
MESAJIMIZ ilknurcugum

Bunlar kesin
kaptan yardimcimizla

hepinizi cok seviyom

haha alemsin beroşşş :9: wc de ha harikasın...ben de sen çok seviyomm sizi de şahsemm ohh :8:

Olur olur gayet başarılı olur kral olur bence :9:

Mesajlar sayiliyorsa bugun 7 olmus benim. Iyi geceler...

Mesaj sayan arkadaşımıza yardım etmiş oluyoruz yani iyi oluyor :34:

daha cerez fasli varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
imdattttttttttttttt
ev cok kalabalik

AAaaaaa ben de çekerim mızrakk :47: ama sen ayarlarsın diyet çerez bi şey beroşum :9:

Son düzenleme:
KAPTAN burellim
MENUCU BASI hiltonum
MESAJIMIZ ilknurcugum

Bunlar kesin
kaptan yardimcimizla

hepinizi cok seviyom

Bu arada bence yardımcı da senle (beril77) eczimiş nöbetleşe olun gitsin işteee :9:

Anam sizin evde hiç boşalmıyor kiii :9: gene iyi idare ediyonn..ama ben fotonu görmek istiyorum yaaa..hatta hepinizinkini de istiyorumm :31:
anam asiret gibi yasiyoruz arkadasa sira gelmrz akrabadan
gerci ben yikim ekibi diyom

ayhh çok uykum geldi bana müsade beroş, bol öpücükleee iyi gecelerrr :16::54::16:
iyi gecelerrrrrrrrrrrr opuldun
eeeeeee bebegim eeeeeeee eeeeeeee eeeeeeeeeeee

kaptanimmmmmmmmmmmmm
uzkular mi kacti bacim
ahhhhhhhh
gel iki kahve yapalim dedikoduya dalalim

Back
X