QUOTE=berenvildan;27976562]bebişim burellim napıyosuuunnn iremciiimmm[/QUOTE]
günaydın kıslar
iyiyim cnm sen nasılsın
fatoş ve destina kilo bildirimlerinizi alayım yavaş yavaş toparlıyım verenlerinkini genel liste hazırlama görevi bizimmiş bu hafta
günaydın kıslar
iyiyim cnm sen nasılsın
çiğdemcim hoşgeldin okumuşsundur herhalde daha yoğun paylaşımda bulunmanı istiyoruz takım olarak geçen hafta ii kilo vermiştin en çok kilo veren ceza verecekti diğerlerine en azından günde 5 mesaj kuralını uygularsan ii olurcok kötü şeyler yedim ben utancımdanda gelemedim
cezalandırın kızlar beni![]()
evt ben yorum yaptım sende başkada kimse yorum yapmadı menülere bence takım içi en ii kilo veren nasıl verdiğini ne yaptığını ne yapmadığını anlatsın bu hafta kilo bildiriminde bulunup ayrıl istersen izne ne zamn gelceksinkızlar menümü yazıp kaçıyorum ev misafir doluu
sabah:
1 dilim ekmek
biraz peynir
öğlen:
2 patlıcan dolma
biraz yoğurt
ara:1 şekerli kahve
akşam:
pilav-patates-köfte
poffff
spor:yok
su:1 lt
ya kızlar ben sizi çok seviyorum ama bu hafta biraz izin isticem müsade ederseniz,haftaya da katılıp grup ortalamasını düşürmek istemiyorum...azcık toparlanıp geri gelcemm
bir de menüleri bu hafta toparlayıp öyle giderim ama bence herkesin menüsünü yayınlamak çok faydalı olmadı, 1. ve sonuncuyu yayınlayıp yüklenriz etkili olur diye düşünüyorm fikirlerinizi bekliyorummöptümmm
![]()
fatoşcum amacımız katılımı arttırmak paylaşımda bulunmak sen yine 5 msjını yazmaya çalış ama mazeretin olduğu sürece yanında oluruz tabikikızlar merhaba canımm haklıısnn evet bu dönem pek gelemiyorumm ama gerçektenn takımın kopma noktasına geldiği zamanlarda ben hep burdaydımm ve en az 5 mesajımı yazardımm..bu dönem gerçekten zor günler geçiriyorumm yazamıyacağımm anlayışla karşılamanızı isityordumm nasıl zor günde ben burayı bırakmadıysam benimde zor günümde sizde beni bırakmayın...farklı sebepler var her şey yazılmıyo ailevi bir sorun değil yalnış anlaşılmasınn..ama gün içinde gelemesemde innanınn aklımdasınız sadece sabahları değill gece yarılarıda gelip yazıyorumm en azından kopmuyorum uğruyorumm..tabi demek değil bu ben haklıyımm takımın belli kuralları var ve ben bu kurallara uymak zorundayımm..ama inan bazen sabahları öğlenleride geliyorumm konuşacak kimseyi bulamıyorumm ben çok biliyorum burda kendi kendime konuştuğumu..ama bu günden itibaren hep burda olucam bakalımm nasıl olcak...
fatoş ve destina kilo bildirimlerinizi alayım yavaş yavaş toparlıyım verenlerinkini genel liste hazırlama görevi bizimmiş bu hafta