• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

canim bu yogurtla dogmenin yani haslanmis bugdayin karisimini
cok ince kurumus hali
henelde sapin uzerine yada ona benzer bir seyin uzerine surerler incecik bi kurur
boyle yufka incelinde kurur kaldirirlar
cerez gibi yenir ama ben onu sarmisakli corba yaparim

bizde antepliyikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
bilirikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
heleben beril hepsini bilirim
kısss valla senin nbilmediğin bişi varmıkiii:54::54::54::54:öptüm

kıslar bende evi topliyim biraz bugün izinliyim hesabı kardeş takıma kontrol ettirip ekliycem paylaşım alanına inş

Sevgimin, özlemimin kabardığı bir dönemdeyim...tickerımı da değiştim bi süre :53: 196 gün kaldı gelmesine...:98:

listeniz doğru canım:nazar::nazar:

kontrol için teşekkürlerr :34:

Merhaba arkadaşlar, bende aranıza yeni katıldım adım Gökçe. Davetiniz için teşekkür ederim.

hoşgeldin canım iyi ettin de geldinnn biz baya iyiyiz burda,samimi bi ortam oluşturduk aktif katılmanı ve senle de muhabbet etmeyi çok isteriz.

Kelebek hilton diye bahsedilen şahıs ben oluyorum :9:
Boy:1.65
Kilo:64.9 şimdilik :34:

Bu başlığın en başındaki bilgileri oku şimdilik canım gerisi yavaş yavaş oturur :34: 2 haftalık deneme süren var başlık için, katılımın ve paylaşımın güzel olduğu sürece süre kısalır tabii :ssz:

Ayy kaptanlığın hayırlı olsunn çok yakıştınnn :13: başarılarının da grupça başarılarımızın da devamını beliyorummm :10:

Ve bence de ecz.imişin dediği gibi mesela menülere birisi sporlara da birisi ceza yazsın.. menü ve sporları cuma günleri kendi başlığımızda yayınlarız o zamn kim ne yapmış yapmamış görür cezasını keserizzz :47: spordan kalmam da sanırım menüden çok ceza yerim ben :9: spor mesela bence haftada en az 4 saat olsun siz ne diyosunuzzz???

haftada en az 4 saat, aslında çok güzel. ama yapabilir miyiz, bilmiorum:). çalışınca zor sıkıştırılıyor araya. eve gel, yemek hazırla, topla, derken bi bakıorum saat 19.30 olmuş:). ama bu grup beni gaza getiriyor, şimdi hasta olmama rağmen, bu hafta 4 saat olamasa da yapabilirim sanırım:).

hoşgeldin canım iyi ettin de geldinnn biz baya iyiyiz burda,samimi bi ortam oluşturduk aktif katılmanı ve senle de muhabbet etmeyi çok isteriz.

Bu başlığın en başındaki bilgileri oku şimdilik canım gerisi yavaş yavaş oturur :34: 2 haftalık deneme süren var başlık için, katılımın ve paylaşımın güzel olduğu sürece süre kısalır tabii :ssz:

Kuralları okudum, benimde kilo-boy bilgilerim şöyle:
kilo : 75
boy : 1.67

merhaba ben 5.takımın kaptanı naz. gökçe87 2 haftadır bizim takımımızda deneme sürecindeydi..takımımız dağıldığı için arkadaşımız bu hafta listeye giremedi..ama deneme sürecinde hiç mesaj ve menü eksiği yoktu.ayrıca takımla uyumlu bi arkadaşımızdı..düşüncelerimi yazmak istedim gökçe sizin takımdan davet alınca...gökçecim inş güzel kilolar verirsin..hoşçakalın

hemde nasıl çıkarcam da kuzum kıyamıyom beee sabahtan akşama kadar çalışıyo yavrucuğum.unutması normal napayım canı sağolsun. ben onu onundoğumgününü kutlarken utandırcam niyetim o inşallah

1.4 kg verdiğini okudum, çook sevindim İlknurcum. yarışma başlamadan beni geçmişsin. ben de bu sabah düzenli yemeye başladım. akşama doğru menümü paylaşıcam. seni çookk tebrik ediorum:).

merhaba ben 5.takımın kaptanı naz. gökçe87 2 haftadır bizim takımımızda deneme sürecindeydi..takımımız dağıldığı için arkadaşımız bu hafta listeye giremedi..ama deneme sürecinde hiç mesaj ve menü eksiği yoktu.ayrıca takımla uyumlu bi arkadaşımızdı..düşüncelerimi yazmak istedim gökçe sizin takımdan davet alınca...gökçecim inş güzel kilolar verirsin..hoşçakalın

Teşekkür ederim Naz, inşallah sen de istediğin kiloya ulaşırsın, hoşçkal...

1.4 kg verdiğini okudum, çook sevindim İlknurcum. yarışma başlamadan beni geçmişsin. ben de bu sabah düzenli yemeye başladım. akşama doğru menümü paylaşıcam. seni çookk tebrik ediorum:).

