- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Yaklaşık 2 haftadır sizinleyim. Hemen alıştım hepinizi ayrı ayrı çok sevdim. Gerçekten iyi gittiğimi de düşünüyordum. Ta ki bu sabah tartıya çıktığımda 61.9 u görene kadar.. Birkaç gün içinde 2 kilo birden almam normal bir şey değil. Zaten ben hipertiroid hastasıyım. Bugün doktorumu aradım. Tahlil sonuçlarıma göre hastalığım hipotiroide çevirmiş. Doktor tedavi sürecinde kilo vermen çok zor dedi.
O yüzden tedavim bitene kadar aranızdan ayrılmak zorundayım. Tedavim biter bitmez aranıza dönmek istiyorum. Bu bir kaç ay sürebilir. Yine de sizi hep takip edicem. Elimden geldiği kadar kilo almamaya çalışıcam. İzinli olarak yazılmam mümkünse izinli görünmek istiyorum
Çok Çok öpüyorum hepinizi...![]()
Canım benim çok geçmiş olsunn inşallah en yakın zamanda sağlığına kavuşursun kilo almamaya çalışırsın tabi ki ama şu an sağlığını düşün, Allah şifa versin, iyileşince hemn gel bekliyoruzz

bu arada kendimi tekrar anlatmak istiyorum , adım medine,ankara yaşıyorum .1.56 boya sahip minnoş biriyim.
martta evlilikte 6. senemizi kutlayacağız inşallah. 28 yaşındayım
5 yaşında enes adında bir oğluşum var kendileri anaokuluna gidiyor seneye 1. sınıf inşallah
13 aylıkta rümeysa adında tombiş bir kızım var o da beşikte uyuma çalışması yapıyor şuan
ailem maraşta yaşıyor ,eşimin ailesi istanbulda burda yalnızım tek başımayım hiçbir akrabam yok
ilk hamileliğime 56 kg ile başlayıp 70 ile doğuma girmiştim kızımda 56 ile kalıp 77 ile doğuma girmiştim , ilki kadar hızlı kg verirdim belki ama kızımı tek gögüs emziriyorm diye 40 ımda 62 e inmişken tekrar 70 e çıkmıştım ağustoda 70 idim,eylülde bu gruba katıldım 67.5 ile başladığım bu yolculuğuma şimdilik 61.8 ile devam ediyorum.
hedef kilom 49 fakat ne kadar aşağı düşünürsem ideal olan 52-53 e daha hızlı yaklaşırım diye düşündüm.
şimdilik böyle kızlar .hepinizi seviyorum samimi içtensiniz
Çok hoş anlatmışsın kendinii