özlem ben. 24 yaşındayım. 1.74 boyundayım. öğretmenim:) evlilik programlarında kendini tanıtan insanlar gibi hissettim kendimi:)

ah kuşuuum bende diyom bu hatun niye lila yazıyo nasıl yapıyo diye. 2 gündür yazı rengini değiştircem diye göbeğim çatladı yaaaawww. tebrikler mercimeğin annesi :54:
mercimegin annesi ne guzel geliyor kis kulaga
ay bende cok sasirdim gorunce ayyyyyyy kiyamam ya
ben farketmiştim ammaa neyin nesi diye sorcaktım yaa?? mesaj sayısıyla olan değil di mi bu farkli bi şey??

:9::9::9:Ay ne güldümmm..yılbaşında acısını çıkar kocişinden sen benceeee
yok bacim bu cikaramaz kocis gulsun yeter simdi birde salon uyeligi aldi ya kiyamaz
nereye gidiyon kızçem sen bizi bırakamazsın kiii :47::47:

ay burda ne demek istedin kuş um anlayamadım
canim bunu burelliye yazmistim ben yanlislik oldu sana geldi
hemde nasıl çıkarcam da kuzum kıyamıyom beee sabahtan akşama kadar çalışıyo yavrucuğum.unutması normal napayım canı sağolsun. ben onu onundoğumgününü kutlarken utandırcam niyetim o inşallah
bos versene kilimi bile kipirdatmam o utanacak diye hediye alacamda para harciyacam bende unuturum olur biter
Çalışsınn unutmasınnnn bananeee :9::9::9: tabi ya arada olursa kabul edilebilir yoğun bi döneme gelmiştir falan filan mesela 30 senede 1 kereee :24: ama acısını zaten çıkarırsn eminim :64::62::66::71::119:
o bizden baskasina bir sey yapmaz su diye basimizin etini yiyor hergun herifine de hediye diye iki surat assinda gorelim totisini
yook çıkarcammm o allahın emriiii:47::47::47: yaşasın kötülüüüükkk :9::9::9:
gorecez tatlimmmmmmmmmmmmmmmm
kısss valla senin nbilmediğin bişi varmıkiii:54::54::54::54:öptüm

kıslar bende evi topliyim biraz bugün izinliyim hesabı kardeş takıma kontrol ettirip ekliycem paylaşım alanına inş
eeeeeeeeee yas meselesi sekerim birde evin buyuk gelini olmak kolaymi 6 kaynim bir gorumcem var antepliler esimde kaynana gibidir zaten 3 cocukla isi okulu hesaplamiyom bile
canlarım cananlarım bne kaçar ev dandini biraz temizlik yapayım
bitmiyorki bacim valla
gökçe87 diye birisini davet ettim kızlar haberiniz olsun. gelirse karşılayın.
bende dun ozelden birini davet ettim ama ses cikmadi
gece baktimda takimlara bizim enerjimiz cok baska 5.takim ztor durumdaymis
laf aramizda bizde 6.takimi iyi duzelttik yani
Sevgimin, özlemimin kabardığı bir dönemdeyim...tickerımı da değiştim bi süre :53: 196 gün kaldı gelmesine...:98:
bu donemin tadini cikar ayni evde inanki bu flortler cok araniyor
Merhaba arkadaşlar, bende aranıza yeni katıldım adım Gökçe. Davetiniz için teşekkür ederim.
hosgeldin canim ben beril hiltonun berosu

oooooooooooo avukat hanim bu ne hiz bugun
hiltonnnnnnnnn erkege acima bacim kiymetin olmaz
kasinin birini kir ki omru boyu didinsin rahata erdirme sakin totosu kalkar
senin dugune yakin sana bir yengelik dersi verecem zaten
ya ben seni niye kizim gibi goruyom inanki balimla naz dan farkin yok benim ikizlerin adi

haftada en az 4 saat, aslında çok güzel. ama yapabilir miyiz, bilmiorum:). çalışınca zor sıkıştırılıyor araya. eve gel, yemek hazırla, topla, derken bi bakıorum saat 19.30 olmuş:). ama bu grup beni gaza getiriyor, şimdi hasta olmama rağmen, bu hafta 4 saat olamasa da yapabilirim sanırım:).
hedefimiz bu mesela yuruyerek gitmen yada corba karistirirken bacak calisman felan kendince dakikala

hoşgeldin Gökçeee:). ben de yeniyim:). bu hafta ilk menülerimi paylaşıcam:).hos geldin dedim mi

sizce bir sorun olmamistir umarim ama nazik davranisin icin sagolasin sende gel davet ederim seve seve
özlem ben. 24 yaşındayım. 1.74 boyundayım. öğretmenim:) evlilik programlarında kendini tanıtan insanlar gibi hissettim kendimi:)

brans neydi tatlim ben sinif ogretmeniyim

Back
X